Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων

Οι Πλειάδειοι
Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ
Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων και πολλές διαστάσεις ή πιθανότητες θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Κάποιες από αυτές τις πραγματικότητες θα σας σοκάρουν τόσο όσο χρειάζεται να σοκαριστεί ο καθένας για να ανοίξει η συνειδητοτητά του σε άλλο πρότυπο ζωής. Το σοκ δεν σημαίνει, αναγκαστικά, καταστροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια μέθοδος για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Όταν σας σοκάρει κάτι, δεν μπορείτε πια να πιαστείτε από την πραγματικότητα. Με τον ίδιο τρόπο που πιανόσαστε από αυτή μέχρι πριν από ένα λεπτό.
Έρχεται ένα ξαφνικό κλώτσημα στο στομάχι, και όλα αλλάζουν. Ο κόσμος πρόκειται να βιώσει πολλά σοκ, και όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο. Μιλάμε για πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, όπου οι πραγματικότητες θα φαίνονται να καταρρέουν, αλλά μόνο για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους.
 Η αρχή των πιθανοτήτων υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει μια μόνη πραγματικότητα και ότι εσείς οι ίδιοι διακλαδώνεστε συνεχώς σε άλλες πραγματικότητες μέσω των σκέψεών σας. Δεν είναι ότι αλλάζετε τον κόσμο, αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο κατοικείτε. Αυτό επανέρχεται στην ιδέα ότι ο κόσμος δεν είναι συμπαγής. Είναι δομημένος από ενέργεια και αυτή η ενέργεια παίρνει μορφή από τις σκέψεις όσων συμμετέχουν στον κόσμο.
Υπάρχουν, και πάντοτε υπήρχαν, πιθανές Γαίες και πιθανές εμπειρίες. Υπάρχουν πιθανοί «εσείς» που ζουν εντελώς διαφορετικές ζωές από τους «εσείς» που γνωρίζετε. Είστε συχνότητα και ενέργεια. Δονείστε στον χτύπο μιας ενεργειακής χορδής της οποίας το τραγούδι σας δίνει υπόσταση και ύπαρξη, και έχετε τόση οικειότητα με αυτό, που παραμένετε συνεχώς εστιασμένοι στη μία αυτή όψη του βιώματός σας. Η εμπειρία κερδίζεται από πολλές οπτικές γωνίες και εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε τη συχνότητα και τον ρυθμό, ώστε να μπορείτε να προσέξετε αυτά που συνήθως δεν προσέχετε.
Ελέγχεστε συνεχώς σχετικά με την επίδραση των αλλαγών του νευρικού συστήματος, οι οποίες συντελούνται μέσα στα σώματά σας. Με τις νέες ίνες ή την αναδόμηση που γίνεται, μοιάζει σαν το νευρικό σας σύστημα να πηγαίνει από μια εθνική οδό με δύο λουρίδες κυκλοφορίας σε μια εθνική οδό με δώδεκα λουρίδες κυκλοφορίας. Όταν συμβεί αυτό, θα έχετε μνήμες από γεγονότα που συνέβαιναν ταυτόχρονα με άλλα γεγονότα. Αρχικά, αυτό μπορεί να σας κάνει να φρίξετε, επειδή δεν θα ξέρετε με τι να το συσχετίσετε για να κάνετε τη σύνδεση.
Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μετά από δύο χρόνια θα θυμηθείτε ένα γεύμα Χριστουγέννων στο οποίο είχατε παρευρεθεί το 1989 ή το 1990. Τότε, ξαφνικά θα θυμηθείτε και ένα γεγονός που δεν έχετε ξαναθυμηθεί ποτέ σας και που συνέβη ακριβώς δίπλα και παράλληλα με το γεύμα των Χριστουγέννων που θυμηθήκατε. Τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε βρεθεί σε δύο Χριστουγεννιάτικά γεύματα. Αυτό θα γίνει καθώς το νευρικό σας σύστημα θα φτάνει σε νέα δόνηση και η βιβλιοθήκη του σώματός σας θα αρχίσει να επανασυναρμολογείται. Καθώς οι φωτο-κωδικοποιημένοι κλώνοι ανασχηματίζονται και αρχίζουν να εκπέμπουν όσα έχουν αποθηκευμένα, το νευρικό σύστημα θα πρέπει να είναι ικανό να τα μεταφέρει και να τα μεταφράζει.
Συντελείται μια τεράστια πόλωση ενεργειών με πολλούς συμμετέχοντες και πολλούς παρατηρητές. Πολλοί από αυτούς που έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν, έχουν έρθει και για να λειτουργήσουν διασπαστικά, έχουν έρθει για να μάθουν τα «διάφορά» τους αυτή τη φορά. Υπάρχουν επίσης συμμετέχοντες που έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να δημιουργήσουν έναν κόσμο, ο οποίος θα είναι μεγαλειώδης.
Από τη δική μας οπτική, ενώ θα σχηματίζονται οι πιθανοί κόσμοι, θα γίνονται μεγάλες μετακινήσεις στην ανθρωπότητα, εδώ σε αυτό τον πλανήτη. Θα φαίνεται σαν να δημιουργείται μεγάλο χάος και αναταραχή, ότι τα έθνη ξεσηκώνονται για πόλεμο το ένα ενάντια στο άλλο και ότι οι σεισμοί συμβαίνουν συχνότερα. Θα φαίνεται σαν όλα να καταρρέουν και να μη μπορούν να ξανασυναρμολογηθούν.
Με τον ίδιο τρόπο που και εσείς μερικές φορές έχετε τρεμουλιάσματα και σεισμούς στη ζωή σας καθώς αλλάζετε παλιά σας σχήματα και μπαίνετε σε καινούριες ενέργειες, η Γη τινάζεται για να απελευθερωθεί, και κάποια επανευθυγράμμιση ή περίοδος επαναπροσαρμογής είναι αναμενόμενη. Επίσης, θα δίνεται η εντύπωση ότι τα ζώα και τα ψάρια εγκαταλείπουν τη Γη. Αυτά τα ζώα μετακινούνται και περνούν στον καινούριο κόσμο, καθώς αυτός σχηματίζεται. Δεν παύουν να υπάρχουν, απλώς εισχωρούν απαλά στον καινούριο κόσμο, για να αναμείνουν τον καιρό που θα πάτε εκεί να τα βρείτε.
Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς αυτό, σε κάποιο βαθμό, γιατί είναι πέραν της εμπειρίας της τρίτης διάστασης. Ουσιαστικά, μετακινείστε προς την τέταρτη διάσταση. Όταν ολοκληρωθεί αυτή μετακίνηση, κυριολεκτικά θα σχηματίσετε μια νέα Γη. Θα είναι σαν να ξυπνήσατε από κάποιο όνειρο σε έναν κόσμο καινούριο και πανέμορφο.
Οι ουρανοί σας είναι γεμάτοι από παρατηρητές που παρακολουθούν και περιμένουν να δουν πως θα το κάνετε αυτό και σας προσφέρουν βοήθεια για να το κάνετε. Σε πολλούς, αυτή η μετακίνηση φαίνεται εντελώς αδιανόητη. Αλλά όχι σε σας που έχετε μελετήσει την ενέργεια αυτή ως αλχημιστές και αρχαίοι Αντλάντιοι, ζώντας σε ναούς. Η εκπαίδευση που είχατε λάβει άλλοτε έχει κωδικοποιηθεί στην οντότητά σας, για να σας προετοιμάσει γι’ αυτή την περίσταση.
Τα άτομα που φεύγουν από τον πλανήτη κατά τη διάρκεια των γήινων μεταβολών, δεν χωράνε πια εδώ και εμποδίζουν την αρμονία της Γης. Όταν έρθει η ώρα που θα φύγουν περίπου είκοσι εκατομμύρια άτομα από τον πλανήτη ταυτοχρόνως, θα υπάρξει μια τρομερή μεταβολή στη συνειδητότητα αυτών που θα παραμείνουν. Όταν μια μεγάλη ομάδα περνάει στην άλλη πλευρά όλη μαζί, επιδρά στη συνειδητότητα εκείνων που παραμένουν.
Διευρυνθείτε. Αρχίστε να κατοικείτε και σε άλλες πραγματικότητες, πέρα από την πραγματικότητα που είναι δουλειά, ύπνος και φαί. Όταν είστε ξύπνοι, αφήστε τον νου σας να εξαπλωθεί προς διάφορες πιθανότητες και αφήστε να σας έρθουν ιδέες. Οι ιδέες είναι τσάμπα υπάρχουν παντού, και εκπέμπονται και καταφθάνουν συνεχώς στον πλανήτη.
Όταν η Γη κάνει τη μετακίνησή της, δεν θα την βιώσουν όλοι το ίδιο. Όσοι χρειάζονται να βιώσουν την καταστροφή, θα βιώσουν μια γήινη μετακίνηση ή περιστροφή με καταστροφές, επειδή δεν θα ταιριάζουν με τη νέα συχνότητα.
Όσοι είναι προετοιμασμένοι για να διατηρούν μια υψηλότερη δόνηση, θα βιώσουν μια μετακίνηση συχνότητας. Έτσι, για κάποιον μπορεί να υπάρξει το τέλος της ζωής του, όπως την ήξερε, και η απόλυτη καταστροφή, ενώ για κάποιον άλλον θα υπάρξει μια κατάσταση έκστασης. Υπάρχουν όλες οι πιθανότητες. Να θυμάστε, ζείτε σε ένα συμβολικό κόσμο που είναι το αποτέλεσμα των σκέψεών σας. Ο έξω κόσμος αντιπροσωπεύει για σας αυτό που γίνεται μέσα σας. Έτσι, αν διαλύεται ο κόσμος, αυτό τι αντιπροσωπεύει;
Αντιπροσωπεύει τη διάλυση ή την κατάρρευση εκείνου που υπάρχει από μέσα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ανέγερση ενός νέου συστήματος και μιας καινούριας ενέργειας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αγαπάτε και να ευλογείτε τις αλλαγές μέσα στις κοινωνίες και να μην αφήνεστε στον φόβο ή το άγχος γι’ αυτά που συμβαίνουν. Καθήκον σας είναι να βρίσκεστε μέσα στη δόνηση της γνώσης, ακόμη και χωρίς λογική, αφού κάθε συμβάν δίνει μια ευκαιρία στο Πνεύμα να κάνει τη δουλειά του και να εξυψωθεί.
Είστε εξαιρετικά νωθρο είδος. Δίνετε τη δύναμή σας σε οποιονδήποτε θα έκανε διάφορα αντί για σας, είτε αυτός είναι το αφεντικό σας ή η γυναίκα σας ή ο σύζυγός σας. Δίνετε αλλού τη δύναμή σας ξανά και ξανά και ξανά. Για να μπορέσετε να στραφείτε προς τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη από κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη για τις ζωές σας. Ευλογήστε αυτές τις αλλαγές που έρχονται στη Γη και, μέσα σε αυτά τα γεγονότα, νιώστε εμπιστοσύνη ότι θα εμφανιστεί αυτό που θέλετε μα καθαρότητα. Θα νιώσετε ότι σας δοκιμάζουν. Θα πείτε, «Είμαι θύμα εδώ; Μήπως καταρρέει ο κόσμος γύρω μου; Ή μήπως εξυψώνεται γύρω μου, ενώ όλα φαίνονται σαν να καταρρέουν;»
Ένα σημαντικό πρωταρχικό πιστεύω που θα έπρεπε να διατηρείτε είναι ότι θα βρίσκεστε στο κατάλληλο πράγμα. Με το να έχετε την πρόθεση να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή – περισσότερο από το να έχετε την πρόθεση, ξέροντάς το – θα ανοίξετε προς την καθοδήγηση. Πιθανώς, χωρίς καν να το ψάχνετε, ένα οικόπεδο ή μια ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον άλλον, να βρεθεί μπροστά σας. Θα το αναγνωρίσετε και θα πείτε, «Αυτό είναι για μένα. Αυτό θα το πάρω».
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα έρθει εποχή – ή ας πούμε καλύτερα, θα μπορούσε να έρθει εποχή – στη ζωή πολλών από σας, όπου θα κλείσετε την πόρτα στη ζωή όπως την γνωρίζετε τώρα. Μπορεί, κυριολεκτικά, να παρατήσετε το σπίτι που έχετε και να βγείτε από αυτό φευγοντας με ελάχιστα υπάρχοντα. Αυτό δεν φαίνεται πιθανό τούτη τη στιγμή, έτσι; Κάτι μέσα σας θα πει, «Θεέ μου, έχει τρελαθεί ο κόσμος; Ποιες είναι οι αξίες μου; Τι είναι σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για την επιβίωσή μου;» Και το Πνεύμα θα έρθει και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το τι είναι σημαντικότερο για την επιβίωσή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα φύγετε, απλά, παίρνοντας ελάχιστα υπάρχοντα μαζί σας.
Μερικοί από σας, σε αυτή τη ζωή, θα σταθούν κυριολεκτικά μπρος στο κατώφλι του σπιτιού τους, θα κοιτάξουν μέσα και όλα θα είναι χωρίς νόημα, επειδή το σημαντικότερο πράγμα θα είναι οι πνευματικές σας αξίες και η ζωή σας. Όλα αυτά τα υλικά υπάρχοντα και οι συλλογές δεν σημαίνουν τίποτε μπροστά σε αυτό που γίνεστε. Μπορείτε να φανταστείτε τα γεγονότα που θα χρειαστούν, ώστε να σας ωθήσουν να ενεργήσετε έτσι: Δεν πρόκειται να είναι μικρά συμβάντα.
Θυμηθείτε ότι η μοίρα της ανθρωπότητας είναι να εξελιχθεί. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η ζωή, όπως την ξέρετε τώρα, δεν θα υπάρχει σε δέκα χρόνια. Ο κόσμος όπως τον ξέρετε, η πραγματικότητα όπως την ξέρετε, οι βολές και οι προβολές και οι διακοπές και όλα όσα κάνετε, δεν θα υπάρχουν σε δέκα χρόνια από τώρα. Βρίσκεστε εδώ για την προσωπική σας εξέλιξη. Το πώς θα συμβεί παγκοσμίως αυτή η εξέλιξη θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν μιλάμε για την εξέλιξη μερικών δεκάδων ανθρώπων, μιλάμε για την εξέλιξη του είδους. Θα χρειαστεί να συμβούν κάποια γεγονότα για να φέρουν τους ανθρώπους στην αφύπνιση. Γι’ αυτό και η πρόκληση για σας θα είναι να ζείτε τη ζωή σας με θάρρος και να έχετε το θάρρος να ζείτε το φως σας.
01
Σας προτείνουμε να έχετε όλοι την πρόθεση να φτάσουν σε σας οι διδαχές των Ιθαγενών Αμερικάνων. Αρχίστε να τις εξερευνάτε μέσω σουέτ λοτζ (ινδιάνικης τελετής), παίζοντας τύμπανα, χορεύοντας κ.λ.π. Αυτό θα αφυπνίσει πολλά μέσα σας και θα σας διδάξει πολλά για τη Γη. Έχετε κωδικοποιηθεί σχετικά με τις τελετές, και το σώμα σας αρχίζει να θυμάται ποιοι είστε και τι ξέρετε.
Όπως βλέπουμε εμείς τα πράγματα, οι κοινότητες θα αποκτήσουν μεγάλη ισχύ κατά τη δεκαετία του ’90. Θα δημιουργηθούν σε τμήματα γης που θα είναι από πενήντα έως κάποιες εκατοντάδες στρέμματα ή, πιθανώς, και τόσο μικρά όσο εικοσιπέντε στρέμματα, και μπορεί να έχουν από τριάντα έως εκατό ανθρώπους που θα διαμένουν εκεί. Οι ομάδες αυτές θα συγκροτηθούν, επειδή τα μέλη τους θα ανταποκρίνονται σε μια εσωτερική γνώση. Οι νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στις κοινότητες αυτές που θα έρθουν, θα είναι τεχνολογίες βασισμένες στην αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτε στραβό με την τεχνολογία.
Το βασικό σημείο όπου σκοντάφτει η τεχνολογία που χρησιμοποιείται τώρα στον πλανήτη, ερίναι ότι χρησιμοποιείται για τον διαχωρισμό, τη χειραγώγηση και τον έλεγχο των ανθρώπων, και όχι για την εξύψωσή τους. Η τεχνολογία με αγάπη είναι το κλειδί. Σε πολλούς ανθρώπους θα δοθούν μεγάλες ποσότητες τεχνολογικών πληροφοριών που θα φαίνονται σαν να έρχονται από το πουθενά. Μπορεί να σας δοθούν πληροφορίες για μια εφεύρεση και όμως να μην έχετε καμιά ιδέα τι είναι αυτό που εφευρίσκετε. Μπορεί να χρειαστεί να τις δώσετε σε κάποιον άλλον για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Οι άνθρωποι θα συνεργάζονται αρμονικά για να αναδυθούν αυτές οι νέες τεχνολογίες.
Μέρος της εξέλιξης της συνειδητότητας έχει να κάνει με την ένωση της μιας συνειδητότητας με μια άλλη, με το να μην κρατάμε τον εαυτό μας ξέχωρα από τους άλλους. Πιθανώς να έρθει σε κάποιον μια ιδέα και κάποιος άλλος να την πάρει και να της δώσει υπόσταση και κάποιος άλλος να την πουλήσει. Έτσι όπως βλέπουμε τα πράγματα, θα υπάρξει μια τεράστια υπόγεια αγορά για εφευρέσεις. Αυτές οι εφευρέσεις δεν θα εκτεθούν ποτέ στις παραδοσιακές αγορές, επειδή θα σας έσβηναν, θα σας εξαφάνιζαν, αν γίνονταν γνωστό ότι έχετε τέτοιες ικανότητες. Μεταξύ των κοινοτήτων θα υπάρξει πλατιά ανταλλαγή όλων αυτών των τεχνολογιών που θα μπορούν να κάνουν όλων των ειδών τα πράγματα για σας. Θα μπορούσε να είναι μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες αυτής της ζωής για σας να ζήσετε σε συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τη γη και που καταφέρνουν αυτή η γη – Γη – να τους ανταποκρίνεται. Αγαπώντας τη γη, και επιτρέποντας στη Γη να ξέρει τι ζητάτε, η Γη θα σας τρέφει και θα σας φροντίζει. Αυτό είναι το κλειδί.
 ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
     ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ
 ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΚΡΥΩΝ ΕΠΕ»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters