Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Dave XRP Lion: Ξετυλίγοντας τα μυστικά ενός προγράμματος 33 ετών για να σώσει τον κόσμο – Κρυφές δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο!

Στην πολυσύχναστη πόλη του Λος Άντζελες το 1994, μια μικρή ομάδα παθιασμένων νεαρών ανδρών συγκεντρώθηκε για αυτό που θα γινόταν μια κομβική «ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ». Δεν ήξεραν, επρόκειτο να λάβουν ένα «ΜΗΝΥΜΑ» από κανέναν άλλον από τον Dan Rostenkowski, Πρόεδρο της Βουλής Τρόποι & Επιτροπή. Αυτό το μήνυμα θα αποκάλυπτε ένα κρυφό «Πρόγραμμα» που υπήρχε αθόρυβα στους διαδρόμους της εξουσίας από την εποχή του John F. Kennedy. 

Πράκτορες του Πενταγώνου και του ιταλικού στρατού συλλαμβάνουν δεκάδες καρδινάλιους στο Βατικανό για να τους μεταφέρουν στο GITMO

Ουάου. Αυτές οι φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν είναι πέρα ​​για πέρα ​​σοκαριστικές. Νομίζω ότι μπορεί να είναι το πρώτο επίσημο μέλος της Cabal/mainstream celebrity που έχει φωτογραφικά στοιχεία για τις διαταραγμένες αποδράσεις του για παιδεραστία που κυκλοφόρησαν δημόσια έτσι. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ανάρτηση θα με κάνει να εκκινήσω από το Twitter. Ευτυχώς δεν δίνω af**k.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters