Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Sidney Powell κυκλοφορεί το «Kraken» στη Γεωργία με εκρηκτική νέα αγωγή

Ο δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ μαζί με τον Λιν Γουντ και άλλους υπέβαλαν αγωγή στη Γεωργία ζητώντας να παραμεριστούν παράνομες ψήφοι και να κηρύξουν τον Πρόεδρο Τραμπ νικητή στη Γεωργία.

Ισχυρίζονται ότι 96.600 ψήφοι ψήφισαν με δόλο και άλλα 136.098 ψήφοι μετρήθηκαν παράνομα εξαιτίας του λογισμικού της Dominion Voting.

Ο Πάουελ είναι δικηγόρος πολύ υψηλού προφίλ που εκπροσωπούσε τον Μάικλ Φλίν πριν συγχωρεθεί. 

Δεν είναι μια βαλίτσα όπως το πιεστήριο lamestream προσπάθησε να την απεικονίσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Lin Wood, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρόσφατα εκατομμυριούχο Nicholas Sandmann.

Η αγωγή καλύπτει 104 σελίδες και κατηγορεί τον Gov Brian Kemp, Sec. του πολιτειακού Brad Raffensperger, και ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου πολιτειακών εκλογών της Γεωργίας, επειδή δεν αστυνομία στην ψηφοφορία που επέτρεψε στην απάτη να ελέγξει τις εκλογές. Επιπλέον, η αγωγή λέει ότι απέτυχαν να συμμορφωθούν με τον κρατικό νόμο, συμπεριλαμβανομένου αλλά χωρίς περιορισμό του ελέγχου των υπογραφών στο ταχυδρομείο με ψηφοφορία.

Οι νόμοι της Γεωργίας που παραβιάστηκαν, σύμφωνα με την αγωγή περιλαμβάνουν τα OCGA §§ 21-2-30 (d), 21-2-31, 21-2- 33.1 και §21-2-522, και πολλαπλές παραβιάσεις Συνταγματικών, όπως φαίνεται από μάρτυρες σε συγκεκριμένα περιστατικά. Θα παρουσιάσουν επίσης μάρτυρες που θα συζητήσουν τις μαθηματικές αδυναμίες στην καταμέτρηση.

Η αγωγή κατατέθηκε μαζί με τον Λιν Γουντ ζητώντας από το δικαστήριο να αναιρέσει την τρέχουσα ψηφοφορία και να κηρύξει τον Πρόεδρο Τραμπ νικητή της Γεωργίας.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΟΛΗ 2020

Η αγωγή, που κατατέθηκε την Τετάρτη, ισχυρίζεται επίσης ότι η ατημέλητη ψηφοφορία της Γεωργίας ήταν υπεύθυνη για χιλιάδες σκιερές, παράνομες ψήφους.

Ο εμπειρογνώμονας του ενάγοντος διαπιστώνει επίσης ότι οι ψηφοφόροι έλαβαν δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια που δεν ζήτησαν ποτέ. (Βλέπε Παρ. 1, Έκθεση Dr. Briggs). Συγκεκριμένα, ο Δρ. Briggs διαπίστωσε ότι στην πολιτεία της Γεωργίας, με βάση ένα στατιστικά σημαντικό δείγμα, το αναμενόμενο ποσό των ατόμων που έλαβαν ψηφοδέλτιο που δεν ζήτησαν κυμαίνονται από 16.938 έως 22.771. Αυτό το εύρος υπερβαίνει το περιθώριο απώλειας του Προέδρου Τραμπ κατά 12.670 ψήφους με τουλάχιστον 4.268 παράνομες αιτήσεις και έως και 10.101 παράνομες αιτήσεις.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι « αδίστακτοι ηθοποιοί » μπόρεσαν να χειραγωγήσουν το λογισμικό ψηφοφορίας.

Ο Russell Ramsland επιβεβαιώνει ότι οι παραβιάσεις δεδομένων στο λογισμικό Dominion επέτρεψαν στους αδίστακτους ηθοποιούς να διεισδύσουν και να χειριστούν το λογισμικό κατά τις πρόσφατες γενικές εκλογές. Επιπλέον, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον 96.600 ψηφοφορίες αλληλογραφίας υπολογίστηκαν παράνομα, καθώς δεν ψηφίστηκαν από νόμιμους ψηφοφόρους.

Ακολουθεί ένα αντίγραφο της αγωγής και λάβετε ιδιαίτερη σημείωση για το ποιος είναι ο επίσημος καταγγέλλων, έφηβος παραπλανητικός CJ Pearson.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters