Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας. Ημερομηνία 15/10/2015 ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ''ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''

 
Τακης Δημητρακοπουλος
Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!!
Η' ΑΛΛΟΙΩΣ ''ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ''

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ'' (ΤΟ ''ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Φ.Ε.Κ. ;

ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!

 ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ :
 Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!! 

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΜΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ''BRETTON WOODS AGRIMENT'' ΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑ 40.000.000 ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!! 
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Κ.Τ. ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ Φ.Ε.Κ. ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΙΠΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 180 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!! 

ΑΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥ (ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΟΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ... 
ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ 53.000.000.000 ΕΥΡΩ !!!! 

ΑΡΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!! ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004289867610&fref=nf

Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας. Ημερομηνία 15/10/2015

Αποκαλύπτουμε το ΦΕΚ  2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης.
Τελευταία «ευκαιρία» η 15η Δεκεμβρίου. Μετά όσοι δεν έχουν παρουσιαστεί στις τράπεζες θα χαρακτηριστούν μη συνεργάσιμοι και μέσα σε 30 μέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες. Πλειστηριασμών και καταθέσεων. Έτσι απλά …
Με βάση το νέο κώδικα υποχρεώνεται ο δανειολήπτης για να περισώσει το σπίτι του να υπαχθεί σε ρύθμιση και να καταβάλλει την δόση που θα οριστεί, είτε από την τράπεζα είτε από το δικαστήριο, διαφορετικά χωρίς καμία άλλη αναβολή θα γίνεται ο πλειστηριασμός.


fek-katasxeseis-2



http://www.iplus.gr/index.php/2014-10-12-00-17-35/7831-katikia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters