Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΗΠΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Συνέχεια...

WHIPLASH347 - 24.10.2020.

Το Φράγμα Three Gorges της Κίνας θα καταρρεύσει - ίσως με κάποια βοήθεια, εξαλείφοντας τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες/Big Pharma, την εξόρυξη BTC και το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Κάτω από το φράγμα υπάρχουν τουλάχιστον 24 πυρηνικοί αντιδραστήρες.
Για παράδειγμα, θα τους χρησιμοποιήσουν σε ένα πλαστό σενάριο και θα πουν ότι η Κίνα έχει στοχεύσει 24 πυρηνικές βόμβες, σε 24 διαφορετικές τοποθεσίες στον κόσμο - και οι πυρηνικές σειρήνες θα χτυπήσουν σε όλο τον κόσμο, ενεργοποιώντας όλους τους στρατούς.
Το Ιράν πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το σενάριο. DEFCON SCARE, (SCARE) - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ DEFCON (Defence Readiness Condition) SCARE /ALERT;
Θα χτυπήσουν τους αντιδραστήρες με τις ράβδους του Θεού/ Rods of Gods, όπως έκαναν στους αντιδραστήρες στο Ιράν τον Ιανουάριο. Δείτε τους σεισμούς κοντά σε αντιδραστήρες.

Ο Στρατηγός Flynn και ο Julian Assange θα λάβουν στρατιωτική συγχώρεση και θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις. Θα μάθετε ότι ο Julian Assange είναι ο 1ος ξάδελφος του Προέδρου Donald Trump.
Ο Στρατηγός Flynn θα οδηγήσει 17 Εθνικούς Στρατούς, στο μεγαλύτερο Νόμιμο Στρατιωτικό Πραξικόπημα στον Κόσμο, που υπογράφηκε στο Διεθνές Δικαστήριο στη ΧΑΓΗ, και θα πραγματοποιήσει τις Παγκόσμιες Μαζικές Συλλήψεις.
Ο Κόσμος θα είναι κάτω από τον Στρατιωτικό Νόμο των ΗΠΑ, έως ότου αυτοί που τηρούν τον νόμο, θα έχουν εκπαιδευτεί στο Σύνταγμα του 1776.
Κάθε χώρα θα απελευθερωθεί. Αυτές οι 17 χώρες που συμμετέχουν στον Συνασπισμό είναι: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία και Βόρεια Κορέα.
Αυτά είναι τα 4 νέα θηρία του Δανιήλ, που αναδύονται από τον Ωκεανό, και δεν ήξεραν ποιοί ήταν τότε. ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ GESARA...!
Ο μόνος τρόπος είναι ο Στρατιωτικός!

Νεώτερα για το Φράγμα στο βίντεο εδώ 👇Τρία Φαράγγια 坝 Ναομπάν / Φράγμα Τριών Φαραγγιών Ζωντανά

~~~~~
Το Αγγλικό κείμενο εδώ 👇


Δήλωση-σοκ Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα» -Συμφωνεί η υπόλοιπη κυβέρνηση;

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είναι διορισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, της κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτήρισε με αρνητικό τρόπο ως «εθνικισμό» την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια! 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε «επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσει» όπως ο «Εθνικισμός με τα 12 μίλια».

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε την κλήτευση των 'CEO' 'Facebook' & 'Twitter', επειδή ΛΟ Γ Ο Κ Ρ Ι Ν ΑΝ άρθρα που «έκαιγαν» τον Τ.Μπάιντεν! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΤΩΝ
ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ,
"ΣΧΙΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ..."ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ" ΤΖΟ ΚΑΙ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ;
Γ Ι Α Τ Ι ; ; ;

Το FBI έτοιμο να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Τζο Μπάιντεν για διαφθορά – Ανακρίνει συνεργάτη του γιου του!

Το FBI κάλεσε για κατάθεση τον πρώην συνεργάτη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Τόνι Μπομπουλίνσκι, καθώς φέρεται να έχει αποδείξεις για διαφθορά της οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός επιχειρηματίας υποστήριξε ότι μπορεί να αποδείξει τις συζητήσεις για επιχειρηματική συμφωνία με την οικογένεια Μπάιντεν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του FBI και την κλήση του για κατάθεση.

Σοβαρότατες καταγγελίες του καθηγητή Ιωαννίδη για τα κρούσματα του Κορωνοϊού

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Δημοκρατία του

Σαββάτου ο διακεκριμένος καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ Ιωάννης Ιωαννίδης αφήνει να εννοηθεί ότι παρουσιάζονται “πειραγμένα” στοιχεία για τον κορονοιό, που δεν ανταποκρόνονται στην πραγματικότητα, με σκοπό την τρομολαγνεία και την επιβολή ακραίων μέτρων.

Αποτυχημένο Χιτλερικό Σχέδιο Η Ε. Ε. Τι Σημαίνει Grosswirtschaftsraum

 Phil Butler, New Eastern Outlook, 

Ο Φιλ Μπάτλερ, είναι ερευνητής και αναλυτής πολιτικής, πολιτικός επιστήμονας και ειδικός στην Ανατολική Ευρώπη Είναι συγγραφέας του πρόσφατου μπεστ σέλερ «Πραιτοριανοί του Πούτιν" και άλλων βιβλίων. Γράφει για το ηλεκτρονικό περιοδικό «Νew Eastern Outlook», αλλά τα άρθρα του συχνά αναδημοσιεύονται σε πολλά άλλα όργανα ελεύθερης ενημέρωσης.

Το κατωτέρω άρθρο του αξίζει προσεκτικής ανάγνωσης, αρχειοθέτησης και διάδοσης.

«Μπλόκο» του "καλού" ....'Facebook' στις διαφημίσεις που α π ο θ α ρ ρ ύ ν ο υ ν τον ε μ β ο λ ι α σ μ ό!......

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Το Facebook θα απαγορεύσει διαφημίσεις που αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, ανακοίνωσε η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης την Τρίτη, καθώς ξεκινά μια νέα εκστρατεία για τη δημόσια υγεία με στόχο τη διάδοση πληροφοριών για τα εμβόλια της γρίπης.

Ο καθηγητής Ιατρικής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult: είμαστεστο τέλος ενός συστήματος. Ένας τρομοκρατημένος δυτικός κόσμος, σ’ αλλοφροσύνη και πανικό. Η κατάσταση είναι λιγότερο σοβαρή απ’ό,τι την άνοιξη…

Ο πρωτοπόρος Γάλλος καθηγητής Ιατρικής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult, ο οποίος δήλωσε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή όσο εκείνη του περασμένου Μαρτίου, πιστεύει ότι είμαστε “στο τέλος ενός συστήματος”.

«Επί του παρόντος, η κατάσταση φαίνεται πιο σοβαρή από τον Ιούλιο. Αλλά προς το παρόν, είναι λιγότερο σοβαρή από ό, τι την άνοιξη… Η θνησιμότητα ήταν πολύ χαμηλότερη κατά την πρώτη σκηνή της πράξης 2… Αυτό που είναι πολύ σαφές είναι ότι η απομόνωση των μολυσμένων ατόμων και η ενεργοποίηση των τεστ παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Είχαμε υπερβολική θνησιμότητα τον Μάρτιο λόγω της καθυστέρησης να τεθούν σε εφαρμογή τα τεστ», δήλωσε ο Didier Raoult.

«Είστε ελεύθεροι πλέον»: Την ώρα που η Ελλάδα κάνει νυχτερινό lockdown η Σουηδία παίρνει την πιο τρελή απόφαση - Για άλλη μια φορά αφήνει την Ευρώπη άφωνη

Για το σουηδικό μοντέλο αντιμετώπισης του κορωνοϊού έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις στα διεθνή Μ.Μ.Ε. και αυτό είναι κάτι που δεν θα σταματήσει να συμβαίνει, όσο η σκανδιναβική χώρα συνεχίσει να ενεργεί σαν νέα version «γαλατικού χωριού» σε ότι αφορά το χειρισμό της υγειονομικής κρίσης.

Ενώ την Τρίτη τα σουηδικά Μ.Μ.Ε. προανήγγειλαν την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει εν μέρει στρατηγική, υιοθετώντας κάποια περιοριστικά μέτρα απ’ αυτά στα οποία έχουν καταφύγει οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες προ του δεύτερου κύματος της πανδημίας, δύο ημέρες αργότερα η Σουηδία επιβεβαίωσε με κάθε «επισημότητα» ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο… δικό της κόσμο.

Χάος παντού έφεραν οι μάσκες

Όλοι κρατούσαν χθες μια μάσκα στο χέρι ή την είχαν περασμένηστο πηγούνι τους και περπατούσαν στους δρόμους των πόλεων. Σχεδόν κανένας όμως, δεν ήξερε, πώς ακριβώς έπρεπε να συμπεριφερθεί.  

Κάποιοι, έβρισκαν το νέο αυτό μέτρο, που αποφάσισε η Κυβέρνηση, «καλό επειδή έτσι ίσως προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς αλλά δεν μας είπαν πώς και πότε πρέπει να φοράμε τη μάσκα». Κάποιοι άλλοι, είχαν αποφασίσει, έτσι κι αλλιώς, ότι δεν θα συμμορφωθούν, αφού χαρακτήριζαν το μέτρο αυτό «γελοίο».

Δεκάδες άνδρες συνελήφθησαν και διασώθηκαν παιδιά σε επιχείρηση στην Αυστραλία

Του Clyde Hughes

Η αστυνομία της Αυστραλίας συνέλαβε σχεδόν 50 άτομα και έσωσε περισσότερα από δέκα παιδιά στο πλαίσιο ευρείας έρευνας για κακοποίηση, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία ανέφερε συγκεκριμένα, ότι 44 άνδρες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της κακοποίησης παιδιών και τουλάχιστον 16 παιδιά – θύματα εντοπίστηκαν και είναι πλέον ασφαλή.  

Οι άνδρες, αντιμετωπίζουν πάνω από 300 ποινικές

Οι Υπόγειες Στοές του Βατικανού ... που φτάνουν μέχρι την Ιερουσαλήμ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Οι σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις του Βατικανό ήταν 1500 μίλια ή 2,409 χιλιόμετρα σε μήκος και έφταναν μέχρι την Ιερουσαλήμ.
Στα πρώτα 150 μίλια, ή 241 χιλιόμετρα των Υπόγειων Στοών του Βατικανού ... που φτάνουν από το Βατικανό μέχρι την Ιερουσαλήμ, δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από Χρυσό.
Σε αυτά τα πρώτα 150 μίλια εντοπίστηκε και καταγράφηκε, ο χρυσός - ο πλούτος που κλάπηκε από τους Σταυροφόρους και όλους εμάς, να είναι στοιβαγμένος σε ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ, σε ύψος 30 επιπέδων.

Μπλακ άουτ στην Τράπεζα της Ελλάδος: Δεν γίνεται προς το παρόν διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων

Πρόβλημα έχει προκύψει στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς δεν είναι εφικτή για την ώρα η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων λόγω τεχνικού θέματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρει: «Λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν, η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters