Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια για το τέλος του κόσμου

Η προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου το 2012 ενισχύεται από μια δεύτερη επιγραφή, που ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στο Μεξικό.
Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια για το τέλος του κόσμου


Η γνωστή εσχατολογική προφητεία βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, το διάσημο δίσκο του Τορτουγκουέρο, το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Τώρα, μια άλλη λαξευμένη επιγραφή έρχεται να «επιβεβαιώσει» αυτή την ημερομηνία.

Πρόκειται για ένα χαραγμένο απόσπασμα πάνω σε λίθινη επιφάνεια, που έχει βρεθεί στο ναό του Κομαλκάλκο.

Το αρχαιολογικό εύρημα φυλάσσεται στο Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού και δεν έχει εκτεθεί ποτέ.

Η ανακάλυψη της επιγραφής έγινε πριν από χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ήταν αντικείμενο λεπτομερούς μελέτης.

Το περίεργο με την επιγραφή του Κομαλκάλκο είναι ότι ήταν τοποθετημένη ανάποδα στο ναό, ώστε αυτά που ήταν γραμμένα να μην βρίσκονται σε κοινή θέα.

Η ημερομηνία που αναγράφεται στην επιγραφή συμπίπτει με αυτή του ημερολογίου των Μάγια, επομένως πρόκειται για δεύτερη αναφορά του πιθανολογούμενου τέλους του κόσμου.

Και τα δύο εγχάρακτα ευρήματα υπολογίζεται ότι έχουν φτιαχτεί πριν από 1.300 χρόνια. Επίσης, έχουν και τα δύο μυστικιστικά στοιχεία.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του μεξικανικού ινστιτούτου, Αρτούρο Μέντεζ, υποστηρίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι ημερομηνίες αυτές αναφέρονται στο μέλλον ή το παρελθόν, καθώς προκύπτουν από συνδυασμούς αριθμών στη θέση της ημέρας και του μήνα. Οι συνδυασμοί αυτοί, αν μπουν στη σειρά, παρουσιάζουν περιοδικότητα 52 χρόνων.

Το ινστιτούτο τονίζει μία ακόμα πτυχή: ότι η κοσμοθεωρία των Μάγια δεν πρέπει να συγχέεται ή να διαστρεβλώνεται υπό το πρίσμα του δυτικού μεσσιανισμού.

http://strange-files.blogspot.com/2011/11/blog-post_28.html

Και βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με καταθέσεις στην Ελβετία;


vouli2Φωτιά στα τόπια βάζει η αποκάλυψη του ομογενή Ιωσήφ Ζησιάδη, βουλευτή του ελβετικού κοινοβουλίου, ότι η Ελλάδα δεν αντέδρασε, όταν ήδη το 2005 η ελβετική κυβέρνηση είχε προτείνει την υπογραφή φορολογικής συμφωνίας με την Ελλάδα.
Την αποκάλυψη  βόμβα έκανε ο Ιωσήφ Ζησιάδης με δηλώσεις του στην εκπομπή του Π. Τσίμα «ΕΡΕΥΝΑ». Τόνισε δε ότι οι πιο πολλοί Βουλευτές δεξιοί, του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία.
Αν πραγματικά ο κ Ζησιάδης γνωρίζει πραγματικά ότι έλληνες βουλευτές έχουν καταθέσεις στην Ελβετία, τίθεται μέγα θέμα  ανειλικρινών δηλώσεων του «πόθεν έσχες» που έχουν καταθέσει στη Βουλή...


Ερευνώντας όλες τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» του οικονομικού έτους 2009, κανένας από τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν δηλώνει καταθέσεις ούτε στην Ελβετία ,ούτε οπουδήποτε αλλού στο εξωτερικό. Εξαίρεση αποτελούν οι νυν και οι διατελέσαντες ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανόμενου και του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
Ανυπομονούμε να ακούσουμε τι θα απαντήσει , στην ερώτηση που κατέθεσαν για το θέμα οι βουλευτές Κώστας Τζαβάρας και Γεράσιμος Γιακουμάτος.

http://www.kentri.gr/index.php?option

 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/2005.html

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ»

. Μετὰ τὰ «κρὰς τέστ» Γερμανίας, Ἰταλίας καὶ Ἱσπανίας στὶς ἀγορὲς ὁμολόγων τὴν περασμένη ἑβδομάδα, ἡ Εὐρωζώνη οὐσιαστικὰ “σταμάτησε νὰ λειτουργεῖ”, ἀναφέρει ἐκτενὲς ἄρθρο τῶν Financial Times, ὁ συντάκτης τοῦ ὁποίου ἰσχυρίζεται ὅτι “ὁ χρόνος τελειώνει. Ἡ Εὐρωζώνη ἔχει τὸ πολὺ δέκα ἡμέρες μέχρι νὰ καταρρεύσει”.


. Ὅπως ὑποστηρίζει ὁ συντάκτης τοῦ ἄρθρου ὑπάρχουν ἀκόμη κάποιες λύσεις, γιὰ νὰ λύσει κάποιος τὸ πρόβλημα, οἱ ἐπιλογὲς ὅμως περιορίζονται σημαντικά. Οὐσιαστικὰ προτείνονται τρεῖς λύσεις:

. 1. Ἡ ἄνευ περιορισμῶν παρέμβαση τῆς Εὐρωπαϊκῆς Κεντρικῆς Τράπεζας στὴν ἀγορὰ ὁμολόγων ἀλλὰ καὶ τὴν παροχὴ ρευστότητας γιὰ τὶς τράπεζες,

. 2. Ἕνα σαφὲς καὶ ὁριοθετημένο χρονικὰ πρόγραμμα ἔκδοσης εὐρωομολόγου

. 3. Ἡ ἄμεση δημοσιονομικὴ ἑνοποίηση, ποὺ ἐν μέρει θὰ ὁδηγήσει σὲ ἀπώλεια τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας τῶν κρατῶν ἀλλὰ θὰ δημιουργήσει ἕνα ἀξιόπιστο θεσμικὸ πλαίσιο.




«ΕΘΝΟΣ» (28.11.2011)

Νότης Σφακιανάκης: «Αν έρθουν σπίτι μου να μου κόψουν το ρεύμα, θα τους τουφεκίσω»

Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλα. Χειμαρρώδης όπως πάντα, τα έβαλε με τους πολιτικούς μιλώντας με αιχμηρά λόγια. Έξαλλος απευθυνόμενος στους πολιτικούς είπε....
 











http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/blog-post_3441.html

Το National Geograrhic ...εκτελεί τον Όμηρο και την ελληνική γλώσσα!

Η πληροφορία και το κείμενο ήρθε από αναγνώστη τον οποίο ευχαριστούμε. Περιγράφει τη …δολοφονία του Όμηρου,του δικού μας Όμηρου,από το National Geographic.Για να είμαστε και πιο ορθοί την …εκτέλεση του Όμηρου.Διαβάστε γιατί:


Αναρωτιέμαι αν και πόσοι από εμάς έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην Ελληνική Γλώσσα και γραφή. Θα μου πείτε  με όλα τα υπόλοιπα, που να καταλάβουμε πως εκδόθηκε από το National Geographic η Οδύσσεια του Όμηρου, εκείνου του καλού παραμυθά από το παρελθόν, στα Ελληνικά!

Θα έλεγε κανείς περήφανος: "πόσο μας εκτιμούν οι Ευρωπαίοι και πόσο σημαντικά πράγματα έκαναν οι πρόγονοί μας, κλπ, κλπ..". Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι.

Η Οδύσσεια αυτή τη φορά εκδόθηκε σε ένα έκτρωμα, που μόνο ελληνική γλώσσα δεν είναι.

Αποτελείται από μόλις 21 γράμματα, όπως είχε ζητήσει ο Υφυπουργός Παιδείας της Κύπρου τον περασμένο χρόνο, αλλά εμείς ασχολούμασταν με τις φωτιές στα μπατζάκια μας που είχαμε ήδη, και δεν το προσέξαμε μάλλον!
Από αυτήν λοιπόν τη διήγηση του Όμηρου, λείπουν τα η,υ,ει,οι,ω,αι,αυ,ευ.
Υπάρχουν μόνο τα ι,ο,ε και ου, ως  ο μόνος  δίφθογγος.

Πως θα σας φαινόταν να διαβάζατε την τελευταία πρόταση που μόλις διαβάσατε, ως εξής:

Από αφτίν λιπον τι διιγισι του Ομιρου λιπουν... ή για παράδειγμα:

Αφτί ι γινέκα φορούσε στο δεξί αφτί τις ένα αρκετά εντιποσιακό σκουλαρίκι φτιαγμένο από φύλλα εφκαλίπτου και αβγά χελιδονιόν, κλπ.

Όπως θα μπορούσε κανείς να  καταλάβει, η επίθεση είναι  σε όλα τα επίπεδα.
Αν αφήσουμε να δολοφονηθεί έτσι γλώσσα μας, τότε έχουμε χάσει όλα τα παιχνίδια του μέλλοντός μας.

Εκτός των άλλων, το αγαπητό και έγκρητο περιοδικό, εκδίδει το έργο σε αρκετούς τόμους, νομίζω 8, όπερ μεθερημνεύεται σε εβδομαδιαία συνδρομή των 9,95 ευρώ. Δηλαδή και μας δολοφονούν και τους πληρώνουμε.

Δεν με ενδιαφέρει να το αναρτήσετε το κείμενό μου!  Με ενδιαφέρει όμως να το ερευνήσετε και να ευαισθτοποιηθεί ο κόσμος.   

Ιδιαίτερα δε όλοι όσοι έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση.   

Ξέρω πως η δολοφονία της γλώσσας μας έχει αρχίσει εδώ και αρκετές δεκαετίες και ξεκινάει από πολύ νωρίς (Δημοτικό).      

Αλλά πιστεύω πως όλες οι παραχωρήσεις έχουν και κάποιο όριο.   

Καλά είναι να μην πληγώνουμε τους μικρούς μαθητές με τα κόκκινα σημάδια στην ορθογραφία, αλλά γιατί να πληγώνουμε τη συνείδηση και την ψυχή ενος λαού, καταστρέφοντας και φτωχαίνοντας τη γλώσσα του;

onalert
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/national-geograrhic.html

Αλήθειες και ψέματα για την δραχμή


Τι θα γίνει έτσι και επιστρέψουμε στη δραχμή; Προφανώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ή θα γυρίσουμε στην λίθινη εποχή. Ακριβώς δηλαδή όπως ήταν πριν αποκτήσουμε το ευρώ. Διότι, αν δεν με γελά η μνήμη μου, οι Έλληνες πριν το ευρώ κατοικούσαν στις σπηλιές και στα δέντρα, φορούσαν δέρματα, ζεσταίνονταν με κοπριές και έτρωγαν κουκουνάρια. Μιας και ποιος δεχόταν τότε την ξεφτιλισμένη πληθωριστική δραχμούλα;

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική οικονομία επιβίωνε – με όλα τα προβλήματά της – πολύ καλύτερα εκτός ευρώ παρά με το «ισχυρό ευρώ». Είχε διεθνείς σχέσεις και πριν το ευρώ και μάλιστα καλύτερες, με περισσότερες χώρες και πιο προσοδοφόρες. Και παρά το γεγονός ότι το εθνικό νόμισμα, δηλαδή τη δραχμή, την μεταχειρίζονταν οι κυβερνήσεις με κύριο σκοπό να διευκολυνθεί η κερδοσκοπία και να αυξηθεί η λεγόμενη ανταγωνιστικότητα με διαρκείς υποτιμήσεις, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Τα εξωτερικά ελλείμματα της χώρας ποτέ δεν έφτασαν στα ύψη που βρέθηκαν επί ευρώ. Μάλλον ήταν αδιάφορο σ’ όλους όσοι εμπορεύονταν με την χώρα η κατάσταση της δραχμούλας. Οι εξωτερικές σχέσεις της χώρας ήταν σαφώς πιο εκτεταμένες και πιο πολύπλευρες απ’ ότι σήμερα που 3 χώρες ελέγχουν ουσιαστικά το εξωτερικό εμπόριό της.

Παρά τον πληθωρισμό και τις διαρκείς υποτιμήσεις οι εξωτερικοί όροι εμπορίου της χώρας ήταν πολύ καλύτεροι απ’ ότι την δεκαετία του ευρώ. Το ίδιο και η εσωτερική αγοραστική δύναμη της οικονομίας.

Χάρις στη δραχμούλα το χρέος ήταν απολύτως διαχειρίσιμο και παρά την εκτίναξή του επί Μητσοτάκη και Σημίτη δεν μας οδήγησε σε χρεοκοπία. Κι ούτε θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στη σημερινή χρεοκοπία, όσο διατηρούσαμε τη δραχμή.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Να θυμίσουμε μόνο ότι από την υποτίμηση της δραχμής έναντι του δολαρίου επί Μαρκεζίνη (1954), το εθνικό νόμισμα έχασε πάνω από 10 φορές την αξία του έως ότου μπήκαμε στο ευρώ. Στην μεταπολίτευση χάρις στις τρεις επίσημες υποτιμήσεις και την τακτική της διολίσθησης, η δραχμή έχασε το 90% της αξίας της. Καταστράφηκε η οικονομία; Μήπως χρεοκόπησε και δεν το γνωρίζουμε; Χάθηκαν οι καταθέσεις; Εξαφανίστηκε το νόμισμα; Κατέρρευσαν οι εξωτερικές οικονομικές δοσοληψίες; Τίποτε απ’ όλα αυτά. Γιατί άραγε;

Επιπλέον, μήπως χρεοκόπησε ποτέ η Ελλάδα λόγω εθνικού νομίσματος; Ποτέ! Το 1893 η Ελλάδα χρεοκόπησε λόγω υπερδανεισμού σε χρυσό φράγκο, λόγω της ένταξης στην νομισματική Λατινική Ένωση, η οποία διαφημίστηκε και τότε ως ιδανική για φτηνά δάνεια προς το δημόσιο. Το 1932 η Ελλάδα χρεοκόπησε λόγω χρυσής δραχμής και υπερδανεισμού σε χρυσές λίρες, μιας και τότε ανήκε στην νομισματική ένωση της χρυσής λίρας στερλίνας.

Δεν υπάρχει «διεθνής λύση»

Το ίδιο και αμέσως μετά την απελευθέρωση όταν η Βρετανία επέβαλε την συμφωνία του Λονδίνου (1944) στην Ελλάδα με βάση την οποία η χρυσή λίρα λειτουργούσε ως βασικό γενικό ισοδύναμο της ελληνικής οικονομίας. Έτσι φτάσαμε να στοιχίζει ένα καρβέλι ψωμί μερικά εκατομμύρια δραχμές και ο μαυραγοριτισμός να σαρώνει. Αυτή η συμφωνία του Λονδίνου και η έκδοση κατόπιν της στρατιωτικής βρετανικής λίρας για το εσωτερικό της Ελλάδας, σηματοδότησε την δεύτερη περίοδο της κατοχής, την βρετανική κατοχή.

Οι παγκόσμιες κρίσεις του οικονομικού στερεώματος της αγοράς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σε διεθνές επίπεδο. Εκτός κι αν αποζητάμε εμπόλεμες συρράξεις ανάμεσα στους ισχυρούς με οικονομικούς, είτε πολιτικούς όρους. Μόνο έτσι ξέρει η παγκόσμια αγορά να αναζητά διεθνείς λύσεις. Αυτό αποτελεί θέσφατο για όποιον έχει στοιχειωδώς μελετήσει τις μεγάλες περιόδους παγκόσμιας κρίσης από την εποχή της πρώτης Μεγάλης Ύφεσης του 1873-1896.

Η ανάγκη εθνικού νομίσματος, ειδικά για τις πιο ασθενικές οικονομίες, γεννήθηκε ως αδήριτη ανάγκη αντιμετώπισης και θωράκισης των εθνικών οικονομιών από τις παγκόσμιες κρίσεις και αναταράξεις των αγορών. Εντελώς ενδεικτικά μόνο, θα άξιζε τον κόπο να αναφέρουμε ότι ο Τζον Μέϊναρτ Κέϊνς, που παπαγαλίζουν ορισμένοι σύγχρονοι idiotus ignoramus με πανεπιστημιακούς τίτλους, όταν βρέθηκε σε μια ανάλογη παγκόσμια κρίση χρέους, τι πρότεινε; Όταν μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, όλα τα εμπόλεμα κράτη βρέθηκαν καταχρεωμένα κυρίως προς την μόνη χώρα πιστωτή που είχε απομείνει, τις ΗΠΑ, ο Κέϊνς ξάφνιασε το αστικό κατεστημένο με δυο καίριες προτάσεις: Αφενός, ισχυρίστηκε ότι τα χρέη είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν και προκειμένου να επιβάλλουν οι εξεγερμένοι λαοί τη διαγραφή τους, θα έπρεπε να πειστούν οι ΗΠΑ να προβούν αυτές σε διαγραφή των χρεωστικών της απαιτήσεων. Αφετέρου, να καταργηθεί ο χρυσός κανόνας, οι σταθερές ισοτιμίες και το ιδιωτικά εκδιδόμενο χρήμα και οι οικονομίες να μεταβούν τάχιστα σε εθνικό νόμισμα που εκδίδει το οικείο κράτος με βάση τις ανάγκες του.

Όταν τόλμησε να τα προτείνει για πρώτη φορά το 1920, αντιμετωπίστηκε ως «γραφικός» και ανόητος από τους μεγάλους τραπεζίτες και χρηματιστές. Ο μεγαλοχρηματιστής Λέφινγουελ και συνεταίρος του Μόργκαν, όταν πρωτάκουσε τον Κέινς να προτείνει τόσο αιρετικές ιδέες, σχολίασε: « Ο Κέινς… φλερτάρει με περίεργους θεούς και προτείνει να εγκαταλείψουμε για πάντα τον χρυσό κανόνα και να τον αντικαταστήσουμε με ένα «κατευθυνόμενο» νόμισμα… είναι καλύτερα να έχουμε κάποια σταθερά παρά να παραδώσουμε τις υποθέσεις μας στην ευφυΐα των δημοσιολογούντων οικονομολόγων και των πολιτικών…» Εκεί βρισκόταν το κουμπί. Η αντικατάσταση του παγκόσμιου σταθερού νομίσματος με εθνικά «κατευθυνόμενα» νομίσματα με βάση τις ανάγκες των εθνικών οικονομιών, περιόριζε δραστικά τον έλεγχο από τους μεγάλους χρηματιστές και τραπεζίτες που λειτουργούσαν στην παγκόσμια αγορά. Κι αυτό ήταν κάτι αδιανόητο. Τι θα συνέβαινε αν γινόταν κάτι τέτοιο; Οι ουρανοί θα άνοιγαν και θα κατέστρεφαν τους ασεβείς! Μα είναι δυνατόν να λειτουργήσει η οικονομία χωρίς σταθερό νόμισμα με παγκόσμιο αντίκρισμα; Θα εξαφανιστεί το διεθνές εμπόριο. Θα χαθούν οι αποταμιεύσεις και κανείς δεν θα θέλει να συναλλάσσεται με ένα πληθωριστικό εθνικό νόμισμα, το οποίο το μόνο που θα κάνει είναι να υποτιμάται διαρκώς. Αυτά κι άλλα πολλά, σαν σήμερα, επικαλούνταν όσοι θεωρούσαν τον Κέϊνς τρελό, γραφικό και ανόητο που προτείνει τέτοια πράγματα.

Βέβαια ο Κέϊνς πίστευε λανθασμένα ότι μπορεί να πείσει τις κυβερνήσεις και κυρίως τις ΗΠΑ να το κάνουν από μόνες τους, πριν προλάβουν να τους το επιβάλουν οι λαοί. Όπως κάποιοι σήμερα πιστεύουν πώς μπορούν να πείσουν την ΕΕ και την ΕΚΤ να ασκήσει άλλη πολιτική από αυτή που ασκούν και να κρατήσουν άλλη στάση από αυτήν που κρατούν.

«Ισχυρό ευρώ» και πόλεμος

Το κλου της ιστορίας είναι ότι η κρίση του 1929 έφερε όλα αυτά που οι πολέμιοι του Κέϊνς χρέωναν ως δήθεν αναπόφευκτες συνέπειες των προτάσεων για διαγραφή του χρέους και αποκατάσταση του εθνικού νομίσματος. Οι λαοί εξεγέρθηκαν τελικά και οι ίδιοι που δεν ήθελαν με τίποτε να δουν να χάνονται τα χρηματιστικά κέρδη τους, έφεραν τον φασισμό και τον ναζισμό οδηγώντας τον κόσμο στο ολοκαύτωμα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, αν αφήσουμε τις ίδιες δυνάμεις της ανοιχτής δικτατορίας του χρηματιστικού κεφαλαίου να επιμείνουν στην εξυπηρέτηση του χρέους και στην κατοχύρωση του «ισχυρού ευρώ». Κι αυτό ήδη συμβαίνει με τον διορισμό τραπεζιτών επικεφαλής δοτών κυβερνήσεων, όπως έγινε στην Ελλάδα με τον κ. Λουκά Παπαδήμο και στην Ιταλία με τον κ. Μάριο Μόντι.

Η επινόηση του ευρώ

Ορισμένοι λένε ότι μπορεί η είσοδος στο ευρώ να ήταν λάθος, αλλά τώρα που μπήκαμε η έξοδος θα ήταν καταστροφή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από κάτι τέτοιο. Το ευρώ αποτελεί μια χρηματοπιστωτική επινόηση που δεν βασίζεται, ούτε απηχεί την πραγματική οικονομία ακόμη και σε επίπεδο ευρωζώνης. Η σταθερότητα του ευρώ εξαρτάται όχι από την πραγματική δυναμική της οικονομίας, αλλά από συγκεκριμένες αξιωματικές πολιτικές παραδοχές, από ορισμένες υποθέσεις εργασίας: (1) Σταθερή νομισματική κυκλοφορία, που δεν επιτρέπει την έκδοση πρόσθετου νομίσματος. (2) Χαμηλά επίπεδα χρέους και κρατικών ελλειμμάτων. (3) Συντονισμός οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

Η οικονομία όμως δεν κινείται με βάση πολιτικές παραδοχές και μάλιστα αξιωματικού χαρακτήρα, αλλά με βάση την αντικειμενική κατάσταση των συναλλαγών και της παραγωγής στην πραγματική οικονομία. Κι αυτή η κατάσταση είναι πάντα κυμαινόμενη σε τέτοιον βαθμό που καμιά σταθερά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όταν μια οικονομία είναι διαρκώς ελλειμματική στο επίπεδο της παραγωγής και των συναλλαγών, όσο κι αν προσπαθεί είναι αδύνατο να τηρήσει τις όποιες παραδοχές και αξιώματα. Ότι κι αν κάνει.

Έτσι και με το ευρώ. Ένα νόμισμα που βασίζεται σε εξωπραγματικά αξιώματα δεν μπορεί να διασωθεί ενισχύοντας τις υποθέσεις εργασίας πάνω στις οποίες στηρίχθηκε. Είναι αδύνατον. Όσο ενισχύονται οι αξιωματικές πολιτικές παραδοχές σε βάρος της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας, τόσο περισσότερο θα σπέρνει την χρεοκοπία, την καταστροφή και την ισοπέδωση. Σε βαθμό μάλιστα πρωτάκουστο για τους λαούς της Ευρώπης.

Μέχρι εδώ το παραμύθι περί «λίθινης εποχής»

Επομένως η λίθινη εποχή δεν είναι ένα ενδεχόμενο που συνδέεται με την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, αλλά με την ίδια την παραμονή στο ευρώ. Άλλωστε στη λίθινη εποχή ζουν ήδη οι πάνω από 1 εκατομμύριο άνεργοι της χώρας, αλλά και τα 4 εκατομμύρια εργαζόμενοι που βιώνουν μια κατάσταση όπου είτε βρίσκονται με δουλειά χωρίς μέλλον, είτε με μέλλον χωρίς δουλειά, όπως το 50% και πλέον της νέας γενιάς. Δεν συζητάμε βέβαια για την ανέχεια που έχει ενσκήψει στην πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζει η μέση ελληνική οικογένεια μπορεί να συγκριθεί μόνο με την κατοχική και την πρώτη μετακατοχική περίοδο.

Κι επειδή η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί σε βαθμό ανήκουστο, θα πρέπει να ρωτήσουμε που βρίσκεται η «κόκκινη γραμμή»; Που πρέπει να φτάσουμε για να πούμε «φτάνει, ως εδώ»; Πόσοι από τους νέους μας πρέπει να μεταναστεύσουν μαζικά γιατί δεν βρίσκουν ούτε δουλειά του ποδαριού; Πόσοι εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι πρέπει να ζήσουν σε συνθήκες πείνας και εξαθλίωσης; Πόσοι από τους ηλικιωμένους πρέπει να πεθάνουν γιατί δεν έχουν ούτε καν να πληρώσουν για την θέρμανσή τους; Πόσα άτομα με ειδικές ανάγκες πρέπει να ριχτούν στον Καιάδα γιατί καταργείται ακόμη και η πιο στοιχειώδης κοινωνική πρόνοια; Πόσοι θα πρέπει να αφήσουν την τελευταία τους αναπνοή σε κάποιο ράντσο, ή στα χέρια των δικών τους, γιατί διαλύεται ακόμη και η πρωτοβάθμια υγεία;

Είναι ή δεν είναι η λίθινη εποχή αυτή που ζουν σήμερα εκατομμύρια Έλληνες; Τι έχουν να φοβηθούν οι άνεργοι, οι κατεστραμμένοι επαγγελματίες και οι αφανισμένοι μικρομεσαίοι, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι που ζουν κυριολεκτικά στο όριο; Τι έχουν να φοβηθούν όλοι αυτοί από την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα; Μην χάσουν τις (ανύπαρκτες) καταθέσεις τους; Μην και χάσουν ακόμη κι αυτά τα λίγα που τους έχουν απομείνει; Μόνο ένας ανόητος ή ένα τυπικό κομματικό στέλεχος, μπορεί να πιστεύει στα σοβαρά σήμερα ότι δεν οδηγούμαστε με μαθηματική βεβαιότητα σε ολοκαύτωμα ενός ολόκληρου λαού προκειμένου να διατηρηθεί μια τυχάρπαστη κερδοσκοπική επινόηση των τραπεζιτών: το ευρώ.

Νέα αρχή να επιβάλλει ο ελληνικός λαός

Με το εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει μια νέα αρχή προς το συμφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Αρκεί να το επιβάλει ο ίδιος και όχι οι καταχτητές του και οι ντόπιοι δοσίλογοι. Με το εθνικό νόμισμα μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του από τους δυνάστες των αγορών και να διεκδικήσει την κυριαρχία του σ’ αυτόν τον τόπο. Κι αυτό είναι το ζουμί της όλης υπόθεσης.

Μπορεί ένας λαός σαν τον ελληνικό να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει με ίδιες δυνάμεις; Ή είναι καταδικασμένος να χρειάζεται πατερίτσες, προστάτες και νταβατζίδες; Αυτό είναι το δίλλημα που συνδέεται πρώτα και κύρια με το ζήτημα του εθνικού νομίσματος. Η τερατολογία που συνδέεται με την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα συνδέεται με την ανάγκη ο λαός να πιστέψει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του, ότι αν και κατοικεί σε μια από τις πιο ευλογημένες χώρες της Ευρώπης δεν μπορεί να παράγει τίποτε, δεν έχει τα μέσα για να σταθεί όρθιος με τις δικές του δυνάμεις.

Δεν είναι καινούργια αυτή η προσπάθεια. Λίγο μετά την ναζιστική κατοχή οι ίδιες δυνάμεις που υπηρέτησαν το καθεστώς κατοχής πάσχιζαν να πείσουν τον Έλληνα ότι η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία είναι ένας μύθος. Ο Γεώργιος Βλάχος της Καθημερινής, συνεργάτης των γερμανικών δυνάμεων κατοχής, έγραψε το 1958 ότι το σύνθημα της εθνικής ανεξαρτησίας είναι «κενό ουσίας πυροτέχνημα», ενώ ο διευθυντής του γνωστού συγκροτήματος Χρ. Λαμπράκης, που διέπρεψε στην κατοχή, έγραφε την ίδια χρονιά πώς «η ανεξαρτησία στον σημερινό κόσμο είναι μια ουτοπία…» Στον χορό αυτού του νεοδοσιλογισμού και ονομαστοί διανοούμενοι της εποχής όπως ο κ. Γ. Θεοτοκάς, ο οποίος έγραφε ότι η «ιστορική αναγκαιότητα» οδηγεί στο ξεπέρασμα των εθνών και στη δημιουργία υπερεθνικών σχηματισμών, γιατί μόνο έτσι μπορεί «να αξιοποιηθεί εντελώς η σύγχρονη τεχνική» και να πραγματοποιηθεί η «σταθερή εξύψωση του βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου των λαϊκών μαζών του κόσμου.»

Αυθυπαρξία ή υποτέλεια;

Την εποχή εκείνη με νωπές της μνήμες των αγώνων κατά του καταχτητή παλιού και νέου, για την λαϊκή και εθνική κυριαρχία, δεν περνούσαν εύκολα οι ενδοτισμοί. Έτσι ο Ε. Παπανούτσος απαντώντας στον Θεοτοκά έγραφε: «ομολογώ πώς άμα βάζω στο νου μου πραγματοποιημένο το καθεστώς που προφητεύει ο καλός φίλος με πιάνει φόβος. Μεγάλος φόβος… Ας θυμηθούμε ότι ο Χίτλερ προόριζε την Ελλάδα για τουριστικά ταξίδια και για καλλιέργεια της αγριόμεντας…». Πολύ σωστά ο κ. Παπανούτσος διαβλέπει τους κινδύνους που συνεπάγονται για την Ελλάδα σε τέτοιες «υπερεθνικές ενώσεις» και σωστά υπογραμμίζει πως η «εθνική μας προσωπικότητα, η πολιτική μας παράδοση, το πνεύμα και το ήθος του λαού μας… ένας μόνο σίγουρος τρόπος υπάρχει να διαφυλαχθούν: η αυθυπαρξία, το δικαίωμα να διαθέτει κανείς τον εαυτό του όπως θέλει, να κυβερνάει αυτός το σπίτι του και όχι οι άλλοι – ας είναι και οι καλύτεροι φίλοι».

Αυθυπαρξία ενός λαού χωρίς οικονομική αυτοδυναμία και εθνική ανεξαρτησία δεν μπορεί να υπάρξει κάτω από οποιοδήποτε καθεστώς. Και αφετηρία για μια τέτοια αυθυπαρξία αποτελεί η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Δημοσιεύτηκε στο Ποντίκι, 24/11/2011

http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_5561.html

Απειλή από Βορρά. Γιατί Αγνοείται; Ανεπάρκεια ή Οργανωμένο Σχέδιο;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία και μάλιστα με αξιόλογη δημοσιότητα για καταργήσεις ή μειώσεις Μονάδων και Σχηματισμών, σε περιοχές που σύμφωνα με κάποιους ειδικούς, δεν υπάρχουν εν δυνάμει απειλές.

Το πως βέβαια γίνονται οι εκτιμήσεις αυτές είναι ....ένα ερώτημα.
Εμείς δεν θα αμφισβητήσουμε την κρίση όσων πιστεύουν ότι η από βορρά απειλή δεν υφίσταται, απλά θα παραθέσουμε γεγονότα που πιστεύουμε ότι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, πέρα της όποιας μαχητικής ισχύος και να συμβάλλουν στην Στρατηγική εκτίμηση των απειλών...

Πρόγραμμα διδασκαλίας της “Μακεδονικής γλώσσας”, με ονομασία “Μάθε Μακεδονικά Ηλεκτρονικά”, είχε προγραμματισθεί για διαδραστική διδασκαλία μέσω ιντερνέτ και είχε ανέβει στο διαδίκτυο από την FYROM, με σκοπό την εκμάθηση της γλώσσας από την “μακεδονική μειονότητα” που ζει στην Ελλάδα. Όμως το πρόγραμμα σταμάτησε λόγω επέμβασης χάκερς στο ιντερνέτ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές θα επιδιώξουν νέα προσπάθεια το Νοέμβριο.

Ο Mitko Jovanov ο ιδρυτής και διευθυντής του προγράμματος “Μάθε Μακεδονικά Ηλεκτρονικά σε απευθείας σύνδεση”, θέλοντας να καταδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δήλωσε ότι “Αυτό το μήνα μόνο, έχουν υπάρξει πάνω από 100 απόπειρες για την διείσδυση σε διακομιστές μας”.
Είπε επίσης ότι έπρεπε να αναβάλλει την έναρξη λειτουργίας των τάξεων “για προληπτικούς λόγους”, αλλά επιμένει ότι οι επιθέσεις “δεν θα μας αποτρέψουν από την έναρξη”.

Αξίζει να γίνει αναφορά στον τρόπο που παρουσιάζουν ξένα δίκτυα ενημέρωσης το θέμα. Το Balkan Insight αναφέρει ότι η διδασκαλία των “μακεδονικών” στην Ελλάδα, ακόμα και αν πραγματοποιείται μόνο μέσω του
διαδικτύου, παραμένει ένα ευαίσθητο θέμα για τις δύο χώρες, οι οποίες βρίσκονται σε μια μακροχρόνια διαμάχη για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία». Η Ελλάδα αρνείται να αναγνωρίσει την ύπαρξη “μακεδονικής μειονότητας” στη χώρα.

Και συνεχίζει με αναφορά στον γνωστό “Έλληνα” Παύλο Βοσκόπουλο, για τον οποίο αναφέρει ότι είναι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας-Ουράνιο Τόξο, ένα μικρό κόμμα που αντιπροσωπεύει τη μη αναγνωρισμένη “μακεδονική κοινότητα” στην Ελλάδα, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του, όπου δηλώνει ότι “τα μαθήματα γλώσσας είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση μιας μειοψηφίας που έχει υποστεί αφομοίωση για δεκαετίες” και ότι “οι Μακεδόνες κάτω των 20 έχουν πραγματικά προβλήματα ομιλίας και γραφής ειδικά στην σλαβομακεδονική, διότι το μόνο που μαθαίνουν είναι υποτυπώδεις λέξεις που ακούνε από τους γονείς και τους παππούδες τους” και το καλύτερο… ότι “Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να ενσωματώσουμε την διδασκαλία της “μακεδονικής γλώσσας” στο ελληνικό σχολικό πρόγραμμα, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να συμβεί”.
Το διαδικτυακό σχολείο του Jovanov δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους “Μακεδόνες” στην Ελλάδα, αλλά ήδη παρέχει μαθήματα της γλώσσας για τις κοινότητες της διασποράς στην Ευρώπη στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Για την Ελλάδα ο Jovanov δήλωσε, ότι “οι περίπου 80 φοιτητές που έχουν δηλωθεί για παρακολούθηση μέχρι στιγμής, αποτελεί μια καλή αρχή”.
Συνεχίζοντας το Balkan Insight και προφανώς υπό την επιρροή συμφερόντων υιοθετεί τις ακόλουθες απόψεις:

- Το πρόβλημα της “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα χρονολογείται από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-13, όταν η οθωμανική Μακεδονία διαμελίστηκε μεταξύ της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Σερβίας. Η σύγχρονη Δημοκρατία συγκροτήθηκε στο παλιό τμήμα της Σερβίας. Στα εδάφη που απορροφήθηκαν από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, η πίεση να αφομοιωθούν και να γίνουν εντελώς ελληνικά ή βουλγαρικά ήταν εξαιρετικά ισχυρή. Το πρόβλημα στην Ελλάδα επιδεινώθηκε μετά τον εμφύλιο πόλεμο 1946-1949, όταν πολλοί “Μακεδόνες” πολέμησαν με την τελικά ηττημένη κομμουνιστική πλευρά και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

- Μερικοί ιστορικοί θεωρούν ότι ως και 100.000 εθνικά “Μακεδόνες” έφυγαν από τη βόρεια Ελλάδα κατά τη διάρκεια ή μετά τον πόλεμο μεταξύ της μοναρχικής κυβέρνησης και τον αριστερό Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας. Ο αριθμός επίσης εκείνων που έμειναν πίσω στην Ελλάδα παραμένει άγνωστος.

- Η Αθήνα δεν αναγνωρίζει εκείνους που έφυγαν ως Μακεδόνες και αρνήθηκαν να τους επανεκδοθεί η Ελληνική ιθαγένεια, ή να την χορηγήσουν στους απογόνους τους. Η Αθήνα επίσης δεν αναγνωρίζει καθόλου συλλογικά δικαιώματα στους εθνικά “Μακεδόνες”, που έμειναν στην Ελλάδα.
Τον Ιούλιο του 2008, ο Πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Νίκολα Γκρουέφσκι, έγραψε στον τότε Έλληνα ομόλογό του, Κώστα Καραμανλή, ζητώντας την αναγνώριση της “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα.

Ζήτησε, επίσης, για τους “Μακεδόνες” οι οποίοι εγκατέλειψαν τη χώρα, να ανακτήσουν την περιουσία τους, ενώ για αυτούς που ζουν στην Ελλάδα, ζήτησε να έχουν το δικαίωμα στην εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα καθώς και το δικαίωμα έκφρασης του πολιτισμού και των παραδόσεων τους.
Η απάντηση από τον κ. Κώστα Καραμανλή ήταν οξεία. «Δεν υπάρχει “Μακεδονική” μειονότητα στην Ελλάδα, δεν έχει υπάρξει ποτέ, οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με την ύπαρξη μιας τέτοιας μειονότητας είναι εντελώς αβάσιμος, πολιτικά υποκινούμενος και χωρίς σεβασμό στην ιστορική πραγματικότητα της περιοχής».

Τέλος για το θέμα δεν έχει γίνει αναφορά δημόσια, στη σειρά των συναντήσεων που είχε ο Γκρουέφσκι το 2010 με το σημερινό Έλληνα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Δυστυχώς η Πατρίδα μας διέρχεται μια πολύ κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της και η αστάθεια αποτελεί τον μόνο σίγουρο συντελεστή. Όσο όμως και αν βρισκόμαστε σε σύγχυση, δεν πρέπει η ματιά μας να είναι θολή όταν κοιτάμε την εθνική ασφάλεια. Βεβαίως και μπορούν και απαιτούνται προσαρμογές, όχι όμως μόνο κάτω από την δημοσιονομική οπτική, αλλά κυρίως κάτω από τις πραγματικές ανάγκες. Ο κυριότερος παράγοντας ασφάλειας είναι η αποτροπή, που επιτυγχάνεται όταν είσαι υπολογίσιμος αντίπαλος. Κάποιοι φαίνεται ότι απλώνουν το χέρι τους σε πράγματα που δεν τους ανήκουν στη Βόρειο Ελλάδα. Εάν δουν ότι δεν είμαστε εκεί, η απληστία θα τους μακρύνει περισσότερο το χέρι και τότε θα είναι δύσκολο να το κόψουμε, εκτός εάν και αυτό είναι μέρος της πτώχευσης !!!

Πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις.

gdailynews
emprosdrama.blogspot.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/blog-post_7594.html

Η "τσαρίνα" του υπ. Παιδείας που λάτρευαν οι Ιταλοί Επίτροποι

Βλέπαμε άναυδοι στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη την τηλεοπτική κάμερα να ξετυλίγει το μεγαλείο του υπουργικού γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου.

Το αγαπημένο κορίτσι των ευρωπαίων επιτρόπων Ρομάνο Πρόντι και Μάριο Μόντι- πρώην επίτροπος και η ίδια στην Κοινότητα- δεν θα μπορούσε να περιορίσει το πολιτικό της εκτόπισμα μέσα σε λίγα τετραγωνικά.

Μόνο που το υπουργικό γραφείο της κας Διαμαντοπούλου θα μπορούσε να ζηλέψει ακόμη και η βασίλισσα της Αγγλίας.

Πανάκριβα χαλιά, πίνακες και μοναδικά έπιπλα για ένα υπουργείο που αντιστοιχεί σε ξεχαρβαλωμένα Πανεπιστήμια τα οποία βρίσκονται σε διαρκείς καταλήψεις και μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές...
που πασχίζουν με μεταπτυχιακά και μάστερ στο εξωτερικό να έχουν μια καλύτερη τύχη.

Ακόμη κι αν η κυρία Διαμαντοπούλου «κληρονόμησε» το γραφείο-Μαρακανά από τον ματαιόδοξο Άρη Σπηλιωτόπουλο όφειλε σεβόμενη τη συγκυρία να μην προκαλεί-άλλωστε οι γυψοσανίδες δεν κοστίζουν ακριβά.

Στις στενές σχέσεις της Ελληνίδας πρώην Επιτρόπου με τους Ιταλούς άνδρες, στη παρέα και τις κοινές τους διακοπές αναφέρεται το ρεπορτάζ του «Έθνους» που ακολουθεί>

Η στενή φιλία που συνδέει τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, με την υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, έγινε αφορμή να λατρέψει και να γνωρίσει την Ελλάδα, από την Κρήτη και την Υδρα έως το Νυμφαίο.

Οι διακοπές του στην Ελούντα, λίγα καλοκαίρια πριν, οι κρουαζιέρες του στο Αιγαίο και τα ταξίδια του στην Υδρα, στο Νυμφαίο και στη Θεσσαλονίκη, ως καλεσμένος της Αννας, δεν άργησαν να τον κάνουν φιλέλληνα. Η αρχή της σχέσης τους τοποθετείται κοντά στα τέλη του 1999, όταν και οι δύο υπηρετούσαν ως επίτροποι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα χαρτοφυλάκιά τους, ο ανταγωνισμός για τον Μάριο και οι εργασιακές σχέσεις για την Αννα ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά.

Η θεματολογία των χαρτοφυλακίων γέννησε συγκρούσεις και οι συγκρούσεις οδήγησαν, όπως είναι σύνηθες, σε μια ωραία φιλία. Ετσι το τηλεφώνημά τους, την πρώτη κιόλας ώρα που εκείνος πήρε επισήμως την πρωθυπουργία της χώρας του, ήταν απολύτως φυσικό: «Του έδωσα τα συγχαρητήριά μου και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ηταν αισιόδοξος. Το ίδιο όπως ήταν και πριν από έναν μήνα περίπου, όταν βρεθήκαμε στη Βαρσοβία για να μιλήσουμε σε ένα συνέδριο και μόλις είχε αρχίσει να ακούγεται το όνομά του για την πρωθυπουργία. Εάν τα καταφέρει η Ιταλία, υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρει όλη η Ευρώπη», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» η Αννα Διαμαντοπούλου.

Αν και οι φιλοϊταλικές σχέσεις της υπουργού δεν εξαντλούνται στον Μάριο Μόντι, αλλά περιλαμβάνουν τον στενό της φίλο Ρομάνο Πρόντι, τον Τζουλιάνο Αμάτο, που όταν έρχεται Αθήνα είναι η πρώτη που βλέπει, και τον Ντ' Αλέμα, η ίδια σέβεται πολύ τον νέο πρωθυπουργό. Αλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι μια παρέα, αφού και ο Μόντι με τον Πρόντι συνδέονται με μακρά φιλία.
Ο Μόντι έχει σπίτι στο Μιλάνο, όπου μεγάλωσε τα δύο παιδιά του και σήμερα είναι παππούς με τέσσερα εγγόνια. Στην Ελλάδα ερχόταν πάντα με τη σύζυγό του Ελσα κι αγαπημένος του προορισμός ήταν το Λασίθι. Τα ζεύγη Διαμαντοπούλου - Μόντι διατηρούν μεταξύ τους φιλικές επαφές και η υπουργός Παιδείας έχει βρεθεί καλεσμένη του φίλου της Μάριο, στο Μιλάνο, λίγο καιρό πριν.

Ηρθε λοιπόν, στη συνάντηση που κάναμε στο Νυμφαίο για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το 2000».

Το πανέμορφο Νυμφαίο της Φλώρινας μάγεψε τον Μάριο Μόντι, που περπάτησε στα σοκάκια του και γεύτηκε τις σπεσιαλιτέ των κυνηγών, στα ταβερνάκια του, παρέα με την Αννα Διαμαντοπούλου και τον καθηγητή Χρήστο Μασσαλά.

Τα χρόνια που πέρασαν, ακολούθησαν και πολλές προσκλήσεις από το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό ίδρυμα ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής) για τον Μάριο Μόντι, τις οποίες και αποδέχθηκε. Πάντοτε ερχόταν στην Αθήνα, αλλά προτιμούσε να φεύγει, αφού πρώτα έπαιρνε και μια γεύση των νησιών μας.

Στις πρώτες του διακοπές στην Ελούντα, μια βραδιά του προσφέρθηκαν μπακλαβαδάκια κι από τότε... σκλαβώθηκε στη γλυκιά τους γεύση.

Από το kourdistoportocali μοντάζ Γρέκι 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_1135.html

Ευάγγελος Βενιζέλος -> Ο τεθλιμμένος χασάπης

Έχετε δει χασάπη να παίρνει ύφος τεθλιμμένου συγγενούς επειδή δεν έσφαξε εγκαίρως τα αρνοκάτσικα ενώ ετοιμάζεται να σφάξει και άλλα; Τι; Δεν έχετε δει; Ιδού η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας:
Κάποιος είπε στον αρχιχασάπη Βαγγέλη Βενιζέλο – κατά κόσμον Βάγγος ο Εξολοθρευτής – ότι τώρα που του άνοιξε ο δρόμος για να γίνει πρωθυπουργός στη χώρα-άσυλο νοητικώς ανιάτων, πρέπει να μαλακώσει το ύφος του και να μη γαυγίζει όπως έκανε μέχρι προχτές, διότι τα μικρά παιδιά που τον βλέπουν στο γυαλί έχουν εφιάλτες, ενώ οι ηλικιωμένοι παθαίνουν διάρροια. Έτσι λοιπόν, έβαλε το μελιστάλακτο ύφος του, το κατά δύναμη, βέβαια, διότι η φάτσα του δεν τον βοηθάει, και μας είπε ότι...
λυπάται για όσα δεν έγιναν εγκαίρως!
 

Ακούγοντάς τον, μου σπάραξε την καρδιά και θέλω να του στείλω ένα μήνυμα: Μη λυπάσαι τόσο Βαγγέλη μ’, και πάθεις ξανά καμιά "σκωληκοειδίτιδα" σαν αυτή που σε βρήκε την επομένη της πύρινης αγόρευσής σου στη Βουλή για στήριξη του δημοψηφίσματος. Άσε με να στο θυμίσω διότι νομίζεις ότι τα αρνοκάτσικα ξεχνάνε, κι ετοιμάζονται να σε ενθρονίσουν για επόμενο πρωθυπουργό, επειδή στους στραβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει. Κѽλτούμπας είσαι κι εσύ Βαγγέλη, και φαίνεσαι!

Και μην αδικείς τον εαυτό σου, Βάγγο, και την κυβέρνηση του "σωτήρα" μας Τζέφρυ του Αλαφροΐσκιωτου. Πώς λες ότι δεν κάνατε αυτά που έπρεπε, Βαγγέλη μ’; Εκατομμύρια αρνοκάτσικα σφαγιάσατε μέσα στα δύο χρόνια που πέρασαν. Θα μείνετε στην ιστορία ως τα πιο γρήγορα χασαπομάχαιρα που πέρασαν ποτέ από τούτο τον έρμο τόπο. Μικρό το θεωρείς αυτό το μακάβριο κατόρθωμα;

Να μη στενοχωριέσαι, λοιπόν, και μου αδυνατίσεις, διότι θα κάνεις ρυτίδες στο στρουμπουλό πρόσωπό σου και δεν θα σε αναγνωρίζουν τα παιδιά για να τρώνε το φαΐ τους από την τρομάρα.

Χαιρετίσματα στο Τζέφρυ τον Αλαφροΐσκιωτο που δηλώνει παρών στις εξελίξεις (!) για να συνεχίσει το "σωτήριο" έργο του. Αυτογνωσία, ε; Βρε τι μας βρήκε, αλί και τρισαλί, στης Εσπερίας το μαντρί…
 
 
Από τη Μαρία Σεφέρου μοντάζ Γρέκι
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_2401.html

Σενάρια διάλυσης της μεταβατικής κυβέρνησης

Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιογραφικά γραφεία από τις πληροφορίες για διάλυση της μεταβατικής κυβέρνησης τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Από τη Συγγρού αναφέρουν επίσημα (σσ Σαββατιάτικη ανακοίνωση του Σταϊκούρα) ότι δεν πρόκειται να δεχτούν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις όπως αυτές που προανήγγειλε εμμέσως ο Βενιζέλος. 


Όσον αφορά τον Καρατζαφέρη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται ανυποχώρητος στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας και των νομοσχεδίων για τους ταξιτζήδες και τους φορτηγατζήδες ενώ έχει το βλέμμα του στραμμένο στην επικείμενη απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου για τα Σκόπια.
Σε κάθε περίπτωση θεωρείται κομβικό το αυριανό Eurogroup για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Αν αποφασιστεί η χορήγηση της χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις. 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_5838.html

ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΑ

~TRUTH~: Θυμάστε που κάποτε σας ενοχλούσε η χουντα του Παπαδόπουλου; Και κάνατε αγώνες να την ανατρέψετε; Οταν δεν μπορέσατε, οι φιλοδημοκράτες και φίλοι σας Αμερικανοί, βοήθησαν να ανεβει στην εξουσία η Δημοκρατία που υποσχεθηκατε στον λαό, ότι θα παρέχει ελευθερία, και δικαιώματα. Σήμερα, μετά απο 40 περίπου χρόνια, η ψευτοδημοκρατία σας, φαντάζει ίσως η χειρότερη δικτατορία..:
Την εποχή που διανύουμε, η Ε.Ε περνάει ίσως σε μια πιο συγχρονη μορφή χούντας.. Οι τεχνοκράτες έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν την εξουσία με οικονομικό πραξικόπημα... Στην Ελλάδα, όπως και στην Ιταλία, δύο "παιδιά" των Παγκοσμιοιτών, μέλη της Bilderberg και εμπειροι στην τραπεζική παγίδα ανέλαβαν τα ηνία της κάθε χώρας, με καθόλου δημοκρατικό τρόπο...! Με πρόσχημα του εκτακτου σχηματισμού "σωτήριας" κυβερνησης, επιλέχθηκαν και καλά απο μέλη των κομμώτων της κάθε χώρας... Η αλήθεια όμως, όσο και αν προσπαθουν να μας το φέρουν με φυσικό τρόπο, ότι αυτές ήταν οι εντολές απο την Ε.Ε και τα συμφέροντα των παγκόσμιων ηγετών..! Ο λαός δεν είχε καμιά ανάμειξη με τις συγκεκριμένες τεχνοκρατικές επιλογές, αλλά λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, έγιναν δεκτοί και πλέον περάσαμε σε μια χούντα της Δημοκρατίας...!
Χούντα τότε, χούντα και τώρα, μονο που τότε η Χούντα είχε να κάνει με έναν εντελώς Πατριώτη δικτάτορα, που επιτέλεσε όλα αυτά τα έργα:  
Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής
  1. Αλιάκμονος
  2. Καστρακίου
  3. Πολυφύτου 
Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων
  1. Ερετρίας
  2. Πτολεμαϊδος
  3. Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
  4. Μέγδοβα
  5. Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
  6. Σερβίων (Αλιάκμονος)
 
Κατασκευή Αεροδρομίων
  1. Ζακύνθου
  2. Καβάλας
  3. Κυθήρων
  4. Λήμνου
  5. Μυκόνου
  6. Πάρου
  7. Ρόδου
  8. Σάμου
  9. Σκιάθου
  10. Χίου


Αρδευτικά Έργα
  1. Αγρινίου - Μεσολογγίου
  2. Έβρου
  3. Νέστου
  4. Πηνειού Ηλείας
  5. Σερρών


Κτίρια
  1. Κρατικά Μέγαρα
  2. Διοικητηρίου ΟΛΠ
  3. Εθνικού Νομισματοκοπείου
  4. ΕΙΡΤ
  5. ΟΣΕ
  6. ΟΤΕ
  7. Πολεμικού Μουσείου
  8. Υπουργείου Εξωτερικών


Δικαστικά Μέγαρα
  1. Αθηνών
  2. Θεσσαλονίκης
  3. Ιωαννίνων
  4. Λαρίσης
  5. Πατρών


Επεκτάσεις Νοσοκομείων
  1. Αντικαρκινικού
  2. Βενιζελείου
  3. Γενικού Κρατικού


Έναρξης κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων
  1. Αθηνών
  2. Θεσσαλονίκης
  3. Πατρών


  • Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού
  • Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών
  • Επέκτασις Οδικού Δικτύου
  • Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά
Όντως είχαμε μια χούντα, αλλά ακρως εθνική! Οργάνωσε τον στρατό, την οικονομία, την παιδεία,  την υγεία... Η σημερινή χούντα, έχει εξ'ολοκλήρου ξένα συμφέροντα, και είναι εμφανή τα ανθελληνικά της σημάδια... Αποδιοργάνωση της παιδείας, της υγείας και του στρατού.. Η οικονομία έχει φτάσει σε σημείο που μας καθιστά σκλάβους των Εβραϊοτραπεζιτών μια ζωή..! Έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν δικαστικές επιστολές στους πολίτες που εκφράζουν διαμαρτυρία, πρόσφατο παράδειγμα η αποστολή κλήσης, σε πολίτη της Θεσσαλονίκης για την διαμαρτυρία του την 28η Οκτωβρίου...!
Το μόνο ασχημο λάθος που έκανε ο Παπαδόπουλος στην χούντα πριν το 73΄ ήταν ότι στράφηκε προς τον λαό παρα πολύ αργά. Άργησε δηλαδή να βάλει κάποιες ελευθερίες και δημοκρατικές μεθόδους στην δικτατορία του, κάτι που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια της ηγεσίας του.. Η σημερινή χούντα είναι όλη ένα λάθος...! Ένα τραγικό λάθος, που με καλοσχεδιασμένες τακτικές σκλαβώνει και κοιμίζει τον Ελληνικό λαό...Αυτή η "δημοκρατική" χούντα θα εξαπλωθεί σε όλα τα κράτη της Ε.Ε..... Αυτή την χούντα έφερε η Δημοκρατία που οι αριστεροί της εποχής του Πολυτεχνείου έταξαν στον Ελληνικό λαό...! 
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2011/11/blog-post_7300.html#more

Τι είναι ο Σιωνισμός.


Περιοδικό Άρδην τ. 33 – 34


Συγγραφέας: Middle East Report
Ο Σιω­νι­σμός –ή ε­βρα­ϊ­κός ε­θνι­κι­σμός– εί­ναι έ­να σύγ­χρο­νο πο­λι­τι­κό κί­νη­μα. Ο βα­σι­κός πυ­ρή­νας της ι­δε­ο­λο­γί­ας του εί­ναι ό­τι ό­λοι οι Ε­βραί­οι α­πο­τε­λούν έ­να έ­θνος, και ό­χι α­πλά μια θρη­σκεί­α ή ε­θνι­κή κοι­νό­τη­τα και ε­πι­πλέ­ον ό­τι η μό­νη λύ­ση στον α­ντί-ση­μι­τι­σμό εί­ναι η συ­γκέ­ντρω­ση ό­σο το δυ­να­τόν πε­ρισ­σό­τε­ρων Ε­βραί­ων στην Πα­λαι­στί­νη και η δη­μιουρ­γί­α κρά­τους σ’ αυ­τή.





Η Πα­γκό­σμια Σιω­νι­στι­κή Ορ­γά­νω­ση δη­μιουρ­γή­θη­κε α­πό τον Θε­ό­δω­ρο Χερ­τζλ στα 1897 δια­κη­ρύσ­σο­ντας ό­τι ο βα­σι­κός σκο­πός του Σιω­νι­σμού ή­ταν η ε­γκα­θί­δρυ­ση “ε­νός έ­θνους που θα α­πο­τε­λέ­σει το σπί­τι των Ε­βραί­ων και θα δια­σφα­λί­ζε­ται υ­πό κα­θε­στώς Δι­καί­ου”.


Ο Σιω­νι­σμός εκ­με­ταλ­λεύ­τη­κε τη συ­σχέ­τι­ση της ε­βρα­ϊ­κής θρη­σκεί­ας με την πό­λη της Ιε­ρου­σα­λήμ και τη γη του Ισ­ρα­ήλ (Ε­ρέ­τζ Ισ­ρα­ήλ). Ό­μως οι πο­λι­τι­κές του σιω­νι­σμού ή­ταν ε­πη­ρε­α­σμέ­νες και α­πό ε­θνι­κι­στι­κές ι­δε­ο­λο­γί­ες και α­ντί­στοι­χες α­ποι­κιο­κρα­τι­κές, ε­μπο­τι­σμένες με το ευ­ρω­πα­ϊ­κό αί­τη­μα για ε­πέ­κτα­ση και ε­γκα­τά­στα­σή του και σε άλ­λα μέ­ρη του κό­σμου.


Ο Σιω­νι­σμός βρή­κε α­πή­χη­ση με­τα­ξύ των Ε­βραί­ων και υ­πο­στη­ρί­χθη­κε α­πό πολ­λούς Δυ­τι­κούς ως συ­νέ­πεια των δο­λο­φο­νι­κών διώ­ξε­ων κα­τά των Ε­βραί­ων (γνω­στά ως πο­γκρόμ) στη Ρω­σι­κή Αυ­το­κρα­το­ρί­α, στα τέ­λη του 19ου αι. και στις αρ­χές του 20ού. Ε­πι­πλέ­ον η γε­νο­κτο­νί­α των Να­ζί (ο­λο­καύ­τω­μα) έ­να­ντι των Ε­βραί­ων κα­τά τη διάρ­κεια του Β’ πα­γκο­σμί­ου Πο­λέ­μου, που εί­χε σαν α­πο­τέ­λε­σμα την ε­ξό­ντω­ση πά­νω α­πό έ­ξι ε­κα­τομ­μυ­ρί­ων αν­θρώ­πων, συ­νη­γό­ρη­σε στην ε­δραί­ω­ση της διε­θνούς υ­πο­στή­ρι­ξης για τη δη­μιουρ­γί­α ε­νός Ε­βρα­ϊ­κού Κρά­τους.


Υ­πάρ­χουν πολ­λές δια­φο­ρε­τι­κές μορ­φές σιω­νι­σμού.


Α­πό το 1920 έ­ως το 1970, η κυ­ρί­αρ­χη μορ­φή ή­ταν ο Ερ­γα­τι­κός Σιω­νι­σμός ο ο­ποί­ος ε­πι­χει­ρού­σε τη σύν­δε­ση του σο­σια­λι­σμού με τον ε­θνι­κι­σμό. Α­πό το 1920, οι Ερ­γα­τι­κοί Σιω­νι­στές στη Πα­λαι­στί­νη ε­γκαι­νί­α­σαν το κί­νη­μα των κι­μπούτ­ς (συ­νε­ται­ρι­στι­κές κοι­νό­τη­τες, κυ­ρί­ως στον α­γρο­τι­κό το­μέ­α), το ε­βρα­ϊ­κό συν­δι­κα­λι­στι­κό κί­νη­μα και το α­ντί­στοι­χο συ­νε­ται­ρι­στι­κό, τις κύ­ριες ε­βρα­ϊ­κές ε­θνο­φρου­ρές και τα πο­λι­τι­κά κόμ­μα­τα, τα ο­ποί­α συγ­χω­νεύ­τη­καν στο Ερ­γα­τι­κό Κόμ­μα του Ισ­ρα­ήλ το 1968.


Η­γέ­της του Ερ­γα­τι­κού Σιω­νι­σμού ή­ταν ο Δα­βίδ Μπεν Γκου­ριόν που έ­γι­νε και πρω­θυ­πουρ­γός του Ισ­ρα­ήλ.


Έ­να δεύ­τε­ρο εί­δος σιω­νι­σμού ή­ταν το α­να­θε­ω­ρη­τι­κό –“ρε­βι­ζιο­νι­στι­κό”– κί­νη­μα με η­γέ­τη τον Βλα­δί­μη­ρο Ζα­μπο­τίν­σκι. Πή­ρε το ό­νο­μα “ρε­βι­ζιο­νι­στι­κό”, για­τί ή­θε­λε να α­να­θε­ω­ρή­σει τα σύ­νο­ρα της ε­βρα­ϊ­κής γης και να ε­πε­κτα­θεί πέ­ραν της Πα­λαι­στί­νης, στα α­να­το­λι­κά πε­ρί­χω­ρα του Ιορ­δά­νη πο­τα­μού. Στα 1920 και 1930, δια­φο­ρο­ποιού­νται α­πό τους ερ­γα­τι­κούς σιω­νι­στές ε­ξαγ­γέλ­λο­ντας α­νοι­χτά τον σκο­πό της ί­δρυ­σης ε­βρα­ϊ­κού κρά­τους στη Πα­λαι­στί­νη (και ό­χι μια α­κα­θό­ρι­στη “ε­θνι­κή ε­στί­α”). Πί­στευαν ό­τι οι στρα­τιω­τι­κές δυ­νά­μεις θα ή­ταν α­πα­ραί­τη­τες για την ί­δρυ­ση ε­νός τέ­τοιου κρά­τους. Οι ορ­γα­νώ­σεις τους, που πε­ρι­λαμ­βά­νουν το κί­νη­μα της νε­ο­λαί­ας Betar, την ETZEL (ε­θνι­κή στρα­τιω­τι­κή ορ­γά­νω­ση), α­πο­τέ­λε­σαν τον πυ­ρή­να αυ­τού που ο­νο­μά­στη­κε Χε­ρούτ – Κόμ­μα της Ε­λευ­θε­ρί­ας, με­τά την α­πε­λευ­θέ­ρω­ση του Ισ­ρα­ήλ. Αυ­τό το κόμ­μα έ­γι­νε εν συ­νε­χεί­α η βά­ση για τη δια­μόρ­φω­ση του κόμ­μα­τος Λι­κού­ντ που εί­ναι το με­γα­λύ­τε­ρο ­δε­ξιό κόμ­μα με­τά το 1970.


Αν και πολ­λοί Ε­βραί­οι έ­γι­ναν σιω­νι­στές α­πό τις αρ­χές του 20ού αι., μέ­χρι την ά­νο­δο του Α­δόλ­φου Χί­τλερ και τη δια­μόρ­φω­ση της “τε­λι­κής λύ­σης” –που σκό­πευε να ε­ξα­λεί­ψει τον ε­βρα­ϊ­σμό– η πλειο­ψη­φί­α των Ε­βραί­ων δεν εί­χαν γί­νει α­κό­μη σιω­νι­στές.


Οι πε­ρισ­σό­τε­ροι ορ­θό­δο­ξοι Ε­βραί­οι ή­ταν μά­λι­στα α­ντί-σιω­νι­στές. Πί­στευαν πως μό­νο ο θε­ός θα συ­νέ­νω­νε πά­λι τους Ε­βραί­ους στη γη της ε­παγ­γε­λί­ας και θε­ω­ρού­σαν πως ο Σιω­νι­σμός ή­ταν μια πα­ρα­βί­α­ση της θέ­λη­σης του Θε­ού.


Κά­ποιοι Ε­βραί­οι της δια­σπο­ράς, πε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων και αυ­τών στις Η.Π.Α., α­ντι­τί­θε­νται στον Σιω­νι­σμό θε­ω­ρώ­ντας πως κιν­δύ­νευαν τα δι­καιώ­μα­τά τους στις χώ­ρες που ζού­σαν, ε­φό­σον οι Ε­βραί­οι θα α­να­γνω­ρί­ζο­νταν ως ξε­χω­ρι­στή κρα­τι­κή ο­ντό­τη­τα.


Ό­μως οι τε­ρα­τω­δί­ες του ο­λο­καυ­τώ­μα­τος μεί­ω­σαν κα­τά πο­λύ την α­ντί­δρα­ση των Ε­βραί­ων και την α­ντι­πά­θεια στον σιω­νι­σμό, ε­νώ με­τά τον Β΄ πα­γκό­σμιο πό­λε­μο οι πε­ρισ­σό­τε­ροι Ε­βραί­οι σε ό­λο τον κό­σμο υ­πο­στή­ρι­ξαν το σιω­νι­στι­κό κί­νη­μα και το αί­τη­μά του για δη­μιουρ­γί­α α­νε­ξάρ­τη­του κρά­τους.


Πα­ρό­τι οι ορ­θό­δο­ξοι Ε­βραί­οι συ­νέ­χι­ζαν να α­ντι­τί­θε­νται στη δη­μιουρ­γί­α του ε­βρα­ϊ­κού κρά­τους για πολ­λές δε­κα­ε­τί­ες α­κό­μα, ω­στό­σο υ­πο­στή­ρι­ζαν τη μα­ζι­κή ε­γκα­τά­στα­ση Ε­βραί­ων στην Πα­λαι­στί­νη ως έ­να μέ­σο για την προ­στα­σί­α και την ε­νί­σχυ­ση της κοι­νό­τη­τας.


Με­τά τον α­ρα­βο­ϊσ­ρα­η­λι­νό πό­λε­μο του 1967, οι πε­ρισ­σό­τε­ροι α­πό αυ­τούς που προ­η­γου­μέ­νως α­ντι­δρού­σαν στον σιω­νι­σμό α­πο­δέ­χτη­καν τε­λι­κά την ά­πο­ψη ό­τι η ο­λο­κλη­ρω­τι­κή νί­κη του Ισ­ρα­ήλ ή­ταν ση­μά­δι της θε­ϊ­κής υ­πο­στή­ρι­ξης. Οι πε­ριο­χές που κα­τε­λή­φθη­σαν το 1967, ει­δι­κά η Δυ­τι­κή Ό­χθη, εί­χαν ι­διαί­τε­ρη ση­μα­σί­α για τους θρη­σκευό­με­νους ε­βραί­ους για­τί α­πο­τε­λού­σαν τον πυ­ρή­να της Βι­βλι­κής γης του Ισ­ρα­ήλ (Ιου­δαί­α και Σα­μά­ρεια). Κα­τά συ­νέ­πεια, η νί­κη του Ισ­ρα­ήλ το 1967 ε­νί­σχυ­σε μια πλέ­ον θρη­σκευ­τι­κή εκ­δο­χή του Σιω­νι­σμού. Με­ρι­κά α­πό τα υ­παρ­κτά πο­λι­τι­κά κόμ­μα­τα που α­ντι­προ­σώ­πευαν τους Ορ­θο­δό­ξους Ε­βραί­ους α­πο­δέ­χτη­καν τον θρη­σκευ­τι­κό ε­θνι­κι­σμό, ε­νώ ι­δρύ­θη­καν και­νούρ­για κόμ­μα­τα και κι­νή­μα­τα για να προ­ω­θή­σουν τον μό­νι­μο έ­λεγ­χο και την ε­πέ­κτα­ση των ε­βρα­ϊ­κών ε­γκα­τα­στά­σε­ων στη Δυ­τι­κή ό­χθη και στη Γά­ζα.


Τα θρη­σκευ­τι­κά-ε­θνι­κι­στι­κά κόμ­μα­τα και ορ­γα­νώ­σεις, που συ­γκρο­τούν την ευ­ρύ­τε­ρη δε­ξιά του ε­βρα­ϊ­κού πο­λι­τι­κού φά­σμα­τος, δια­τη­ρούν μια σκλη­ρή γραμ­μή ό­σον α­να­φο­ρά θέ­μα­τα που σχε­τί­ζο­νται με τα σύ­νο­ρα και την α­ρα­βο­ϊσ­ρα­η­λι­νή σύ­γκρου­ση. Έ­χουν συμ­μα­χή­σει με το Λι­κού­ντ.


Αν και το Ερ­γα­τι­κό Κόμ­μα εί­χε υ­πο­στη­ρί­ξει την ε­βρα­ϊ­κή ε­γκα­τά­στα­ση στη Δυ­τι­κή Ό­χθη και στη Γά­ζα, μια βα­σι­κή δια­φο­ρά ή­ταν η ε­πι­θυ­μί­α να γί­νει μια χω­ρο­τα­ξι­κή ρύθ­μι­ση με τους Πα­λαι­στί­νιους προ­κει­μέ­νου να λυ­θεί η κρί­ση.


Το Λι­κού­ντ και οι σύμ­μα­χοί του α­ντι­τί­θε­νται σε κά­θε μορ­φή α­πο­χώ­ρη­σης α­πό τα ε­δά­φη στα ο­ποί­α βρί­σκο­νται. Στα 1977, το Λι­κού­ντ κέρ­δι­σε τις ε­κλο­γές και για πρώ­τη φο­ρά έ­χα­σε το Ερ­γα­τι­κό Κόμ­μα που κυ­βερ­νού­σε τη χώ­ρα συ­νε­χώς α­πό την α­νε­ξαρ­τη­σί­α. Α­πό τό­τε το Λι­κού­ντ και το Ερ­γα­τι­κό Κόμ­μα δια­δέ­χο­νται το έ­να το άλ­λο σαν κυ­βερ­νώ­ντα κόμ­μα­τα, ε­νώ κά­ποιες φο­ρές δη­μιούρ­γη­σαν κυ­βέρ­νη­ση συ­νερ­γα­σί­ας, ό­ταν κα­νέ­νας α­πό τους δύ­ο δεν μπο­ρού­σε να κερ­δί­σει μια ξε­κά­θα­ρη ε­κλο­γι­κή νί­κη.


Μια μειο­νό­τη­τα Ε­βραί­ων α­νή­κει στον ευ­ρύ­τε­ρο χώ­ρο της σιω­νι­στι­κής α­ρι­στε­ράς ο ο­ποί­ος δη­μιούρ­γη­σε μια πο­λι­τι­κή συμ­μα­χί­α, γνω­στή ως Meretz. Το Με­ρέ­τζ συ­χνά συμ­με­τέ­χει στις κυ­βερ­νή­σεις που προ­έρ­χο­νται α­πό το ερ­γα­τι­κό κόμ­μα. Οι α­ρι­στε­ροί σιω­νι­στές εί­ναι α­δια­πραγ­μά­τευ­τοι σε ό,τι α­φο­ρά στη δια­τή­ρη­ση του Ισ­ρα­ήλ ως ε­βρα­ϊ­κού κρά­τους, αλ­λά τεί­νουν να εί­ναι πιο διαλ­λα­κτι­κοί α­πό το Ερ­γα­τι­κό Κόμ­μα για συμ­βι­βα­σμούς στα ε­δα­φι­κά ζη­τή­μα­τα, ε­νώ δεί­χνουν με­γα­λύ­τε­ρη συ­μπά­θεια στη πα­λαι­στι­νια­κή διεκ­δί­κη­ση για έ­να αυ­τό­νο­μο κρά­τος.


Μια πο­λύ μι­κρή μειο­νό­τη­τα ακρο-α­ρι­στε­ρών Ε­βραί­ων αυ­το­χα­ρα­κτη­ρί­ζο­νται ως μη σιω­νι­στές και α­ντί­θε­τοι στον σιω­νι­σμό. Με­ρι­κοί α­πό αυ­τούς φα­ντά­ζο­νται Ισ­ρα­η­λι­νούς και Πα­λαι­στί­νιους να ζουν μα­ζί στο ί­διο κρά­τος με τα ί­δια δι­καιώ­μα­τα για ό­λους τους πο­λί­τες ε­νώ άλ­λοι προ­πα­γαν­δί­ζουν τη δη­μιουρ­γί­α ε­νός πα­λαι­στι­νια­κού κρά­τους σε ό­λη τη Δυ­τι­κή Ό­χθη και στη Λω­ρί­δα της Γά­ζας.


Αναδημοσίευση από : orthodox-watch


Πηγή : http://www.ardin.gr/node/2024

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ - ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Εθνική Δράση Ηλείας: Εκατοντάδες λίστες με χιλιάδες ονόματα Ελλήνων νεκρών, έχουν μέινει "κληρονομιά" στην συγχρονη Ελλάδα, απο το τέλος του πολέμου του 1940 και έπειτα. Αναρίθμητα θύματα των κομμουνιστών που αντιστάθηκαν στου προδότες του ελληνικού λαού...!
Οι μεγάλοι αυτοί προδότες της αριστεράς, και δεν μιλάω για τον απλό λαό που και τότε όπως και σήμερα συνεχίζει να ακολουθει κοιμησμένος τα οράματα των κομμουνιστών για ισότητα, και εργατική ελευθερία..αλλά για αυτούς που οργάνωναν και δημιουργούσαν στρατιές κοιμησμένων, και τις κατεύθυναν συμφωνα με τα συμφέροντα της Κομμουνιστικής Διεθνής, ή καλύτερα της Ρωσσίας.. Μετά το τέλος του ΒΠΠ άρχισαν τις βιαιοπραγίες, τις μαζικές δολοφονίες, και τις καταδιώξεις Ελλήνων που εναντιώνονταν στην κομμουνιστική ιδέα.! Φυσικά όλες αυτές οι βαναυσες σφαγές και οι προδοσίες προς τον Ελληνικό λαό, εσκεμμένα έχουν καλυφθεί, γιαυτό και ο μέσος Ελληνα δεν γνωρίζει το μαυρο και προδοτικό πρόσωπο του κομμουνισμού..! Ας δούμε μερικά απο τα εγκλήματα τους και τις προδοσίες τοους στο παρακάτω βίντεο.!



O ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

     Εθνική Δράση Ηλείας: Έχοντας παρακολουθήσει διάφορες εξελίξεις και ιστορικά γεγονότα, μπορούμε κάλλιστα να διαπιστώσουμε τον ρόλο  που έχει παίξει στον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη ο κομμουνισμός και ο υπαρκτός σοσιαλισμός αποτελώντας τον στενό <<συνεργάτη>> του καπιταλισμού. Εκτός των άλλων κάτι που μπορούμε να διακρίνουμε είναι και η άμεση ή έμμεση σχέση του κομμουνισμού με το Εβραϊκό – Σιωνιστικό λομπυ. Από την δημιουργία του, μέχρι την εξέλιξή και την εγκαθίδρυσή του, ο κομμουνισμός είτε χρηματοδοτήθηκε, είτε καθοδηγήθηκε από το Εβραϊκό ιερατείο, εξυπηρετώντας πάντα συμφέροντα  του Σιωνισμού.
             Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν παρατηρούμε ότι πολλοί ηγέτες του κομμουνισμού ήταν άμεσα συνδεδεμένοι με το σιωνισμό. Ένας εξ αυτών ήταν ο Καρλ Μαρξ, θεμελιωτής του σοσιαλισμού και γνωστός για την οξύτατη κριτική που άσκησε στο καπιταλιστικό σύστημα και της θεωρίας περί της πάλης των τάξεων(μια θεωρία που είναι υπαίτια για την  οικονομική οπισθοδρόμηση του έθνους).Ο Καρλ Μαρξ ήταν γόνος αρχιραββίνων και δεν είχε γερμανική καταγωγή όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και αργότερα υπερασπίστηκε την κυριαρχία των Εβραίων στις οικονομικές επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρξ είχε επισημάνει ότι η χρησιμοποίηση σε εργασίες από τα φθηνά εργατικά χέρια εξυπηρετεί τους κεφαλαιοκράτες, μια παράμετρος η οποία έχει ξεχαστεί από τους σημερινούς κομμουνιστές. Αυτό συμβαίνει διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των σιωνιστών και των καπιταλιστών.  Οι θεωρίες του Μαρξ οδήγησαν σε μια μανία διάσπασης  της δομής και της κοινωνικής συνοχής και της Εθνικής ομοιογένειας. Μιλούσε για ταξικό πόλεμο θέτοντας άτομα της ίδιας κοινωνίας σε βάρος άλλων ατόμων ττης ίδιας κοινωνίας απλά και μόνο επειδή είναι διαφορετικής τάξης. Έπίσης να πούμε ότι Μαρξ έχει συγγενικές ρίζες με τον Rothschild, γνωστό Εβραίο τραπεζίτη έχοντας στην κατοχή του τις περισσότερες κεντρικές τράπεζες.

                Λίγα χρόνια αργότερα εμφανίζεται ακόμα ένας συνεχιστής της κομμουνιστικής θεωρίας, του σοσιαλισμού και του προλεταριάτου, ο Λένιν, ο οποίος είχε και αυτός Εβραϊκές ρίζες. Αυτό διαπιστώθηκε από την ίδια την αδερφή του Ουλιάνοβα που στείλει επιστολή στον Στάλιν πιστοποιώντας την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν. Σε μια χώρα όπου ο αντισημιτισμός ήταν έντονος, η εβραϊκή κληρονομιά του Λένιν ήταν κάτι που τελικά  αποκρύφθηκε, ακόμα και όταν διαπιστώθηκε στις αρχές του 1930. Όπως δείχνει το πιστοποιητικό γέννησής του, ήταν γιος του Μωυσή Μπλάνκ και συχνά είχε εκφράσει την καλή του γνώμη για τους εβραίους. Πολλοί ήταν οι εβραίοι που είχαν πάρει μέρος στην Οκτωβριανή Επανάσταση και είχαν αντιταχθεί στον αντισημιτισμό της τσαρικής Ρωσίας όπου αργότερα είχαν ηγετικές θέσεις στο κόμμα και ένας εξ αυτών ήταν ο Τρότσκι με το πραγματικό όνομα Μπορνστάιν. Η Ουλιάνοβα ζήτησε απ’ τον Στάλιν να γνωστοποιήσει στον κόσμο την εβραϊκή ταυτότητα του Λένιν  πράγμα το οποίο αρνήθηκε.
 Μια άλλη προσωπικότητα που αποτελεί σύμβολο της  κόκκινης επανάστασης  στα σημερινά χρόνια που διανύουμε είναι ο  ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο. Ο 84χρόνος ηγέτης της κουβανικής επανάστασης δεν έχει αποδεχτεί την καταγωγή του πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του είχε έλθει ως μετανάστης στην Κούβα από την Ισπανία και σύντομα πλούτισε από την πώληση ζαχαροκάλαμων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πατέρας του ήταν Μαρράνος δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλιτώσει την ιερά εξέταση. Αυτό το λένε οι ίδιοι έγκυροι Εβραίοι .
Ο Φιντέλ Κάστρο τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ  στην διαμάχη με το Ιράν  και ανέφερε ότι για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου πράγμα το οποίο λόγο επίθεσης των Ισραηλινών αν όχι αυτών τότε των Αμερικάνων. Αυτή η δήλωση δεν αναφέρθηκε ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ  γιατί πολύ απλά ο Φιντέλ αποτελεί σύμβολο του παγκοσμίου σοσιαλισμού και πρότυπο για τους εν Ελλάδι κομμουνιστές.
Σαν εθνικιστές πολεμάμε με κάθε τρόπο την αριστερά γιατί έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην παγκόσμια πλεκτάνη που έχουν στήσει οι Εβραίοι. Υπήρξε πάντα εχθρός του έθνους και της φυλής, εξέφρασε διεθνιστικές θέσεις, ασέλγησε πάνω στους εργαζόμενους με την κάλυψη ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, υποστήριξε ακράδαντα τον ξένο εργάτη φέρνοντας σε μαρασμό και την οικονομική εξαθλίωση τον Έλληνα εργάτη, διαστρέβλωσε αλήθειες και γεγονότα και έσπειρε την διχόνοια ανάμεσα στις τάξεις. Πρέπει να απεγκλωβίσουμε την λαϊκή μάζα από την αριστερή προπαγάνδα φέρνοντας το υγιές ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις μας.
Πολεμώντας την αριστερά χτυπάμε  την εσωτερική ιδεολογία του καπιταλισμού και κατά συνέπεια αποδυναμώνουμε τα όργανα του σιωνιστικού συστήματος . Έτσι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα πανούργα σχέδια τους που είναι η απεθνοποιήση των κρατών χωρίς εθνική συνείδηση, ιστορία , ήθη, έθιμα, παραδόσεις και θρησκεία

Νίκος Κ.

http://edhleias.blogspot.com/2011/11/o.html#more

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

1.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;


 

2.ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ή ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΟΙ;


 
3 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΟΙ;


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ                    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ




ΝΤΟΡΑ                    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

4.ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ;

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.



ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΣΕ ΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΜΑΣΩΝΟΙ) ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ (ΧΟΥΝΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ(ΑΦΟΥ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΡΙΣΜΟ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ) ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

- ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

- ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

- ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ    ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

- ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

- ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ   ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΛΠ.



ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Πηγή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters