Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Το σκοτεινό πρόσωπο του καθεδρικού ναού Παναγία των Παρισίων!!!

Το Notre Dame του Παρισιού είναι το πιο σημαντικό καθεδρικό ναό για την παγκόσμια σκοτεινή ελίτ και όπου έγιναν τα σημαντικότερα γεγονότα-τελετές των σπουδαίων γάλλων που γράφτηκαν στην παγκόσμια ιστορία.

Το Παρίσι είναι χτισμένο πάνω από τις ατελείωτες σήραγγες κατακόμβες γεμάτες με εκατομμύρια ανθρώπινα οστά και μόνο 800 μέτρα είναι προσβάσιμα στο κοινό που αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού μήκους.

Η κεντρική είσοδο στα απαγορευμένα είναι εντός του ναού όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι αρχιερείς των σατανιστών και που σε κάθε ηλιοστάσιο μαζεύετε η σατανική αφρόκρεμα για τα τελετουργικά των θυσιών των παρθένων των κατακόμβων (ανθρώπινες θυσίες στον Άρχοντα).
Ο ναός είναι γεμάτος εντός και εκτός απο δαιμονικά αγάλματα και ερπετά που δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεό της αγάπης αλλά με τον Διάβολο.

Τα ασπρόμαυρα πατώματα (μασονικά), τα αγάλματα και τους πίνακες που κατασπαράζουν παιδιά μας δείχνουν τη αληθινή δαιμονική ταυτότητα του ναού.
Κατά "τύχη" στις 15-4-2019 όταν ξέσπασε η πυρκαγιά του ναού, ο Michael L.Robinson (Michelle Obama) βρισκόταν στο Παρίσι και ακριβώς τη στιγμή της πυρκαγιάς έπινε κρασί με την παρέα απέναντι από τον ναό και στο ποτήρι της αντανακλούν οι φλόγες της πυρκαγιάς ενώ φορούσε ένα κολιέ που έγραφε "Burning" που σημαίνει"Καύση ή κάψε".

Μετά τη πυρκαγιά ακολούθησε μια παγκόσμια κινητοποίηση με χορό εκατομμυρίων δολαρίων σε δωρεές για τον ναό όπου η οντότητα αυτή είχε μεγάλη επιρροή και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δυστυχώς τα οστά των κατακόμβων ανήκουν στα θύματα των ανθρώπων που έχουν θυσιαστεί για τη δόξα-αφοσίωση στον σατανά κατά των τελευταίων 8 αιώνων από την σατανική ελίτ (ερπετά).

Για τους σατανιστές η Παρθένος Μαρία (η Παναγία) σημαίνει ο παρθενικός υμένας και για το λόγο αυτό θυσιάζουν παρθένες στα τελετουργικά του ηλιοστασίου και του ένατου κύκλου...Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους!




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters