Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!

Η Απόκρυφη Ιστορία του εβραϊκού μπολσεβικισμού & Τεκτονισμού!
Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους!
Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του κομμουνισμού και την απόκρυφη δύναμη πίσω από αυτόν.
Είναι βασισμένο στο βιβλίο «κάτω από το σύμβολο του Σκορπιού» του Juri Lina. Ανιχνεύει τους Ελευθεροτέκτονες που ήταν πίσω από το σύνολο της γενοκτονικής επανάστασης. Αν και, είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες ήταν Εβραίοι, δεν θα πρέπει να κατηγορούν όλους τους Εβραίους για αυτό. Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και απλά τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου και έχουν εξαπατηθεί από Illuminists. Αυτοί οι σατανιστές απλά χρησιμοποιούν τον εβραϊκό λαό ως κάλυψη.

Ο κομμουνισμός, ο σιωνισμός, ο μπολσεβικισμός, ο σοσιαλισμός … και πολλά άλλα «ος» είναι κατασκευάσματα των Πεφωτισμένων. Πίσω από τον κομμουνισμό είναι ο «θεός» του Ελευθεροτεκτονισμού: Lucifer. Το ντοκιμαντέρ ανιχνεύει όλους τους βασικά Τέκτονες πίσω από τη δολοφονική μπολσεβίκικη επανάσταση. Αποκαλύπτει τους χρηματοδότες-μαριονέτες: Οι Πεφωτισμένοι Τραπεζίτες της Wall Street. Δείχνει πώς η Wall Street χρηματοδότησε την κομμουνιστική επανάσταση τόσο στη Ρωσία (συνέχεια Σοβιετική Ένωση) όσο και την Κίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters