Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κάτι τρέχει με τον Πλανήτη Γη,το τελευταίο χρονικό διάστημα,στα δεδομένα της λεγόμενης "Αντήχησης του Schumann".
Η Αντήχηση Schumann είναι η συχνότητα του πλανήτη Γη και συνήθως βρίσκεται στα 7,83 Hertz.Αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε,να έχει κορυφωθεί αρκετά και να ξεπερνάει το 40 και κατά διαστήματα φθάνει περίπου τα 70 Hertz.

Η αστυνομία υποστηρίζει επίσημα τον Τράμπ!!!

Η National FOP (Fraternal Order of Police) το Εθνικό Αδελφικό Τάγμα της Αστυνομίας έκανε επίσημη δήλωση.
Ο εθνικός πρόεδρος του τάγματος Patrick Yoes δήλωσε πώς μετά απο ψηφοφορία 355.000 μελών από όλη τη χώρα πάρθηκε ομόφωνη απόφαση να στηρίξουν τον Donald J.Trump για πρόεδρος τον Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δήλωσε επίσης πώς η δημόσια ασφάλεια θα αποτελέσει κύριο στόχο για τους ψηφοφόρους στις εκλογές και πώς ο πρόεδρος Τράμπ έδειξε το πόσο υποστηρίζει τους αστυνομικούς και καταλαβαίνει τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη καθημερινά.

Το σκοτεινό πρόσωπο του καθεδρικού ναού Παναγία των Παρισίων!!!

Το Notre Dame του Παρισιού είναι το πιο σημαντικό καθεδρικό ναό για την παγκόσμια σκοτεινή ελίτ και όπου έγιναν τα σημαντικότερα γεγονότα-τελετές των σπουδαίων γάλλων που γράφτηκαν στην παγκόσμια ιστορία.

Το Παρίσι είναι χτισμένο πάνω από τις ατελείωτες σήραγγες κατακόμβες γεμάτες με εκατομμύρια ανθρώπινα οστά και μόνο 800 μέτρα είναι προσβάσιμα στο κοινό που αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού μήκους.

Σύψας ὁ «νέος Τσιόδρας» καί ἡ νεοταξική ἀτζέντα ἐξόντωσης της νέας γενιάς!

Μαρία, Ἐκπαιδευτικός
Ὅταν πρίν μῆνες σέ ἄρθρο μου, καθώς καί σέ σχόλιό μου σέ ἄρθρα ἄλλων συντακτῶν, παρουσίασα ἕνα «προφητικό» (μετάφραση: πρό πολλῶν ἐτῶν καλά προσχεδιασμένης πορείας τῆς ἀνθρωπότητας…) βίντεο πού ἀφοροῦσε αὐτά πού ζοῦμε τώρα μέ τήν «πανδημία» τοῦ κορωναϊοῦ, εἶχα μείνει μέ τήν ἀπορία· γιατί στό βίντεο τό show πού ἀφορᾶ τήν συγκεκριμένη θεματολογία ἐπικεντρώνεται κυρίως στά ἀνήλικα παιδιά;
Ὡς γνωστόν, μέχρι καί σήμερα οἱ ἐνήλικες εἶναι αὐτοί πού κατ’ ἐξοχήν κινδυνεύουμε ἀπό τόν ἰό.

Το Τρύπημα: Το Καταστροφικό Εμβόλιο της GlaxoSmithKline και η Νέα "Πανδημία"


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το εμβόλιο Pandemrix της GlaxoSmithKline που παρήγαγε εναντίον της γρίπης των χοίρων το 2009. Τουλάχιστον 1.300 παιδιά σε ολόκληρη την Ευρώπη απέκτησαν νευρολογικά προβλήματα ναρκοληψίας και καταπληξίας εφ' όρου ζωής εξ' αιτίας του συγκεκριμένου εμβολίου. 

Δρ. Σίφμαν (Γερμανία): Κακώς ανησυχείτε στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ



Χωρίς πολλά λόγια, δείτε προσεκτικά το βίντεο, κρίνετέ το και προωθείστε το σε κάθε γνωστό σας γιατρό και πολιτικό για να κρίνει και εκείνος.

Στην Ελλάδα έχει πρόστιμο αν δεν φοράς μάσκα και στην Ιταλία αν την φοράς…


Δήμαρχος ιταλικής πόλης, επικαλούμενος νομοθεσία περί τρομοκρατίας, θέλει να περιορίσει τη χρήση μάσκας προσώπου από τους πολίτες με πρόστιμο.
Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Σούτρι, Βιτόριο Σγκάρμπι, προτείνει την επιβολή προστίμων σε όσους φορούν μάσκα σε «ακατάλληλες» περιστάσεις.

ΗΠΑ: Δημιουργήθηκαν 1,37 εκατ. θέσεις εργασίας τον Αύγουστο


Πάνω από 1 εκατ. θέσεις εργασίας δημιούργησε και τον Αύγουστο η οικονομία των ΗΠΑ. Στο 8,4% υποχώρησε η ανεργία. Αύξηση 0,4% στο μέσο ωρομίσθιο. Στο 61,7% η συμμετοχή στο εργατικό δυναμικό.
Η αμερικανική οικονομία συνέχισε να δημιουργεί θέσεις εργασίας τον Αύγουστο, αν και με βραδύτερο ρυθμό από ό,τι τον προηγούμενο μήνα.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ!


Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 02/09/2020

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες λαμβάνονται από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ ευθείας από συγκεκριμένα μέλη τοποθετημένα μέσα στη Γήινη Συμμαχία,

Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων

Οι Πλειάδειοι
Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ
Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων και πολλές διαστάσεις ή πιθανότητες θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Κάποιες από αυτές τις πραγματικότητες θα σας σοκάρουν τόσο όσο χρειάζεται να σοκαριστεί ο καθένας για να ανοίξει η συνειδητοτητά του σε άλλο πρότυπο ζωής. Το σοκ δεν σημαίνει, αναγκαστικά, καταστροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια μέθοδος για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Όταν σας σοκάρει κάτι, δεν μπορείτε πια να πιαστείτε από την πραγματικότητα. Με τον ίδιο τρόπο που πιανόσαστε από αυτή μέχρι πριν από ένα λεπτό.

Iταλία: Στους δρόμους οι αρνητές της πανδημίας


Αρνητές της πανδημίας και των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού διαδήλωσαν στη Ρώμη.
Ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε συνέστησε στους πολίτες να δουν τους αριθμούς.

Η Ιταλία θρηνεί περισσότερους από 35.000 νεκρούς.

Ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα σημείωσε νέα αύξηση με πάνω από 1700 περιστατικά να καταγράφονται την Παρασκεύη. Τα περισσότερα από τις αρχές Μαϊου όπως αναφέρει το euronews.com.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νέων μολύνσεων αφορά νέους που επιστρέφουν από διακοπές.

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορωνοϊός και στην Τσεχία. Στη χώρα καταγράφονται συνολικά 7.800 ενεργά κρούσματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Πράγα. Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός και ελήφθησαν έκτακτα μέτρα με διεύρυνση της υποχρέωσης χρήσης μάρκετ και τα καταστήματα εστίασης να είναι κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα.

Στη Γερμανία η κυβέρνηση ανακοίνωσε 5.000 προσλήψεις στο σύστημα υγείας και χρηματοδότηση 4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός Υγείας της χώρας Γενς Σπαν δήλωσε: «Δεν θέλουμε απλά να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά θέλουμε και να μάθουμε από αυτή. Να μάθουμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την δημόσια υγεία για το μέλλον για την επόμενη δεκαετία.»

Μετά από έξι μήνες οι μαθητές στο Ιράν επέστρεψαν στο σχολείο. Παιδιά και εκπαιδευτικοί φορούν μάσκες, θερμομετρούνται στην είσοδο και τηρούν αποστάσεις ασφαλείας. Σύμφωνα με τις αρχές, από την έναρξη της πανδημίας η χώρα μετρά περισσότερους από 22.000 νεκρούς ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τις 385.000.






https://thesecretrealtruth.blogspot.com

«Το πογκρόμ πέτυχε... Η Κωνσταντινούπολη πέθανε»! Όταν ξημέρωνε η 6η Σεπτεμβρίου του 55 κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πόσος πόνος τον περίμενε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


 Απο την 
Αφιερωμένο στον προπάππου μου Φράγκο Δερμιτζάκη που δεν γύρισε ποτέ και στον πολυαγαπημένο μου παππού  Στέργιο Φράγκο που κατάφερε να διαφύγει. Σήμερα ξύπνησα με αυτό… 

ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΔΟΜΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ... - Mr. V (70ή)


Mr. V (70ή) - ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΔΟΜΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ... - YouTube

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ








Κανένα παιδί στο σχολείο. Κυκλοφορεί θανατηφόρος ιός λέει ο ΕΟΔΥ

(Βίντεο στο τέλος του άρθρου)
Κυκλοφορεί ένας θανάσιμος ιός.
Ο Κορωναϊός, που σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Εθνικό Οργανισμό, Δημόσιας Υγείας, είναι θανατηφόρος.
Άρα τι ; Θα πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας, ή να τα στείλουμε στα σχολεία και να τα εκθέσουμε στον θανατηφόρο αυτόν ιό ;
Αυτά μας λένε κάποιοι, κάποιοι «ειδικοί», που φυσικά θέλουν κάθε άλλο, παρά το καλό των παιδιών μας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters