Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΑ

~TRUTH~: Θυμάστε που κάποτε σας ενοχλούσε η χουντα του Παπαδόπουλου; Και κάνατε αγώνες να την ανατρέψετε; Οταν δεν μπορέσατε, οι φιλοδημοκράτες και φίλοι σας Αμερικανοί, βοήθησαν να ανεβει στην εξουσία η Δημοκρατία που υποσχεθηκατε στον λαό, ότι θα παρέχει ελευθερία, και δικαιώματα. Σήμερα, μετά απο 40 περίπου χρόνια, η ψευτοδημοκρατία σας, φαντάζει ίσως η χειρότερη δικτατορία..:
Την εποχή που διανύουμε, η Ε.Ε περνάει ίσως σε μια πιο συγχρονη μορφή χούντας.. Οι τεχνοκράτες έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν την εξουσία με οικονομικό πραξικόπημα... Στην Ελλάδα, όπως και στην Ιταλία, δύο "παιδιά" των Παγκοσμιοιτών, μέλη της Bilderberg και εμπειροι στην τραπεζική παγίδα ανέλαβαν τα ηνία της κάθε χώρας, με καθόλου δημοκρατικό τρόπο...! Με πρόσχημα του εκτακτου σχηματισμού "σωτήριας" κυβερνησης, επιλέχθηκαν και καλά απο μέλη των κομμώτων της κάθε χώρας... Η αλήθεια όμως, όσο και αν προσπαθουν να μας το φέρουν με φυσικό τρόπο, ότι αυτές ήταν οι εντολές απο την Ε.Ε και τα συμφέροντα των παγκόσμιων ηγετών..! Ο λαός δεν είχε καμιά ανάμειξη με τις συγκεκριμένες τεχνοκρατικές επιλογές, αλλά λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, έγιναν δεκτοί και πλέον περάσαμε σε μια χούντα της Δημοκρατίας...!
Χούντα τότε, χούντα και τώρα, μονο που τότε η Χούντα είχε να κάνει με έναν εντελώς Πατριώτη δικτάτορα, που επιτέλεσε όλα αυτά τα έργα:  
Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής
  1. Αλιάκμονος
  2. Καστρακίου
  3. Πολυφύτου 
Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων
  1. Ερετρίας
  2. Πτολεμαϊδος
  3. Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
  4. Μέγδοβα
  5. Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
  6. Σερβίων (Αλιάκμονος)
 
Κατασκευή Αεροδρομίων
  1. Ζακύνθου
  2. Καβάλας
  3. Κυθήρων
  4. Λήμνου
  5. Μυκόνου
  6. Πάρου
  7. Ρόδου
  8. Σάμου
  9. Σκιάθου
  10. Χίου


Αρδευτικά Έργα
  1. Αγρινίου - Μεσολογγίου
  2. Έβρου
  3. Νέστου
  4. Πηνειού Ηλείας
  5. Σερρών


Κτίρια
  1. Κρατικά Μέγαρα
  2. Διοικητηρίου ΟΛΠ
  3. Εθνικού Νομισματοκοπείου
  4. ΕΙΡΤ
  5. ΟΣΕ
  6. ΟΤΕ
  7. Πολεμικού Μουσείου
  8. Υπουργείου Εξωτερικών


Δικαστικά Μέγαρα
  1. Αθηνών
  2. Θεσσαλονίκης
  3. Ιωαννίνων
  4. Λαρίσης
  5. Πατρών


Επεκτάσεις Νοσοκομείων
  1. Αντικαρκινικού
  2. Βενιζελείου
  3. Γενικού Κρατικού


Έναρξης κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων
  1. Αθηνών
  2. Θεσσαλονίκης
  3. Πατρών


  • Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού
  • Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών
  • Επέκτασις Οδικού Δικτύου
  • Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά
Όντως είχαμε μια χούντα, αλλά ακρως εθνική! Οργάνωσε τον στρατό, την οικονομία, την παιδεία,  την υγεία... Η σημερινή χούντα, έχει εξ'ολοκλήρου ξένα συμφέροντα, και είναι εμφανή τα ανθελληνικά της σημάδια... Αποδιοργάνωση της παιδείας, της υγείας και του στρατού.. Η οικονομία έχει φτάσει σε σημείο που μας καθιστά σκλάβους των Εβραϊοτραπεζιτών μια ζωή..! Έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν δικαστικές επιστολές στους πολίτες που εκφράζουν διαμαρτυρία, πρόσφατο παράδειγμα η αποστολή κλήσης, σε πολίτη της Θεσσαλονίκης για την διαμαρτυρία του την 28η Οκτωβρίου...!
Το μόνο ασχημο λάθος που έκανε ο Παπαδόπουλος στην χούντα πριν το 73΄ ήταν ότι στράφηκε προς τον λαό παρα πολύ αργά. Άργησε δηλαδή να βάλει κάποιες ελευθερίες και δημοκρατικές μεθόδους στην δικτατορία του, κάτι που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια της ηγεσίας του.. Η σημερινή χούντα είναι όλη ένα λάθος...! Ένα τραγικό λάθος, που με καλοσχεδιασμένες τακτικές σκλαβώνει και κοιμίζει τον Ελληνικό λαό...Αυτή η "δημοκρατική" χούντα θα εξαπλωθεί σε όλα τα κράτη της Ε.Ε..... Αυτή την χούντα έφερε η Δημοκρατία που οι αριστεροί της εποχής του Πολυτεχνείου έταξαν στον Ελληνικό λαό...! 
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2011/11/blog-post_7300.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters