Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ντοκουμέντο: Οι αεροψεκασμοί(chemtrails) διδασκόντουσαν στους Αμερικανούς πιλότους τουλάχιστον από το 1990

001 
Ενώ σήμερα στην Ελλάδα γίνονται ακόμη συζητήσεις για το εάν μας ψεκάζουν ή όχι, στις ΗΠΑ διδασκόντουσαν οι αεροψεκασμοί (chemtrails) από πολύ παλαιότερα. Η διδασκαλία των αεροψεκασμών αποτελεί ξεχωριστό μάθημα για τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Το μάθημα αυτό διδάσκεται στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAFA) της οποίας το χαρακτηριστικότερο κτήριο του συγκροτήματος της σχολής είναι η εκκλησία, η οποία αποτελείται από 17 πυραμοειδή τμήματα εν σειρά.

Το βιβλίο τους έχει πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μόνο από ειδικούς μπορεί να κατανοηθεί επ’ ακριβώς. Μερικοί από τους σκοπούς της διδασκαλίας τοῦ μαθήματος αυτού στους αμερικανούς αξιωματικούς, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο τους που διδασκόντουσαν το 1990, είναι να εκπαιδευτούν ώστε να αποκτήσουν επιστημονική και αναλυτική σκέψη, να αναπτύξουν την παρατηρητικότητά τους, να προετοιμαστούν για το μέλλον της επιστήμης και να αναπτύξουν την ικανότητά τους ώστε να μπορούν να μεταβιβάζουν επιστημονικές πληροφορίες.

002 

Οι αεροψεκασμοί ως «μέλλον της επιστήμης» και η «μετάδοση επιστημονικών πληροφοριών» από τους εμπλεκομένους, αποτελούν εκφράσεις ιδιαίτερης σημασίας όπως αποδεικνύεται σήμερα. Επισημαίνεται επίσης ότι τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά και δεν επιτρέπεται σε κάποιον διδασκόμενο να χάσει κάποιο μάθημα, αλλά αν για κάποιο λόγο κάποιος χάσει μάθημα θα το αναπληρώνει κάποια άλλη φορά. Επίσης, το να κατανοήσει ο σπουδαστής τα υλικά τα οποία θα έχει στην διάθεσή του για πειράματα είναι άκρως σημαντικό και αυτό διότι κάποια από τα υλικά είναι πολύ σπάνια, τοξικά και δηλητηριώδη. Τα εργαστηριακά πειράματα είναι ασυνήθιστα γι’ αυτούς και γίνονται σε μικρότερη κλίμακα ώστε να μη εκτεθούν σε κινδύνους, σε τοξικά υλικά και σε χημικά απόβλητα. Επικεντρώνεται η προσοχή των σπουδαστών στο αξίωμα: σκέψου πριν δράσεις, ρώτα αν έχεις αμφιβολίες.

Στα πειράματά τους οι μαθητευόμενοι αμερικανοί χρησιμοποιούν μερικά ιδιαίτερα σπάνια, επικίνδυνα και τοξικά μέταλλα. Χρησιμοποιούν μέταλλα των βασικών κατηγοριών ΙΑ και ΙΙΑ. Στην κατηγορία ΙΑ ανήκουν το λίθιο, νάτριο, κάλιο, το οποίο είναι έντονα αντιδραστικό με το νερό και βασικό στην λειτουργία του νευρικού συστήματος του ανθρώπου, ρουβίδιο, καίσιο και το αγνώστων (;) ιδιοτήτων φράνκιο το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο και βρίσκεται σε ίχνη σε ορυκτά του ουρανίου. Ενώ επισήμως το φράνκιο δεν έχει γνωστές ιδιότητες, για ποιόν σκοπό τότε χρησιμοποιείται το υλικό αυτό σε ένα τέτοιο εκπαιδευτικό ίδρυμα;

Στην κατηγορία ΙΙΑ ανήκουν το βηρύλλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, στρόντιο. Σημειωτέον ότι το στρόντιο απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα σαν να ήταν ασβέστιο. Το δε ραδιενεργό στρόντιο 90Sr μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες διαταραχές των οστών και των ασθενειών , συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου των οστών. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν επίσης το βάριο και ράδιο.
Διάφορες χημικές ενώσεις που χρησιμοποιούν οι σπουδαστές είναι και αυτές τοξικές και δηλητηριώδεις. Μερικές από αυτές είναι το υδρίδιο του νατρίου, οξείδιο του καισίου. Το καίσιο, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ήπια τοξικό, είναι ένα επικίνδυνο υλικό σαν μέταλλο και τα ραδιοϊσότοπα αυτού μπορεί να παρουσιάσουν υψηλό κίνδυνο για την υγεία σε περίπτωση διαρροής ακτινοβολίας. Επίσης πειραματίζονται με το φθοριούχο βάριο και το υδροκυάνιο. Ναι, με το δηλητήριο υδροκυάνιο, το οποίο εισέρχεται στο σώμα με απορρόφηση, με εισπνοή ή κατάποση και προσβάλλει την καρδιά και τον εγκέφαλο και τους στόχους της καρδιάς και του εγκεφάλου. Καθιστά το θύμα ανίκανο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έχει χρόνο ημιζωής μία ώρα στο αίμα. Το εντομοκτόνο με το όνομα Zyklon B που έχει ως βάση το υδροκυάνιο χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί για να σκοτώνουν τους κρατουμένους στα Ναζιστικά στρατόπεδα εξόντωσης, στους θαλάμους αερίων.

Επίσης χρησιμοποιούν το νιτρίδιο του στροντίου, υδροξείδιο του ασβεστίου, φωσφορικό λίθιο και θειικό μαγνήσιο. Ιδιαίτερη προσοχή χρήζει το λίθιο το οποίο επηρεάζει κατασταλτικά την υπερδραστηριότητα του ατόμου, τον λόγο, την κρίση, επιφέρει μειωμένη όρεξη για ύπνο, επιθετικότητα και θυμό. Συμπτώματα τοξικότητας από λίθιο είναι ναυτία, έμετος, διάρροια, αλλοιωμένος λόγος, έντονη νωθρότητα ή αδυναμία, ακόμη και ζάλη.

003 
Γίνεται επίσης χρήση, από τους αμερικανούς αξιωματικούς, του αλουμινίου (ιδίως του τοξικού αλουμινίου Al3 +), για το οποίο γίνεται πολύς λόγος. Είναι ένα μέταλλο που επιδρά πολύ στην υγεία των ανθρώπων διότι είναι τοξικό και εναποτίθεται στα οστά και στο κεντρικό νευρικό σύστημα και το οποίο έχει θεωρηθεί υπεύθυνο για την ασθένεια Αλτσχάϊμερ. Αυτό διότι κάποιες μελέτες, όπως εκείνες της κλάσης PAQUID, αναφέρουν ότι η έκθεση σε αλουμίνιο αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την νόσο Αλτσχάϊμερ επειδή βρέθηκαν σε τμήματα του εγκεφάλου αυξημένη ποσότητα αλουμινίου.

Επειδή το αλουμίνιο ανταγωνίζεται το ασβέστιο σε απορροφητικότητα, αυξημένες ποσότητές του στο σώμα, μπορεί να συμβάλλει στη μειωμένη σκελετική ασβεστοποίηση (οστεοπενία) που παρατηρείται σε πρόωρα βρέφη και νήπια με καθυστέρηση της ανάπτυξης. Σε πολύ υψηλές δόσεις, το αλουμίνιο συνδέεται με την αλλαγμένη λειτουργία του φραγμού αίματος-εγκεφάλου. Άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στο αλουμίνιο μπορεί να παρουσιάσουν πεπτικές διαταραχές ή έμετο. Το αλουμίνιο δεν θεωρείται τοξικό αλλά παρουσιάζει τοξικότητα όταν καταναλώνεται σε ποσότητες μεγαλύτερες από 40 μικρογραμμάρια την ημέρα ανά κιλό μάζας σώματος.

Στην φύση, όταν σε όξινα εδάφη υπάρχει αλουμίνιο αυτό γίνεται Al3+, μειώνει την ανάπτυξη των φυτών, διαταράσσει την ανάπτυξη των ριζών και την λειτουργία τους. Η δε οξύτητα του εδάφους είναι αποτέλεσμα της υδρόλυσης των ενώσεων αλουμινίου. Το αλουμίνιο επηρεάζει και το σιτάρι.

004

Στα περιεχόμενα του βιβλίου βλέπει κανείς ότι διδάσκεται η όξινη βροχή, ηλεκτροχημεία, οργανική χημεία και χημική κινητική.

005 
Η μελέτη του αμερικανικού αυτού βιβλίου που τιτλοφορείται “Chemtrails” από ειδικούς επιστήμονες όπως είναι χημικοί, γεωπόνοι, γιατροί, φαρμακοποιοί και γενικότερα εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, περιβαλλοντολόγοι, μετεωρολόγοι, και γενικά από κάθε επιστήμονα που γνωρίζει από όλα αυτά, θα συμβάλει στην αύξηση της γνώσης επί του θέματος.
Χρήστος Μαντζιάρης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (CHEMTRAILS) ΠΑΡΑΚΑΤΩ:






πηγή: http://www.pentapostagma.gr

ΟΗΕ: ΘΕΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ;

 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ;

ΟΗΕ-1038x692
Όταν ένας κοινά αποδεκτός θεσμός νομοθετεί για κανόνες
δικαίου είναι λογικά αυτονόητο ότι πρέπει να έχει και την εξουσία να επιτηρεί και να επιβάλει την εφαρμογή τους. Ένας τέτοιος κανόνας είναι και αυτός που επιβάλει την αποδοχή των προσφύγων μίας εμπόλεμης χώρας όπου η ζωή τους κινδυνεύει και ο κανόνας αυτός εμπίπτει στις αρμοδιότητες του ΟΗΕ.
Η εμπειρία δείχνει ότι ο ΟΗΕ δεν έχει καμία δυνατότητα να επιβάλει την τήρηση του κανόνα για την αποδοχή των προσφύγων και η εφαρμογή του εναπόκειται στα διάφορα κράτη. Η εκ μέρους τους αποδοχή των προσφύγων εξαρτάται από την ανθρωπιστική τους προαίρεση, την δυνατότητα διαχείρισης τους, την πολιτική κατάσταση εντός των συνόρων του κάθε κράτους και τις διεθνείς γεωστρατηγικές του ισορροπίες.
Όμως, ακόμη και εάν ο ΟΗΕ είχε την εξουσία και τη δύναμη, να απαιτήσει από τα διάφορα κράτη να αποδεχτούν τους πρόσφυγες μιας εμπόλεμης χώρας που θέλουν να εγκατασταθούν σε αυτά, το ερώτημα είναι εάν μία τέτοια απαίτηση αποκαθιστά την διακαιοσύνη.
Καταρχήν οι διακινούμενοι δεν είναι όλοι πρόσφυγες αλλά και οικονομικοί μετανάστες μαζί με φανατικούς τρομοκράτες εξτρεμιστικών, θρησκευτικών κυρίως δογμάτων. Για την Ελλάδα το θέμα είναι σαφώς ελληνικό, επειδή όμως οι πρόσφυγες και οι κρυβόμενοι μέσα σε αυτούς φαίνεται ότι θέλουν να μετακινηθούν σε πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης το θέμα γίνεται ευρωπαϊκό. Το νέο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν το κριτήριο διακίνησης των μεταναστών πρέπει να είναι η δική τους επιλογή, την οποία τα κράτη υποδοχής τους είναι υποχρεωμένα να δεχθούν.
Αντί λοιπόν να ψάχνουμε να κατανείμουμε τους πρόσφυγες στα ευρωπαϊκά κράτη μήπως θα ήταν δικαιότερο να κατανεμηθούν και στις άλλες ηπείρους; Εδώ είναι ένα σημείο αρμοδιότητας του ΟΗΕ. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η τούρκικη εφημερίδα Cumhuriyet (Δημοκρατία) το κόστος που είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν οι πρόσφυγες στους δουλεμπόρους για την επικίνδυνη μετακίνηση τους από στεριά και θάλασσα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του να μετακινηθούν νομίμως και ασφαλώς στις ΗΠΑ ή τη Νέα Ζηλανδία, για παράδειγμα.
Όμως, ακόμη και εάν ο ΟΗΕ κατόρθωνε να το πετύχει πάλι δεν θα είχε αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι που ζουν σε μία εμπόλεμη ζώνη, στην προσπάθεια τους να σώσουν τη ζωή τους, που για πολλούς γίνεται η αιτία να την χάσουν, γιατί να είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από τη χώρα τους ; γιατί πρέπει να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους και τον τρόπο ζωής τους και να γίνουν ζητιάνοι της ευσπλαχνίας άλλων λαών με άλλα ήθη και έθιμα, που δικαίως ή αδίκως τους εποφθαλμιούν;
Όλη η οργή και όλη η αγανάκτηση πρέπει να απευθύνεται σε αυτούς που με την οπλική δύναμη και την απληστία τους δημιουργούν τους πολέμους για την εξυπηρέτηση των σκοτεινών τους συμφερόντων. Αυτοί δημιουργούν και τους πρόσφυγες σε χώρες που επιβάλουν συνθήκες πολέμου, όπως στη Συρία, αυτοί δημιουργούν τους οικονομικούς μετανάστες σε χώρες που έχουν ήδη ρημάξει, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Λιβύη, Ιράκ κλπ και κυρίως αυτοί είναι που δημιουργούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές κλπ.
Μήπως οι λαοί και οι κυβερνήσεις όλων των χωρών δεν γνωρίζουν τον ρόλο των ΗΠΑ για τα πετρέλαια, της Τουρκίας για τους Κούρδους και της Σαουδικής Αραβίας για την αμφισβήτηση της μοναρχίας της από του Σιϊτες Μουσουλμάνους; Αντί η παγκόσμια κοινότητα, η δική μας κυβέρνηση και τα ΜΜΕ να θέσουν τους ενόχους ενώπιον των ευθυνών τους, κατηγορούν τα Σκόπια για το κλείσιμο των συνόρων και τους διάφορους μπατακτσήδες στην Τουρκία και την Πλατεία Βικτωρίας που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προσφύγων για να τους πουλήσουν ένα πλαστό διαβατήριο ή μία λαστιχένια βάρκα.
Όλα δείχνουν την αδυναμία του ΟΗΕ να επιβάλει αυτό που θεωρείται διεθνές δίκαιο αλλά και την υποκρισία των χωρών της ΕΕ στην δήθεν προσπάθεια τους να λύσουν το προσφυγικό πρόβλημα. Εάν ήθελαν να το λύσουν τότε όλες οι χώρες που πράγματι ενδιαφέρονταν να δεχθούν πρόσφυγες αντί να δέχονται εκβιασμούς από τον Erdoǧan θα μπορούσαν να εξουσιοδοτήσουν τα προξενεία τους στην Τουρκία να δίνουν βίζα εισόδου σε έναν ορισμένο αριθμών προσφύγων σύμφωνα με μία ευρωπαϊκή ή καλύτερα παγκόσμια κατανομή, επιλέγοντας μάλιστα αυτούς που χρειάζονται.
Ας μην ξεχνάμε ότι με τέτοιες συνθήκες επιλογής έφυγαν μετά τον πόλεμο οι Έλληνες μετανάστες για Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία και ακόμα φεύγουν οι νέοι επιστήμονες. Εάν εξασφαλιστεί η νόμιμη μεταφορά των προσφύγων κατευθείαν από το τούρκικο έδαφος προς τις χώρες προορισμού, τότε θα μπορέσουμε νόμιμα και με το διεθνές δίκαιο να κλείσουμε τα θαλάσσια σύνορα μας, αν και η δική μας Κυβέρνηση πιστεύει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Οργή προξενεί το δήθεν ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τις ΜΚΟ που οι ίδιες χρηματοδοτούν στην Ελλάδα για να περιθάλψουν δήθεν αυτούς που οι ίδιες οι ΗΠΑ ξεσπίτωσαν. Προ καιρού είχε έλθει στην Αθήνα ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ να συγχαρεί τις ΜΚΟ και πρόσφατα η κυρία Νούλαντ ενδιαφέρθηκε για τα κλειστά σύνορα των Σκοπίων που μέσα στο σπίτι μας τα αποκαλεί “Μακεδονία”.
Διεθνές τελικά είναι το δίκαιο του ισχυροτέρου και το κάθε κράτος, εάν θέλει να επιβιώσει, πρέπει να φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών του και την εδαφική του ακεραιότητα, ισχυροποιώντας την αμυντική του ικανότητα και ελισσόμενο προσεκτικά στο παιχνίδι των γεωστρατηγικών ισορροπιών. Είναι μάλλον ουτοπική και ιδεοληπτική, αν όχι υπαγορευμένη, η προσπάθεια της σημερινής Ελληνικής Κυβέρνησης να προσπαθεί να αλλάξει την Ευρώπη για να λύση το προσφυγικό πρόβλημα.
Με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την Ελλάδα σε ισλαμοποίηση, στην δημιουργία γκέτο μη πολιτιστικά αφομοιώσιμων ανθρώπων και στην υποβάθμιση της αγοράς εργασίας λόγω των φθηνών διαθέσιμων χειρών από τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες. Αυτοί για να επιβιώσουν ή θα πρέπει να κάνουν πλιάτσικο ή να εργαστούν ακόμη και στη μαύρη αγορά εργασίας υπηρετώντας Έλληνες ή και αλλοδαπούς νταβατζήδες. Δεν αποκλείεται να στρατολογηθούν και από υποκινούμενες τρομοκρατικές οργανώσεις για την επιβολή ξένων συμφερόντων στη χώρα μας. Η πείνα είναι κακός σύμβουλος, χρειάζονται γη και ύδωρ για να ζήσουν, αλλά και να αναπτυχθούν. Θα έχετε παρατηρήσει ότι ο πληθυσμός τους περιλαμβάνει περισσότερα παιδιά από ενήλικες, που γεννούν ακόμη και από θρησκευτική πεποίθηση.
Πως θα μπορέσει αυτό το κράτος να συντηρήσει τόσους εγκλωβισμένους κατόπιν σχεδίου μετανάστες, όταν οι δικοί του οι πολίτες είναι άλλοι άνεργοι, άλλοι άστεγοι, άλλοι ζουν με πενιχρούς μισθούς και συντάξεις ενώ άλλοι αυτοκτονούν από απελπισία, πράγμα που πλέον αποσιωπείται;

  ithesis.gr 
https://www.blogger.com/home

Παρέμβαση από τους Rothschild: "Έρχεται οικονομική κατάρρευση μέσα στο 2016" - Απειλούν ευθέως και την Ρωσία (video)


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ "ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Παρέμβαση για μια μεγάλη οικονομική κρίση-κατάρρευση που έρχεται εντός του 2016 έκανε ο "πατριάρχης" της ισχυρότερης οικογένειας του πλανήτη Jacob Rothschild, προκαλώντας ταραχή στις παγκόσμιες αγορές καθώς έστειλε ανοιχτή επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέροντας ότι «το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων» και απειλώντας την "ενοχλητική" για τους Αμερικανούς, Ρωσία.
 
Ο πρέοδρος του κολοσσού RIT Capital Partners plc, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackstone και πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research, απείλησε ευθέως την Ρωσία και την Βραζιλία (δύο εκ των βασικών εταίρων των BRICS που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε "αντίβαρο" του ΝΑΤΟ και της Δύσης. Τα υπόλοιπα μέλη είναι η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Κίνα η οποία και αυτή το τλευταίο χρονικό διάστημα δέχεται έντονες χρηματιστηριακές επιθέσεις που φαίνεται τελικά να μην είναι τυχαίες).
 
«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες», προειδοποίησε ο Jacob Rothschild και η δήλωσή του ακούστηκε περισσότερο ως απειλή κατά των γεωπολιτικών αντιπάλων των ΗΠΑ. 
 
Η απροσδόκητη παρέμβαση, του Jacob Rothschild προσέλκυσε το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου των επιχειρήσεων και της οικονομίας διότι όλοι γνωρίζουν την οικονοική ισχύ της οικογένειας και ότι μπορεί να καθορίσει την μοίρα ολόκληρων εθνών με μια κίνηση.
 
Οι Rothschild σπάνια βγαίνουν στο "φως" για να πραγματοποιήσουν τέτοιες "βαριές" δημόσιες δηλώσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνουν συνεντεύξεις 
 
Η οικογένεια των Rothschild , μετρά ήδη πάνω από διακόσια χρόνια παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια και κανείς στον πλανήτη δεν τους επιθυμεί, όπως και την έτερη πανίσχυρη οιογένεια των Rockfeller, ως αντιπάλους.
 
Ο ίδιος σημείωσε ότι "η κρίση αυξάνεται σε όλο τον κόσμο συνεχώς, ενώ η πραγματική κλίμακα της επιβράδυνσης της κινεζικής οικονομίας δεν είναι απολύτως σαφής , η αύξηση του ΑΕΠ στις ΗΠΑ και την ΕΕ είναι απογοητευτική, και μια πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αυξήσει υπέρμετρα τον συντελεστή κινδύνου της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας. Επιπλέον, η παγκόσμια οικονομία επηρεάζεται αρνητικά από την πολιτική κρίση στην Μέση Ανατολή."
 
Σημειώνεται ότι στις 9 Μαρτίου, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντέιβιντ Λίπτον δήλωσε ότι "ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αυξανόμενο κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης. Για να αποφευχθεί η καταστροφή, οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την τόνωση της ζήτησης", τόνισε ο Lipton
 
Δηλαδή το αντίθετο απ'οτι σμβαίνει τώρα όπου υπάρχει παντού ένα κυνήγι της "φοροδιαφυγής"-επιδίωξη να χαρακτηριστεί το χρήμα των φτωχών παράνομο και να διωχθούν γι'αυτό την ίδια στιγμή που η Ελίτ "παράγει" άπειρο χρηματιστηριακό χρήμα- και θεσμοθέτηση μιας αιώνιας και αέναης λιτότητας.
 
Οι Rothschild φέρεται να είναι αυτοί που έλεγχαν και εξακολουθούν να ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη από τον 19ο αιώνα κιόλας.
 
Η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς και μια σειρά από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης Goldman Sachs και θεωρείται το μεγαλύτερο "κράτος" του πλανήτη σύμφωνα με την ρωσική stoletie.ru.
 
Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιος ολές τους τις οικονομικές επενδύσεις, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει "παρακλάδια" σε Βρετανία,ΗΠΑ,Γερμανία (όπου ξεκίνησαν), Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία. 
 
Το οικόσημο των Ρότσιλντ δείχνει πέντε βέλη τα οποία κατά πολλούς συμβολίζουν τους πέντε γιούς του ιδρυτή της δυναστείας Mayer Rothschild. 
 
Είναι ένα κατεξοχήν πολεμικό σύμβολο και οι αντίπαλοιί τους λένε ότι συμβολίζει την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, κάτι το οποίο φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν όσοι αιώενες και αν περάσουν.
 
Σύμφωνα με την Tatiana Grachev, επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, "το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία . Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποιας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο.
 
Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά, αλλά και τον ρωσικό Εμφύλιο του 1917 όταν χρηματοδότησαν τον Λευκό και τον Ερυθρό Στρατό, όπως και τον Β' ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό"
 
Οι Rothschild θεωρούνται ύποπτοι ακόμα και για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία. 
 
Τον Φεβρουάριο του 2016 , η επικεφαλής του ρωσικού Επιμελητηρίου Tatania Golikova δήλωσε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι το εξωτερικό δημόσιο χρέος της Ρωσίας μειώθηκε κατά 4,4 δισεκατομμύρια από 50 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2015. Το συνολικό εξωτερικό χρέος περιλαμβάνει δάνεια και υποχρεώσεις των ρωσικών εταιρειών.
 
Το χρέος του μη τραπεζικού τομέα μειώθηκε κατά 9,26 τοις εκατό, σε 340 δισεκατομμύρια δολάρια . Ωστόσο μετά από αυτούς θετικούς δείκτες για την ρωσική οικονομία ανέλαβαν δράση οι Rothschild  και έριξαν τιμές του πετρελαίου, δείνοντας "βοήθεια" στις ΗΠΑ.
 
Ο Jacob Rothschild δε μίλησε τυχαία. Η φράση του αυτή θα φέρει εξελίξεις. Εξελίξεις που θα προκαλέσουν ταραχή στις ζωές όλων όπου κι αν βρίσκονται. Ο πλανήτης πλέον είναι πολύ μικρός και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτά που έρχονται.

Η φιλοσκοπιανή Ξανθούλα Καρανίκα... και οι λοιποί πράκτορες του Σόρος

Μετά τον Καρανίκα μαθαίνουμε και για την αδερφή του, την Ξανθίππη ή Ξανθούλα, στέλεχος του ΣΥΝ. Η Ξανθούλα δεν είναι καθόλου τυχαία προσωπικότητα. Πριν από 7 χρόνια η «αριστερή» Ξανθούλα ...ήταν μέλος ομάδας στο Facebook ...με τίτλο ...«Είμαστε Έλληνες και την αποκαλούμε Δημοκρατία της Μακεδονίας»...

...που διαχειριζόταν ο πρώην Πρόεδρος(;) της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Δημοσίευαν μάλιστα τους γνωστούς αλυτρωτικούς χάρτες των εθνικιστών της FYROM ...αυτοί οι «διεθνιστές κι αντιεθνικιστές».

Οι δήθεν φιλελέυθεροι με τους δήθεν αριστερούς αγκαλίτσα. Αρκεί να το ζητήσουν οι άνθρωποι του Soros και της Μοσάντ.

Το αριστερο-φιλελέ ζεύγος Περλικού και Καρανίκα ...το συναντήσαμε και σε συλλογή υπογραφών διαφόρων διανοούμενων Πρεσβείας και Στοάς ...που ζητούσαν να καταδικαστούν οι εθελοντές Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων (!) ως συνένοχοι στη σφαγή της Σρεμπρένιτσας, που ως γνωστόν πραγματοποίησαν οι Δυτικοί κι όχι οι Σέρβοι.

Πάρα πολλοί εκ των ονομάτων που ζητούσαν να τιμωρηθούν οι Έλληνες εθελοντές ...ξαναβρέθηκαν σε άλλη συλλογή υπογραφών που υποστήριζε το σχέδιο ΑΝΑΝ!

Λεπτομέρειες γι' αυτό το δίκτυο ανθρώπων που
φαίνονται να εκπροσωπούν κάτι διαφορετικό, αλλά όποτε τους χρειάζονται οι ξένοι νταβατζήδες ενώνονται σε ένα τάγμα εφόδου θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα γνωστά Σορo-κόμματα OAKKE, Φιλ. Συμμαχία, ΔΡΑΣΗ, Οικολόγοι Πράσινοι, Ουράνιο Τόξο, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ... συστρατεύονται πολύ συχνά πριν από τις εκλογές.

Πράκτορες φυσικά υπάρχουν και σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ κλπ... και κάθε φορά που οι νταβατζήδες τους θέλουν ενωμένους ώστε να μας αλυσοδέσουν πιο εύκολα ...διαπιστώνουμε ότι οι δήθεν εχθροί συμφωνούν μαζικά για τα Μνημόνια με 255 ψήφους στους 300.

Υ.Γ.: «Είναι μικρός ο κόσμος κι είναι κρίμα να μην ξέρουμε τους ρουφιάνους που ζουν ανάμεσά μας».



 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/03/blog-post_15.html

Εντυπωσιακό: Δείτε τί έκανε Maddison στον ισθμό της Κορίνθου (video)

 
Αυτό που έκανε θέλει πολλά κότσια !! Άλμα με μηχανή πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου, με κίνδυνο της ζωής του. Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε…



Αυτό που έκανε θέλει πολλά κότσια !! Άλμα με μηχανή πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου, με κίνδυνο της ζωής του. Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε…

- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160314/sports/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-maddison-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85-video#sthash.gp3fE09c.dpuf


: http://www.pronews.gr

Η Μάχη της Παλμύρας: Στο 1 χλμ ο στρατός της Συρίας – Φόβοι μην ανατιναχτούν τα αρχαία!

Το βράδυ της Κυριακής ο στρατός της Συρίας κατέλαβε τρία σημεία «κλειδιά» στα περίχωρα δυτικά της αρχαίας πόλης Παλμύρα.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Al Masdar News, ο στρατός έθεσε υπό τον έλεγχό του το ύψωμα 800, τον λόφο Αλ Αμντάν και τον λόφο Αλ Θαρ, εκεί που βρίσκονται και τα αρχαία λατομεία, σε κοντινή απόσταση από τα δυτικά άκρα της αρχαίας πόλης.
Από την περασμένη εβδομάδα τα κυβερνητικά στρατεύματα προωθούνταν καθημερινά εκατοντάδες μέτρα προς την Παλμύρα, η οποία παραμένει υπό την κατοχή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/1_14.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters