Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Έλεν Γκρίλς Σάντρα Μπούλοκ Σχετικά με τη χρήση του ADREN0CH0ME 🟧⬜🟪Στην εκπομπή NPC


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χαμός γίνεται με την απόφαση του Ερτογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Iraklis Charitidis
Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ξεσηκωθεί φωνάζοντας διάφορα και αδιάφορα. Βεβαίως, πιο αγανακτισμένοι είναι εκείνοι οι ελληναράδες που ενώ έχουν στραβωθεί με τα αμέτρητα (γελοία αλλά αυτό λίγη σημασία έχει) τουρκικά σίριαλ και τρέχουν ΣΚ να ψωνίσουν από τις πόλεις του γείτονα (εξασφαλίζοντας στους Τούρκους τα επιπλέον ευρώ για να αγοράζουν σφαίρες που κάποια στιγμή θα στοχεύσουν τα παιδιά τους), απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση να πράξει το ίδιο, μετατρέποντας τα εδώ τζαμιά σε εκκλησίες καθώς και το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ να πάψει να λειτουργεί ως μουσείο (σημ: πολλά σχολεία έχουν πάει τους μαθητές τους να επισκεφτούν αυτό το … μουσείο…)

ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!! ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ (!!!) ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΖΩΗΣ !!!!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Νίκος Αντωνιάδης
ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΩΝ !!!
ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ – ΚΕΦΤΡΙΑΞΟΝΗ – ΠΙΠΕΡΑΚΙΛΛΙΝΗ – ΒΑΝΚΟΜΥΚΙΝΗ !!!

ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ “COVID-19” !!!

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...


ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 1 ΕΤΟΥΣ (στην αρχική μορφή του νόμου) ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

«Σιωπή» Του Πάπα Για Την Αγιά Σοφιά - Δεν Έχει Πει «Λέξη»

Προβληματισμό προκαλεί στον χριστιανικό κόσμο η μέχρι στιγμής, αδικαιολόγητη σιωπή του Βατικανού και προσωπικά του Πάπα Φραγκίσκου για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος, τόσο σε θρησκευτικό όσο σε πολιτικό και ακαδημαϊκό επίπεδο έχει λάβει σαφή θέση απέναντι στην πρόθεση της Τουρκίας να βεβηλώσει για μια ακόμη φορά τον ναό της του Θεού Σοφίας, ο λαλίστατος και πάντα ευαίσθητος επίσκοπος της Ρώμης… σιωπά.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters