Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Χρωστούν πολύ περισσότερα από την Ελλάδα- Δείτε το πραγματικό χρέος των κρατών

χρήμαΑς αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας(!) και ας πούμε την αλήθεια
Κωστας Μπαρλας
ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ?

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ? ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ SDRs ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 315 ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ?
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
ΑΡΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EFSM?
ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

Πως η Wall Street χρηματοδότησε τους Μπολσεβίκους!

Μια απίστευτη, άγνωστη πραγματικότητα που ξαναγράφει τα κίβδηλα βιβλία ιστορίας. Ομιλεί ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Antony Sutton.

ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ;

Αν πάρουμε υπ’ όψιν και τη σκοτεινή ενέργεια η σκοτεινή ύλη αποτελεί το 23% του περιεχομένου του σύμπαντος, η σκοτεινή ενέργεια (ή ενέργεια του κενού) το 73%, η μη φωτεινή ύλη όπως είναι τα νετρίνα το 0.1%, το διαγαλαξιακό αέριο το 3,6%, οι μεγάλες μαύρες τρύπες το 0.04%, ενώ η υπόλοιπη ορατή φωτεινή ύλη (άστρα, πλανήτες κλπ) μόλις το 0.4%. Τέλος η ακτινοβολία είναι μόλις το 0.005%. Δηλαδή τα κάθε είδους άτομα αποτελούν το 12% της συνολικής μάζας του Σύμπαντος.

Υπάρχει Θεός και δεν υπάρχει Θεός

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Υπάρχουν καλικάτζαροι;

Ας υποθέσουμε ότι εγώ πιστεύω στους καλικάντζαρους. Θα γελάσουν μερικοί, αλλά πριν τελειώσουν θα πρέπει να μου αποδείξουν ότι δεν υπάρχουν. Εγώ ισχυρίζομαι ότι τους είδα και όχι μόνο, η λαογραφία είναι γεμάτη ιστορίες. Μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν τους είδα και ότι όλες οι ιστορίες είναι παραμύθια. Ότι και να πείτε, εγώ θα ισχυρίζομαι ότι τους είδα και υπάρχουν, εκτός αν αποδείξετε ότι δεν τους είδα εγώ και τόσοι άλλοι.

Η Παραθρησκευτική Σέχτα του ΣΥΡΙΖΑ και το αυτομαστίγωμα

Κρύος ιδρώτας λούζει τις νύχτες τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην ιδέα ότι οι Θεσμοί θα ανακαλύψουν την τρύπα-σοκ από την παταγώδη αποτυχία του Ασφαλιστικού της προστατευόμενής του υπουργού Εφης Αχτσιόγλου. Ο Τσακαλώτος φοβάται ότι κάποιος Αδωνις θα μπορούσε να καρφώσει στους θεσμούς (στη Βελκουλέσκου και στο επιτελείο του Τόμσεν) την μεγάλη τρύπα του νέου παπατζίδικου Ασφαλιστικού.

Κι αυτό ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν το αιματοκύλισμα των 110 δις ευρώ κόκκινων δανείων καθώς πλησιάζει η ώρα να αναλάβουν δράση ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (SSM) και να ξεκινήσει η μεγάλη αιματοχυσία καθώς θα χαθεί το δίχτυ προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ στους κακοπληρωτές ψηφοφόρους του.

Απίστευτο: Έκοψαν το επίδομα αναπηρίας σε 26χρονο με ΕΝΑ πόδι και του είπαν «πάθε κάτι ακόμη…». ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ

«Μου είπαν να πάθω και κάτι άλλο για να αυξηθεί το ποσοστό αναπηρίας και να πάρω το επίδομα». 
Αντιμέτωπος με το άκαρδο πρόσωπο της Πολιτείας ήρθε ένας 26χρονος παραπληγικός ο οποίος βίωσε μια άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά από τους ανθρώπους της Πρόνοιας στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τα αυτονόητα.... Μπορεί να γεννήθηκε ανήμερα την πρωταπριλιά του 1991 αλλά αυτό που άκουσε δια στόματος των δήθεν «αρμόδιων» ο Παναγιώτης Μονόλιθος από τα Λεχαινά Ηλείας δεν ήταν ψέμα.

Δείτε την έφοδο ενόπλων του ΣΔΟΕ στο εργαστήριο με τα ναρκωτικά των τζιχαντιστών!


 

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το ΣΔΟΕ βίντεο και φωτογραφίες από την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με διεθνείς προεκτάσεις, η οποία είχε εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής συνθετικών ναρκωτικών δισκίων «Captagon», στην περιοχή του Λουτρόπυργου.

Σε κοινή επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων του ΣΔΟΕ Π.Δ. Αττικής- Αιγαίου με τις συναρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, όπως είχε γίνει γνωστό προ ολίγων ημερών, κατασχέθηκαν 635.000 δισκία των χαπιών «Captagon», τα οποία χρησιμοποιούνται για το «ντοπάρισμα» των τζιχαντιστών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους και προορίζονταν για χώρες της Μέσης Ανατολής, μεταξύ των οποίων και η Συρία.

Έκτακτη ενημέρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν: Βυθίζεται η Τουρκία και ανοίγει στα δύο – Kαταρρέει το φράγμα «Ατατούρκ» – Οι Τούρκοι έκλεισαν την ροή του ύδατος στην Συρία




Έκτακτη ενημέρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν είχαμε πριν λίγες ώρες καθώς ειδικοί τον προειδοποίησαν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα έκτακτης ανάγκης καθώς το φράγμα «Ατατούρκ» καταρρέει!Συγκεκριμένα οι μελέτες έδειξαν ότι ενδεχόμενος νέος σεισμός έντασης άνω των 6 Ρίχτερ θα προκαλέσει κατάρρευση του φράγματος και τεράστιες συνέπειες σε Τουρκία και Συρία…

Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!

Η Απόκρυφη Ιστορία του εβραϊκού μπολσεβικισμού & Τεκτονισμού!
Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους!
Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του κομμουνισμού και την απόκρυφη δύναμη πίσω από αυτόν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η βρώμικη φωλιά των εθνομηδενιστών πίσω από τις επιθέσεις στον ΠτΔ


 

Η συμμορία του Σημίτη και τα περιτρίμματα του ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν φτιάξει την φωλιά του φιδιού στο Φάληρο!

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος πρότειναν τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και γνώστη του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου Προκόπη Παυλόπουλο για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν.  Οι κρίσιμες ώρες για την πατρίδα δεν έφερναν την πολυτέλεια για άλλο ένα διακοσμητικό πρόσωπο σε έναν θεσμό που θα έπρεπε να έχει ως πρώτο ρόλο την προώθηση των εθνικών θεμάτων στα μήκη και τα πλάτη της Γης.  

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters