Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ. ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 9 Μαΐ 2014


ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝ.ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 22 & 26-03-2017

ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ [ Ή Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.!!


 

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.!!!

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΛΗΞΗ.!!! ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.!!

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.!!!! ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ.!!!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ.!!!!!

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1987 ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;;;?

Artemis Sorras
ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ 2015 ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SITE !!!

Δημητρης Καζαμιας
ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ""ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ 678 ΔΙΣ..ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ... ""ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1987 ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.??.ΠΟΙΟΣ? 


....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ..? 

ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ή ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ... ή ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ..


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ??... ΕΛΛΗΝΕΣ....ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ...Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.... 

ΠΗΓΗ: Απάντηση Υπουργείου Οικονομικών ΔΕΙΤΕ:http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/wp-content/uploads/2012-02-24-eperotisi-tzikalagia-01-ap-yp-oikonomikon-2012-03-30.pdf

ΠΗΓΗ:112 ΜΙΓ. ΠΠΣ - Βουλή των Ελλήνων: ΔΕΙΤΕ:http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7632590.pdf


ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ή ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ... ή ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ... ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_75.html


 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/1987.html

Να γιατί «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο! Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δολάρια!!!Να γιατί «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο! Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δολάρια!!!

Να γιατί «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο!

Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000
δολάρια!!!
Να γιατί «διεκδικούν» οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ !!

Γιάννης Καλογερόπουλος

600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ !!
ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ
 
!

Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το Σ Υ Ν Ο Λ Ο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Σ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ Μ Α Σ , οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) :
ΣΗΜΕΡΑ, 28/3/2017, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΦΥΣΙΚΟΥ Η ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ.

ΚΟΙΝΩΣ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.



Δημητρης Καζαμιας
Διευθυντής Περιφέρειας "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ U.C.C.1..?
...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "U.C.C.1",,,,
TO UCC1 EINAI ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ(B.I.S) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters