Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Τα παιδιά μας και η εμπορία ανθρώπων. Εμπορία παιδιών, η πραγματική παγκόσμια πανδημία.

Το θέμα της εμπορίας ανθρώπων είναι το κύριο κίνητρο πίσω από την έναρξη αυτής της ιστοσελίδας. Είναι ένα σύνθετο θέμα, το οποίο απαιτεί υπέρβαση απλών προκατασκευασμένων αντιλήψεων, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πραγματικά το εύρος του, τις διαφορετικές μορφές του, την αρχαιότητά του, αλλά κυρίως τους λόγους για τους οποίους αποτελεί τη ραχοκοκαλιά στο υψηλότερο επίπεδο του συστήματος. στις περισσότερες κοινωνίες σήμερα.

Όταν ακούτε για εμπορία ανθρώπων τι σας έρχεται στο μυαλό; εγκληματικά δίκτυα διακινητών; Πορνεία? λαθρέμποροι; Καταναγκαστική εργασία ?

Πράγματι, αυτοί οι όροι είναι μερικά από τα πλαίσια στα οποία συμβαίνει αυτή η εμπορία ανθρώπων. Συχνά είναι αυτοί που αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης και κάνουν την κάλυψη.

Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι αυτά τα παραδείγματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου;

  • Αν σας έλεγα ότι αυτή η κίνηση είναι πολύ πιο σημαντική και ότι αφορά κυρίως τα παιδιά μας ;
  • Ότι αφορά τους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν τοποθετηθεί για να προστατεύσουν και να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά;
  • Ότι μια πληθώρα διεθνών ΜΚΟ από τις πιο σημαντικές είναι μόνο ένα κάλυμμα για αυτήν την κίνηση, με το πρόσχημα της βοήθειας ορφανών σε όλο τον κόσμο;
  • Ότι αυτή η κίνηση είναι η πιο περιζήτητη και προσοδοφόρα επιχείρηση στον πλανήτη μας σήμερα και είναι εδώ και δεκαετίες;
  • Ότι τα μέσα ενημέρωσης, οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, στα υψηλότερα επίπεδα της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας εμπλέκονται στη συγκάλυψη και την προστασία αυτής της επικερδούς επιχείρησης;


Φαίνεται απίθανο; Κι όμως είναι η θλιβερή και ακριβής πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, χωρίς να μπορούμε να το αντιληφθούμε.


Μερικοί αριθμοί


Στη Γαλλία, 40.000 άνθρωποι εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Από αυτόν τον αριθμό, 30.000 βρίσκονται κατά τη διάρκεια του έτους. 10.000 δεν βρίσκονται από τον ένα χρόνο στον άλλο και θεωρούνται ανησυχητικές εξαφανίσεις.

Υπολογίζουμε λοιπόν τον αριθμό των εξαφανίσεων ετησίως στη Γαλλία σε περίπου 10.000, δηλαδή 1 άτομο κάθε 30 λεπτά. Αυτό το ποσοστό, που δεν είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό, αυξάνεται συνεχώς εδώ και χρόνια. Αλλά και πάλι, αυτός ο αριθμός είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο λόγος ? Τα στοιχεία είναι πολύ δύσκολο να ληφθούν και συνδέονται αποκλειστικά με εξαφανίσεις και όχι με εμπορία ανθρώπων. Πάνω απ 'όλα, αυτά τα στοιχεία λαμβάνουν υπόψη μόνο τις αναφερόμενες περιπτώσεις. Επιπλέον, δεν υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία για εξαφανίσεις στη Γαλλία από το 2006.

Για να καταλάβετε γιατί αυτή η κίνηση είναι πολύ πιο σημαντική, είναι απαραίτητο να πάρετε λίγο ύψος για να δείτε τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και να έχετε περισσότερα δεδομένα για την εμπορία ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η επιδημία στην πιο σοβαρή της μορφή.

Η περίπτωση των παιδιών και η δικτυωμένη παιδεραστία


Η παιδοφιλία και τα εγκλήματα κατά των παιδιών είναι αναμφίβολα η πιο σοβαρή και σημαντική επιδημία που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος σήμερα.

Ως απόδειξη, σχεδόν όλες οι συγκρούσεις, οι διαιρέσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το γεγονός ότι αυτό το έγκλημα κατά όλης της ανθρωπότητας πρέπει να αυξηθεί, να συγκαλυφθεί ή να επιτραπεί να ενισχύσει τη δύναμη όσων τρέφονται με αυτή η μάστιγα να συνεχίσει να υπάρχει. Καθώς ανεβαίνετε στην πυραμίδα ελέγχου στον σημερινό κόσμο, βρίσκετε αυτό το πρόβλημα με τη μία ή την άλλη μορφή σε κάθε επίπεδο.

Η Εξεταστική Επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου για τη Φυσική Δικαιοσύνη για την Εμπορία Ανθρώπων , η οποία πραγματοποιήθηκε το 2018 απεικονίζει μια αρκετά καλή εικόνα αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης και των διαφορετικών υποθέσεων στις οποίες συμβαίνουν τα περισσότερα από αυτά τα εγκλήματα:

Ο Robert David Steele για τους διαφορετικούς τρόπους εμπορίας παιδιών.




ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://qanon-france.com/nos-enfants-et-le-trafic-detres-humains/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters