Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η αστυνομία υποστηρίζει επίσημα τον Τράμπ!!!

Η National FOP (Fraternal Order of Police) το Εθνικό Αδελφικό Τάγμα της Αστυνομίας έκανε επίσημη δήλωση.
Ο εθνικός πρόεδρος του τάγματος Patrick Yoes δήλωσε πώς μετά απο ψηφοφορία 355.000 μελών από όλη τη χώρα πάρθηκε ομόφωνη απόφαση να στηρίξουν τον Donald J.Trump για πρόεδρος τον Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δήλωσε επίσης πώς η δημόσια ασφάλεια θα αποτελέσει κύριο στόχο για τους ψηφοφόρους στις εκλογές και πώς ο πρόεδρος Τράμπ έδειξε το πόσο υποστηρίζει τους αστυνομικούς και καταλαβαίνει τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη καθημερινά.


Το FOP είναι υπερήφανος που υποστηρίζει έναν υποψήφιο που ζητά νόμο και τάξη σε όλο το έθνος μας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters