Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η Σαλάτα του καρδιοπαθή

Η Σαλάτα του καρδιοπαθή

 1/2 τεμάχιο πράσινη σαλάτα (μαρούλι βουτύρου)
 1/2 τεμάχιο μωβ σαλάτα (είδος μαρουλιού)
 1/2 αβοκάντο
 1 χούφτα καρύδια πέκαν ή Ελληνικά καρύδια
 1 χούφτα τοματίνια
 1 χούφτα κατεψυγμένα blackberries
 1 ρόδι (καθαρισμένο)
 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μια μεγάλη πιατέλα, στρώστε χοντροκομμένα κομμάτια πράσινης & μωβ σαλάτας.
2. Κόψτε σε λωρίδες το αβοκάντο και απλώστε το πάνω στις σαλάτες.
3. Τοποθετήστε το ρόδι στο κέντρο της πιατέλας.
4. Γαρνίρετε περιφερειακά τη σαλάτα με τα blackberries (ξεπαγώστε για 2 ώρες), τα πέκανς & τα τοματίνια.
5. Στύψτε το λεμόνι και λούστε τη σαλάτα σας.
* Μερίδες 1
Η σαλάτα δεν περιέχει λάδι (υπαίτιο για καρδιοπάθειες**).
Συνδυάζει ιδανικά ξινά φρούτα, τα οποία είναι πλούσια σε λυκοπένιο, ελλαγικό οξύ & αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τα Ω3 (καρύδια) και το μαγνήσιο (πράσινη σαλάτα), έχουν την δυνατότητα να προκαλούν μέγιστη αγγειοδιαστολή, καλύτερη οξυγόνωση και διάλυση της αρτηριακής πλάκας.
Μια σαλάτα ιδανική για καρδιοπάθειες, προβλήματα κυκλοφορικού συστήματος και προστάτη.
** Το λάδι ευθύνεται για καρδιοπάθειες (σύμφωνα με τους καλύτερους σύγχρονους καρδιολόγους της Αμερικής): 
Dr. Caldwell Esselstyn (Prevent and reverse heart disease)
Dr. Dean Ornish (Reversing Heart Disease)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Τα κοράκια ήταν οι επενδυτές της Αριστεράς

Δίνουν σπίτια και επιχειρήσεις σε οικονομικούς εγκληματίες - Τα επενδυτικά δάνεια που τάζουν θα πάνε στις νέες κοινοπραξίες Τραπεζών με funts.

Μαρία Τσολακίδη

Το χειρότερο σενάριο απ' όλα επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση για τα "κόκκινα δάνεια" βάζοντας ως διαχειριστές ξένα funts και την κυριότητα των ακινήτων θα την έχουν οι τράπεζες. Φτιάχνουν κοινοπραξίες μαφιόζικης προέλευσης στις οποίες Τράπεζες και funts θα ορίζουν την περιουσία των Ελλήνων ιδιωτών και επαγγελματιών. Ο οφειλέτης εγκλωβίζεται τεχνηέντως από την κυβέρνηση έχοντας μπροστά την τράπεζα που θα του ζητά τις νομοθετημένες προϋποθέσεις του νόμου 4336/15 αλλά και τα κοράκια που σκοπό θα έχουν να κερδίζουν από το αίμα των δανειζομένων αλλά και από την ίδια την εθνική οικονομία.

Στουρνάρας - Τσακαλώτος: Οι εκτελεστές

Οι εκτελεστές αυτού του νέου σχεδίου ολοκληρωτικής καταστροφής για τους δανειολήπτες είναι ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας. Οι κοινές σπουδές, η συγκατοίκησή τους στην Οξφόρδη και οι εξορμήσεις τους στις Άλπεις κατά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Αντιθέτως οι δυο τους έχοντας κάνει τον απαραίτητο πολιτικό κύκλο στην
Ελλάδα συναντιούνται για να ολοκληρώσουν ένα από τα έργα που τους δόθηκε από τους δανειστές να φέρουν εις πέρας.
Εκτός από το στραγγάλισμα των δανειοληπτών οι εταιρείες που θα δίνουν εντολές στις τράπεζες για τα εκατοντάδες δάνεια που έχουν βαλτώσει θα στήνουν και την επιχείρηση τιμές ακινήτων για όλη την Ελλάδα. Ένα τεράστιο, τερατώδες real estate με την στήριξη των ΤτΕ η οποία θα αδειοδοτεί ως επενδυτές τα κοράκια που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα. Οι συναλλαγές που θα κάνουν οι συγκεκριμένες εταιρείες σε κοινοπραξία με τις τράπεζες θα καθορίσουν τα νέα επίπεδα τιμών στην αγορά ακινήτων. Έχοντας λοιπόν, στα χέρια τους εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα σε όλη την χώρα μέσω των "κόκκινων δανείων" θα έχουν τον ρόλο και ενός άτυπου μεσιτικού τραπεζικού υπεργραφείου το οποίο θα ανεβάζει ή θα ρίχνει τις εμπορικές τιμές και των μη υποθηκευμένων ακινήτων όπως θέλουν τα κοράκια που θα ορμήξουν στην ελληνική αγορά ή όπως θα θέλουν οι κυβερνήσεις για να εισπράττουν Φόρο Ακινήτων για τα χρέη των μνημονιακών δανείων.

Επιχείρηση "Κόραξ"

Ο κ. Τσακαλώτος για να χρυσώσει το χάπι της κατάπτυστης αυτής απόφασής του υποστηρίζει ότι τα funts σε κάποιες περιπτώσεις θα παραδίδουν τα κλειδιά στον δανειο-οφειλέτη με ταυτόχρονη διαγραφή του χρέους. Φαίνεται ότι κάποιοι οι οποίοι πήραν δάνεια αλλά κρατάνε ψηφοθηρικά την κυβέρνηση από τα ευαίσθητα σημεία της θα σώσουν τα ακίνητά τους ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι θα υπάρχει αυτή η εξαίρεση όταν οι τέσσερις υπόλοιπες προτάσεις των εταιρειών προς τους οφειλέτες θα είναι οι εξής:

- Αποπληρωμή του δανείου με έκπτωση αλλά με εφάπαξ το ποσό στο ταμείο (πράγμα αδύνατον για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση των Ελλήνων).

- Θα εξουσιοδοτούνται από τον δανειολήπτη να βρίσκουν οι εταιρείες αγοραστή για το ακίνητο, να αρπάζουν τα χρήματα ως οφειλόμενα και μετά να διαγράφουν το υπόλοιπο χρέος του οφειλέτη. Δεν μιλάμε βέβαια για καμία διαγραφή χρέους αλλά για τα πανοτόκια και τις προσαυξήσεις που έβαζε η τράπεζα όσο διάστημα το δάνειο είχε μετατραπεί από την οικονομική ασφυξία των δανειοληπτών σε "κόκκινο".

- Άμεση μεταβίβαση του ακινήτου στην εταιρεία Τράπεζα-funt, διαγραφή του χρέους κι αν θέλει ο ιδιοκτήτης θα ζει στο πρώην σπίτι του με ενοίκιο που θα δίνει στην εταιρεία. Ο,τι πλήρωσε μέχρι το δάνειο να γίνει "κόκκινο" πάει υπέρ Τσακαλώτου και Στουρνάρα.

- Κατάσχεση του ακινήτου και μεταφορά του οφειλέτη σε άλλο ακίνητο που θα έχει αρπάξει η εταιρεία από άλλον Έλληνα με "κόκκινο δάνειο". Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία θα σε περνάει από κόσκινο για τα εισοδήματα και τις μηνιαίες αποδοχές για να σου προτείνει σε πόσα τετραγωνικά θα ζεις και σε ποια περιοχή για να μπορείς να της πληρώνεις ενοίκιο για το κατασχεθέν από άλλον σπίτι που θα ζεις.

Παίρνουν στα χέρια τους την ελληνική Οικονομία

Η μεταβίβαση των εναπομεινάντων ελληνικών επιχειρήσεων στα χέρια ξένων είναι το δεύτερο επίτευγμα της ελληνικής κυβέρνησης. Θα δημιουργηθεί ένα άλλο σχήμα κοινοπραξίας Τράπεζας και funts όπου εκεί θα γίνει το μεγάλο μακελειό των ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρηματιών.
Καταρχάς θα φτιάξουν τομείς σύμφωνα με τους οποίους τα δάνεια όλων των τραπεζών θα πηγαίνουν σε μία κοινή ομάδα. Δηλαδή όλα τα "κόκκινα δάνεια" των κτηνοτροφικών μονάδων από όλες τις τράπεζες θα ελέγχονται ξεχωριστά από τα ανάλογα δάνεια ξενοδοχειακών μονάδων όλων των τραπεζών.
Η κοινοπραξία τράπεζα-funt όταν κρίνει ότι δεν μπορεί να καλυφτεί το χρέος του επιχειρηματία θα κάνει άμεσα εκκαθάριση της επιχείρησης και θα ξεπουλά όσο-όσο με σκοπό οι τράπεζες να πάρουν τα λεφτά τους και το μπόνους τους τα funts.
Όταν κρίνουν ότι μία επιχείρηση μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα σε λειτουργία απ΄ ό,τι βάζοντάς της λουκέτο τότε θα μετοχοποιούν τα δάνεια, τις μετοχές θα τις αγοράζουν οι εταιρείες και ο επιχειρηματίας θα παίρνει μετοχές ανάλογες με το χρέος του. Από επιχειρηματίας δηλαδή γίνεται εργάτης των εταιρειών.

Τα κοράκια ήταν οι επενδυτές του κ. Τσίπρα

Το ψέμα της κυβέρνησης για τις επενδύσεις που θα έρθουν στην Ελλάδα είχε κοντά πόδια και τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ποιες θα είναι οι επενδύσεις που θα ανοίξουν την αγορά και που οι τράπεζες θα ρίξουν χρήμα για να κινηθεί πάλι η οικονομία.
Στις επιχειρήσεις που με το ζόρι θα γίνουν ιδιοκτησία αυτών των εταιρειών κοινοπραξίας, το funt θα αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο βάζοντας το χρήμα. Το χρήμα από πού θα το παίρνει; Από τους συνεταίρους τους Τράπεζες κι έτσι η Τράπεζα θα δανείζει το funt και τον εαυτό της και ο μικρότερος μέτοχος που θα είναι ο επιχειρηματίας θα πληρώνει το νέο δάνειο και θα νιώθει σωσμένος και αναπτυγμένος αλλά πάντα δανειοδοτούμενος.
Στο τελευταίο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου όπου και ο πρωθυπουργός κάλεσε Αμερικανούς επενδυτές να έρθουν στην Ελλάδα μίλησε και ο κ. Κώστας Καραγιάννης συνεργάτης του αμερικανικού funt "Apollo Management International" (εταιρεία που "σώζει" κόσμο από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Δελχί στα 25 χρόνια λειτουργίας του). Ο κ. Καραγιάννης είπε στο συνέδριο:"Οι εισροές κεφαλαίων σε βιώσιμες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις είναι οι πρώτες εισροές για την ανάκαμψη της οικονομίας που προσομοιάζουν σε άμεσες ξένες επενδύσεις". Αυτό, λοιπόν, ήταν το σχέδιο ανάκαμψης της Οικονομίας της αριστερής κυβέρνησης από την πρώτη φόρα που κυβέρνησε. Κοράκια να μπουν στο παιχνίδι και να κρατήσουν στα χέρια τους την εναπομείνασα δευτερογενή και τριτογενή παραγωγή στα χέρια τους.
Το επικίνδυνο για την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι οι συγχωνεύσεις όλων των δανείων ανεξαρτήτου ποσού και συμβάσεων Τράπεζας-επιχειρηματία σε κλάδους. Με αυτό τον τρόπο τα κοράκια θα μπορούν να καθορίζουν τι θα μεταποιεί ή θα παράγει η Ελλάδα. Θα ρίχνουν χρήμα για να "σώζουν" σύμφωνα με το δικό τους κέρδος και αν το κέρδος τους είναι να καταστραφούν τομείς της ελληνικής οικονομίας τότε θα τους καταστρέψουν συνολικά και όχι μεμονωμένα.
Το επόμενο πρόστυχο σχέδιο που αναμένουμε από τα μυαλά τύπου Τσακαλώτου και Στουρνάρα είναι για το τι θα γίνει με τα "κόκκινα αγροτικά δάνεια" διότι μπορεί οι Τράπεζες να έχουν αρπάξει την ελληνική γη με τις τραπεζικές καλλιέργειες αλλά έχοντας στα χέρια τους το 75% της ελληνικής καλλιεργήσιμης γης τα funts δεν θα μείνουν έξω από τον πραγματικό χρυσό της ελληνικής οικονομίας που δεν είναι άλλος από την αγροτική οικονομία.


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/blog-post_43.html

Ενεργειακό «χαράτσι» σε όλα τα ακίνητα από το 2016

Στον δρόμο που έχει χαράξει η Ατζέντα 21


Από την 1η Ιανουαρίου 2016 είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ) και για κτίσματα μικρότερα των 50 τ.μ., όταν αυτά ενοικιάζονται ή πωλούνται. Αυτό σημαίνει ότι και οι μικρές γκαρσονιέρες πλέον θα πρέπει να ελέγχονται για την ενεργειακή τους απόδοση.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση πιστοποητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) απαιτούταν σε όλα τα κτίρια επιφάνειας άνω των 50 τ.μ., (κατοικία, μόνιμη και παραθεριστική, γραφεία, εμπορικές χρήσεις, συνάθροιση κοινού, εκπαίδευση, προσωρινή διαμονή, υγεία και κοινωνική πρόνοια, κλπ), ως εξής:

Με το πέρας της κατασκευής κάθε νέου ή ριζικά ανακαινιζόμενου κτιρίου.

Από 09.01.2011: σε κάθε πώληση-αγορά ενιαίου κτιρίου ή πώληση-αγορά τμήματος κτιρίου (π.χ. διαμέρισμα).

Από 09.01.2012 στην ενοικίαση τμήματος κτιρίου κατοικία (π.χ. διαμέρισμα) και επαγγελματικής στέγης.

Επίσης τα συστήματα θέρμανσης των κτιρίων πρέπει να
επιθεωρούνται υποχρεωτικά τουλάχιστον κάθε πέντε (5) έτη για συστήματα με λέβητες συνολικής ωφέλιμης ονομαστικής ισχύος έως είκοσι (20) έως και εκατό κιλοβάτ (100 kW) τουλάχιστον κάθε δύο (2) έτη, για συστήματα με λέβητες άνω των εκατό κιλοβάτ (100 kW) (ανά 4 έτη αν χρησιμοποιούν αέριο ως καύσιμο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 9 Νοεμβρίου, σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΠΕΑ πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Τα νέα αυτά δεδομένα αφορούν πλέον όλους τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν να πουλήσουν ή να ενοικιάσουν την περιουσία τους αν δεν έχουν προχωρήσει προηγουμένως σε ενεργειακή επιθεώρηση. Σημειώνεται ότι το κτιριακό απόθεμα της χώρας υπολογίζεται σε 7 εκατ.

Κι αν για τα σχετικά καινούργια σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους η ενεργειακή απόδοση είναι ικανοποιητική, για τα ακίνητα 40 ετών και πάνω υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Τα περισσότερα θεωρούνται «ενεργειακά σουρωτήρια», ειδικά οι πολυκατοικίες του κέντρου που έχουν εγκαταλειφθεί και απαξιωθεί.

Θεωρείται δεδομένο ότι η υποχρέωση ενεργειακής επιθεώρησης θα τα κατατάξει σε πολύ χαμηλές κατηγορίες ρίχνοντας ακόμη περισσότερο την αξία τους.

Αλλωστε, αυτός είναι και ένας λόγος όπου διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας πωλούνται ακόμη και κάτω από 10 χιλιάδες ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το κόστος για την επιθεώρηση, αυτό είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, με τους εξειδικευμένους επιθεωρητές και κυμαίνονται ανάλογα με την επιφάνεια του ακινήτου.

Σίγουρα, όμως, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να περιμένουν ότι θα πληρώσουν πάνω από 1 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Βεβαίως, αν κάποιος ιδιοκτήτης θελήσει να αναβαθμίσει το ακίνητό του και να «ανέβει κατηγορία» θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε ιδιαίτερα κοστοβόρες εργασίες (αλλαγή κουφωμάτων και αλουμινίων, σκίαστρα, μονώσεις κ.λπ.).

Η ΠΟΜΙΔΑ διαμαρτύρεται για την έκδοση των πιστοποιητικών τονίζοντας ότι εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται μόνο με την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμισή τους, που απαιτούν σήμερα σοβαρότατες δαπάνες, οι οποίες πρέπει να επιδοτούνται από το κράτος.

«Το κράτος έχει καταργήσει κάθε φορολογική απαλλαγή, κάθε επιδότηση ή πρόγραμμα στήριξης της εξοικονόμησης ενέργειας, και αύξησε τον ΦΠΑ στις επισκευές κτιρίων από το 13% στο 23%.

Αν αυτό δεν αλλάξει ριζικά, αν δεν υπάρξει σημαντική ελάφρυνση στο φόρο εισοδήματος, μειωμένος ΦΠΑ στα υλικά και εργασίες και συγκεκριμένα κίνητρα, κανένα ενεργειακό πιστοποιητικό δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως εκτιμάται, οι απώλειες εσόδων του Δημοσίου από τη φοροαπαλλαγή (υπολογίζονται σε 95 εκατ. με υπόθεση για αναβάθμιση 50.000 κατοικιών) υπερκαλύπτονται από τα επιπλέον έσοδα, ύψους 305 εκατ. ευρώ που θα αποφέρει η έκδοση αποδείξεων από τους επαγγελματίες της οικοδομής που θα κάνουν τις σχετικές εργασίες καθώς και από τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης των εργαζομένων για την εκτέλεσή τους».

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Για ακίνητα πριν το 1983 (ανέγερση πριν από 14/3/1983)

• Αντίγραφα Αρχιτεκτονικών Σχεδίων (Κάτοψη/Σκαρίφημα ακινήτου)

• Αντίγραφο δήλωσης του ακινήτου στο Κτηματολόγιο (εάν έχει γίνει δήλωση)
Διευκρίνιση: Για την διενέργεια Ενεργειακής Επιθεώρησης δεν απαιτείται δήλωση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο.

• Αντίγραφο Τοπογραφικού Διαγράμματος / Σκαρίφημα (προαιρετικό)

• Τίτλος Ιδιοκτησίας (προαιρετικό)

• Φύλλο Συντήρησης Λέβητα (προαιρετικό)

• Τιμολόγια ενεργειακών καταναλώσεων (π.χ. ΔΕΗ, Φυσικού Αερίου) (προαιρετικό)

* Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εύρεση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του ακινήτου σας δωρεάν.

Για ακίνητα μετά το 1983 (ανέγερση μετά από 14/3/1983)

• Αντίγραφα Αρχιτεκτονικών Σχεδίων (Κάτοψη/Σκαρίφημα ακινήτου)

• Αντίγραφο δήλωσης του ακινήτου στο Κτηματολόγιο (εάν έχει γίνει δήλωση)

Διευκρίνιση: Για τη διενέργεια Ενεργειακής Επιθεώρησης δεν απαιτείται δήλωση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο.

• Αντίγραφο Οικοδομικής Άδειας

• Αντίγραφο αίτησης ρύθμισης ημιυπαίθριων χώρων (εάν έχει πραγματοποιηθεί αίτηση)

• Αντίγραφο Τοπογραφικού Διαγράμματος / Σκαρίφημα (προαιρετικό)

• Τίτλος Ιδιοκτησίας (προαιρετικό)

• Φύλλο Συντήρησης Λέβητα (προαιρετικό)

• Μελέτη Θερμομόνωσης (προαιρετικό)

• Τιμολόγια ενεργειακών καταναλώσεων (π.χ. ΔΕΗ, Φυσικού Αερίου) (προαιρετικό)

* Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εύρεση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του ακινήτου σας δωρεάν.

ΠΗΓΗ: enikonomia

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/2016.html

Η «παγίδα» του περιουσιολογίου


Του Αντώνη Μουζάκη*

Η καθιέρωση περιουσιολογίου των Ελλήνων πολιτών αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση, η οποία έχει ψηφιστεί στο Εθνικό Κοινοβούλιο (ν. 4336/14.8.2015). Για την κατάρτιση του περιουσιολογίου, έχουν προβλεφθεί μία σειρά από ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν στην συλλογή των πληροφοριών που θα το απαρτίζουν.

Κατά σειρά οι αρμόδιες αρχές θα καταρτίσουν συνολικό σχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με βάση την αποτελεσματική διυπηρεσιακή συνεργασία, το οποίο θα περιλαμβάνει:

α) εντοπισμό των μη δηλωμένων καταθέσεων μέσω ελέγχων των τραπεζικών συναλλαγών σε τραπεζικά ιδρύματα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Έως σήμερα, την συνθήκη για την άμεση αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών την έχουν υπογράψει 96 κράτη

β) θέσπιση προγράμματος εθελοντικής γνωστοποίησης με κατάλληλες κυρώσεις, κατάλληλα κίνητρα και διαδικασίες επαλήθευσης, σύμφωνα με τη διεθνή βέλτιστη πρακτική και χωρίς καμία αμνηστευτική διάταξη. Ο όρος αμνηστευτική διάταξη πιθανά θα ορίζει ότι τα εισοδήματα που θα δηλωθούν εκ των υστέρων από τους φορολογούμενους θα φορολογηθούν με την κλίμακα των φορολογικών συντελεστών της περιόδου την οποία αφορούν και ελπίζουμε με μη εφαρμογή οιασδήποτε ποινικής δίωξης που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών

γ) αποστολή αιτήματος προς τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παροχή δεδομένων περί ιδιοκτησίας και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων από Έλληνες πολίτες. Ο έλεγχος, δηλαδή, των περιουσιακών στοιχείων δεν θα περιοριστεί μόνο στις αδήλωτες καταθέσεις του εξωτερικού, αλλά στο σύνολο της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό, πχ ακίνητα, μετοχές κλπ.

Συμπερασματικά, οι Ελληνικές αρχές θα σχηματίσουν μέσω διασταυρωτικών ελέγχων την πλήρη εικόνα της συνολικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών που διατηρείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Ενδεικτικοί Κίνδυνοι

– Η διασφάλιση των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων (κινητή και ακίνητη περιουσία) των πολιτών που θα συντάξουν το περιουσιολόγιο, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ενδεχόμενη διαρροή τους και η κακόβουλη χρήση τους.

– Η διασφάλιση ότι δεν θα αποτελέσει βάση για μελλοντική φορολογία της συνολικής περιουσίας, έναντι της φορολογίας της ακίνητης περιουσίας που έχουμε σήμερα (ΕΝΦΙΑ).

– Η διασφάλιση ότι οι πιθανές διαφορές μεταξύ των εισοδημάτων που έχουν δηλωθεί κατά το παρελθόν, με το σύνολο της περιουσίας του περιουσιολογίου, δεν θα οδηγήσουν σε φορολογικούς ελέγχους κατά το δοκούν και κατά βούληση (οι περισσότεροι Έλληνες ένεκα του περιουσιολογίου θα εμφανιστούν εκατομμυριούχοι…). Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αυταπόδεικτα αδικήματα φοροδιαφυγής που θα πρέπει πάντα να είναι στο στόχαστρο του φοροελεγκτικού μηχανισμού.liberal.gr

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» (ΚΕΝΤΡΙΚΑ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ , ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

1α
…………….
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
………………………………………..

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=19060

''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 2-12-2015

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''-Ε.ΣΥ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ''ΓΑΛΑΞΙΑΣ'' ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΣΤΙΣ 2-12-2015.
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters