Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Με τις... «ευλογίες» τού ΒΟΘΡΟ-λυμαίου η τουρκική εισβολή στη Συρία !!!


«Ξανακτύπησε» ο φιλοσιωνιστής τουρκαλάς...

Ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στηρίζει την επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" του τουρκικού στρατού στο Αφρίν της Συρίας - Σε αντίστοιχη κίνηση υποστήριξης προέβη και ο Αρμένιος Πατριάρχης στην Κωνσταντινούπολη - "Είναι ευχή της κοινότητάς μας, το έθνος μας να αναπτυχθεί γρήγορα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τερματίζοντας την τρομοκρατία..."

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή που έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω της οποίας εκφράζει την στήριξή του στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας».

Οι ευθύνες της Αριστεράς στη δημιουργία του Σκοπιανού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkulsDmnq2W6AhiLQQjPzUosOry_dCSu7dQ3GYiwF-e9JXMm_OfAPpIoBVEIDoTk9Pm8ODqatQSsuibyusAVz2KMzlvbxNKqULFoAmtcVMvgbWb7qtnBv4PudaT6L0-9eUDZF9_ilBo5BQ/s640/screen-shot-2017-12-28-at-9.jpg 
Από τον Αντώνη Αντωνάκο

«Ακούστε τώρα την ιστορία του Κεμάλ, ενός νεαρού πρίγκιπα της Ανατολής, απογόνου του Σεβάχ του θαλασσινού, που νόμισε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Αλλά πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων.»
Ν. Γκάτσος
Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τον χειρισμό του Μακεδονικού ο υπουργός Εξωτερικών επικαλέστηκε τις θέσεις επί του θέματος των

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ;

Σε άρον-άρον κλείσιμο του θέματος των Σκοπίων (με προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας) προχωράει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, υπό τον φόβο της διογκούμενης αντίδρασης του λαού και των συλλαλητηρίων.

Έτσι, σήμερα το πρωί ο Τσίπρας είδε Καμμένο (μα αυτός… διαφωνεί, τι τη θέλει την ενημέρωση;) και Κοτζιά, αυτή την ώρα συγκαλεί μίνι υπουργικό συμβούλιο, το απόγευμα συναντά τον Παυλόπουλο και αύριο έχει προγραμματίσει «ενημέρωση» των πολιτικών αρχηγίσκων (του «συνταγματικού τόξου», εννοείται…).

Η CIA έδωσε στην Τουρκία την έγκριση να εξολοθρεύσει όλους τους αναγνωρισμένους κούρδους ηγέτες……

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (CIA) έδωσαν στην Τουρκία την έγκριση να εξολοθρεύσει τους πιο ικανούς και αναγνωρισμένους κούρδους ηγέτες αφού η κουρδική ηγεσία μετέφερε τις δυνάμεις της από τις επαρχίες Deir al-Zour και Hassaka στο Manbij.

Η Ειμαρμένη


eimarmenh

 Η Ειμαρμένη είναι το πεπρωμένο, το αναπόφευκτο, που πολύ συχνά ταυτίζεται με την Ανάγκη σε έναν Κόσμο συνύπαρξης Θεών και ανθρώπων, ο οποίος διέπεται από αυστηρή νομοτέλεια. Η Ειμαρμένη αποτελεί το καθορισθέν υπό της Μοίρας, τον «Λόγο του Κόσμου».

Σεισμός στην ΕΥΠ - Δεκάδες υπάλληλοι συνδικαλιστές στη Δικαιοσύνη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_nq2hmZFigE9pgfAQjSoWzDQoysAWpqch3kj7dhxAqv5uuf2XQICDWNURXN2AA6BkKpcD1tW5aZdpsJrLmIelA8hyphenhyphenCNio4ISciRSDUCdAjVvMlRTmadMaw51sWfGB0D9-sjfC8CA7KCH1/s640/image001.jpg


Πανικός στα υψηλά κλιμάκια της Κατεχάκη και του Μαξίμου 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας πριν λίγους μήνες ότι, ο Οικονομικός Εισαγγελέας πρόκειται να ασκήσει διώξεις σε δεκάδες υπαλλήλους – συνδικαλιστές της πολύπαθης υπηρεσίας, έπειτα από αναφορά που υπέβαλλε υπάλληλος της υπηρεσίας για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση στα Ταμεία συνδικαλιστικών οργανώσεων της ΕΥΠ.

Από την Γυναίκα-Μητέρα στη Γυναίκα Θεά

Το Ανθρώπινο Γένος οδοιπορώντας μέσα στο χάος των αιώνων κάτω από τον αστερισμό του μόχθου, της αγωνίας, του τρόμου, γνώρισε τον εαυτό του μέσα από τη ΦΥΣΗ και τη ΓΥΝΑΙΚΑ. Η διαδοχή των εποχών, η βλάστηση και ο μαρασμός των φυτών συγκίνησαν βαθιά τον πρωτόγονο άνθρωπο. Έτσι η φύση πήρε στη φαντασία του ανθρώπου μορφή ΓυναίκαςΠάνω στην επιφάνεια του χώματος χάραξε τα πρώτα του αυλάκια μ’ ένα οξύ εργαλείο που ήταν ο ΓΥΗΣ, δηλαδή το άροτρο, όμοιο με το κεφαλαίο ΓΑΜΑ.

Τα φτερά της ψυχής


Πώς λειτουργεί η ψυχή μας;

Στο βιβλίο «Φαίδρος» του Πλάτωνα, στο 245c, υπάρχει ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο, στο οποίο μας αποκαλύπτει τον τρόπο λειτουργίας της ψυχής μας.
Ας το δούμε αναλυτικά:

ψυχὴ πᾶσα ἀθάνατος. Κάθε ψυχή είναι αθάνατη.

τὸ γὰρ ἀεικίνητον ἀθάνατον• Αυτό το ον που δεν χάνει ποτέ την κίνησή του είναι αθάνατο,

Όταν οι ΜΑΤατζήδες κρατούσαν τις ασπίδες ΑΝΑΠΟΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Φράγκο Φραγκούλη και την νατοϊκή ταξιαρχία SEEBRIG εκπαιδευμένη για "καταστολή εξεγερμένου πλήθους".

Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής:

- Πρώτον, τους έντυσαν με στολές των ΜΑΤ.

- Με το που ήρθαν, εκπαιδεύθηκαν στην Κερατέα, στη θέση Οβριόκαστρο. 

Αντικείμενο τής εκπαιδεύσεως, η καταστολή εξεγερμένου πλήθους, σε αστικό, ημιαστικό και φυσικό περιβάλλον. Για όπου απαιτηθή...

Κούλογλου: «Καρναβάλι» το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τα ‘καρναβάλια’ που είδαμε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

ανοίγουν τον δρόμο για ένα εθνικιστικό κόμμα».
Αυτό δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην τηλεόραση του τουρκικού κρατικού ενημερωτικού δικτύου TRT.

"Ημουν στους Ιλλουμινάτι και θα σας αποκαλύψω τα πάντα"!!!


Ηταν υψηλόβαθμο μέλος των Ιλλουμινάτι για 47
χρόνια και σήμερα αποφάσισε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει ότι έχουν
σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια.

Κάνει αποκαλύψεις αφού σήμερα η συνείδησή του λέει ότι δεν πρέπει να τα κρατήσει μυστικά.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters