Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η ιερή συνωμοσιολογία των Ναϊτών Ιπποτών

1 
Η μακροβιότερη πλεκτάνη της παγκόσμιας ιστορίας ή ο διαπρεπέστερος μύθος του κόσμου;
Πολύ καιρό πριν, ένας νεαρός μοναχός στην Ιερουσαλήμ προσέγγισε επιφυλακτικά δύο ιππότες και τους ρώτησε τι είναι αυτό που φυλάνε μέρα-νύχτα και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.Οι ιππότες δεν απάντησαν φυσικά, ένας από αυτούς όμως ψιθύρισε: «Είναι μυστικό…». Κάτι που ανάγκασε τον σύντροφό του να τον διακόψει με αγένεια. Κι έτσι το μυστήριο με τους Ναΐτες Ιππότες ήταν έτοιμο να απλωθεί στην οικουμένη!
Αν βρήκε το μοναστικό τάγμα των ιπποτών το Άγιο Δισκοπότηρο, αυτό παραμένει αντικείμενο διαμάχης, ένα ωστόσο είναι σίγουρο, οι Ναΐτες θα μετατρέπονταν στο Άγιο Δισκοπότηρο της παγκόσμιας συνωμοσιολογίας.
Ποιοι ήταν όμως πραγματικά οι μοναχοί-μαχητές που υπερασπίζονταν άλλοτε τα καραβάνια των χριστιανών προσκυνητών στους Άγιους Τόπους; Ήταν όντως μυστική σέχτα; Διέθεταν τόση δύναμη και κύρος που να μπορούν να γονατίσουν κραταιές ευρωπαϊκές αυτοκρατορίες; Βρήκαν τα ιερά κειμήλια της χριστιανοσύνης; Και από την άλλη, έπεσαν πράγματι θύμα της ανίερης συνωμοσίας Πάπα και βασιλιά της Γαλλίας; Και τέλος, επιβίωσαν από τον οριστικό χαμό τους μετεξελισσόμενοι σε Μασόνους;
Οι ιστορικοί γνωρίζουν σήμερα πολλά για τη φανερή δράση των Ναϊτών, την ίδια στιγμή που για τα επίσημα χρονικά τους δεν υπάρχει και μεγάλη αμφισβήτηση. Τα γνωσιακά μας κενά όμως γύρω από την απόκρυφη ζωή τους και τις τελευταίες περιπέτειές τους στην Ευρώπη αφήνουν πολλές χαραμάδες ανοιχτές, κι εκεί ακριβώς έρχεται ο μύθος, η εικασία και η σπέκουλα να καλύψουν τις ιστορικές τρύπες.
Οι Ναΐτες Ιππότες παραμένουν δημοφιλέστατοι στον λαϊκό πολιτισμό της Δύσης, με τόσους και τόσους να ανατροφοδοτούν πονηρά τον σκοτεινό μύθο και την υποτιθέμενη θρησκευτική κληρονομιά τους. Όποιος έχει διαβάσει Νταν Μπράουν ξέρει εξάλλου καλά τι εννοούμε! Αν και ο «Κώδικας ΝταΒίντσι» παραμένει λογοτεχνικό έργο, οπότε μικρό το κακό. Το θέμα είναι με πραγματείες και σοβαρές ιστορικές έρευνες που αποπειρώνται να ανατρέψουν τα παραδεδομένα, δίνοντας στο χριστιανικό ιπποτικό τάγμα την αχλή του θρύλου.
Αν χωράει η πραγματική ιστορία των Ναϊτών στη μικρότερη ή μεγαλύτερη φαντασία των συνωμοσιολόγων, αυτό παραμένει ακόμα και σήμερα αντικείμενο έριδας. Ας καταβυθιστούμε λοιπόν στα άδυτα του απόκρυφου χριστιανισμού για να παρακολουθήσουμε τη μακροβιότερη θεωρία συνωμοσίας όλων των εποχών…
Ποιοι ήταν οι Ναΐτες Ιππότες
Το 1065 μ.Χ., η Ιερουσαλήμ πέφτει για άλλη μια φορά στα χέρια των αλλόπιστων και η ασφάλεια των χριστιανών προσκυνητών στους Άγιους Τόπους διακυβεύεται και πάλι. Εννιά ιππότες μοναχοί από τη Γαλλία, με επικεφαλής τον Hugues de Payens, σχηματίζουν λοιπόν προοδευτικά το τάγμα Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα για να εγγυηθούν το ασφαλές πέρασμα των χριστιανικών καραβανιών.
Μπορεί η επίσημη ιστορία των Ναΐτών να ξεκινά στον απόηχο της Α’ Σταυροφορίας, κάπου 23 χρόνια μετά το 1096 μ.Χ. δηλαδή (περί τα 1118 μ.Χ.), το πρώτο όμως σενάριο συνωμοσίας αρχίζει πολύ πριν. Με το που αποβιβάζονται λοιπόν οι 9 ιππότες-μοναχοί στην Ιερουσαλήμ, φτιάχνουν το στρατηγείο τους στο Όρος του Ναού και ξεκινάνε από την πρώτη κιόλας στιγμή να ψάχνουν για τον θησαυρό: τα ιερά κειμήλια της χριστιανοσύνης.
Όταν βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, αντιπροσωπεία τους ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη για να παρουσιάσει στον ποντίφικα το ιερό σεντούκι. Κάτι έκανε όμως τον Πάπα νευρικό, κάτι που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν ήθελε να ξέρουν οι πιστοί. Για να εξαγοράσει λοιπόν τη σιωπή του χριστιανικού τάγματος, ο Πάπας τους χαρίζει πλούτο και εξουσία: είναι η ιδρυτική πράξη των Ναϊτών Ιπποτών!
Ο αριθμός τους αρχίζει να μεγαλώνει και σύντομα προσελκύονται πολλοί σταυροφόροι και ευρωπαίοι ιππότες στους Άγιους Τόπους, για να πολεμήσουν στο όνομα του Θεού κατά των άπιστων μουσουλμάνων. Με τα χρόνια όμως και ενόσω ο πλούτος και η εξουσία τους έχουν αγγίξει πια πρωτόγνωρα επίπεδα, ο βασιλιάς της Γαλλίας, Φίλιππος Δ’ (ο Ωραίος), πιέζει τον τότε Πάπα Κλήμη Ε’ να τους χαρακτηρίσει αιρετικούς και εχθρούς τελικά της χριστιανοσύνης. Ο Φίλιππος συλλαμβάνει τους Ναΐτες της Γαλλίας την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 1307 (απ’ όπου βγήκε και το Παρασκευή και 13), και μέσω φρικτών βασανιστηρίων το μοναστικό τάγμα ομολογεί τις εξωχριστιανικές του δραστηριότητες. Ακόμα και ο μέγας μάγιστρος Jacques de Molay εξομολογείται τα ιερά κρίματά του, αν και αργότερα ανασκευάζει την κατάθεσή του.
Πολλοί καίγονται στην πυρά και το τάγμα είναι πλέον παρελθόν. Το επίσημο τάγμα τουλάχιστον, καθώς όσοι γλίτωσαν τις διώξεις και τις σφαγές δρούσαν πια στο περιθώριο της ευρωπαϊκής ιστορίας, αν και αυτό θα μας απασχολήσει αργότερα. Κι αυτό γιατί το άλυτο μυστήριο παραμένει: τι βρήκαν οι Ναΐτες που ήταν ικανό να τους εξασφαλίσει απαράμιλλα προνόμια, πρωτόγνωρες παπικές βούλες και βασιλικές τιμές στα πέρατα του χριστιανικού κόσμου;
Πώς μετατράπηκαν δηλαδή οι Φτωχοί Στρατιώτες του Χριστού που στα πρώτα χρόνια τους ίππευαν τα άλογα ανά δύο λόγω της καταραμένης φτώχειας σε πολυεθνική μυστική σέχτα που έλεγχε πια το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, το οποίο λίγο-πολύ αυτοί είχαν ιδρύσει; Και γιατί το Βατικανό αποδείχθηκε τόσο πρόθυμο να τους εκχωρήσει προνόμια ζηλευτά και ανήκουστα για την εποχή, όπως φοροαπαλλαγές, λαφυραγωγία, λογοδοσία μόνο στον Πάπα και δυνατότητα επιβολής δικών τους φόρων;
Το ανεπανάληπτο δώρο του Πάπα Ιννοκέντιου Β’ στους πρώην Φτωχούς Συστρατιώτες έκανε το τάγμα πόλο έλξης για την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τσούρμο ευγενών εντάσσονταν πια εθελοντικά στις τάξεις του, καθώς η κάρτα μέλους στους Ναΐτες εξασφάλιζε τώρα μια ζωή τουλάχιστον χαρισάμενη. Εξοπλισμένοι σαν αστακοί και εκπαιδευμένοι στην εντέλεια, οι μοναχοί-μαχητές μετατράπηκαν σε ελίτ σώμα στρατού και διαδραμάτισαν κεφαλαιώδη ρόλο στην πολεμική ιστορία των Αγίων Τόπων. Πεντακόσιοι Ναΐτες έφταναν πια για να τα βάλουν με μουσουλμανικές στρατιές ακόμα και 26.000 αντρών, όπως φέρεται να συνέβη σε μάχη του 1177 μ.Χ. Αν και ήταν τα εξωστρατιωτικά κατορθώματά τους που θα έμεναν κυρίως γνωστά…
Η γέννηση του τραπεζικού συστήματος
Για τη διευκόλυνση των δραστηριοτήτων τους στο εχθρικό έδαφος της Μέσης Ανατολής, την προστασία των προσκυνητών δηλαδή αλλά και των τεσσάρων μικρών χριστιανικών βασιλείων της περιοχής, οι Ναΐτες ανέπτυξαν ένα βολικό σύστημα για τους θρησκευτικούς ταξιδευτές: εμπιστεύονταν τα χρήματά τους στο παράρτημα των Ναϊτών στη χώρα τους και μπορούσαν κατόπιν να κάνουν ανάληψη της περιουσίας τους από το στρατηγείο του τάγματος στην Ιερουσαλήμ, μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων.
Οι ακαδημαϊκοί ισχυρίζονται σήμερα ότι οι Ναΐτες είχαν τη δυνατότητα να τοκίζουν τα χρήματα των προσκυνητών, κρατώντας την προμήθεια για τον εαυτό τους. Μια πρακτική που απαγορευόταν μάλιστα από τον επίσημο καθολικισμό και είχε δαιμονοποιηθεί ως τοκογλυφία. Οι ιστορικοί ανασυγκροτούν από τη χρηματοπιστωτική αυτή δράση των Ναϊτών τη γέννηση του τραπεζικού συστήματος, απ’ όπου και ξεπήδησαν οι Ιππότες ως οι πρώτοι πανίσχυροι και ζάμπλουτοι τραπεζίτες της οικουμένης.
Πλέον υποθηκεύονταν ακόμα και βασίλεια ολόκληρα για ένα χαμηλότοκο δάνειο, ενώ δεν ήταν καθόλου ασυνήθιστο να ενεχυριάζονται τα πετράδια του στέμματος ευρωπαίων μοναρχών ως εγγύηση. Γαλλία, Πορτογαλία, Αγγλία, Αραγονία, Ουγγαρία και πολλά βασίλεια της Μέσης Ανατολής φιλοξενούσαν τώρα παραρτήματα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος των Ναϊτών, το οποίο έφτασε να διαχειρίζεται περισσότερα από 9.000 κτήματα και ιδιοκτησίες στις τέσσερις γωνιές της Γηραιάς Ηπείρου.
Πολλοί μύθοι που αφορούν στους υπερασπιστές του Ναού του Σολομώντα έλκουν την καταγωγή τους από την οικονομική αυτοκρατορία που σκάρωσαν, μετατρέποντας το προσκύνημα στους Άγιους Τόπους σε μπίζνα ολκής. Αν και ήταν το όρος που είχαν το στρατηγείο τους και οι θησαυροί που υποτίθεται ότι κρύβονταν τόσο στον Ναό του Σολομώντα όσο και στο γειτονικό σημείο όπου σταυρώθηκε ο Χριστός που θα γεννούσε τη μερίδα του λέοντος των ναΐτικων θρύλων.
Βρήκαν το Άγιο Δισκοπότηρο; Τμήμα από το Τίμιο Ξύλο; Κατείχαν τη Σινδόνη του Τορίνο (ήταν μάλιστα απόγονος Ναΐτη Ιππότη αυτός που έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας την Ιερά Σινδόνη); Ή μήπως την Κιβωτό της Διαθήκης;
Η ιστορία μας περιπλέκεται ωστόσο όταν το τάγμα έχασε τη στρατιωτική του αίγλη. Όπως ξέρουμε, ο μουσουλμάνος Σαλαντίν έδιωξε τους Σταυροφόρους από την Ιερουσαλήμ το 1187, αναγκάζοντας τους μοναχούς-ιππότες να βαδίσουν πια τον δρόμο της υποχώρησης: το τελευταίο τους οχυρό στη Μέση Ανατολή (στη σημερινή Συρία) εγκαταλείφθηκε το 1303.
Έκτοτε, η πτώση τους υπήρξε ραγδαία: αφού απέτυχαν να καταλάβουν την Κύπρο, έπεσαν θύμα στις ορέξεις του Φίλιππου Δ’ μόλις 4 χρόνια αργότερα. Ο λόγος και γνωστός είναι και καλά καταγεγραμμένος: ο γάλλος βασιλιάς χρωστούσε τα μαλλιοκέφαλά του στους Ναΐτες και βρήκε ευκολότερο να τους κατηγορήσει ως αιρετικούς παρά να αποπληρώσει το κρατικό του χρέος. Στη δίκη-παρωδία της Αβινιόν, ο σύμμαχος του Φίλιππου, Πάπας Κλημης Ε’, αφόρισε το τάγμα και σηματοδότησε το (φανερό τουλάχιστον) αιματοβαμμένο τέλος του.
Τα επίσημα πρακτικά της παπικής ετυμηγορίας του 1308 δόθηκαν από το Βατικανό στη δημοσιότητα το 2011: ο Κλήμης δεν τους χαρακτήρισε αιρετικούς, παρά μόνο ανήθικους. Ο ίδιος σκόπευε μάλιστα να αναμορφώσει το τάγμα και να το ξαναβάλει στον ίσιο δρόμο του Θεού, αν και ήταν οι πιέσεις από τον γάλλο μονάρχη που τον ώθησαν να διαλύσει τελικά το τάγμα οριστικά το 1312, παραχωρώντας τα περιουσιακά του στοιχεία δεξιά και αριστερά (με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει τώρα στους Ιωαννίτες Ιππότες).
Αν και δεν είναι εύκολο να δεχτεί κανείς ότι τόσος πλούτος, εξουσία και πολιτική επιρροή μπορούν να χαθούν από ένα παπικό φιρμάνι. Επιβίωσαν λοιπόν οι Ναΐτες, προσαρμόστηκαν και αφομοιώθηκαν από άλλες, ακόμα πιο απόκρυφες, σέχτες της Ευρώπης; Έχουν δίκιο οι Ελευθεροτέκτονες που ισχυρίζονται ότι είναι άμεσοι απόγονοι του τάγματος;
Ξέρουμε ότι όταν έπεσαν οι Άγιοι Τόποι στα χέρια των μουσουλμάνων, οι Ναΐτες (αλλά και τα άλλα μοναστικά τάγματα της Μέσης Ανατολής, όπως οι Ιωαννίτες και οι Τεύτονες Ιππότες) βρήκαν νέο σπίτι στη Γαλλία. Με τον τεράστιο πλούτο του και τη χώρα χρεωμένη στο ίδρυμά του, το τάγμα δεν έδινε λογαριασμό στον βασιλιά Φίλιππο, δημιουργώντας μια εκρηκτική κατάσταση κοντολογίς που καλούσε σε δραστικές λύσεις. Οι Ναΐτες της Γαλλίας κάηκαν στην πυρά και ο Πάπας αφόρισε το τάγμα μια και καλή, αν και εκτός Γαλλίας, πέρα από μερικές σποραδικές διώξεις, οι εναπομείναντες Ιππότες δεν πειράχθηκαν. Κι έτσι κάποιοι από αυτούς εντάχθηκαν στους Ιωαννίτες της Μάλτας και στους Τεύτονες, που είχαν επιστρέψει εν τω μεταξύ στην Πρωσία και τη Βόρεια Ευρώπη.
Αν και αυτό δεν θα ήταν το τέλος τους. Γιατί οι Τεύτονες Ιππότες επιβίωσαν για άλλα διακόσια χρόνια, πριν αφομοιωθούν από την Πρωσία και την Πολωνία…
Ελευθεροτέκτονες, οι άμεσοι απόγονοι των Ναϊτών;
Είναι γεγονός ότι αρκετοί αιώνες χωρίζουν το τέλος των Ναϊτών από την ιδρυτική πράξη των Μασόνων το 1717. Οι Ελευθεροτέκτονες ήταν τότε ένα προοδευτικότατο τάγμα που φλέρταρε με τις ιδέες του Διαφωτισμού, της δημοκρατίας και του Συντάγματος. Οι Στοές τους ήταν άλλοτε πολιτιστικά κέντρα διακίνησης ιδεών που συγκέντρωναν φιλόσοφους, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Τόσο οι φωτισμένοι πατέρες των ΗΠΑ, όπως ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Τζορτζ Ουάσιγκτον, αλλά και ο Βολταίρος και ο Μότσαρτ ήταν κάποτε μέλη τους. Εννιά υπογραφές μάλιστα στη αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και 13 υπογραφές στο πρώτο Σύνταγμα των ΗΠΑ έχουν μασονική καταγωγή.
Αρκετοί ιστορικοί και ακαδημαϊκοί μελετητές έχουν ωστόσο ισχυριστεί κατά καιρούς ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των Ναϊτών Ιπποτών και των τόσων παρακλαδιών της μασονίας. Οι Μασόνοι Ναΐτες Ιππότες γεννήθηκαν λοιπόν και επισήμως στη βιβλιογραφία και όχι φυσικά από τον διακαή πόθο των Ελευθεροτεκτόνων να είναι άμεσοι απόγονοι του χριστιανικού μεσαιωνικού τάγματος. Η ερμητική αυτή ιστορία διατείνεται ότι μια χούφτα Γάλλοι Ναΐτες που επιβίωσαν από τη σφαγή κατέφυγαν στη Σκοτία, ασφαλές καταφύγιο τότε από τις διώξεις του καθολικισμού αλλά και του μανιασμένου Φιλίππου Δ’.
Στη Σκοτία βρήκαν λοιπόν ένα δεύτερο σπίτι στην τοπική μασονική Στοά, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τους εντάξει στις τάξεις της. Οι Ναΐτες δίδαξαν λέει στους σκοτσέζους Ελευθεροτέκτονες τις αξίες του ιπποτισμού αλλά και της πειθαρχίας, διασφαλίζοντας έτσι τη μακροημέρευση του τάγματός τους. Το μοναστικό τάγμα επιβίωσε στη σκιώδη του αυτή μορφή μέχρι και την επίσημη διακήρυξη της Ενωμένης Μεγάλης Στοάς της Βρετανίας το 1717. Σύμβολα εξάλλου της σύμπραξης Ελευθερομασόνων και Ναϊτών βρίσκουμε συχνά στη Σκοτία, ακόμα και στις ΗΠΑ, αν και θα εδώ θα επιστρέψουμε αργότερα, καθώς οι Ναΐτες φέρονται να ανακάλυψαν και τον Νέο Κόσμο πολύ πριν τον Κολόμβο!
Η τύχη των ιερών κειμηλίων
Διάφοροι θρύλοι αλλά και μαρτυρίες περιγράφουν το πώς οι Ναΐτες κατάφεραν να περισώσουν τους ιερούς θησαυρούς της χριστιανοσύνης από τα αρπακτικά χέρια του Φιλίππου. Ο λεγόμενος «θησαυρός των Ναϊτών» έζησε μια δεύτερη ζωή και συχνά-πυκνά στον ιστορικό χρόνο εμφανίζεται κάποιος που ανατροφοδοτεί τον μύθο. Καθ’ όλο τον 17ο, 18ο και 19ο αιώνα, πλήθος πηγών τοποθετούσαν τα ιερά κειμήλια που κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό οι Ναΐτες σε κρύπτες στην Πορτογαλία και την Καταλονία, ισχυρά ευρωπαϊκά προπύργια του τάγματος. Η τοπογραφία των ιερών κειμηλίων των Ναϊτών απλώνεται σε όλη την Ευρώπη, αν και η Βόρεια Ισπανία συνεχίζει να κρατά τα συνωμοσιολογικά σκήπτρα.
Πλάι βέβαια στα κειμήλια της χριστιανοσύνης, δεν είναι λόγοι αυτοί που δηλώνουν εμφατικά ότι οι Ναΐτες κατά τις περίφημες ανασκαφές τους στο Όρος του Ναού δεν βρήκαν (ή δεν βρήκαν μόνο) χριστιανικούς θησαυρούς αλλά και μουσουλμανικούς! Ιερά κειμήλια του Κορανιού υποτίθεται ότι είναι επίσης θαμμένα κοντά στα ερείπια του Ναού του Σολομώντα και αυτός ήταν λέει ο λόγος που τους αναθεμάτισε ο Πάπας, καθώς είχαν πλέον απομακρυνθεί από τη χριστιανική αποστολή τους.
Αν και το Άγιο Δισκοπότηρο παραμένει σταθερά των θεωριών συνωμοσίας! Σύμφωνα με την παραδοσιακή σχολή συνωμοσιολογικής σκέψης, οι Ναΐτες μετέφεραν στις αποσκευές τους το ιερό κειμήλιο από τους Άγιους Τόπους στη Σκοτία, μετά τις διώξεις τους στη Γαλλία. Το Παρεκκλήσι Rosslyn, γεμάτο από σύμβολα των Ναϊτών και των Μασόνων, υποτίθεται ότι κρύβει στα σπλάχνα του το κύπελλο που χρησιμοποίησε ο Ιησούς στον Μυστικό Δείπνο.
Η ασίγαστη αρχαιολογική σκαπάνη των Ναϊτών φέρεται να έφερε στο φως τα πάντα: από μυστικά που περιλήφθηκαν αργότερα στη μυθολογία της Μασονίας, εβραϊκά κειμήλια από τον Ναό του Σολομώντα, ισλαμικούς θησαυρούς από το αρχαίο τέμενος, τα σύμβολα της χριστιανοσύνης και την Κιβωτό της Διαθήκης φυσικά! Αν και όχι την ίδια την Κιβωτό, διορθώνουν λίγο αργότερα οι συνωμοσιολόγοι αυτής της γραμμής, παρά την ανεκτίμητη γνώση ότι οι Πλάκες του Νόμου μεταφέρθηκαν στην Αιθιοπία πριν από την πρώτη καταστροφή του Ναού του Σολομώντα.
Η πληροφορία αυτή χαράχτηκε με κωδικοποιημένο τρόπο σε παρεκκλήσι της Γαλλίας, η καταστροφή του οποίου διατάχθηκε από τον μέγα μάγιστρο του τάγματος στο Παρίσι όταν άρχισαν οι περιπέτειες των Ναϊτών με το γαλλικό στέμμα. Η Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Λαλιμπέλα της Αιθιοπίας είναι ο τόπος που φυλάσσεται υποτίθεται η Κιβωτός της Διαθήκης, γνώση που προσπάθησαν να εξαφανίσουν οι Ναΐτες, αν και ήταν αυτοί που έχτισαν τον συγκεκριμένο ναό πάνω στον χώρο φύλαξης του κειμηλίου.
Ήταν το 1357 μ.Χ. όταν η χήρα του αριστοκράτη Geoffrey του Charney, απόγονου του μάγιστρου Geoffroi de Charney που κάηκε δίπλα στον ίδιο τον de Molay, αποκάλυψε στην οικουμένη την Ιερά Σινδόνη. Η θεωρία κάνει εδώ λόγο ότι η Σινδόνη ήταν στα χέρια των Ναϊτών τουλάχιστον από το 1204 μ.Χ., όπως και το πιστοποιητικό ταφής του Ιησού, γραμμένο στα εβραϊκά, ελληνικά και λατινικά.
Πιστό αντίγραφο της μορφής που απεικονίζεται στη Σινδόνη του Τορίνο έχει βρεθεί ήδη από το 1945 σε εκκλησία κωμόπολης της Αγγλίας, κάτι που αποδεικνύει σε όποιους είναι έτοιμους να πιστέψουν ότι το ιερό κειμήλιο ήταν στα χέρια των Ναϊτών εδώ και αιώνες. Η χρονολόγηση με άνθρακα έδειξε ότι το αντίγραφο χρονολογείται από το 1280 μ.Χ.
Η κατάρα του de Molay
Ο Jacques de Molay κάηκε στην πυρά δίπλα στον μισοτελειωμένο καθεδρικό της Νοτρ-Νταμ του Παρισιού πριν από 700 χρόνια. Ο θάνατός του θα πυροδοτούσε τόσες θεωρίες συνωμοσίας όσο και η δολοφονία του Κένεντι, μόνο που οι αιώνες που μας χωρίζουν από τη μαρτυρική εκτέλεση του μέγα μάγιστρου του τάγματος των Ναϊτών τις έχουν κάνει σαφώς πιο ιστορικές!
Ως ο τελευταίος Μέγας Μάγιστρος των Ναϊτών Ιπποτών, ο de Molay κατηγορήθηκε για βλασφημία αλλά και σεξουαλική παρέκκλιση, όπως και τόσοι ακόμα Ναΐτες της εποχής. Ο σοδομισμός και οι ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις περιλαμβάνονταν πια στην ημερήσια παπική ατζέντα με τις κατηγορίες κατά του τάγματος, πλάι στις αιρετικές καταδικαστικές αποφάσεις. Μέχρι και για σατανισμό κατηγορήθηκαν οι Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού ώστε να κηλιδωθεί το όνομά τους και να χρησιμεύσει ως άλλοθι στον Φίλιππο για να εξαφανίσει το τάγμα από προσώπου γης.
Ο γάλλος ηγεμόνας έβαλε να τον βασανίσουν φριχτά πριν τον παλουκώσει στην πυρά πάνω στο μικροσκοπικό νησάκι του Σηκουάνα τον Μάρτιο του 1314: ήταν η ζοφερή κορύφωση του δράματος των Ναϊτών που είχε αρχίσει πριν από εφτά χρόνια. Ο ίδιος ο βασιλιάς διέδιδε τις φήμες για τις ιερόσυλες και ομοφυλοφιλικές πρακτικές μύησης του τάγματος, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους.
Ο de Molay καταράστηκε όμως στην πυρά τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσής του, τον Φίλιππο της Γαλλίας και τον Πάπα Κλήμη Ε’, προβλέποντας ότι θα τους συναντούσε στον άλλο κόσμο πριν από τέλος της χρονιάς. Όπως και έγινε! Ο Κλήμης πέθανε μόλις έναν μήνα αργότερα και ο μονάρχης της Γαλλίας σκοτώθηκε σε κυνηγετικό ατύχημα πριν εκπνεύσει το 1314. Ατάραχος και αγέρωχος ο μάγιστρος ξεστόμισε την ώρα που τον τύλιγαν οι πύρινες γλώσσες την κατάρα, με την ευχή ότι με τη βοήθεια του Θεού οι Ναΐτες θα εκδικούνταν κάποια στιγμή το ευρωπαϊκό κατεστημένο που τους γκρέμισε.
Η απάνθρωπη εκτέλεση του Μέγα Μάγιστρου ήταν λοιπόν αυτή που πείσμωσε τους εναπομείναντες Ναΐτες όχι μόνο να εκδικηθούν μια μέρα τον θάνατό του, αλλά και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Έτσι θα ξεπλήρωναν την ντροπή και βάλθηκαν λέει να το κάνουν πράξη μέσω της διάχυσής τους σε άλλες σκιώδεις οργανώσεις, όπως οι Τέκτονες, οι Illuminati και προσφάτως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Στο σκοτσέζικο μάλιστα τάγμα των Ναϊτών υποτίθεται ότι υπήρχε και ο υψηλότατος βαθμός του «Εκδικητή», με τις δικές του αρμοδιότητες να είναι το ποδοπάτημα της καταδικαστικής παπικής βούλας και ο αφανισμός της γαλλικής μοναρχίας. Μασονικός θρύλος έλκει την καταγωγή του από την εκτέλεση και την κατάρα του Jacques de Molay.
Περιττό να αναφερθεί λοιπόν ποιος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Γαλλικής Επανάστασης, του δημοκρατικού κινήματος που έφερε στην γκιλοτίνα τον Λουδοβίκο ΙΣΤ’! Ανώνυμος γάλλος Ελευθεροτέκτονας (ή μήπως Ναΐτης;) λέγεται μάλιστα πως όρμησε στη λαιμητόμο, βούτηξε τα χέρια του στο βασιλικό αίμα (ή, κατά άλλες πηγές, άρπαξε το κεφάλι και το σήκωσε από τα μαλλιά) και ούρλιαξε: «Jacques de Molay, δικαιώθηκες»!
Η ανακάλυψη της Αμερικής
Και για το τέλος, ώρα να δούμε το καλύτερο συνωμοσιολογικό σενάριο που αφορά στους Ναΐτες. Ήταν στη δεκαετία του 1980 κυρίως όταν ένα κύμα από εκδόσεις και δημοσιεύσεις βάλθηκε να βρει αναλογίες και συνέχεια μεταξύ της ιστορικής παρουσίας των Ναϊτών στη Σκοτία και της ανάδυσης των Μασόνων Σκοτσέζων Ναϊτών στον Νέο Κόσμο. Η διασύνδεση του Παρεκκλησιού Rosslyn, των Ελευθεροτεκτόνων, των Ναϊτών και του Αγίου Δισκοπότηρου έχουν αποτελέσει αντικείμενο ευρύτερης υπόθεσης, με τη λογοτεχνία να έρχεται απλώς να εκμεταλλευτεί το πράγμα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Ήταν λοιπόν ένας μικρός και χαμένος στολίσκος των Ναϊτών που τα έκανε όλα, αν πιστέψουμε τα πρακτικά της φρικιαστικής ανάκρισης του Jean de Chalons από τη μεσαιωνική Ιερά Εξέταση, όταν τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι: Ο μάγιστρος Gerard de Villiers, για να γλιτώσει τη σύλληψή του, είχε αποδράσει με 18 πλοιάρια και 50 άλογα, μεταφέροντας φυσικά στα αμπάρια τους όλο τον θησαυρό των Γάλλων Ναϊτών. Όπως ξέρουμε, η Σκοτία έγινε ο τόπος προορισμού των κατατρεγμένων ιπποτών και σύντομα ο στολίσκος αυτός βρήκε τον δρόμο του προς την Αμερική, ακολουθώντας τα αρχαία θαλάσσια μονοπάτια των Βίκινγκ, τα οποία γνώριζαν εξάλλου καλά οι σκοτσέζοι θαλασσοπόροι.
Οι Ναΐτες φέρονται να κατέπλευσαν αρχικά στη Nova Scotia του Καναδά και από κει να βρήκαν αργότερα πέρασμα στην περιοχή που θα γινόταν αιώνες αργότερα γνωστή ως ΗΠΑ, όπου και αποθήκευσαν με πάσα μυστικότητα το σεβαστό τους κομπόδεμα. Ακόμα όμως κι αν αυτό το σενάριο δεν επιβιώνει στην ψύχραιμη ανάλυση, οι Ναΐτες πέρασαν στην Αμερική μέσα από τη Μασονία, καθώς όπως είπαμε ήταν οι κυνηγημένοι Ναΐτες που ίδρυσαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Τα σύμβολά τους υιοθετήθηκαν εν πολλοίς από τους Ελευθεροτέκτοντες και αντίστοιχες παραστάσεις συναντάμε τόσο στη Σκοτία όσο και την Αμερική.
Η απήχηση των Ναϊτών Ιπποτών παρά τους τόσους αιώνες που μας χωρίζουν από τη δράση τους παραμένει εντυπωσιακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τα μεσαιωνικά τους καμώματα, αν και είναι περισσότερο αυτό που χύνεται για τη δραστηριότητά τους μέσα σε άλλες μυστικιστικές σέχτες, αυτές που επιβουλεύονται δηλαδή τον κόσμο μας και απεργάζονται μυστικά σχέδια για τη νέα παγκόσμια τάξη.
Ολοκληρώνοντας, ένα ιστορικό ερώτημα παραμένει και δεν έχει ακόμα ικανοποιητική απάντηση: όταν ο Φίλιππος Δ’ μάντρωσε τους Γάλλους Ναΐτες ώστε να απαλλαγεί από τον βραχνά της αποπληρωμής των δανείων που τους όφειλε, πίστευε ότι ο ζηλευτός πλούτος των ιπποτών θα περιερχόταν πια στα χέρια του. Δεν βρήκε όμως μήτε φράγκο ζωγραφιστό! Μπορεί ο Πάπας να είχε εκχωρήσει τώρα όλα τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στους Ιωαννίτες Ιππότες και σε αντίστοιχα τάγματα, πού ήταν όμως το αμύθητο παραδάκι των άλλοτε Φτωχών Στρατιωτών του Χριστού;
Όταν οι άντρες του περικύκλωσαν τους Ναΐτες, δεν υπήρχε τίποτα να βρεθεί. Μήπως είχαν ειδοποιηθεί για τη συνωμοσία εναντίον τους; Ο στόλος τους εξαφανίστηκε εξάλλου τον ίδιο καιρό που χάθηκε από προσώπου γης και ο θησαυρός τους. Όσο δεν παίρνουμε ικανοποιητική απάντηση σε αυτό το ερώτημα, ο μύθος των Ναϊτών Ιπποτών θα συνεχίζει να ζει!


ΠΗΓΗ -
See more at: http://www.xorisorianews.gr

Η Δυναστεία των Ρότσιλντ: Οι μεταπράτες…(στους οποίους οι έλληνες πληρώνουν τα χρήματα που φάγαν οι σωτήρες πολιτικοί…)


Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο. Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρότσιλντ. Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια των Ρότσιλντ κυριάρχησε για έναν σχεδόν αιώνα στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούταν οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. Ακόμη κι όταν προτίμησαν να περάσουν στο παρασκήνιο ελέγχοντας από εκεί τις διεθνείς εξελίξεις, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες οικονομικές υπερδυνάμεις. Δεν εναι τυχαίο το ότι ο Μέτερνιχ έγραψε γι’ αυτούς στα 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη», ενώ οποιητής και φιλόσοφος Χάινριχ Χάινε είπε κάποτε ότι:

«το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Ρότσιλντ οι προφήτες του.»

Οι Ρότσιλντ, αντίθετα με ότι έκαναν πολλοί άλλοι σύγχρονοί τους Εβραίοι που ζούσαν στην Ευρώπη, προτίμησαν να μην αλλάξουν θρησκεία. Για αυτό το λόγο οι υπόλοιποι Εβραίοι, όταν αναφέρονταν σε αυτούς, τους αποκαλούσαν «βασιλείςτων Εβραίων». Η οικογένεια αναμείχθηκε άλλωστε έντονα με το εβραιοσιωνιστικό κίνημα που προωθούσε τα εβραϊκάσυμφέροντα και δεν είναι τυχαίο το ότι η απαρχή του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ μπορεί να εντοπιστεί σε ένα γράμμα της αγγλικής κυβέρνησης προς τον Λόρδο Ρότσιλντ, ενώ το κοινοβούλιο του Ισραήλ χτίστηκε με χρήματα των Ρότσιλντ.

rochild


Επιδιώκοντας τη διατήρηση της φυλετικής τους καθαρότητας, αλλά και για οικονομικούς λόγους, οι Ρότσιλντ προτίμησαν να υιοθετήσουν ένα σύστημα ενδογαμίας που περιορίζονταν στα πλαίσια της οικογένειάςτους, κάνοντας εξαιρέσεις μόνο σε περιπτώσεις που αυτό θα ήταν προς το συμφέρον τους και χρησιμοποιώντας τουςγάμους των παιδιών τους ως βάση για τις οικονομικές τουςσυμφωνίες. Όπως είπε κάποτε ένας από αυτούς:

«για εμάς τους Εβραίους, και ιδιαιτερα για εμάς τους Ρότσιλντ, είναι καλύτερα να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλες οικογένειες, γιατί αυτό οδηγεί πάντα σε δυσάρεστες καταστάσεις και κοστίζει χρήματα».

Η εκπληκτική οικονομική τους άνοδος, που τους οδήγησε από το εβραϊκό γκέτο της Φρανκφούρτης στην κορυφή τηςπαγκόσμιας οικονομικής ελίτ αμέσως μετά τη Γαλλική Επανάσταση, είναι ίσως μοναδική στα χρονικά της ιστορίας. Συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη ιδιωτική περιουσία στην ιστορία, οι Ρότσιλντ κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτηπαγκόσμια αγορά ομολόγων και την πρώτη πολυεθνικήτράπεζα που είχε υποκαταστήματα στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Βιέννη και στη Νάπολη. Παράλληλα, κατάφεραν να διαχειρίζονται τεράστια κεφάλαια,λειτουργώντας ως ιδιωτικοί διαχειριστές για λογαριασμό κυβερνήσεων, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Οττο φον Μπίσμαρκ, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δανείζουνχρήματα ακόμη και στον ίδιο τον Πάπα. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που συμμετείχαν στον πόλεμο κατά του Ναπολέοντα χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλντ, ενώ ανάμεσα στουςσημαντικότερους οφειλέτες τους συγκαταλέγονταν ηΑυστρία, η Μεγάλη Βρετανία

η Ρωσία, η Γαλλία, τα Βασίλεια των Δυο Σικελιών και το Δουκάτο της Πάρμας.

napoleon


Ο Ναπολέων, ο Ουέλλινγκτον, καθώς και η εξαγορά της Βρετανίας ήταν η επόμενη φάση της ανάπτυξης της οικογένειας. Χωρίς να αναφερθούμε εκτενώς στην μάχη του Βατερλώ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μέσω των συμφερόντων τους στην Ευρώπη, οι Ρότσιλντ είχαν αναπτύξει την πρώτη υπηρεσία πληροφοριών, και μέσω ενός συστήματος ταχύπλοων πλοίων και μεταφορέων, δημιούργησαν έναν μηχανισμό που διακινούσε πληροφορίες με απίστευτη ταχύτητα. Αυτό που συνέβει έπειτα είναι η μεγαλύτερη υπόθεση χειραγώγησης της αγοράς στην ιστορία.

Οι Ρότσιλντ είχαν ήδη χρηματοδοτήσει και τις δυο πλευρές. Ο Νέϊθαν Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ουέλλινγκτον στην Αγγλία και ο Ιακώβ Ρότσιλντ χρηματοδότησε τις ανάγκες τουΝαπολέοντα στη Γαλλία. Έτσι, επρόκειτο να κερδίσουν τον πόλεμο όποια πλευρά κι αν νικούσε. Ωστόσο, αυτό που κάνει μοναδική την περίπτωση αυτή, είναι ότι το σύστημα ταχυμεταφορών βοηθούσε τον Νέιθαν Ρότσιλντ να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μάχης πολύ πριν οι αγγελιοφόροι του Ουέλλινγκτον μεταφέρουν σε αυτόν τα νέα της νίκης του επί του Ναπολέοντα.

Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέσα από αυτές τις πληροφορίες ο Νέιθαν άρχισε να πουλά ομόλογα.. Όσοι ήξεραν τους Ρότσιλντ, γνώριζαν πόσο πονηροί είναι και τι εμπιστευτικές πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους.. Έτσι, βλέποντας τον Νέιθαν να πουλά ομόλογα, υπέθεσαν ότι ο Ουέλλινγκτον είχε χάσει τη μάχη και άρχισαν να πουλάνε τα ομολόγα τους σχεδόν μια πένα στη λίρα! Όταν πια μαζεύτηκε επαρκής ποσότητα ομολόγων, ο Νέϊθαν Ρότσιλντ έκανε την κίνησή του, αγοράζοντας τα όλα σχεδόν τζάμπα.. Όταν έφτασαν τα νέα της νίκης του Ουέλλινγκτον την επόμενη μέρα, ήταν πλέον πολύ αργά.. Το οικονομικό πραξικόπημα του Νέϊθαν Ρότσιλντ είχε ήδη ολοκληρωθεί, και πλέον έλεγχε όλον τον πλούτο της Αγγλίας για όποιο σκοπό ή χρήση επιθυμούσε..

Για ένα σχεδόν αιώνα η δυναστεία των Ρότσιλντ είχε απλώσει τα πλοκάμια της πάνω στις ευρωπαϊκές οικονομίες. Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν πολλά ευρωπαϊκά δίκτυα και βοήθησαν οικονομικά ακόμα και την Βρετανική Αυτοκρατορία για τη διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ. Χρηματοδότησαν επίσης και τους Βόρειους στον ‘Εμφύλιο Πόλεμο’ των ΗΠΑ, αναγκάζοντας κατόπιν τον Λίνκολ να τυπώσει πληθωριστικά δολάρια έτσι ώστε να ξεπληρωθούν τα χρέη προς την εβραϊκή τραπεζική δυναστεία

Ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια της οικονομικής δυναστείας των Ρότσιλντ ήταν ο χρυσοχόος Άμσε Μωυσής Μπάουερ (1744-1812), που δημιούργησε ένα ανταλλακτήριο νομισμάτων στο εβραϊκό γκέτο της Φρανκφούρτης. Το σήμα της επιχείρησής του ήταν ένα κόκκινο εξάκτινο αστέρι, το γνωστό Άστρο του Δαυίδ. Έτσι, πολύ σύντομα, η επιχείρηση του Μπάουερ έγινε γνωστή ως Ρότσιλντ, από τις γερμανικές λέξεις ‘rot’ και ‘schildt’, που σημαίνουν κόκκινο έμβλημα. Όταν ο γιος του Άμσελ Μωυσή Μπάουερ, ο Μάγιερ Άμσελ Μπάουερ πάρε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του σε Ρότσιλντ.

roth
Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι η ραγδαία οικονομική άνοδος των Ρότσιλντ οφείλονταν στη σχέση τους με διάφορεςμυστικές εταιρίες. Οι ίδιοι, ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους με τον Ελευθεροτεκτονισμό, γι’ αυτό πολλοί πιστεύουν πως το «οικονομικό θαύμα» που δημιούργησαν, ήταν απόρροια της σχέσης αυτής. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η δύναμη που κρύβονταν πίσω από τους Ρότσιλντ ήταν οι Ιλλουμινάτι, που από το 1782 είχαν ισχυροποιήσει τη θέση τους ανάμεσα στις υπόλοιπες μυστικές εταιρίες και προώθησαν το τραπεζικό δίκτυο των Ρότσιλντ, εξασφαλίζοντας για το τάγμα τους τα απαραίτητα οικονομικά μέσα. Άσχετα με το κατά πόσο οι σχέσεις αυτές μπορεί να βοήθησαν τους Ρότσιλντ να χτίσουν την οικονομική αυτοκρατορία τους, είναι γεγονός πως όλοι τους σχετίζονταν με κάποια μυστική εταιρία. Ο Άμσελ Ρότσιλντ, που ζούσε στη Φρανκφούρτη, εικάζεται ότι ήταν μέλος των Ιλλουμινάτι.

Ο Κάρλ, που ζούσε στη Νάπολη, είχε αναμιχθεί ενεργά στην εταιρία των Καρμπονάρων και ήταν μέλος της στοάς Άλτα Βεντίτα. Ο Τζέιμς (πρώην Ιακώβ) ήταν Τέκτονας 33ου Βαθμού, ενώ ο Νάθαν ήταν μέλος της τεκτονικής στοάς Άμιλλα του Λονδίνου και ο Σολομών είχε μυηθεί σε κάποια τεκτονική στοά της Βιέννης στις 14 Ιουνίου 1809.

Οι απόγονοι των πρώτων Ρότσιλντ εξακολούθησαν να έχουν άμεση σχέση με τις μυστικές εταιρίες και διάφορα μέλη της οικογένειας, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα ανέπτυξαν δεσμούς με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. Ένας από αυτούς, ο Λόρδος Έντμοντ ντε Ρότσιλντ, μαζί με τον Λόρδο Μπάλφουρ, τον σερ Χάρρυ Τζονσον και τον Λόρδο Γκρέϋ, είχε συμμετάσχει στον αρχικό πυρήνα της οργάνωσης που έμελλε να εξελιχθεί στηνΣτρογγυλή Τράπεζα. Ο ίδιος ήταν και ο άνθρωπος που επέλεξε τα άτομα που θα στελεχώνονταν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων.

ΠΗΓΗ - See more at: http://www.xorisorianews.gr

Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση με κρεμμύδια!


Ναι, η μυρωδιά δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για λίγη ώρα, τα κόκκινα κρεμμύδια όμως αποδεικνύονται πολύ βοηθητικά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Ο χυμός τους κάνει την τρίχα δυνατότερη και προλαμβάνει μολύνσεις του κρανίου.
Ακολουθεί μια «σπιτική» συνταγή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά:

Κόβουμε δύο έως τέσσερα κόκκινα κρεμμύδια και τα βάζουμε στον αποχυμωτή.
Προσθέτουμε ένα κουτάλι της σούπας μέλι και ανακατεύουμε το μείγμα.
Το απλώνουμε στα μαλλιά και το αφήνουμε για 15-30 λεπτά (προσπαθώντας να μη μας ενοχλεί η μυρωδιά).
Στη συνέχεια λουζόμαστε κανονικά.
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτήν τη θεραπεία δύο με τρεις φορές το μήνα.


 - See more at: http://www.xorisorianews.gr/

ΑΙΓΙΔΑ – Το Διαστρικό Υπέροπλο των Θεών και του Αχιλλέα

1 


Ο ΖΕΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΩΜΟ.

-Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

-ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑ Ή ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΛΛΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

– Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ, (ΙΛΙΑΔΑ β-448, 0-308, 310, Π-594), ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ, ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 100 ΚΡΟΣΙΑ.(Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ 50 ΟΧΙ).

-Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

-ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ¨ΗΛΙΟΣ¨ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΙΓΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.

-Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΣΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ.

-ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΙΣ:

-ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

-ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΘΥΣΑΝΟΥΣ ΟΛΟΧΡΥΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΥΠΕΡΥΛΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΑΛΙΞΕΚΕΡΑΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

-ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΓΟΡΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΩΝ,ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΝΕΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ.

-Ο ΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΟΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ.

-ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΠΟΫΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΚΑΙ ΣΧΑΣΗ.

-ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

-ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΠΑΝΙΚΟ, ΤΡΟΜΟ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.

-ΔΙΑΝΟΙΓΕ ΟΜΦΑΛΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΣΑΙΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.


ieraellas-kinimaethnikon


conspiracyfeeds

- See more at: http://www.xorisorianews.gr

Ελληνικής καταγωγής και ο Νίκολα Τέσλα (Nikola Τesla); Λεγόταν Νικόλαος Θεσσαλός;

2 Πολλοί λένε πως ο Νικόλαος Τέσλα ήταν από την Κροατία. Οι γονείς του στην επίσημη βιβλιογραφία ήταν Σέρβοι και Ορθόδοξοι! Ο πατέρας του ήταν Έλληνας Ορθόδοξος ιερέας!
Το πραγματικό του όνομα ήταν Νικόλαος Θεσσαλός. Τον 17ο αιώνα σε μία εξέγερση στη Θεσσαλία οι τούρκοι άρχισαν τις σφαγές.
Ο πατέρας του που ήταν ορθόδοξος ιερέας στη Θεσσαλία (Θέση Άλς) – έφυγε λοιπόν και για να μην χρησιμοποιήσει το πραγματικό του επίθετο ανέβηκε στην ορθόδοξη τότε Σερβία άλλαξε το επίθετό του και συνέχισε να υπηρετεί τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του και τον Ελληνισμό. Γιός του ήταν ο Νικολά Τέσλα.
Ο Νικολά Τέσλα μαζί με τον Γουλιέλμο Μαρκόνι είναι οι πιό σοβαροί επιστήμονες που περπάτησαν σε αυτό τον πλανήτη μετά τον Πυθαγόρα τον Σάμιο. Εφήυρε το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Ήταν πολύ εφυής. Τις πατέντες του τις κατέθετε στη Βιέννη. Εκεί υπήρχε ένας υπάλληλος στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στη Βιέννη του οποίου το όνομα ήταν Άλμπερτ Αϊνστάϊν… Το Πιστοποιητικό Γεννήσεως του Νικόλαου Θεσσαλού-Nikola Tesla!


Ο Νικολά Τέσλα όταν πήγε στην Αμερική χρηματοδοτήθηκε από τον J.P. Morgan γνωστό για την συμμετοχή του στην μασσονική λέσχη των ηγετών του πλανήτη.

Ο J.P. Morgan είχε αναλάβει τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος από τους καταράκτες του Νιαγάρα ώς τη Νέα Υόρκη. Δεν είχε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει καλώδια. Στα 600-700 χιλιόμετρα η τάση που έφτανε στη Ν.Υ. δέν ξεπερνούσε τα 8,5 -9 % απο αυτή που ξεκινούσε απο τον Νιαγάρα. Έτσι λοιπόν κάλεσε τον Νίκολα Τέσλα να του λύσει το πρόβλημα. Ο Τέσλα λοιπόν με πολύ απλές ενέργειες του έλυσε το πρόβλημα με το εναλλασόμενο ρεύμα το οποίο είχε μηδενική απώλεια.

Ο Νικολά Τέσλα απέδειξε πως δεν χρειάζεται να παράγεις και να μεταφέρεις Ηλεκτρικό ρεύμα απο τον Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη με καλώδια επειδή ο πλανήτης είναι ένας ζωντανός ενεργειακός οργανισμός ο οποίος έλκει συνεχώς ενέργεια από το σύμπαν και επειδή η ιονόσφαιρα και η γή είναι φορτισμένη με ηλεκτρικό ρεύμα το ενδιάμεσο δηλαδή και η ατμόσφαιρα είναι αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος κάτι που ένας φυσικός καταλαβαίνει απόλυτα. Έτσι λοιπόν υπάρχει εντελώς δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία μπορεί ο καθένας απο εμας, σε οποιοδήποτε σημείο της γής, να την πάρει και να την χρησιμοποιήσει στο σπίτι του. Αυτό ο Ν. Τέσλα το απέδειξε στον J.P. Morgan. Είχε φτιάξει μάλιστα και το πηνίο που είχε βάλει στην κορυφή ενός σπιτιού το οποίο έδινε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να παρεμβαίνει κανένα άλλο ενεργειακό μέσον. Μόλις ο Μόργκαν κατάλαβε πως δεν υπήρχε χρήμα για αυτόν,αλλά και την σπουδαιότητα του έργου, σταμάτησε να χρηματοδοτεί τον Τέσλα. Πρόβαλε στα Μ.Μ.Ε. ότι ο Τέσλα έχει ψυχοπάθεια.

Ο θάνατος του Νικόλα Τέσλα παραμένει μυστήριο και κανένας δεν έχει εκμεταλευτεί την ευρεσιτεχνία του. Σήμερα υπάρχουν 150 εργαστήρια ανά τον κόσμο τα οποία λειτουργούν με βάση τη θεωρία του Νικολά Τέσλα δηλαδή του Νικόλαου Θεσσαλού.



Να δούμε όμως τι γράφει η wikipedia:

Ο Νίκολα Τέσλα (σερβ. Никола Тесла), 10 Ιουλίου 1856 – 7 Ιανουαρίου 1943) ήταν Σέρβος εφευρέτης, μηχανολόγος και ηλεκτρολόγος μηχανικός, ένας από τους σημαντικότερους φυσικούς στην ιστορία της επιστήμης.

Γεννημένος στο Σμίλιαν στην περιοχή Λίκα της σημερινής Κροατίας, ανήκε στη Σερβική κοινότητα της Αυστριακής Αυτοκρατορίας. Πατέρας του ήταν ο ορθόδοξος ιερέας του χωριού Σμίλιαν, Μιλούτιν Τέσλα (1819-1879), μητέρα του ήταν η Γκεοργκίνα-Τζούκα Μάντιτς (1822-1892), κόρη ορθόδοξου ιερέα, ενώ και τα αδέρφια της ήταν μέλη του κλήρου της χώρας. Ο ένας ήταν ο Μητροπολίτης Νίκολα Μάντιτςκαι ο άλλος ο μοναχός Πέταρ Μάντιτς. Το όνομα Τέσλα δηλώνει το μικρό τσεκούρι με λεπίδα σε ορθή γωνία προς τη λαβή, ώστόσο, χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ένα άτομο με προεξέχοντα δόντια, ένα κοινό χαρακτηριστικό των μελών της οικογένειας Τέσλα. Eίχε έναν μεγαλύτερο κατά επτά χρόνια αδελφό, τον Ντάνε Τέσλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν ο Νίκολα ήταν επτά ετών, πέφτοντας από το άλογο ενώ έκανε ιππασία. Ο Νίκολα ζούσε στη σκιά του αδελφού του, ο οποίος αντιμετωπιζόταν από τους γονείς του ως ο πλέον ταλαντούχος και προοριζόταν να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και των θείων του. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Νίκολα Τέσλα υπέφερε ακόμα από εφιάλτες και ψευδαισθήσεις που σχετίζονταν με το θάνατο του αδελφού του, ενώ εικάζεται πως πολυάριθμες φοβίες και εμμονές που χαρακτήριζαν τον Τέσλα ενδεχομένως ήταν απόρροια του αντίκτυπου που είχε κατά την παιδική του ηλικία η απώλεια του Ντάνε και η προβληματική σχέση με τον πατέρα του. Αν και οι λεπτομέρειες του θανάτου του Ντάνε είναι άγνωστες, βέβαιο θεωρείται πως προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια και επηρέασε τη σχέση του Νίκολα με τους γονείς του, οι οποίοι συντετριμμένου από το θάνατο του Ντάνε αδυνατούσαν να εκτιμήσουν τις ικανότητες του Νίκολα. Όπως περιγράφει ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του, το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει χωρίς αυτοπεοποίθηση. Ο Νίκολα από μικρή ηλικία έδειξε πως είχε ζωηρή φαντασία και ενδιαφέρον στις εφευρέσεις ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας του. Από μικρός ήταν επίσης βιβλιόφιλος καθώς διάβαζε τα περιοδικά που δημοσίευε ποίηση ο πατέρας του και λάτρευε τον Ιούλιο Βέρν (1828-1905) και τον Εμίλ Ζολά (1840-1902).

Πουθενά δεν προκύπτει οτι ο Τέσλα και η οικογένεια του ήταν ελληνικής καταγωγής. Μάλιστα το ως άνω άρθρο ανέφερε οτι ο Τέσλα ήταν Κροάτης, μέγα λάθος καθώς ήταν Σέρβος γεννημένος σε κροατικό έδαφος.

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το πιστοποιητικό γεννήσεως του Ν.Τέσλα κι αν αυτό αποκαλύπτει κάτι αν μεταφραστεί στα ελληνικά…


aorata-gegonota -
See more at: http://www.xorisorianews.gr/

"Γιατί έκλεψαν στολές βιοχημικού πολέμου;"

Η είδηση ότι εκλάπησαν στολές ειδικές για την αντιμετώπιση βιοχημικού πολέμου και προστασίας από αερόβιο μικρόβια μεταδόθηκε από το Αμερικανικό Δίκτυο ABC και επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά μετά από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και έχει ήδη σημάνει συναγερμός τόσο στη Γαλλία, όσο και στις υπόλοιπες χώρες.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων από το νοσοκομείο  Necker του Παρισιού έχει κλαπεί ακαθόριστος αριθμός ειδικών στολών αντιμετώπισης βιοχημικών απειλών, μέσα από ειδικό χώρο όπου ήταν αποθηκευμένοι.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βάλς είχε δηλώσει ότι ο Γαλλία ενδεχομένως να βρεθεί υπό την απειλή τρομοκρατικών χτυπημάτων με χημικά, γι΄αυτό και διέταξε την προστασία των υδάτινων πόρων της πρωτεύουσας.
Τώρα προκύπτουν ερωτηματικά τόσο ως προς την ποσότητα, όσο και ως προς το χρόνο που πραγματοποιήθηκε η κλοπή και φυσικά το προφίλ των δραστών και κατά πόσο συνδέονται με τις πρόσφατες τρομοκρατικές πράξεις.

Η Αρβανίτισσα

Πηγή:
katohika.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/blog-post_708.html

"Λέσβος: Ξαφνικά… μηδενικές ροές μεταναστών και προσφύγων"

Για ένα… θαύμα που ζητά ερμηνεία μιλάνε από το πρωί οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών αρχών προσπαθώντας να ερμηνεύουν το φαινόμενο των μηδενικών ροών μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο.
«Από χθες Κυριακή το βράδυ έλεγε ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας το μεσημέρι στο ΑΜΠΕ, για πρώτη φορά στη Λέσβο δεν έχει αναφερθεί άφιξη μεταναστών».
Βέβαια οι ροές από τις απέναντι Μικρασιατικές ακτές στο νησί είχαν μια τάση μείωσης αυξανόμενη βέβαια τις τελευταίες μέρες, αλλά «σήμερα είναι σαν να έκλεισε κάποιος τη βρύση» λέχθηκε χαρακτηριστικά από το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως οι νοτιάδες έντασης 6 μποφόρ που φυσάν τις τελευταίες μέρες δεν είναι η αιτία της μείωσης των ροών. Με ανάλογης έντασης ανέμους και μερικές φορές ισχυρότερους, μέσα στον Οκτώβριο υπήρχαν ροές μεταναστών της τάξης των έως και 5.000 ατόμων τη μέρα.
Το Κέντρο καταγραφής και Ταυτοποίησης Μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια όπως και ο καταυλισμός στον Καρά Τεπέ είναι άδειοι. Άδειο είναι και το λιμάνι της Μυτιλήνης ενώ θεωρείται βέβαια ότι με δεδομένη αυτή την κατάσταση με τα βράδυνα πλοία προς Πειραιά θα αδειάσει εντελώς το νησί από μετανάστες και πρόσφυγες.





Πηγή:
ΑΠΕ- ΜΠΕ
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/blog-post_149.html

"Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση στο Παρίσι!"

Sweden PM wants biometric passport controls at Schengen borders
Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip.


Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι
ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή.

«δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης»

Οι ευρωπαίοι υπουργοί αποφάσισαν έτσι να ασκήσουν πίεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να «προτείνει μια στοχευμένη αναθεώρηση του Κώδικα Σένγκεν».

Μια παρόμοια απόφαση είχε ήδη ληφθεί τον Φεβρουάριο, όμως δεν είχε εφαρμοσθεί επαρκώς, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια ευρωπαϊκή πηγή. «Για να μπορέσουν να γίνουν αληθινά συστηματικοί οι έλεγχοι των πολιτών της ΕΕ, όπως ζητεί η Γαλλία, πρέπει να αναθεωρηθεί ο Κώδικας Σένγκεν», υπογράμμισε.

Η αναθεώρηση αυτή πρέπει να επιτρέψει την πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι να περιλαμβάνουν την επαλήθευση βιομετρικών πληροφοριών», αναφέρεται στα συμπεράσματα της υπουργικής συνόδου, σύμφωνα με πολλές πηγές.




Πηγή:
olympia.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/blog-post_837.html?spref=fb

ΟΣΟΙ (ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ) ΤΡΩΝΕ ...ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! (ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΟ ...'ΜΠΑΧΑΛΟ'!)

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΤΟ 'C-130' ΤΗΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!) ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,
ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ "ΒΑΡΕΛΙΑ". ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ...ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ,
Ή ΜΗΠΩΣ ...ΛΕΒΑΝΤΑ;

 ... και ν' αρχίσουν ν΄' αναρωτιούνται: 
"ΜΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ";;;

Αυτό το πολιτικό μοσχάρι, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ν' απαντήσει για τους αεροψεκασμούς ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

ΠΟΙΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ..."ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ 'ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ'; (Ε, ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΘΥΜΑΣΑΙ;)

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ (ευρέως γνωστών...) ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ! ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ!
Και όμως, "ουδείς" φαίνεται, τόσα χρόνια που πραγματοποιούνται οι δολοφονικοί για την υγεία μας ψεκασμοί πάνω απο τα κεφάλια μας, να αντιδρά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!..




 
(ορισμένες φωτογραφίες, απο το ιστολόγιο 'ελεύθερος αετός').
Ουδείς "στήνει τα πόδια", για να σταματήσουν όλες αυτές οι αμέτρητες και καταστρεπτικές πτήσεις, πάνω απο τόσες χώρες, ενώ όσοι "ψάχνουν" το ζήτημα, δεν αντιλαμβάνονται γιατί οι Πολεμικές Αεροπορίες όλων αυτών των χωρών-"θυμάτων" των ψεκασμών, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, τις συνεχείς παραβιάσεις των Εθνικών τους εναερίων χώρων, απο αυτά τα "χωρίς διακριτικά", αλλά εντελώς Νατοϊκά αεροσκάφη, τύπου (συνήθως) 'Μπόϊγκ Στρατοτάνκερ', ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ...
 
 
Όλα τα ανωτέρω τρομερά (και θλιβερά!) ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και για την Ελλάδα μας. Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υπουργός Εθνικής Αμύνης, με στοιχειώδη Εθνική αξιοπρέπεια, γενναιότητα και αποφασιστικότητα, που ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ!



ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ, αυτά τα αεροπλάνα και παριστάνουν, πώς δεν συμβαίνει τίποτε...
Ναί, αλλά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ε ι σ π ν έ ο υ μ ε, επηρεαζόμενοι αγρίως απο αυτά...
 
Τί είναι όμως οι ψεκασμοί; Τα 'Chemtrail' είναι γραμμές από άκρως επικίνδυνες χημικές ουσίες, που ορισμένα (ειδικώς τροποποιημένα Νατοϊκά) αεροπλάνα αφήνουν στο ουρανό, μιλώντας δε αρχικώς, η "παγκόσμια κυβέρνηση", ισχυρίζεται ότι αυτά τα αεροσκάφη, χρησιμοποιούνται για την ...μείωση της υπερθερμάνσεως του πλανήτου!!!

 
Κάποιες μεμονωμένες έρευνες, τολμηρών ερευνητών, λένε πώς οι επιπτώσεις απο τους ψεκασμούς, είναι δραματικές, για τον (κάθε) πληθυσμό. Πέραν της αρχικής "καταστολής" κάθε τυχόν ανθρωπίνης "εκρηκτικής" διαθέσεως και αντιδράσεων, κατά των κυβερνήσεων και των καθεστώτων, υπάρχουν και άλλες 'μή καταγεγραμμένες' παράμετροι για την υγεία μας...

 
Άπειρες διεθνώς είναι οι φωτογραφίες και τα 'φίλμς' απο ανθρώπους που εμβρόντητοι έβλεπαν στον ουρανό, πάνω απο τα κεφάλια τους, λίαν αφύσικες και μή διαλυόμενες ευκόλως απο την ατμόσφαιρα, φαρδιές λευκές γραμμές, συχνά σε σχήμα 'σταυρόλεξου', ή 'μπακλαβά'! (Επειδή το ..."καλύτερο αποτέλεσμα" εις βάρος μας, είναι να μας ψεκάζουν "σταυροειδώς"!)
 
 
Ορισμένοι συγγραφείς, μιλούν για ευθεία στόχευση μειώσεως του παγκοσμίου πληθυσμού, με την (επιεικώς) βλακώδη αιτιολογία, ότι "έτσι, θα σωθεί ο πλανήτης"!!!
 
Είναι επίσης παραδεκτό, πώς αυτού του τύπου τα αεροσκάφη, είναι σε θέση ευκόλως να κάνουν μια χημική ή βιολογική επίθεση μεγάλης κλίμακος, για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, επειδή γνωρίζουμε τα σχέδια της παγκόσμιας 'ελίτ' να μειώσει έως και 90% τον πληθυσμό της Γής!
Και δεν το κρύβουν, αντιθέτως το "διαλαλούν" με πρώτον τον διαβόητο Μπίλ Γκέητς, που απο 7 και κάτι δισεκατομμύρια που είμαστε στον πλανήτη αυτόν, θέλει να μας "μειώσει" στα 500 εκατομμύρια, ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, το ΠΩΣ στην ευχή, θα συμβεί αυτή η ΤΡΟΜΕΡΗ "μείωση"...

AN METΡΗΣΕΤΕ, ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ, ΣΤΟ  ΟΥΡΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ,

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ "ΒΕΝΤΑΛΙΑ", ΕΧΕΙ ...100 ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ!
Άν βρεθεί κάποιος και θέσει το ερώτημα, τί κάνουν οι κυβερνήσεις, τί κάνουν οι 'Διεθνείς Οργανισμοί', θα είναι ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΦΕΛΗΣ, αφού ΟΛΟΙ είναι στο τρισάθλιο αυτό 'κόλπο'. Όσο για τα ΜΜΕ, ειδικώς τα μεγάλα κάθε χώρας, άς το ξεχάσουμε! Δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν έμαθαν, δεν ΘΕΛΟΥΝ! Απλώς μας κοροϊδεύουν, ότι όλα αυτά είναι δήθεν 'συνομοσιολογίες'! Και υπάρχουν ηλίθιοι που το ...πιστεύουν!
 
 
Υπενθυμίζουμε ότι το ζήτημα έχει έλθει και στην Βουλή, πρό ετών, ΑΛΛΑ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τότε, έκανε το ίδιο ΘΕΑΤΡΟ, όπως και σε άλλες χώρες, απαντώντας ότι τάχα "αυτές οι γραμμές" είναι οι "γνωστές" γραμμές καυσαερίων κηροζίνης και ...τίποτε άλλο!
 
 
Είναι "γνωστό" επίσης, ότι τα αεροσκάφη αυτά, δεν είναι εύκολο να εντοπισθούν επειδή "επιχειρούν" μόνο απο στρατιωτικά αεροδρόμια και όπως τονίζεται απο ερευνητές, ανεφοδιάζονται σε καύσιμα στον αέρα, απο ιπτάμενα 'τάνκερς'! Εκτελώντας πολύωρες "επιχειρήσεις"... Και όλοι αντιλαμβανόμεθα καλώς, ποιοί διαθέτουν τέτοια "θηρία"...
Όσο οι άνθρωποι, οι πολίτες τόσων χωρών, που αποτελούν για χρόνια τώρα, τα ανυποψίαστα πειραματόζωα των απάνθρωπων αυτών μεθόδων, δεν έχουν ουδεμία - σχεδόν - πρόσβαση, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ώστε να αισθανθούν τί πραγματικά τους συμβαίνει απο ψηλά, τόσο θα αποθρασύνονται οι κυρίαρχοι συνεχίζοντας τις απερίγραπτες αυτές αυθαιρεσίες και κυρίως ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ για τις επιπτώσεις...
...ΠΑΝΤΩΣ "ΑΥΤΑ" ΔΕΝ "ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ
ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ
ΤΟΥ 'ΤΖΑΜΠΟ 747'...
Μελέτη επίμονη, γνώση και αναζήτηση, σε πρώτο στάδιο, οργάνωση και αντίδραση σε δεύτερο, αποκάλυψη, πιέσεις και δημοσιοποίηση στην συνέχεια, υπογραμμίζεται απο συγγραφείς, ότι πιθανώς μπορεί να "φρενάρουν" την ασυδοσία αυτή των ψεκασμών διεθνώς...
 
Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2015/10/blog-post_87.html#.VlFJs0bsmng.facebook

Πανεπ. Ουψάλας: Έλληνες πριν 5000 χρόνια δίδαξαν την γεωργία στους Σκανδιναβούς


Η γεωργία εξαπλώθηκε στην Ευρώπη πριν από χιλιάδες χρόνια από το Νότο έως τον μακρινό Βορρά, με διαδοχικά μεταναστευτικά βήματα, σύμφωνα με μία νέα σουηδο-δανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη ανέλυσε το DNA τεσσάρων σκανδιναβών αγροτών της νεολιθικής εποχής και διαπίστωσε ότι είχαν πολύ περισσότερα κοινά γονίδια με τους σημερινούς νοτιοευρωπαίους, όπως οι Έλληνες, οιΚύπριοι και οι κάτοικοι της Σαρδηνίας, παρά με οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό λαό.


Οι ερευνητές των πανεπιστημίων της Ουψάλα, της Στοκχόλμης και της Κοπεγχάγης, με επικεφαλής τους Πόντους Σκόγκλουντ και Ματίας Γιάκομπσον, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό «Science», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το «Nature», ανέλυσαν, με νέες εξελιγμένες τεχνικές, το γενετικό υλικό που πήραν από σκελετούς ενός αγρότη και τριών κυνηγών – συλλεκτών, οι οποίοι βρέθηκαν στη Σουηδία και χρονολογούνται πριν από περίπου 5.000 χρόνια.

Οι δύο διαφορετικοί πολιτισμοί, ο γεωργικός και ο κυνηγετικός – συλλεκτικός, συνυπήρχαν επί περίπου 1.000 χρόνια σε απόσταση περίπου 400 χλμ., ο πρώτος στη σουηδική ενδοχώρα και ο δεύτερος στη νησί Γκότλαντ νότια της Στοκχόλμης.

Συγκρίνοντας το DNA αυτών των ανθρώπων της Λίθινης εποχής με το DNA σύγχρονων πληθυσμών της Ευρώπης, οι ερευνητές βρήκαν ότι, από γενετική άποψη, οι μεν κυνηγοί – συλλέκτες, που ήσαν οι λιγότερο εξελιγμένοι, είχαν μεγαλύτερη συγγένεια με τους βόρειους λαούς, ιδίως τους σημερινούς Φινλανδούς, ο δε αγρότης είχε πολύ στενή γενετική συγγένεια με τους σημερινούς μεσογειακούς κατοίκους, ιδίως τους Κύπριους και τους Έλληνες.

Η ανακάλυψη, κατά τους σκανδιναβούς επιστήμονες, δείχνει ότι οι αρχαίοι γεωργοί μετέφεραν τις καλλιεργητικές γνώσεις και τεχνικές τους από το Νότο στην υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι τον παγωμένο Βορρά, όπου τελικά αναμίχθηκαν γενετικά με τους ντόπιους, ενώ παράλληλα τους δίδαξαν να παράγουν την τροφή τους από τη γη πλέον και όχι από το κυνήγι και τη συλλογή καρπών και φρούτων.

Όπως δήλωσε ο Σκόγκλουντ, τα γενετικά ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η γεωργία εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη από ανθρώπους που ζούσαν στην Μεσόγειο και αυτό έγινε με μεταναστευτικά κύματα και όχι απλώς μέσα από την πολιτισμική μετάδοση των γεωργικών γνώσεων από στόμα σε στόμα.

«Αν η γεωργία είχε εξαπλωθεί μόνο ως πολιτισμική διαδικασία, δεν θα βρίσκαμε ένα αγρότη στο Βορρά να έχει τέτοια γενετική συγγένεια με τους Νότιους πληθυσμούς», δήλωσε ο σουηδός ερευνητής.

Η σκανδιναβική έρευνα φωτίζει μία χρόνια διαμάχη των επιστημόνων σχετικά με το πώς εξαπλώθηκε η γεωργία και έφθασε στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή, όπου εμφανίστηκε πριν από περίπου 11.000 χρόνια. Γύρω στο 3.000 π.Χ. η γεωργία είχε πια εξαπλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Η βασική διαμάχη είναι με ποιο τρόπο έγινε η μετάβαση από το στιλ ζωής του κυνηγού-συλλέκτη σε εκείνο του αγρότη και αν η γεωργία εξαπλώθηκε μέσα από μετανάστες γεωργούς ή αν απλώς οι ιδέες και η γεωργική τεχνογνωσία τους «μετανάστευσαν» σιγά-σιγά από πολιτισμό σε πολιτισμό.

Η νέα μελέτη ρίχνει το βάρος της υπέρ της πρώτης άποψης, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναλύσεις DNA, οι οποίες είχαν βρει ανάλογες ενδείξεις περί μετανάστευσης των ίδιων των ανθρώπων από τη Μεσόγειο, οι οποίοι μετέφεραν μαζί τους τις καλλιεργητικές γνώσεις τους.

Νωρίτερα φέτος, οι επιστήμονες δημοσίευσαν το σχεδόν πλήρες γονιδίωμα του «Ότζι», της νεολιθικής μούμιας που βρέθηκε στις Άλπεις το 1991. Και σ’ αυτή την περίπτωση, η γενετική ανάλυση παραπέμπει σε πολύ πιθανή Μεσογειακή καταγωγή.


Πηγή: eleysis-ellinwn.gr , 
 ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/ellines-5000-xronia-ptin-sti-skandinavia.html#sthash.YShStdcw.dpuf

Oppidum: Το μεγαλύτερο «Αποκαλυπτικό» καταφύγιο της ελίτ στον κόσμο


Σε άγνωστη τοποθεσία εντός της Τσεχικής Δημοκρατίας, βρίσκεται το Oppidum που περιέχει πολυτελείς ανέσεις και χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο καταφύγιο δισεκατομμυριούχων στον κόσμο

Κατασκευάστηκε στο σημείο ενός πρώην στρατιωτικού bunker και είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό καταφύγιο παγκοσμίως.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1984, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού πολέμου και η ομάδα πίσω από το bunker υποστηρίζει ότι σε περιπτώσεις μικρότερων καταστροφών οι «φιλοξενούμενοι» του μπορούν να γλιτώσουν από φυσικές καταστροφές ή εκείνες για τις οποίες είναι υπεύθυνος ο άνθρωπος για τουλάχιστον 10 χρόνια.



Στους υπόγειους χώρους του «φιλοξενεί» κτίρια χαμηλού ύψους που απλώνονται σε μια μεγάλη έκταση.
Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα ιδιωτικό ελικοδρόμιο, πολυτελέστατα δωμάτια τελευταίας τεχνολογίας και ένα μυστικό διάδρομο που ενώνει τον έξω κόσμο με τους υπόγειους χώρους του, επιτρέποντας στους επίδοξους ενοίκους του να σπεύσουν να προστατευτούν σε περίπτωση που νοιώθουν ότι απειλούνται.

Διαθέτει ακόμα μια αίθουσα κινηματογράφου, σπα, τζακούζι, πισίνα, γυμναστήριο καθώς και έναν κήπο.





Ακόμη και η γεωγραφική θέση του είναι στρατηγικής σημασίας καθώς βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη σε μικρή απόσταση από την Πράγα και λιγότερο από δυο ώρες από το Λονδίνο και την Μόσχα με ιδιωτικό τζετ.
Η ελίτ οργανώνεται για επιβίωση όταν όλοι οι άλλοι θα είναι εκτός καταφυγίου και θα χάνονται. Από τις όποιες καταστροφές αναφέρουν, καμία δεν είναι “φυσική”, ούτε καν εκείνη της κλιματικής αλλαγής.
Βέβαια, δέκα χρόνια δεν είναι αρκετά για έναν πυρηνικό πόλεμο και η μεγάλη ελίτ που κυβερνά τον κόσμο αυτό το ξέρει καλά και ψάχνεται για άλλους πλανήτες, αλλά η πιο μικρή ελίτ (κάτι αστέρες, νεόπλουτοι, διακινητές όπλων και ναρκωτικών, επιχειρηματίες άρπα κόλα και golden boys) είναι ο καλύτερος πελάτης των εργολάβων “καλής ελπίδας”…


allnewz
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters