Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μια στρατιωτική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας διεξάγεται σε ολόκληρο τον πλανήτη υπό την ηγεσία του αμερικανικού στρατού.

Αρχιστράτηγος της επιχείρησης είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ως Αρχιστράτηγός της Νέας Παγκόσμιας Συμμαχίας, υπό τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping και τον Ινδό Πρωθυπουργό Narendra Modi.
Στην Ευρώπη, η επιχείρηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και επίσημα με τη μορφή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗΣ ' 21 στρατιωτικής άσκησης που περιλαμβάνει 28.000 στρατιώτες από 16 έθνη.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δικαστής διατάσσει των έλεγχο των ψηφοδελτίων στην Τζόρτζια! Κρύος ιδρώτας αρχίζει να λούζει τον Μπάιντεν!

Σε μια συνεχιζόμενη ακρόαση, ο δικαστής της κομητείας Henry, GA, ο αξιότιμος Brian J. Amero μπορεί να δώσει πρόσβαση στους ενάγοντες (VoterGA.org, Garland Favorito, και έναν άλλο ενάγοντα) στα φυσικά ψηφοδέλτια επιστολικής ψήφου στην κομητεία Fulton, τα οποία θα μπορούσαν να δείξουν μαζική εκλογική απάτη στη GA κατά τη διάρκεια του κύκλου των προεδρικών εκλογών του 2020, και του επόμενου επαναληπτικού γύρου που αποφάσισε τον
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters