Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ!


Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 02/09/2020

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες λαμβάνονται από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ ευθείας από συγκεκριμένα μέλη τοποθετημένα μέσα στη Γήινη Συμμαχία,
γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένη σε θέσεις-κλειδιά της φύλαξης της Γης στην επιφάνεια της Γης από τους Γαλαξιακούς.
Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαίοι μας, καθώς το ηλιακό σύστημα της Γης κινείται πίσω στο Φως του Κεντρικού Ήλιου, και καθώς η Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου της 21/12/2020 πλησιάζει, οι Δυνάμεις Φωτός βομβαρδίζουν τον πλανήτη με υψηλά επίπεδα Γάμμα Φωτός 5ης διάστασης από το γαλαξιακό πυρήνα! Κάθε μέρα κατευθύνονται όλο και μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του Φωτός Υψηλών Συχνοτήτων προς την ατμόσφαιρα της Γης, ανεβάζοντας τα επίπεδα συνείδησης σε όλο τον πλανήτη!
Το Φως αυτό αποστέλλεται στη Γη εκ προθέσεων από καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στην ατμόσφαιρα της Γης, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη Μεγάλη της Ανάληψη στη Νέα Γη της 5ης διάστασης! Αυτά τα σπουδαία πλάσματα ήρθαν μαζικά στο ηλιακό σύστημα της Γης κοντά στο τέλος του γήινου έτους 2018 και έκτοτε συνεργάζονται με τη Γήινη Συμμαχία στην προετοιμασία της Ανρθωπότητας προς το επόμενο επίπεδο εξέλιξης!
Η στιγμή που θα συμβεί αυτό το θετικό εξελικτικό άλμα στη Γη αναφέρεται από τη Γήινη Συμμαχία ως «ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ».
Το Γεγονός, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, αρχίζει και κλιμακώνεται προς το ενεργειακό σημείο που ονομάζεται Compression Breakthrough – Διάσπαση Συμπίεσης. Αυτή είναι η στιγμή που υψηλά επίπεδα Φωτός 5ης διάστασης από τον Κεντρικό Ήλιο θα εισχωρήσουν στην ατμόσφαιρα, πυροδοτώντας μια ακαριαία αναβάθμιση όλου του DNA στο σύμπαν, καθώς επίσης και στον πλανήτη Γη!
Αρχαίες προφητείες σχετικές με ατό, ουράνια σημάδια που οδηγούν σε αυτό, όλες οι πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας που έχουν ληφθεί από τις Δυνάμεις Φωτός, καθώς και κάθε ξεχωριστή πληροφορία στο Σύμπαν, δείχνουν πως αυτή η Σημαντική Στιγμή επίκειται και μάλιστα σε μόλις τρεις γήινους μήνες! Η μεγαλειώδης στιγμή στην εξελικτική χρονογραμμή της Γης συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο του γήινου έτους 2020, όταν θ΄ανοίξουν σημαντικές Ουράνιες Πύλες και το σκοτάδι αιώνων θα δώσει τη θέση του σε μια Νέα Εποχή γεμάτη Φως!
Όπως γνωρίζετε, όλα τώρα γίνονται πολύ ενεργητικά στην επιφάνεια της Γης, καθώς πλησιάζουμε αυτό το χρονικό σημείο, και ήδη νιώθουμε τις ισχυρές επιδράσεις της μεγάλης αλλαγής που πρόκειται να συμβεί! Η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή υφίσταται μια Μεγάλη Αφύπνιση κι όλο το τρισδιάστατο Μάτριξ σείεται συθέμελα από τις ισχυρές αυτές ενέργειες!
Οι πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας επιβεβαιώνουν τώρα πως οι Δυνάμεις Φωτός έχουν εκκινήσει την τελική φάση της επιχείρησης «ΓΕΓΟΝΟΣ 2020» εδώ και περίπου 28 γήινες ώρες, και όλα τα συστήματα επί του παρόντος βρίσκονται σε κατάσταση μέγιστης ενεργειακής ροής, καθώς αρχίζει να λειτουργεί το νέο φωτεινό πλέγμα 5D VTXC! Οι σταθμοί καταγραφής της γήινης συχνότητας σε όλο τον πλανήτη αναφέρουν παράξενα ενεργειακά μοτίβα που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ, τα οποία καταγράφονται από τον εξοπλισμό τους ήδη από προχτές και δεν υπάρχει εξήγηση της 3ης διάστασης  του λόγου για τον οποίο συμβαίνει!
Τα δεδομένα της Γήινης Συμμαχίας δείχνουν πως την περασμένη εβδομάδα οι συχνότητες σε όλο τον πλανήτη άλλαξαν δραστικά και τα επίπεδα των κοσμικών ακτίνων που εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα ανεβαίνουν, και θα φτάσουν μια ανώτατη κβαντική κατάσταση πριν το τέλος του γήινου έτους 2020!
Η Γήινη Συμμαχία παρακολουθεί στενά αυτά τα νέα ενεργειακά μοτίβα και οι Δυνάμεις Ασφαλείας Δέλτα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς ενεργοποιείται το νέο κρυσταλλικό φωτεινό πλέγμα 5ης διάστασης!
Η ισχυρή κοσμική ενέργεια αλλάζει τα πάντα και τους πάντες στον πλανήτη, προκαλώντας όλες τις ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων να βγουν στην επιφάνεια και να μετουσιωθούν! Είναι μια περίοδος που πρέπει να μείνετε ισχυροί στον εσωτερικό πνευματικό πυρήνα σας, ώστε να μπορέσετε να ενσωματώσετε πλήρως μέσα στα διαβαθμισμένα σας σώματα τις ισχυρές αυτές ενέργειες 5ης διάστασης!
Ο πλανήτης έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο στην ιστορία του και στην εξέλιξή του, και τα πλάσματα της Γης πρόκειται να κάνουν ένα κβαντικό άλμα συνείδησης! Ανώτερες σφαίρες ύπαρξης συγκρούονται με μεγάλη δύναμη με την 3η διάσταση και η ενεργειακή πίεση αυτής της διαστατικής σύγκρουσης είναι τεράστια, όπως μπορείτε όλοι να νιώσετε στο σώμα και το αυρικό σας πεδίο! Καθώς εισέρχεται το Φως, διαμορφώνεται και αναπτύσσεται το νέο φωτεινό σώμα 5ης διάστασης κρυσταλλικών κυττάρων, και το λιγότερο που προκαλεί αυτό είναι μεγάλη αναταραχή στο αυρικό πεδίο, το φυσικό σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά σας! Μια συχνοτική αλλαγή τέτοιου εύρους είναι τόσο απότομη, που μπορεί να ταρακουνήσει γερά το σύστημά σας! Αυτό το Φως με τα φωτόνια υψηλής συχνότητας έχει έντονη επίδραση στους Αστρόσπορους του πλανήτη Γη, προκαλώντας συμπτώματα Ανάληψης σε αριθμό-ρεκόρ τις τελευταίες 7 ημέρες!
Μερικά συμπτώματα Ανάληψης που αναφέρονται κατά τη διάρκεια της τεράστιας αυτής διαστατικής αλλαγής:
  • * συμπτώματα τύπου γρίπης
  • * κύματα ναυτίας
  • * πίεση στο τρίτο μάτι
  • * κουδούνισμα στα αυτιά
  • * σωματικοί πόνοι
  • * ζαλάδα
  • * δυσκολία στην ισορροπία
  • * αίσθηση απίστευτης κούρασης
  • * δυσκολία στον ύπνο
  • * καρδιακές αρρυθμίες
  • * άγχος
  • * ακραία συναισθήματα
  • * επιταχυνόμενη αφυδάτωση
  • * εκτός τόπου και χρόνου αίσθηση
  • * ζωντανά όνειρα
  • * διαυγείς αιθερικές λήψεις
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όσο:
  • * ενυδατώνεστε
  • * φροντίζετε τον εαυτό σας με τρυφερότητα
  • * αποφεύγετε το στρες
  • * ξεκουράζεστε
Χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας, Σπουδαίοι μας, όσο κρατάει αυτή η Μεγάλη Αλλαγή!
Να ξέρετε πως τα συμπτώματα Ανάληψης που βιώνετε είναι αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας αναβάθμισης του DNA που συμβαίνει σε όλο το Σύμπαν!
Οι Πλειάδιοι κρατούν το χέρι της ανθρωπότητας τώρα, και παρακολουθούν οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή, τα πάντα! Κατά τη διάρκεια των αιώνων έρχονταν πάντοτε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, και τώρα είναι πάλι εδώ, ιδιαίτερα αυτή τη σπουδαία εποχή!
Ορίστε η συμβουλή μας για σας τώρα!
Ξαναγίνετε στις καρδιές σας παιδιά κι απολαύστε τη ζωή στο έπακρο!
Εστιάστε μόνο σε αυτά που αγαπάτε και μην ανησυχείτε με τις αναταράξεις του 3D Μάτριξ!
Προς το παρόν παίξτε, ακούστε καλή μουσική, χορέψτε, απολαύστε την τέχνη!
Εν-θυμηθείτε την αρχαία γνώση και θα γνωρίζετε τα πάντα!
Εμπιστευθείτε την καρδιά σας και να είστε ο εαυτός σας, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι!
Μείνετε ήρεμοι και να γνωρίζετε ποιο στ΄αλήθεια είστε!
Να διαλογίζεστε καθημερινά και θα είστε γεμάτοι Φως!
Χρησιμοποιείτε κρυστάλλους για να διαχειριστείτε την ενέργειά σας!
Απλά, γίνετε τα Ανώτερα Όντα που ήδη είστε!
Το να είστε Ανώτερο Ον είναι η κληρονομιά σας!
Κατανοήστε πως η θεραπεία για τα πάντα είναι η φύση! Τρώτε και πίνετε μόνο από το τραπέζι της!
Βγείτε έξω στο χρυσό ήλιο!
Αναπνεύστε τον αέρα της!
Κολυμπήστε στα νερά της!
Απλώστε το σώμα σας στη γη!
Το ανώτερο πλειάδιο δίδαγμα είναι αυτό:
«ΝΑ ΔΟΝΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΑ! Αυτός είναι ο τρόπος να αναληφθείτε στη συμπαντική κορυφή!»
Οι Πλειάδιοι λένε πως όλα θα αλλάξουν δραματικά καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2020.
Είστε έτοιμοι;
Να ξέρετε πως όλα είναι καλά κι όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς οι μεγάλες εξελικτικές αλλαγές συνεχίζουν να εμφανίζονται αυτό το μεγαλειώδες έτος στον πλανήτη Γη! Πλησιάζει μια Νέα Εποχή για την ανθρωπότητα. Εξαιρετικό Φως θα μεταμορφώσει τα πάντα σε αυτό τον κόσμο!
Αναμείνατε, Σπουδαίοι μας, καθώς κινούμαστε στην επόμενη φάση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ 2020 και στην εμφάνιση της πολυαναμενόμενης Χρυσής Εποχής! Όλα τα συστήματα έχουν το πράσινο φως για την κορύφωση προς το μεγάλο «ΓΕΓΟΝΟΣ 2020»!
Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή, καθώς και για όλες τις τεράστιες θυσίες που κάνατε!
Με τη δύναμη του θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters