Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2022.

Georgios Georgiadis

Αγαπητoί!
Το έτος 2022 του Γρηγοριανού ημερολογίου θα είναι η μεγάλη λεκάνη απορροής που θα χωρίσει τη Νέα Γη από την Παλαιά Γη.
Οι ψυχές που θα ανέβουν σε αυτή την τρέχουσα ενσάρκωση θα θυμούνται για αιωνιότητα ότι ήταν εδώ και ήταν μέρος αυτού του γεγονότος.
Το πραγματικό σημάδι του χρόνου μας χτυπά την πόρτα. Ευτυχισμένοι θα είναι όλοι όσοι δεν φείδονται προσπαθειών για να φτάσουν εδώ. Οι πράοι και οι καθαροί στην καρδιά θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να καρπωθούν με τον καιρό τους καρπούς της σποράς τους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters