Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

¨ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ¨ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ & ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΟΥ 03-07-2019

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ – ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – 8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι επιστήμονες όλο και πιο κοντά στην Αλήθεια των Ελλήνων – Νέα ανακάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Διαβάζουμε επί λέξει από το Πρώτο Θέμα και άλλα μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται διεθνείς πηγές:
«Τελικά, είμαστε όλοι Έλληνες; Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι εικάζεται πως ήταν απόγονοι των Αρχαίων Κρητών. Οι επιστήμονες αναζητούν την αλήθεια, όμως τα στοιχεία ολοένα και αυξάνουν προς την συγκεκριμένη θεωρία. Στην περίπτωση των Φιλισταίων, ωστόσο, της φυλής που κατηγορήθηκε όσο καμία άλλη στα εβραϊκά κείμενα, η έρευνα έδωσε απτές αποδείξεις ότι όχι απλώς σχετίζονταν με τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ενδεχομένως να ήταν απόγονοί τους.

Εξωγήινα Όντα Εξημέρωσαν τον Άνθρωπο, τον Απέκοψαν από την Πρωτόγονη Ζωώδη Φύση του και του Έδωσαν τα Πρώτα Εφόδια!


Το 1969, είχε προκληθεί τεράστια παγκόσμια αίσθηση, όταν ένας διακεκριμένος Αμερικανός ανθρωπολόγος διατύπωσε μια εντελώς πρωτοποριακή επιστημονική ιδέα.

Υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστεί με απόλυτη σοβαρότητα η θεωρία, όσο παράξενη κι αν ακουγόταν, ότι ο άνθρωπος εξημερώθηκε και εκπολιτίστηκε από εξωγήινα όντα.

Εξωγήινη Εισβολή και Άφιξη: Τι Κάνουμε Τώρα; Τι κάνουν οι Κυβερνήσεις;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πόσες φορές έχετε δει μια εξωγήινη εισβολή σε ταινίες και σειρές; Και πόσοι τρόποι έχουν βρεθεί από τον σκηνοθέτη ή τον σεναριογράφο ώστε ο άνθρωπος να απαλλαγεί από μια τέτοια δυσάρεστη επίσκεψη; Σίγουρα, είναι αμέτρητες οι φορές.
Αλλά, τι θα γινόταν αν συνέβαινε πραγματικά μια εξωγήινη εισβολή; Οι ενθουσιώδεις θαυμαστές πιθανότατα θα χαίρονταν και, ίσως, προς στιγμή να πάθαιναν ένα κόκομπλοκο, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πραγματικά συμβαίνει αυτό που τόσα χρόνια ονειρεύονταν.

Γιατί η Έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου θα Μπορούσε να Είναι ένα Σημάδι όπου «Ο Καιρός γαρ Εγγύς»

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 2 Ιουλίου, που μας πέρασε πριν λίγες, οι κάτοικοι του Νοτίου Ειρηνικού και της Νότιας Αμερικής παρακολούθησαν τον Ήλιο να κρύβεται πίσω από το φεγγάρι, μετατρέποντας το φως της ημέρας σε νύχτα.

Οι θερμοκρασίες μειώνονται, κάποια έντομα όπως οι γρύλλοι μπερδεύονται και νομίζουν ότι είναι νύχτα, τα πουλιά ταξιδεύουν παράξενα, όμως… μετά από λίγη ώρα που εμφανίζεται ξανά ο Ήλιος, όλα επιστρέφουν στην κανονικότητά τους.

Φτέρη: Την έχουμε στο μπαλκόνι μας αλλά Αγνοούμε τι μπορεί να Θεραπεύσει

Ένα από τα υγιέστερα πράγματα που μπορείτε ποτέ να επιθυμήσετε είναι ένα μαξιλάρι φορτωμένο με φύλλα από φτέρες, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Έχετε ακούσει για την φτέρη;
Οι ψύλλοι, οι κοριοί και οι ψείρες απλά δεν ανέχονται την φτέρη και ”τρέχουν” μακριά από αυτήν. Η φτέρη διώχνει τα σκουλήκια, και καταστρέφει ακόμη και την ταινία (κεστωειδής σκώληκας).

Και έχει πολλά υγιή οφέλη, ορισμένα από αυτά αναφέρονται παρακάτω:

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Δανειακή Σύμβαση

Ο Γιώργος Κασιμάτης, εκ των κορυφαίων καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου της χώρας, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου και νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (1981-1988), ξεμπροστιάζει τις μαριονέτες που υπεγραψαν την προδοτική δανειακή σύμβαση με την οποία ξεπούλησαν τη χώρα μας και δολοφόνησαν 50.000+ Έλληνες. Ο Γ. Κασιμάτης λέει αλήθειες που με δόλο αποκρύπτονται απο τα μεγάλα κανάλια της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου προκειμένου να αποκοιμίζονται οι Έλληνες και να μην γνωρίζουν τί τους περιμένει και ποιοί τους κυβερνούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΕΝΝΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΕΣΥ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΣΥ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ……. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ..

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.. 

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. 

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.. 

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.. 

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!!!!!!!

Όταν ο Πλούταρχος μιλούσε για... ΑΤΙΑ στους "Βίους Παράλληλους"


Εδώ και πολλά χρόνια άκουγα αρκετούς ιστορικούς και "ερευνητές" να επισημαίνουν την ύπαρξη πολλών αναφορών σε αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ) μέσα στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Σχεδόν σπάνια όμως κάποιος παρέθετε περαιτέρω στοιχεία, όπως συγκεκριμένα βιβλία, κεφάλαια, εδάφια, για να μπορέσω να κάνω την δική μου μελέτη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters