Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ JADE HELM(*), ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ WALMART(**) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, Παγκόσμια αφύπνιση: Στρατού, καθώς και κάτω από στρατόπεδα στρατιωτικής εκπαίδευσης της FEMA και κέντρα ελέγχου του DHS. Υπάρχουν επίσης πολλές βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις κάτω από τον Καναδά.

Σχεδόν όλες αυτές οι βάσεις είναι πάνω από 2 μίλια υπόγεια και κυμαίνονται από 10 έως 30 μίλια σε διάμετρο. Πρόκειται ουσιαστικά για μεγάλες υπόγειες πόλεις που συνδέονται μεταξύ τους με τρένα υψηλής ταχύτητας maglev που φτάνουν ταχύτητες έως και 2.500 μίλια την ώρα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters