Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΗΠΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Συνέχεια...

WHIPLASH347 - 24.10.2020.

Το Φράγμα Three Gorges της Κίνας θα καταρρεύσει - ίσως με κάποια βοήθεια, εξαλείφοντας τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες/Big Pharma, την εξόρυξη BTC και το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Κάτω από το φράγμα υπάρχουν τουλάχιστον 24 πυρηνικοί αντιδραστήρες.
Για παράδειγμα, θα τους χρησιμοποιήσουν σε ένα πλαστό σενάριο και θα πουν ότι η Κίνα έχει στοχεύσει 24 πυρηνικές βόμβες, σε 24 διαφορετικές τοποθεσίες στον κόσμο - και οι πυρηνικές σειρήνες θα χτυπήσουν σε όλο τον κόσμο, ενεργοποιώντας όλους τους στρατούς.
Το Ιράν πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το σενάριο. DEFCON SCARE, (SCARE) - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ DEFCON (Defence Readiness Condition) SCARE /ALERT;
Θα χτυπήσουν τους αντιδραστήρες με τις ράβδους του Θεού/ Rods of Gods, όπως έκαναν στους αντιδραστήρες στο Ιράν τον Ιανουάριο. Δείτε τους σεισμούς κοντά σε αντιδραστήρες.

Ο Στρατηγός Flynn και ο Julian Assange θα λάβουν στρατιωτική συγχώρεση και θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις. Θα μάθετε ότι ο Julian Assange είναι ο 1ος ξάδελφος του Προέδρου Donald Trump.
Ο Στρατηγός Flynn θα οδηγήσει 17 Εθνικούς Στρατούς, στο μεγαλύτερο Νόμιμο Στρατιωτικό Πραξικόπημα στον Κόσμο, που υπογράφηκε στο Διεθνές Δικαστήριο στη ΧΑΓΗ, και θα πραγματοποιήσει τις Παγκόσμιες Μαζικές Συλλήψεις.
Ο Κόσμος θα είναι κάτω από τον Στρατιωτικό Νόμο των ΗΠΑ, έως ότου αυτοί που τηρούν τον νόμο, θα έχουν εκπαιδευτεί στο Σύνταγμα του 1776.
Κάθε χώρα θα απελευθερωθεί. Αυτές οι 17 χώρες που συμμετέχουν στον Συνασπισμό είναι: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία και Βόρεια Κορέα.
Αυτά είναι τα 4 νέα θηρία του Δανιήλ, που αναδύονται από τον Ωκεανό, και δεν ήξεραν ποιοί ήταν τότε. ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ GESARA...!
Ο μόνος τρόπος είναι ο Στρατιωτικός!

Νεώτερα για το Φράγμα στο βίντεο εδώ 👇Τρία Φαράγγια 坝 Ναομπάν / Φράγμα Τριών Φαραγγιών Ζωντανά

~~~~~
Το Αγγλικό κείμενο εδώ 👇


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters