Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δικαστής διατάσσει των έλεγχο των ψηφοδελτίων στην Τζόρτζια! Κρύος ιδρώτας αρχίζει να λούζει τον Μπάιντεν!

Σε μια συνεχιζόμενη ακρόαση, ο δικαστής της κομητείας Henry, GA, ο αξιότιμος Brian J. Amero μπορεί να δώσει πρόσβαση στους ενάγοντες (VoterGA.org, Garland Favorito, και έναν άλλο ενάγοντα) στα φυσικά ψηφοδέλτια επιστολικής ψήφου στην κομητεία Fulton, τα οποία θα μπορούσαν να δείξουν μαζική εκλογική απάτη στη GA κατά τη διάρκεια του κύκλου των προεδρικών εκλογών του 2020, και του επόμενου επαναληπτικού γύρου που αποφάσισε τον έλεγχο της Γερουσίας των ΗΠΑ για το Δημοκρατικό Κόμμα, οδηγώντας στον πλήρη έλεγχο της αμερικανικής κυβέρνησης.

Κατά την ακρόαση, οι δικηγόροι της VoterGA.org περιέγραψαν μεγάλες αποκλίσεις (21%) μεταξύ του αριθμού των παρτίδων ψηφοδελτίων που ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών της GA Brad Raffensperger, ο οποίος πιστοποίησε τις εκλογές, και του αριθμού των παρτίδων ψηφοδελτίων που πράγματι δόθηκαν από την πρόσβαση που είχε διαταχθεί από το δικαστήριο κατά την προηγούμενη ακρόαση του Απριλίου στην υπόθεση.

Η VoterGA.org εξετάζει τις εικόνες των ψηφοδελτίων σε χαμηλή ανάλυση από την ακρόαση του Απριλίου και δήλωσε ότι χρειάζεται τα πραγματικά φυσικά ψηφοδέλτια για να κατανοήσει τον αριθμό των πλαστών ψηφοδελτίων που πιστοποιήθηκαν.

Οι δικηγόροι της κομητείας Fulton πίεσαν για ένα δείγμα των ψηφοδελτίων αντί για πρόσβαση σε όλα τα ψηφοδέλτια. Αντιτάχθηκαν ιδιαίτερα στην πρόσβαση στα φυσικά ψηφοδέλτια.

Οι δικηγόροι της κομητείας Fulton αντιτάχθηκαν επίσης στην κατάθεση πραγματογνωμόνων που κατέθεσαν ότι ο αριθμός των παρτίδων ψηφοδελτίων που πιστοποιήθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών της Τζόρτζια. Raffensperger κατά τον προηγούμενο “έλεγχο  ήταν σημαντικά διαφορετικός από τον πραγματικό αριθμό των παρτίδων απεικονισμένων ψηφοδελτίων που δόθηκαν από τους αξιωματούχους της πολιτείας και της κομητείας κατά την αποκάλυψη που διατάχθηκε από το δικαστήριο τον Απρίλιο.

Σοκαριστικά, οι δικηγόροι της κομητείας Φούλτον δήλωσαν ότι “η κομητεία δεν έχει κανέναν έλεγχο της διαδικασίας κατάρτισης των εκλογικών πινάκων της”.

“Ένας μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων φαίνεται να έχει καταμετρηθεί δύο φορές”, δήλωσε ο πραγματογνώμονας. Υπήρξε ένα ποσοστό σφάλματος στα δεδομένα της παρτίδας 21%”

Οι έλεγχοι  που διενεργήθηκαν προηγουμένως στην πολιτεία της ΓΑ από τον SoS Raffensperger αποδείχθηκαν στη σημερινή ακρόαση ότι ήταν σοβαρά υποβαθμισμένοι.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της GA κατέθεσε ότι οι πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ελέγχου της ψηφοφορίας.

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ψηφοδελτίων σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να δείξουν ότι η Γερουσία των ΗΠΑ και η προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών πιστοποιήθηκαν με δόλο.

Σήμερα σε μια σιβυλλική αλλά άκρως ποινικά υπονοητική δήλωση ο Πρόεδρος Τραμπ είπε σε συνέντευξή του για τη διαδικασία έλεγχου των ψηφοδελτίων στην Μαρικόπα της Αριζόνα

Ας πούμε λοιπόν ότι πολλές από αυτές τις πολιτείες έρχονται, ξεκινώντας από την Αριζόνα – αλλά θα υπάρξουν και άλλες και πολλές από αυτές το βλέπουν πολύ, πολύ δυναμικά αυτή τη στιγμή. Και πολλές από αυτές είναι Ρεπουμπλικανικά νομοθετικά σώματα. Ας πούμε λοιπόν ότι αυτό συμβαίνει. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για τη χώρα μας. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Γιατί θα είναι, εννοώ – Πώς κυβερνάς όταν έχεις χάσει; Πώς κυβερνάς όταν έχασες; Οπότε θα πρέπει να το δούμε. Λέω ας ξεκινήσουμε πρώτα, το νούμερο ένα είναι η Αριζόνα. Και αυτό θα γίνει ανάλογα με το τι θα πουν τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ας δούμε τι θα συμβεί”.

Πηγές: CD media, TGP


https://theflagreport.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters