Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Iταλία: Στους δρόμους οι αρνητές της πανδημίας


Αρνητές της πανδημίας και των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού διαδήλωσαν στη Ρώμη.
Ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε συνέστησε στους πολίτες να δουν τους αριθμούς.

Η Ιταλία θρηνεί περισσότερους από 35.000 νεκρούς.

Ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα σημείωσε νέα αύξηση με πάνω από 1700 περιστατικά να καταγράφονται την Παρασκεύη. Τα περισσότερα από τις αρχές Μαϊου όπως αναφέρει το euronews.com.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νέων μολύνσεων αφορά νέους που επιστρέφουν από διακοπές.

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορωνοϊός και στην Τσεχία. Στη χώρα καταγράφονται συνολικά 7.800 ενεργά κρούσματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Πράγα. Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός και ελήφθησαν έκτακτα μέτρα με διεύρυνση της υποχρέωσης χρήσης μάρκετ και τα καταστήματα εστίασης να είναι κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα.

Στη Γερμανία η κυβέρνηση ανακοίνωσε 5.000 προσλήψεις στο σύστημα υγείας και χρηματοδότηση 4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός Υγείας της χώρας Γενς Σπαν δήλωσε: «Δεν θέλουμε απλά να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά θέλουμε και να μάθουμε από αυτή. Να μάθουμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την δημόσια υγεία για το μέλλον για την επόμενη δεκαετία.»

Μετά από έξι μήνες οι μαθητές στο Ιράν επέστρεψαν στο σχολείο. Παιδιά και εκπαιδευτικοί φορούν μάσκες, θερμομετρούνται στην είσοδο και τηρούν αποστάσεις ασφαλείας. Σύμφωνα με τις αρχές, από την έναρξη της πανδημίας η χώρα μετρά περισσότερους από 22.000 νεκρούς ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τις 385.000.






https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters