Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Παιδοσατανικές θυσίες. Ο μόνος αγώνας για να παλέψεις για να κερδίσεις όλους τους άλλους.

Ποια είναι τα κοινά σημεία μεταξύ:

  • Φεμινιστικές μάχες
  • Αγώνες κατά του ρατσισμού (όλων των ειδών)
  • καταπολέμηση της φτώχειας
  • Καταπολέμηση της φτώχειας σε όλο τον κόσμο
  • αγώνα για την οικολογία
  • καταπολέμηση των πολέμων
  • Αγώνας για την κυριαρχία των λαών
  • αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες που αντιμετωπίζουμε σήμερα
  • Η προέλευσή τους μας στέλνει πάντα πίσω στην ίδια πηγή: Λατρεία / παιδοφιλία / παιδοσατανικές τελετουργίες.

Διαίρει και βασίλευε

Ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο μας προσπαθώντας να κατανοήσουμε μία ή περισσότερες από αυτές τις μάχες που μας αφορούν (ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο βρισκόμαστε και το επίπεδο κατανόησης της παγκόσμιας γεωπολιτικής κατάστασης).

Αυτή η δαπάνη ενέργειας σε μια συγκεκριμένη περιοχή μας αφήνει συχνά τα ίδια συναισθήματα: σύγχυση και αδυναμία.

«Γιατί οι άνθρωποι στους οποίους εκχωρούμε την εξουσία μας προσποιούνται ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, όταν τελικά τίποτα δεν κινείται;»

Όποιος κι αν είναι ο αγώνας, πολύ συχνά τελειώνουμε την αναζήτησή μας έχοντας κατά νου αυτή την αυτο-απάντηση:

«Οι πολιτικοί και η εξουσία είναι διεφθαρμένα ούτως ή άλλως και δεν έχουν κατά βάθος το συμφέρον μας».

Ακόμη και για τους ανθρώπους που εμπλέκονται περισσότερο σε αυτούς τους διαφορετικούς αγώνες, πολύ συχνά έρχονται σε έναν τοίχο που καταλήγει να τους αποθαρρύνει ή να τους εξαφανίζει. Αυτός ο τοίχος; Το σύστημα.

Αυτό το σύστημα διατηρεί:

  •  Το πρώτο έχει σχετικά επαρκή άνεση για να ικανοποιηθεί με την αυτόματη απόκριση.
  • Για τους πιο ενοχλητικούς, η δυσφήμιση, η λογοκρισία και η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας θα αρκούν για να τους εξαφανίσουν από την κοινωνία.

Ωστόσο, τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σήμερα θα μπορούσαν να λυθούν με ένα κλάσμα του κόστους που δαπανούμε για αυτά τώρα, ΑΝ, και ΜΟΝΟ ΑΝ, οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων είχαν το καλύτερο συμφέρον των πολλών στην καρδιά.

Επί του παρόντος, αυτό δεν συμβαίνει, και το ενδιαφέρον πίσω από όλες τις ενέργειες και τις επιλογές πολιτικής είναι το ενδιαφέρον λίγων.

Σε μια στρατηγική που θα μπορούσε να οριστεί ως: διαίρει και βασίλευε, αυτά τα διαφορετικά προβλήματα δημιουργούνται για να κρύψουν αυτά που δεν πρέπει να φαίνονται.

Αυτά τα προβλήματα δεν προορίζονται να λυθούν…. Το αντίθετο μάλιστα. Σκοπός τους είναι να μας αποσπούν συνεχώς την προσοχή και κυρίως να μας κρατούν μακριά από το πραγματικό και μοναδικό ΚΟΙΝΟ πρόβλημα όλης της ανθρωπότητας.

Ο κοινός εχθρός.

Αυτός ο κοινός εχθρός όλης της ανθρωπότητας είναι η ιδεολογία που κυβερνά ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή η ιδεολογία, Λουσιφεριανή και Σατανιστική στη βάση της, στήνεται και διατυπώνεται με παγκόσμιο τρόπο από τη λατρεία.

Αυτή η ιδεολογία έχει πολλές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών, αλλά για λόγους απλότητας θα μείνουμε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ εδώ . Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ιδεολογία, μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο μας που την αναλύει.

Η πιο κρυφή, και μέχρι πολύ πρόσφατα καλύτερα διατηρημένη, πτυχή αυτής της ιδεολογίας είναι:

ότι τρέφεται με παιδοσατανικές τελετουργίες για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει.

  Αυτά τα εγκλήματα κατά των παιδιών μας και όλης της ανθρωπότητας διαπράττονται μπροστά στα μάτια μας χωρίς να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το πρώτο ντόμινο ενός παγκόσμιου συστήματος.

Η επιχείρηση επικοινωνίας QAnon, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στον κόσμο, στοχεύει να αποκαλύψει και να φέρει στο φως αυτή την παιδοσατανική λατρεία.

Η υπόθεση του είναι:

«Το μόνο που ξέρεις ότι έχεις δίκιο είναι λάθος — η «λατρεία» κυβερνά τον κόσμο. Πολλές διασημότητες, πολιτικοί, ισχυροί άνθρωποι και ισχυρές ομάδες ανήκουν όλοι στην ίδια άρρωστη λατρεία/κλαμπ. Λατρεύουν τον Σατανά και το δείχνουν ανοιχτά με τη συμβολολογία τους: Κουκουβάγιες & Κεφάλια, τατουάζ, κοσμήματα (αντεστραμμένος σταυρός, μαύροι δακτύλιοι), μαρκαδόρος αριστερού ματιού (Eye of Ra), στολισμένα με χρυσό (σαν θεοί). Ασκούν «μαγειρική από πνεύμα» και εκτελούν απαγωγές παιδιών για σατανική τελετουργική κακοποίηση και θυσίες σε μολώχ/σατανά σε κρυφές τοποθεσίες (π.χ., το νησί Έπσταϊν).

Προσευχόμαστε κάθε μέρα για την καθοδήγηση και την καθοδήγηση του Θεού καθώς αντιμετωπίζουμε πραγματικά το καθαρό κακό. Ο κόσμος αντεπιτίθεται και καταστρέφει τη λατρεία».

Μετάφραση

«Ό,τι πιστεύεις ότι είναι σωστό είναι λάθος – Η λατρεία ελέγχει τον κόσμο. Πολλές διασημότητες, πολιτικοί, φιγούρες εξουσίας και ομάδες εξουσίας, είναι όλοι μέρος της ίδιας λατρείας/λέσχης ψυχοπαθών και το δείχνουν ανοιχτά με τα σύμβολά τους: κουκουβάγιες, κεφαλές Υ, συμβολικά τατουάζ, κοσμήματα (ανεστραμμένος σταυρός, μαύρο δαχτυλίδι), μαρκαδόρος αριστερού ματιού (Eye of Ra) όλα στολισμένα με χρυσό (για να αναπαριστούν τους εαυτούς τους ως θεούς). Ασκούν την αλκοολούχα μαγειρική «μαγειρεύοντας ανθρώπινα όντα» και απαγάγουν παιδιά για σατανικές τελετουργίες και θυσίες για τον Μολώχ/Σατανά σε κρυφά μέρη (παράδειγμα: Ο Έπσταϊν και το νησί του Μικρού Σεντ Τζέιμς).

Προσευχόμαστε κάθε μέρα να μας καθοδηγήσει ο Θεός προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί πραγματικά αντιμετωπίζουμε τον Διάβολο. Ο κόσμος παλεύει αυτή τη στιγμή και καταστρέφει τη λατρεία».

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα αντικείμενα που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι τώρα.

 χρειάζεται ένας μεταφραστής για να μπορεί να κατανοήσει μερικούς από τους συνδέσμους που ακολουθούν. Συνιστούμε  το S3.Translator που λειτουργεί καλά. 

Pizzagate.

Το Pizzagate έσπασε το 2016, από περίεργα διατυπωμένα email του John Podesta, μεταξύ άλλων, που δημοσιεύθηκαν από το wikileaks. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φάνηκε να περιέχουν κωδικοποιημένες αναφορές που περιστρέφονται γύρω από την πίτσα και το μαγείρεμα τμημάτων του ανθρώπινου σώματος στα οποία εμπλέκονται παιδιά.

Ο κομήτης Πινγκ Πονγκ στην Ουάσιγκτον, ένα εστιατόριο που διευθύνει ο Τζέιμς Αλεφάντης τότε τράβηξε πολλή προσοχή.

Η Pizzagate έγινε γρήγορα παιδαγωγός όταν έγινε σαφές πόσο διαδεδομένη ήταν πραγματικά η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – ενσωματώθηκε στον ιστό των υποτιθέμενων δημοκρατικών μας θεσμών εν μέρει ως εκβιαστική επιλογή για να βάλουμε ελεγχόμενα άτομα στην εξουσία (εκβιασμός).

Το Pizzagate είναι μια περίπλοκη υπόθεση που εμπλέκει μεγάλο μέρος της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής ελίτ σε αυτές τις παιδοσατανικές τελετουργίες.


Φυσικά χωρίς καμία έρευνα για το θέμα, τα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το pizzagate ως θεωρία συνωμοσίας, με μοναδικό σύνθημα: «είναι fake news»... μπροστά στο βουνό των στοιχείων που εξαρτώνται. 

Για να μάθετε περισσότερα για το Pizzagate και να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη για τα στοιχεία που υπάρχουν. 

Από την Cathy fox που ενδιαφέρθηκε πολύ για το θέμα: Εξήγηση και περίληψη Pizzagate 

Χόλιγουντ

Το Χόλιγουντ βρίσκεται στην καρδιά αυτής της λατρείας του σατανισμού και της παιδεραστίας. Η πρόσφατη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει κάπως επιστήσει την προσοχή στην κουλτούρα του βιασμού που βασιλεύει σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής, αλλά, παρά τον «έλεγχο της ζημίας» που έχει γίνει από αυτή τη βιομηχανία από τότε για να απομονωθεί αυτή η υπόθεση, οι γλώσσες είναι περισσότερες και περισσότεροι πληροφοριοδότες περιγράφουν την αληθινή σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ.  

Issaac Kaapy: Ο ηθοποιός που κατηγόρησε το Χόλιγουντ ότι είναι φωλιά παιδεραστών, αναφέροντας μεταξύ άλλων τους Seth Green, Steven Spielberg και Tom Hanks, αυτοκτόνησε λίγο αργότερα πηδώντας από μια γέφυρα. Απλά σύμπτωση….

Sarah Rush Ashcraft : Ένα γενναίο θύμα του Χόλιγουντ, πληροφοριοδότης που τον Δεκέμβριο του 2017 άνοιξε το κουτί της Πανδώρας για το τι είναι πραγματικά η λατρεία του Χόλιγουντ.

Εξηγεί πώς στα 13 της πουλήθηκε από τον πατέρα της στον Τομ Χανκς, μεταξύ άλλων για σεξ.

Μεγαλωμένη σε μια λατρευτική οικογένεια, αναφέρεται στους Χιβίτες και τους Φοίνικες ως την προέλευση αυτής της λατρείας που ασκεί την παιδεραστία και κυβερνά τον κόσμο και το Χόλιγουντ, όπου υπέστη το μεγαλύτερο μέρος της κατάχρησής της. Αναλυτικά η σατανιστική τους ιδεολογία και η κατήχηση και ο βιασμός που προκαλούν στα δικά τους παιδιά για να τα ελέγχουν διανοητικά και να τα κρατούν σε λατρεία.

Το Twitter της Σάρα

Tiffany FitzHenry:    Ένας άλλος πληροφοριοδότης που δούλευε για το Χόλιγουντ και επίσης σφυρίζει με συγκλονιστικές συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα, η συνέντευξη με τον Ricky Garcia, ένα παιδί σταρ που αφηγείται την άνοδό του στο Χόλιγουντ και τους βιασμούς που υπέστη από τον μάνατζέρ του. Στη συνέχεια, μια άλλη από την Ana Lucia Alves, ένα πρώην supermodel που έγινε ηθοποιός που εξηγεί τους μηχανισμούς της φήμης στο Χόλιγουντ. Δυστυχώς τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, το περιεχόμενο στον ιστότοπο της Tiffany έχει αφαιρεθεί, λόγω των πιέσεων που έχει υποστεί μετά από αυτές τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, ένα αντίγραφο της συνέντευξής της με την Ana Lucia Alves είναι διαθέσιμο στα αγγλικά εδώ .

Το Twitter της Tiffany

Προγραμματισμένη γονεϊκότητα

Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες οικογενειακού προγραμματισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατα παραδέχθηκαν ενόρκως ότι πουλούσαν παράνομα διάφορους εμβρυϊκούς ιστούς και άλλα ανθρώπινα μέρη εμβρύων από εκτρώσεις, για ποσά που μερικές φορές έφταναν τα 25.000 δολάρια.

WAYFAIR

Το Wayfair είναι μόνο το τελευταίο σε μια μακρά σειρά σκανδάλων, όπου συσσωρεύονται συμπτώσεις. Το σκάνδαλο Wayfair, που χαρακτηρίστηκε ως θεωρία συνωμοσίας και φυσικά διαψεύστηκε από την εν λόγω εταιρεία, ξέσπασε στις αρχές Ιουλίου 2020.

Ο ιστότοπος της εταιρείας WayFair απαριθμούσε προϊόντα με τα ονόματα των παιδιών που αναφέρθηκαν ως αγνοούμενα, σε αδύνατες τιμές για τον τύπο του προϊόντος.

Ένα παράδειγμα παρακάτω

Μια κανονική ντουλάπα 10.000$ και ένα μαξιλάρι 10.000$; Θα ήταν αναμφίβολα ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι είναι οι αγοραστές…

Το ντόμινο που γκρεμίζει ΟΛΟΥΣ τους άλλους, Η υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν

Όλα όσα χρειάζεστε για να καταλάβετε το μέγεθος του σκανδάλου Jeffrey Epstein μπορείτε να βρείτε σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο που έφτιαξε το THE TIME TO WAKE UP.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ 3.1 – Τι δεν σας λένε τα μέσα για τον Έπσταϊν [ΜΕΡΟΣ 1]

Σε περίπτωση διαγραφής του βίντεο από το Youtube ο σύνδεσμος αυτού στο Bitchute .

Αυτό το αρχείο είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους για τη χαρτογράφηση και τον προσδιορισμό της έκτασης του τι αντιπροσωπεύει ο παιδικός σατανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ΟΛΟΙ που εμπλέκονται σε εγκλήματα διαφθοράς και παιδεραστίας παγκοσμίως τρέμουν σήμερα. 

Η υπόθεση Epstein είναι πολύ μεγαλύτερη από τις λίγες γραμμές που της αφιερώνονται στα μέσα ενημέρωσης. Βρίσκεται στις 4 γωνιές του κόσμου και καλύπτει σχεδόν όλες τις σφαίρες επιρροής στον κόσμο. 

Χάρτης του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδικού Σατανισμού Τζέφρι Έπσταϊν

Για να κατανοήσουμε την επιρροή που είχε ο Τζέφρι Έπσταϊν, το βιβλίο επαφών του (μαύρο βιβλίο) είναι ένας άλλος πόρος που αποκαλύπτει ένα μεγάλο μέρος αυτών των επαφών με τα χρόνια. 

η πλήρης κινούμενη έκδοση είναι διαθέσιμη εδώ, μια κολοσσιαία δουλειά χαρτογράφησης και ένας εξαιρετικός πόρος.

Γιατί όλες αυτές οι διαφορετικές περιπτώσεις;

Επειδή θα θέλαμε να απομονώσουμε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι…. απομονωμένος. Το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι είναι όλα συνδεδεμένα και μέρος του ίδιου συστήματος/δικτύου, το οποίο οδηγεί πάντα πίσω στη… λατρεία και σε διαφορετικές πτυχές της.

Παιδοφιλία, κανιβαλισμός, βασανιστήρια παιδιών, συλλογή και διακίνηση αίματος με αδρεναλίωση, εμπορία οργάνων και η λίστα συνεχίζεται.

Αυτές οι πρακτικές είναι πιο κοινές από ό,τι νομίζετε, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ο Robert David Steele , ένας από τους καλύτερα ενημερωμένους ανθρώπους για το θέμα, ως πρώην CIA, εξηγεί πολύ καλά την πολυπλοκότητα αυτού του δικτύου σε αυτό το βίντεο, που έγινε από το Διεθνές Δικαστήριο για τη Φυσική Δικαιοσύνη.

Αποστολή αυτού του δικαστηρίου είναι να συλλάβει τις καταχρήσεις και την τυραννία συστημάτων και θεσμών. να αποκαταστήσει την αλήθεια και τη λογική στην απονομή της δικαιοσύνης στον κόσμο. και την υποστήριξη της φυσικής δικαιοσύνης ως θεμελιώδους αρχής της ανθρώπινης έκφρασης πέρα ​​από την τέχνη των συνόρων.

Αυτή η εξαιρετική μετάφραση του γιου του Παγκολίνου των λόγων του Robert David Steele σάς επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα την έκταση και τη σχέση μεταξύ όλων αυτών των επισκεπτών.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες μεταφραστικό έργο του fils de pangolin στην ιστοσελίδα του https://www.filsdepangolin.com/

Μια άλλη μαρτυρία που μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του εύρους, της πολυπλοκότητας και της θέσης αυτής της λατρείας στις υψηλότερες σφαίρες των παγκόσμιων κυβερνήσεων είναι αυτή της Sue Arrigo MD .

Πρώην ειδικός στην τηλεπαρακολούθηση για τη CIA (απομακρυσμένη παρακολούθηση), περιέγραψε λεπτομερώς τις δεκαετίες της ζωής της στη CIA, μεταξύ νεαρών εκπορνευμένων παιδιών στα δείπνα του Λευκού Οίκου και τις καταχρήσεις που υπέστη η ίδια, που υπέστη τακτικά αρκετοί διευθυντές της CIA. Εξηγεί επίσης λεπτομερώς την εμπορία ανθρώπων που ελέγχει αυτή η οργάνωση σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία του από την Cathy Fox

Εάν έχετε μια ώρα να αφιερώσετε στην ιστορία του, η οποία είναι σε 3 μέρη, σας εγγυόμαστε ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

Spoiler : στον λογαριασμό της, αναφέρει σε ένα σημείο τη χρήση ενός εξελιγμένου συστήματος εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο για τη μεταφορά και αποθήκευση των θυμάτων αυτής της κυκλοφορίας. Τα δοχεία που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, περιελάμβαναν κυρίως κελιά και έναν θάλαμο βασανιστηρίων (όλα καλυμμένα με φιλμ αλουμινίου για να αποτρέψουν τη θερμική ανίχνευση των καμερών). Θα είχαν υπηρετήσει στο πλαίσιο αυτής της παγκοσμιοποιημένης εμπορίας ανθρώπων;

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εδώ είναι το βίντεο 

Και η Γαλλία σε όλα αυτά;

Αυτό μας φέρνει πίσω στη Γαλλία. Υπάρχει κάποια ελίτ που είναι μέρος της λατρείας και επιδίδεται σε τέτοιες πρακτικές;

Δύσκολο να τεκμηριωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός χωρίς να έχει πρόσβαση σε τόσο πολλά γεγονότα όπως στις ΗΠΑ ή στην Αγγλία (δηλαδή: ο Τζίμι Σάβιλ και η βασιλική οικογένεια).  

Σίγουρα περιπτώσεις όπως αυτές του Dutroux, της υπόθεσης Angers ή άλλων θεωρούνται δίκτυα, αλλά αυτά τα δίκτυα είναι πάντα μεμονωμένα ή καρπός μοναχικών λύκων σε άλλες περιπτώσεις.

Είναι όμως πράγματι αυτό;

Πολλά στοιχεία θέτουν υπό αμφισβήτηση αυτή την αφήγηση.

Πρώτα απ' όλα, Laurent Louis: Πρώην Βέλγος βουλευτής και υπερασπιστής της αλήθειας.  

Καταγγέλλει εδώ και χρόνια τα ψέματα και την εμπλοκή των ανώτατων ηγετών της γαλλικής και της βελγικής κυβέρνησης στον φάκελο Dutroux. Υποδεικνύει λοιπόν:

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο Dutroux είναι μόνο το μικρό χέρι ενός πολύ μεγαλύτερου δικτύου που αποτελείται από μια συγκεκριμένη ελίτ της χώρας, ανθρώπους που είναι σε θέση να καταπνίξουν την αλήθεια. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα η δικαιοσύνη ήθελε να πιστεύουμε ότι τα κοριτσάκια Julie και Mélissa είχαν πεθάνει από την πείνα στο κλουβί του Dutroux, όταν ο τελευταίος είχε φυλακιστεί για μερικές εβδομάδες για υπόθεση κλοπής.

Αν λοιπόν η Τζούλι και η Μελίσα πεινάνε, θα ήθελα πολύ να το μάθω, γιατί ίσως είμαι ανόητη και δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω.  Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει μια για πάντα πώς είναι που παρουσίασαν στις φωτογραφίες της αυτοψίας πρωκτικά και κολπικά κενά άνω των 5 εκατοστών.

Θέλετε να πιστέψουμε ότι το έκαναν αυτό στον εαυτό τους στην κρυφή μνήμη;

Και γιατί ? 

Γιατί αρνηθήκατε να αναλύσετε τα 6000 ίχνη DNA που βρέθηκαν στα κορίτσια και στα κλουβιά; Αίμα, σπέρμα, τρίχες, τρίχες σώματος… Γιατί δεν προχωρήσαμε παρακάτω;

Φοβηθήκαμε να βρούμε τα ίχνη του DNA προσωπικοτήτων με επιρροή; Έχω ακόμα κάθε δικαίωμα να κάνω αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου. Μια ερώτηση που μοιράζεται όλος ο βελγικός λαός.

Το βίντεο αυτής της αξιομνημόνευτης δήλωσης μπροστά στο βελγικό κοινοβούλιο είναι διαθέσιμο εδώ .

FYI: Η υπόθεση Dutroux είναι καρφιτσωμένη στον χάρτη Pizzagate δίπλα σε ένα γνωστό πρόσωπο στον γαλλικό πολιτικό κόσμο…. 

Μετά, οι πρόσφατες αποκαλύψεις του Gérard Fauré.

Οι πρόσφατες συνεντεύξεις του Gérard Fauré για το παιδεραστικό έγκλημα και την ατιμωρησία μεταξύ των ελίτ στη Γαλλία εγείρουν περαιτέρω αμφιβολίες για μια τέτοια πιθανότητα.

Συνεντεύξεις του Ζεράρ Φαουρέ από τον Ντοντεβάμο

Τέλος Franck B. Ταγματάρχης της Αστυνομίας 

Τέλος, οι δηλώσεις του ταγματάρχη της αστυνομίας Frank B., ο οποίος καταγγέλλει ένα ολόκληρο σύστημα που προστατεύει και ενθαρρύνει αυτά τα εγκλήματα στη Γαλλία, δεν πρέπει να αφήσουν καμία αμφιβολία σε όσους εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι. 

 

Ένα είναι σίγουρο, ότι η πολιτεία της ομερτά και όλοι οι παράγοντες που προστατεύουν το σοβαρότερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά της ανθρωπότητας ζουν τις τελευταίες τους ώρες.

Το Q τελειώνει με αυτή την υπόσχεση: 

«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται, τίποτα. Q”

«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που θα συμβεί, Τίποτα. Q”

Γιατί ο παιδικός σατανισμός είναι τα νύχια του πολέμου;

Η σεξουαλική επίθεση, τα βασανιστήρια, ο κανιβαλισμός παιδιών είναι κάτι που δεν μπορεί να ανεχτεί κανένας άνθρωπος με λίγη ενσυναίσθηση. Αυτή η αντίληψη υπερβαίνει όλα τα ανθρώπινα όντα ανεξάρτητα από φύλο, χρώμα δέρματος, θρησκεία, εθνικότητα ή ιδέες ή απόψεις.

Η λατρεία το γνωρίζει αυτό και γι' αυτόν τον λόγο η Εωσφορική και σατανική φύση των πράξεών τους είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό και το θέμα ενάντια στο οποίο μάχονται πιο έντονα για να εμποδίσουν την αλήθεια να βγει στο φως.

Αρκεί να δεις τον καταρράκτη θανάτων γνωστών και άγνωστων προσωπικοτήτων που έχουν έρθει σε επαφή με τη λατρεία τα τελευταία χρόνια για να καταλάβεις ότι αυτή η λατρεία κολλάει μόνο σε αυτό.

Η καθυστέρηση της προθεσμίας είναι το όνομα της στρατηγικής τους.

Μη εξαντλητικός κατάλογος ύποπτων θανάτων που σχετίζονται με τη λατρεία (όχι μόνο την παιδεραστία), αλλά τη λατρεία και τον παιδικό σατανισμό:

  • Φίλιπ Χάνεϊ
  • Isaac Kappy : η έρευνα που διεξήγαγε το site thephoenixenigma γύρω από τον θάνατό του μας λέει πολλά περισσότερα από την απλή αφήγηση μιας αυτοκτονίας που διαδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Η αποστολή του Ισαάκ ήταν απλή. Καταγγελία παιδεραστών και δικτύων παιδεραστών. Μετά το Χόλιγουντ επιτέθηκε στους πολιτικούς της Ουάσιγκτον χάρη στις πληροφορίες που διέθετε.
  • Mariah Sunshine Coogan
  • Άλαν Κρούγκερ
  • Τζον Πέρι Μπάρλοου
  • Τζέιμς Ντόλαν
  • Aaron Swartz
  • Barry and Honey Sherman
  • Joe Calabrese
  • Άντονι Μπουρντέν
  • Chester Bennington / Chris Cornell / (και οι δύο συμμετείχαν στο  έργο " The Silent Children  " του Paul Myhill .)
  • Avicii (το τελευταίο κλιπ που δημοσιεύτηκε « για μια καλύτερη μέρα  » από τον Avicii είναι ξεκάθαρο για το εμπόριο και την εκμετάλλευση παιδιών και περιγράφει πολύ καλά αυτό το χονδρικό εμπόριο). Δούλευε επίσης στο ντοκιμαντέρ «  The Silent Children »  
  • Anthony Bourdain (Ήταν πολύ επικριτικός με τη λατρεία λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του. Αυτό το tweet για τη σειρά "Friends" είναι μόνο ένα από αυτά.) Δούλευε ΕΠΙΣΗΣ στο ντοκιμαντέρ " The silent Children  "  

Αυτό κάνει 4 γνωστές προσωπικότητες, που δούλεψαν στο ίδιο ντοκιμαντέρ « Τα σιωπηλά παιδιά  » . Είχαν την ευκαιρία να φέρουν αυτά τα εγκλήματα στο φως και ΟΛΟΙ πεθαίνουν σε λιγότερο από 2 χρόνια. Η πιθανότητα να είναι σύμπτωση είναι σχεδόν μηδενική.  

  • Ο Klaus Eberwein μια ακόμη «αυτοκτονία» λίγες εβδομάδες πριν από την κατάθεσή του κατά των καταχρήσεων του ιδρύματος Κλίντον στην Αϊτή.
  • Λορέτα Φάντι
  • Μπέβερλι Έκερτ
  • Σεθ Ριτς. Ο πληροφοριοδότης που παρείχε έγγραφα σχετικά με τη διαφθορά εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια υποψηφιοτήτων για υποψηφίους για τις εκλογές του 2016. 

Όλοι πέθαναν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επειδή γνώριζαν πάρα πολλά και μπορούσαν να εκθέσουν αυτή τη λατρεία και αυτή την ιδεολογία στον μεγαλύτερο αριθμό. 

«Αυτή η σελίδα είναι γραμμένη προς τιμήν εκείνων που πολέμησαν για όλη την ανθρωπότητα με κίνδυνο της ζωής τους. Είθε ο αγώνας τους να δει φως».


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://qanon-france.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters