Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Παιδοσατανικές θυσίες. Ο μόνος αγώνας για να παλέψεις για να κερδίσεις όλους τους άλλους.

Ποια είναι τα κοινά σημεία μεταξύ:

  • Φεμινιστικές μάχες
  • Αγώνες κατά του ρατσισμού (όλων των ειδών)
  • καταπολέμηση της φτώχειας
  • Καταπολέμηση της φτώχειας σε όλο τον κόσμο
  • αγώνα για την οικολογία
  • καταπολέμηση των πολέμων
  • Αγώνας για την κυριαρχία των λαών

Τα παιδιά μας και η εμπορία ανθρώπων. Εμπορία παιδιών, η πραγματική παγκόσμια πανδημία.

Το θέμα της εμπορίας ανθρώπων είναι το κύριο κίνητρο πίσω από την έναρξη αυτής της ιστοσελίδας. Είναι ένα σύνθετο θέμα, το οποίο απαιτεί υπέρβαση απλών προκατασκευασμένων αντιλήψεων, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πραγματικά το εύρος του, τις διαφορετικές μορφές του, την αρχαιότητά του, αλλά κυρίως τους λόγους για τους οποίους αποτελεί τη ραχοκοκαλιά στο υψηλότερο επίπεδο του συστήματος. στις περισσότερες κοινωνίες σήμερα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters