Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Εξωγήινη Εισβολή και Άφιξη: Τι Κάνουμε Τώρα; Τι κάνουν οι Κυβερνήσεις;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πόσες φορές έχετε δει μια εξωγήινη εισβολή σε ταινίες και σειρές; Και πόσοι τρόποι έχουν βρεθεί από τον σκηνοθέτη ή τον σεναριογράφο ώστε ο άνθρωπος να απαλλαγεί από μια τέτοια δυσάρεστη επίσκεψη; Σίγουρα, είναι αμέτρητες οι φορές.
Αλλά, τι θα γινόταν αν συνέβαινε πραγματικά μια εξωγήινη εισβολή; Οι ενθουσιώδεις θαυμαστές πιθανότατα θα χαίρονταν και, ίσως, προς στιγμή να πάθαιναν ένα κόκομπλοκο, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πραγματικά συμβαίνει αυτό που τόσα χρόνια ονειρεύονταν.

Οι σκεπτικιστές, από την άλλη θα κατάπιναν τη γλώσσα τους και θα εύχονταν να μην ήταν τόσο πολύ απόλυτοι και να μην αναπαρήγαγαν τόσο πιστά τα δελτία τύπου ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και ότι όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Ωστόσο, αν πραγματικά συνέβαινε μία εισβολή εξωγήινων, το πιθανότερο είναι ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό πρόβλημα και θα σας πούμε γιατί. Έστω ότι έρχονται ειρηνικά και δεν έχουν καμία αξίωση από εμάς, παρά μόνο να μας μεταφέρουν γνώσεις και σοφία.

Όμως τα κράτη και οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία από τα χέρια τους. Θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο, θέλουν να τρέχει η αδρεναλίνη στο αίμα τους, θέλουν να ελέγχουν τις άλλες κυβερνήσεις και τους λαούς τους είτε για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα, είτε για τα συμφέροντα της χώρας τους.

Μία εξωγήινη εισβολή θα σημαίνει γι’ αυτούς ότι έρχονται να μας κατακτήσουν.
Γιατί θα το σκέφτονταν αυτό; Πέρα από τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, υπάρχουν και μερικοί ακόμα προφανείς λόγοι, σύμφωνα με ένα πιθανό σκεπτικό των Μεγάλων Δυνάμεων.
  1. Αν οι εξωγήινοι μπορούσαν να φτάσουν εδώ, είναι επειδή διαθέτουν μια τεχνολογία πολύ ανώτερη από εκείνη του ανθρώπου (τη δική τους), ακόμα κι αν υπάρχουν αυτή τη στιγμή μηχανήματά του ταξιδεύουν ως την άκρη του ηλιακού συστήματος.
  2. Αν έχουν φτάσει ως δίπλα μας στην εξωτερική άκρη του Γαλαξία μας, δηλαδή ουσιαστικά πολύ κοντά μας, είναι πιθανόν γιατί ξέρουν ότι υπάρχουμε και γυρεύουν κάτι. Διαφορετικά, γιατί να κάνουν χιλιόμετρα και έτη φωτός;
  3. Εάν θέλουν κάτι, θα φτάσουν με την ανάλογη δύναμη και δυναμική για να το επιτύχουν. Στην περίπτωση αυτή, θα μεταφέρουν τα όπλα ή τις τεχνολογίες που τους είναι απαραίτητες για να μας λυγίσουν τη θέληση ή ακόμα και την ύπαρξή μας προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που θέλουν ή απλά να μας αποικίσουν.
Φανταστείτε πως Αν με την τεχνολογία που υπήρχε στην Ευρώπη παλιά και χωρίς να ξέρουν που θα έφταναν, εκείνοι που ανακάλυψαν τον Νέο Κόσμο (Αμερική) έγιναν ιδιοκτήτες της, τότε, ενδεχομένως, εμείς ήδη να έχουμε ιδιοκτήτες ένα εξωγήινο πολιτισμό!

Στις ταινίες, τα ανθρώπινα όντα απωθούν την εξωγήινη εισβολή. Εκεί υπάρχει μία «κυψέλη» ή ένα μητρικό αστρόπλοιο, όπου βρίσκονται μέσα όλοι οι εξωγήινοι. Αυτό επαναλαμβάνεται πολύ στην ανθρώπινη φαντασία. 

Στη συνέχεια, λοιπόν, οι άνθρωποι είναι τόσο cool που μπορούν να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς και μάχονται με σχεδόν πάντα αυτοκτονικές αποστολές έως ότου ο ήρωας κατορθώσει να καταστρέψει το μητρικό πλοίο, μαζί και όλους τους κακούς εξωγήινους.

Και λίγο πριν από αυτό, οι άνθρωποι, σώμα με σώμα, πολεμούν με νύχια και με δόντια κάθε εξωγήινο κατακτητή – αν και χωρίς τη βοήθεια άλλων συναφών εξωγήινων δυνάμεων.

Οι κυβερνήσεις, γνωρίζουν ότι όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα, ούτε υπάρχουν οι «Avengers» ή η Justice League που θα προβάλουν τα στήθη τους μπροστά για να σώσουν την ανθρωπότητα.

Επιπλέον, θα σκεφτούν ότι εισβολή εξωγήινων σημαίνει και μεταφορά μικροβίων και άλλων παθογόνων που θα μπορούσαν να σκοτώσουν τους ανθρώπους, φιλικά και εχθρικά κράτη, ακόμα και τους ίδιους.

Ωστόσο και εκείνοι, οι ίδιοι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να κινδυνεύουν από ανάλογα γήινα μικρόβια, αλλά ένας τόσο προχωρημένος πολιτισμός για να φτάσει ως εδώ, θα λάμβανε υπόψη αυτόν τον κίνδυνο.

Όλα αυτά είναι πιθανές εκτιμήσεις. Εσείς τι πιστεύεται ότι θα έκανε μία κυβέρνηση π.χ. των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας κλπ σε περίπτωση έστω και μιας ειρηνικής εισβολής εξωγήινων με την οποία δεν μπορούν να επικοινωνήσουν και ούτε οι εξωγήινοι μπορούν να τους δώσουν να καταλάβουν τι θέλουν να πουν, όσο απλά κι αν το μεταδίδουν, λόγω διαφοράς νοημοσύνης και γνώσεων. Τι λέτε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters