Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 28/09/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ME ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΜΣ ΛΕΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΝ «ΩΣΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΕ ΔΙΚΙΟ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ FED…ΑΛΛΕΣ 2 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΤΥΧΑΙΟ;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΓΚΕΣΑΡΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ. Τι είναι η Ανάληψη; 5D, Lord Sananda (απόσπασμα από τις ′′ Νέες Γραφές ′′)

* Η Μεγάλη Αφύπνιση είναι ασταμάτητη.... * Θα πάμε από τρισδιάστατα σε πολυδιάστατα όντα.... Τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει στον ύπνο μας γιατί θυμόμαστε την άπειρη δύναμη μας που είναι να κρατάς αγάπη ανάμεσα σε όλους *.....
Η Πνευματική Αναγέννηση της Νέας Εποχής φέρνει ένα κύμα ισχυρής ενέργειας φωτισμού *....
Θα φέρει το πιο σκοτεινό στο φως.... * Επίκειται πτώση των συστημάτων...

Ο εκλογικός έλεγχος της Αριζόνα διαπίστωσε ότι ο Τραμπ κέρδισε την Πολιτεία με μεγάλη διαφορά. Έρχονται εξελίξεις

Τα αποτελέσματα του  εκλογικού ελέγχου της Αριζόνα για τις εκλογές του 2020 στην κομητεία Maricopa δείχνουν πολυάριθμες αποκλίσεις που εντοπίστηκαν σε έντυπα ψηφοδελτίων, υπογραφές, σύνολα ψήφων και πολλά άλλα. 

Ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα του ελέγχου παρουσιάστηκε από τον Dr. Shiva Ayyadurai, ο οποίος ανακάλυψε πάνω από 17.000 διπλά ψηφοδέλτια, καθώς και πολλά άλλα ζητήματα, όπως οι σφραγίδες “επαληθευμένο και εγκεκριμένο” στους φακέλους των ψηφοδελτίων που είναι τυπωμένες πίσω από τη σελίδα. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters