Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Το Τρύπημα: Το Καταστροφικό Εμβόλιο της GlaxoSmithKline και η Νέα "Πανδημία"


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το εμβόλιο Pandemrix της GlaxoSmithKline που παρήγαγε εναντίον της γρίπης των χοίρων το 2009. Τουλάχιστον 1.300 παιδιά σε ολόκληρη την Ευρώπη απέκτησαν νευρολογικά προβλήματα ναρκοληψίας και καταπληξίας εφ' όρου ζωής εξ' αιτίας του συγκεκριμένου εμβολίου. 

Δείτε πώς εξαναγκάστηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, να αγοράσουν αυτό το εμβόλιο. Δείτε επίσης, το πώς η GlaxoSmithKline σχεδιάζει να συμπεριλάβει το συστατικό που προκάλεσε νευρολογικές βλάβες στα παιδιά στα νέα εμβόλια εναντίον του νέου κορωνοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters