Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε την κλήτευση των 'CEO' 'Facebook' & 'Twitter', επειδή ΛΟ Γ Ο Κ Ρ Ι Ν ΑΝ άρθρα που «έκαιγαν» τον Τ.Μπάιντεν! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΤΩΝ
ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ,
"ΣΧΙΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ..."ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ" ΤΖΟ ΚΑΙ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ;
Γ Ι Α Τ Ι ; ; ;



Η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας εξουσιοδότησε τον πρόεδρό της να εκδώσει κλητεύσεις στους CEO των Facebook Inc. και Twitter Inc., μετά την λογοκρισία που επέβαλαν τα δύο κοινωνικά δίκτυα στα άρθρα της New York Post τα οποία αποκάλυπταν πληροφορίες για παράνομες συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάϊντεν.

Η επιτροπή με επικεφαλής τους Ρεπουμπλικάνους ψήφισε 12-0 για να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο Lindsey Graham (R., S.C.) να εκδώσει κλήσεις στον Μάρκ Ζάκερμπεργκ του 'Facebook' και του Τζακ Ντόρσι του 'Twitter'.

Οι Δημοκρατικοί απείχαν της συνεδρίασης, ενώ μποϊκοτάρισαν και μια ξεχωριστή ψηφοφορία επιτροπής για την υποψηφιότητα της Amy Coney Barrett στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Το Twitter την περασμένη εβδομάδα εμπόδισε τους χρήστες να δημοσιεύουν συνδέσμους προς άρθρα της New York Post, αναφέροντας αρχικά μια «πιθανή παραβίαση των κανόνων του σχετικά με υποκλεμμένο υλικό».

Η εταιρεία ανέφερε αργότερα ότι τα άρθρα «παραβίασαν επίσης τις πολιτικές της σχετικά με την εμφάνιση ιδιωτικών πληροφοριών όπως διευθύνσεις email και αριθμούς τηλεφώνου χωρίς την άδεια ενός ατόμου». Ο κ. Ντόρσι είπε εκείνη την εποχή ότι η αποτυχία της εταιρείας να δώσει πλαίσιο σχετικά με τις ενέργειές της ήταν «απαράδεκτη».

Η κίνηση του 'Twitter' πραγματοποιήθηκε αφού το 'Facebook' περιόρισε επίσης τη ανάρτηση των άρθρων στην πλατφόρμα του, λέγοντας ότι περίμενε καθοδήγηση από τους τρίτους συνεργάτες του. 
Το Facebook επιβράδυνε την εξάπλωση των άρθρων του Post, εν αναμονή της απόφασης αυτών των συνεργατών, δήλωσε εκπρόσωπος την περασμένη εβδομάδα.

Η πολιτικοποίηση των πλατφορμών κοινωνικής δικτυώσεως προς τα αριστερά είναι κάτι που έχει αυξηθεί   κ α τ α κ ό ρ υ φ α   τα τελευταία, αφού ο δεξιός λόγος λόγος περιορίζεται, ενώ πολλές δεξιές προσωπικότητες μπλοκάρονται.

Αυτό θα συμβαίνει όσο δεν λαμβάνονται μέτρα για να «σπάσει» το μονοπώλιο που έχουν 2-3 μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters