Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Υπέροχο μήνυμα από τον Κιάνου Ριβς, σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση.

Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ελευθερωθούν από τη Μήτρα. (MATRIX)

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και ο κόσμος που αφήνουμε για τα παιδιά μας είναι σιωπηλά αισιόδοξος για το μέλλον επειδή η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να ξεφύγει από τη μήτρα.
Η ανθρώπινη φυλή έχει υποδουλωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχουμε κρατηθεί σε μια ψυχική φυλακή από σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μας καταπιέσουν και να μας εμποδίσουν να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Sidney Powell κυκλοφορεί το «Kraken» στη Γεωργία με εκρηκτική νέα αγωγή

Ο δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ μαζί με τον Λιν Γουντ και άλλους υπέβαλαν αγωγή στη Γεωργία ζητώντας να παραμεριστούν παράνομες ψήφοι και να κηρύξουν τον Πρόεδρο Τραμπ νικητή στη Γεωργία.

Ισχυρίζονται ότι 96.600 ψήφοι ψήφισαν με δόλο και άλλα 136.098 ψήφοι μετρήθηκαν παράνομα εξαιτίας του λογισμικού της Dominion Voting.

Ο Πάουελ είναι δικηγόρος πολύ υψηλού προφίλ που εκπροσωπούσε τον Μάικλ Φλίν πριν συγχωρεθεί. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters