Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.Δημητρης Καζαμιας
Διευθυντής Περιφέρειας "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ U.C.C.1..?
...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "U.C.C.1",,,,
TO UCC1 EINAI ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ(B.I.S) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,
..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΡΑΤΩΝ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ

..ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ (BLACK SCREENS) ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ 

..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ""ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.

..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ""ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ"..

..Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 6 ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

..ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ (Β.Ι.S.),ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,,,

..ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ "Η" Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ" ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ,,,,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

1),,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

2),,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

..ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

..ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΠΛΟΚΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ " ΝΑ ΛΕΝΕ "ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ" ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 23,000ΕΥΡΩ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ.

..ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,,,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ,,,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

..ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΕΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.
ΩΣ ΤΟΤΕ,,ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΥΤΕ ΤΑΜΕΙΑ-ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

...ΩΣ ΤΟΤΕ,,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΝΑΜΑΛΙΑΣΜΕΝΗ,,ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΡΟΪΤΕΡ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ,,,,

..ΤΟ""U.C.C.1",,,,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ
,,ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/blog-post_74.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters