Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 02/09/21

 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
 
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!

Τι σχέση έχουν τα εμβόλια της PFIZER με την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, στο παλλαϊκό πείραμα που διεξάγεται στο Ισραήλ; VIDEO ΣΟΚ


Γνωρίζουμε ήδη, από δημόσια παραδοχή του Βασιλακόπουλου, ότι στο Ισραήλ γίνεται (εννοείται χωρίς λαϊκή εντολή) ένα παλλαϊκό πείραμα με τα εμβόλια. Δείτε την παραδοχή σε βίντεο:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters