Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ"...ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

kafyras_0.jpg
(εκ δεξιών ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Μπαλιούκος,ο Δήμαρχος Πύργου Παρασκευόπουλος,ο πρώην Νομάρχης και νυν Αντιπερειάρχης Καφύρας και ο Δήμαρχος Αμαλιάδας Λυμπέρης) 

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;!!! ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟ ΕΙΠΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;
ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΜΕ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ...ΚΑΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;!!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;;
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!! ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΧΕ 13 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ;;;
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΟΥ...
-ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ.
-ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
-ΟΤΙ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ...
ΑΛΛΑ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ,ΤΟ 2010 ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΟΜΙΛΟ..." ΤΟΥ...ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ;;(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ)...
ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!
ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ;;;
ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΩ;;;...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!! ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ;;;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ,ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..."ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ,ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ;;;;
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ EI E.N.D.,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ!ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! 
ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟ,ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ..."ΟΜΙΛΟ..." ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ...ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΧΝΑ ΠΕΡΙ...ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΕ...ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ" ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ...ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΠΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!
...................................................................................................
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ...
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ...ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ,ΑΚΟΟΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ι.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!

EI E.N.D. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ !!!

ΔΙΟΤΙ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ,ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)!!! ΚΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΩΦΕΥΕΙ!!! 

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ!ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ,ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΛΙΜΝΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ "ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ!!!
ΕΔΩ,ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ...
-ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ...ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;;;
-Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡ-ΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;
ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ...
-Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ;,Ο ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ,ΙΣΩΣ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ,ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ;;; ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟ...2010...!!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ή ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ...
Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ...ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;;
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ...
...............................................................................
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΥ)...
viewer.png
viewer (1).png
viewer (2).png
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_490.html

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!! (συμπληρωμένο με ένα "μπράβο" για όλους)



Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ  να υποβάλλει πρόταση μορμφής κατά της κυβέρνησης, επειδή τα ΜΑΤ εισέβαλαν σε κτήρια της ΕΡΤ, τα οποία είχαν καταληφθεί από απολυμένους.
Διαφωνούμε  με όσους λένε ότι η απόφαση αυτή στηρίζει και συσπειρώνει μια κυβέρνηση, που ήταν ετοιμόρροπη, λόγω της ανταρσίας βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι διαφωνούσαν με την πρόθεση  της να επιβάλλει φόρους πάνω στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Διαφωνούμε με όσους λένε ότι, τώρα, εξ αιτίας του ΣΥΡΙΖΑ και της μομφής του, οι "αντάρτες" της ΝΔ είναι υποχρεωμένοι, όταν έρθει ο νόμος της νέας φορολογίας,  να μην ανατρέψουν μια κυβέρνηση, που λίγες μέρες πριν στήριξαν.
Θεωρούμε κορυφαίο πολιτικό γεγονός δύο πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ:
1. Να υποβάλλει πρόταση μομφής, λόγω της εισβολής των ΜΑΤ στο κτήριο της ΕΡΤ, και
2. Την υπόσχεση που έδωσε, όταν απολύθηκαν οι εργαζόμενοι, ότι θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, όταν αυτός θα γίνει κυβέρνηση. 
Για να αναπτύξουμε στη συνέχεια τις απόψεις μας, με ορθό και σύμφωνο με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ τρόπο, ανακαλούμε στη μνήμη μας και την υπόσχεση που έχει δώσει, ότι θα επαναφέρει υπό κρατικό έλεγο τον χρυσό της Χαλκιδικής.
Κατόπιν όλων αυτών, αναμένουμε να πράξει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ανάλογες περιπτώσεις. Δηλαδή:
1. Όταν θα εισβάλλουν τα εντεταλμένα όργανα της τρόικας στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, να καταθέτει πρόταση μομφής.
Και 2. Να δεσμευτεί ότι όποιος φυλακιστεί για χρέη,  θα αποζημιώνεται και όποιος χάνει την περιουσία του, θα την πάρει πίσω, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση.
Αν δεν το κάμει, παρακαλούμε να μας εξηγήσει τους λόγους.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.
(τη φωτογραφία βρήκαμε στην ομάδα ΥΠΕΡΒΑΣΗ και είναι αυτή με την οποία διαφωνούμε)
-------------
ithacanet:
Μια σοβαρή πρόταση, έστω και χιουμοριστικά δοσμένη.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή δεν ενδιαφέρονται για τη μαζική εκκαθάριση των Ελλήνων από τις περιουσίες τους; Η φυλάκιση, επειδή κάποιος δεν τα κατάφερε, ως επιχειρηματίας, έγινε, με νόμο, έγκλημα. Και η "τιμωρία" αυτού του είδους "εγκλήματος" δεν ενδιαφέρει το κομματικό σύστημα; Είναι πολιτικά ορθή η πολιτική των κατασχέσεων και των φυλακίσεων, ώστε να μην έχει την ίδια πολιτική μεταχείριση, με άλλα γεγονότα και καταστάσεις;
Με τις κατασχέσεις που ξεκίνησε η εφορία, με τις διαδικασίες κατάσχεσης και φυλάκισης που ξεκινούν τον άλλο μήνα από τον Ο.Α.Ε.Ε., δεν έχουμε καθαρή κρίση και σκέψη. Δεν μας αρκούν ούτε η ως τώρα σιωπή, ούτε τα μισόλογα.
Μετατραπήκαμε σε οφειλέτες, γίναμε φορείς ποινικών αδικημάτων, εξ αιτίας πράξεων και παραλείψεων όλων των κυβερνήσεων και όλων των κομμάτων που παρίσταναν και παριστάνουν την αντιπολίτευση, εδώ και δεκαετίες.
Στην κατάσταση που ζούμε θέλουμε καθαρές λύσεις και όχι αοριστολογίες και μισόλογα.
Αλλιώς, θα πάρουμε την εξουσία και το νόμο στα χέρια μας.
Οι νόμοι υπάρχουν για τη ζωή και όχι η ζωή για τους νόμους, (που έφτιαξαν κάποιοι λίγοι, κατ΄εντολήν τοκογλύφων).
Και όπως είπε ο Απόστολος Παύλος: "και ευρέθη μοι η εις ζωή, αύτη εις θάνατον" (και η εντολή που όφειλε να με οδηγήσει στη ζωή, αυτή η ίδια με οδήγησε στο θάνατο). (Προς Ρωμαίους επιστολή, Ζ' 10)
Όταν οι νόμοι, αντί για τη ζωή, οδηγούν προς τον θάνατο, αλλάζουν. Και αν δεν τους αλλάξετε εσείς, θα τους αλλάξουμε εμείς.
Η υποταγή του κομματικού συστήματος στην απαίτηση του ιδρυτή της δυναστείας, τέλειωσε. Δεν την ξέραμε. Τη μάθαμε:
"Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του."
Mayer Amschel Rothschild(1742-1812)
Όλοι μαζί, καταστήσατε το τεράστιο αυτό θέμα, σαν τα "ψιλά γράμματα" των δανειακών συμβάσεων. Αποκρύψατε την εντολή. Και θα εξετάσουμε, αν αυτό αποτελεί αντικείμενο ποινικής δίωξης για εθνική προδοσία. Και δεν αφορά μόνο εκείνους που έπραξαν, αλλά και εκείνους που παρέλειψαν και εξακολουθούν να παραλείπουν οποιαδήποτε αναφορά στην εντολή, την οποία τηρούν κατά γράμμα.
Και το χρήμα και οι νόμοι είναι αρμοδιότητα του λαού.
Διεκδικούμε και οργανωνόμαστε, για να πάρουμε αυτή την αρμοδιότητα.
Έχει κανείς την εντύπωση ότι εδώ που φτάσαμε, θα μείνουμε μόνο στα λόγια;
Τι άλλο έχουμε να χάσουμε στη χαμένη μας ζωή;

 

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, ώρα 6μμ, στην αίθουσα του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4470.html

Μαζεύουν με κούτες “καυτά” έγγραφα σε Τράπεζα της Ελλάδος και Πειραιώς;

Περίεργη κινητικότητα υπήρξε στα κεντρικά στα κεντρικά της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς λίγες μόλις ώρες αφού ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση.
Κυρίως τη νύχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου οι περαστικοί και γείτονες είδαν περισσότερα φώτα από το αναμενόμενο για πολλές και ασυνήθιστες ώρες. Οι φωταψίες κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα στα γραφεία των τελευταίων ορόφων. Εκεί που εργάζονται
τα υψηλόβαθμα στελέχη και υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα “καυτά” έγγραφα που αφορούν τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια από το δίδυμο Σάλλα – Προβόπουλου στον τραπεζικό τομέα.
Τα έγγραφα που μπορούν να τινάξουν το (όποιο έχει απομείνει) τραπεζικό σύστημα στον αέρα και να στείλουν σωρηδόν δεκάδες άτομα στον Κορυδαλλό μαζεύτηκαν σε κούτες και έφευγαν διακριτικά φορτωμένα σε οχήματα.
Όσο και αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος θεωρούν πως την έχουν δεδομένη τη σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, το δίδυμο Σάλλα – Προβόπουλου πάντοτε φοβάται την περίπτωση “ατυχήματος”. Ένα “ατύχημα” που μπορεί να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και στις ζωές των ίδιων ολέθρια αποτελέσματα…
olympia.gr

http://www.katohika.gr/2013/11/mazevoun-me-koutes-kauta-eggrafa-se-trapeza-tis-ellados-kai-peiraios.html

AYTOΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ Παραδίδουν την Θράκη σε "τουρκόφρονες" δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους



Στην προσπάθειά της η κυβέρνηση να σταματήσει επερχόμενες συντριβές στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, αλλά και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου, θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προσφέροντας για πρώτη φορά την ευκαιρία στους Τούρκους να επιβάλουν "τουρκόφρονες" δημάρχους σε μεγάλους δήμους της Θράκης, με κίνδυνο να δημιουργήσουν ένα νέο Κόσοβο.
Ας δούμε πρώτα τι μας επιφυλλάσει ο νέος νόμος που για την αλλαγή του δεσμέυτηκε πάλι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών, γεγονός που δείχνει ότι επισπεύδει τις διαδικασίες.
Το Υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται το τελευταίο διάστημα την πρόταση, η οποία πρόθεση της κυβέρνησης είναι να έχει άμεση ισχύ από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σύμφωνα με την πρόταση που επεξεργάζεται ο Γιάννης Μιχελάκης:
Θα υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια. Ένα για τους υποψήφιους δημάρχους με αλφαβητική σειρά και ένα δεύτερο για όλους τους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτως παράταξης. Οι πολίτες δηλαδή θα επιλέγουν ξεχωριστά δήμαρχο και ξεχωριστά δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτως παρατάξεων.
Σε περίπτωση που κάποιος δήμαρχος πιάσει την πρώτη Κυριακή το όριο του 42%, θα εκλέγεται αυτοδίκαια, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει και δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή.
Σημείο κλειδί θα είναι η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Αν δηλαδή ένας δήμαρχος, έχει απαραίτητα την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο ή όχι. Η λόγική επιβάλει πως ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα ανακηρύσσει συνδυασμό πριν τις εκλογές και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον το 51% των δημοτικών συμβούλων υπέρ του. Για παράδειγμα, σε ένα 31μελές συμβούλιο, αν ο νικητής δήμαρχος δεν εκλέξει 15 συμβούλους την πρώτη Κυριακή, αλλά 12, τότε θα εκλέγονται οι 3 που του λείπουν από τους επιλαχόντες της παράταξής του που κατετάγησαν μετά τον 30ό. Σ' αυτή την περίπτωση οι 3 επιλαχόντες θα αφαιρούνται από τις υπόλοιπες παρατάξεις.
Όμως αυτό δεν έχει αποφασιστεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να δούμε, δημάρχους να προσπαθούν να "κουμαντάρουν" δήμους με μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
Για πρώτη φορά θεσπίζεται όριο εκλογής 5%, για τους υποψηφίους δημάρχους. Κανένας υποψήφιος δήμαρχος δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, εφ' όσον ο ίδιος προσωπικά δεν πιάσει το ποσοστό αυτό. Η διάταξη αυτή ισχύει και για τους δημοτικούς συμβούλους, των οποίων ο επικεφαλής του συνδυασμού δε συγκεντρώσει το 5%, ακόμα και αν οι ίδιοι προσωπικά συγκεντρώσουν περισσότερες ψήφους από συνυποψηφίους τους άλλων παρατάξεων.
Στην περίπτωση της Θράκης όλοι γνωρίζουν ότι το τουρκικό προξενείο θα επιδιώξει να συντονίσει την μειονοτική ψήφο,και να επιβάλει την γραμμή "Τούρκοι, ψηφίστε Τούρκους", σε προσδιορισμένους φυσικά από το ίδιο "τουρκόφρονες" υποψήφιους δημάρχους. Έτσι σε πολλούς δήμους που αυτή τη στιγμή έχουν χριστιανούς δημάρχους κινδυνέυουμε να δούμε την αλλαγή τους με μουσουλμάνους.
Μέχρι τώρα η μουσουλμανική ψήφος διασκορπιζόνταν μεταξύ των κομμάτων, τώρα με τον νέο νόμο θα συγκεντρώσουμε την μειονοτική ψήφο από μόνοι μας στους "υποψήφιους" της Άγκυρας. Το όριο του 42% και ταυτόχρονα η ελευθερία ψήφισης "όποιου θέλουμε" αποτελεί "βούτυρο στο ψωμί" του Ερντογάν να πραγματοποιήσει το όνειρό του να βάλει δικούς του ανθρώπους στον κρατικό μηχανισμό της περιοχής, και να ενισχύσει τα "επιχειρήματα" της Τουρκίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη είχε υπάρξει υποψηφιότητα μειονοτικού νομάρχη το 2006 στην υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, όταν το ΠΑΣΟΚ έδωσε το "χρίσμα" στην Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, η οποία δήλωνε και "τουρκάλα".
Τώρα με το όριο στο 42% και ψήφιση όποιου συμβούλου επιθυμεί ο καθένας, είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ !!!

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας!!! Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα!!!
 
Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει.Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε - χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής. Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας.
Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου. Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.
Ντοκιμαντέρ...




 
http://www.katohika.gr/2013/11/i-sfagi-mas-exei-arxisi.html

Η Ελλάδα ήταν ο προορισμός των 20.000 καλάσνικοφ; Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί;

Από την Ιόλη Πιερίδη
 
Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! 
 
Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας. Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από "κάρφωμα" στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά. Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση!
 
Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα. Το θέμα είνα τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 
 
Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα. Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.
 
Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.
 
Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων. 
 
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.
 
Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.
Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια  επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου. Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.  στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής. Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου.»
 
Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.
H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.
ss
Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.
 
http://www.freepen.gr/2013/11/20000_10.html

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-11-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:20 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ http://www.onradio.gr/player.php?id=309 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.artfmradio.com/


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:20 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ 
 
 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/11/1020-httpwwwonradiogrplayerphpid309.html

Ο ΔΑΜΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΦΟΡΒΑΔΩΝ...

horse-clouds.gif
Ερώτηση...
"Νικητας Καραγιαννης
τι να γράψω ρε παιδιααάααααααα!!!!!!??????"......
..................................
Απάντηση...
George Christodoulou UncleGeorge 
Αυτό το ερώτημα το έχω κάνει κι εγώ... (στον εαυτό μου...) και πιθανόν πολλοί αλλοι από σας... 
ΕΙναι η αναμονή πριν από την μάχη... μέσα στο χαράκωμα... περιμένοντας να αρχίσει το πυροβολικό του εχθρού να βάλει εναντίον μας... 
Πολλοί σε αυτήν την αναμονή "σπάνε"... ο λόγος???.. χμ.... έχουμε να πούμε πολλά σε αυτό το σημείο.
Οι λόγοι ειναι πολλοί... όπως θα λέγαμε... αφορμές. Αλλά... πίσω από τις πολλές αφορμές (όλες μαζί μαζεμένες) υπάρχει μια ΑΙΤΙΑ.
Όπως λέγαμε και στον Στρατό (όσοι έχουνε πάει στο Στρατό το μαθαίνουνε από την πρώτη βδομάδα).... "Οι ΑΦΟΡΜΕΣ ειναι πολλές... η ΑΙΤΙΑ είναι ΜΙΑ. Η ΕΜΠΛΟΚΗ".
Σας ζητώ συγνώμη... που σας κάνω να διαβάζετε ολόκληρο κατεβατό... αλλά πρέπει να το κάνω, για να εξηγηθώ με αρκετούς από τους φίλους μου οι οποίοι κατά καιρούς αρχίζουνε και μου κάνουνε την ερώτηση... "Θείο .... γιατί αργεί??? Γιατί αργούνε να ξυπνήσουνε τα πρόβατα???
Η όλη διαδικασία στα μάτια μας φαίνεται αργή.... αργή .... αργή... και γεμίζουμε με ένα κάρρο συναισθηματικές φορτίσεις... Τι είναι αυτές οι φορτίσεις??? Η ευδαιμονία που μας δημιουργείται: 
- και μόνον με την σκέψη ότι σύντομα θα ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... 
- και μόνον με την σκέψη ότι θα βγούμε απο αυτό το τέλμα που κάποιοι μας έχουνε ρίξει...
- και μόνον με την σκέψη ότι δεν θα κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου...
- και μόνον με την σκέψη ότι θα έχω μια σταθερή εργασία για να εξασφαλίσω ενα εισόδημα να ζήσω εγώ και η οικογενειά μου με αξιοπρέπεια... και το ίδιο θα συμβαίνει και για τον διπλανό μου...
- και μόνον με την σκέψη ότι θα ταΐζω τα παιδιά μου με τροφή που δεν είναι δηλητηριασμένη και το νερό δεν θα είναι μολυσμένο με ένα κάρο απόβλητα, μέταλλα και φθόριο....
-και μόνον με την σκέψη ότι τα παιδιά μου, αλλά κι εγώ θα έχουμε πρόσβαση σε μία σωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.... 
- και μόνον με την σκέψη ότι υπάρχει ελπίδα να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ότι θα λογοδοτήσουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ...
- και μόνον με την σκέψη, φουντώνουμε και είμαστε σε θέση... να ξεκινήσουμε για να γράψουμε καινούργιες ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, καινούργιους ΜΑΡΑΘΩΝΕΣ, και να ξανακάνουμε την Διαδρομή που έκανε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ όπως επίσης να γράψουμε ενα καινούργιο ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40. ΓΙΑΤΙ???? Διότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ "ΘΥΜΙΚΟΝ".
Τι σημαίνει αυτό??? Εδώ λοιπόν είναι που θα σας κουράσω...
Έχω να γράψω τόσα... που στο τέλος θα μου πείτε.... "Θείε... άει σ΄οιχτίρ... πάει λάλησες κι εσύ"... 
Δεν με πειράζει.... αφήστε εμένα να έχω λαλήσει.... και συνεχίστε το διάβασμα...
Σαν ΘΥΜΙΚΟ ΕΘΝΟΣ όμως που είμαστε... έχουμε και τα "πάνω μας"... ΑΛΛΑ... έχουμε και τα "κάτω μας"...
Κοιτάξτε τριγύρω σας... 
Κυριαρχεί η κατάθλιψη, η μιζέρια και το μιρμίρισμα (θα έλεγα "κλαψομούνιασμα"... αλλά δεν θέλω να σκανδαλίσω κανέναν από σάς). 
Όσοι έχουνε πάρει τα "πάνω τους" είναι φανερό γιατί... δεν χρειάζεται να σας δώσω εγώ την απάντηση... την ξέρετε από μόνοι σας την απάντηση...
Όσοι είναι ακόμη στα "κάτω τους"... ΔΥΟ είναι οι εξηγήσεις... 
α) Βρίσκονται ακόμη εν υπνώσει (παγιδευμένοι από χρώματα, κόμματα, δόγματα...) 'Η....
β) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Με την δεύτερη κατηγορία δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου.... δεν με αφορούν (NOT MY BUSINESS)...
Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή που με ενδιαφέρει κυρίως...
Για αυτούς υπάρχουνε δύο λύσεις...
α) 'Η να ανοίξουνε τα μάτια τους (έστω δειλά δειλά) για να δούνε το φώς σιγά σιγά και να μην τυφλωθούνε.
β) 'Η να ξυπνήσουνε μετά απο ένα σοκ...Το ποιό θα μπορούσε να ήτανε το σοκ δεν θα ήθελα να μπώ σε διαδικασία λεπτομερειών διότι θα με λυπούσε πολύ να δώ οτι ίσως αρκετοί θα χανότανε λόγω της "βλακείας" τους, θα έλεγα. Αναφέρομαι ειδικά στα χριστιανά... που θα πρέπει να λάβουνε σοβαρά υπ' όψιν την παραβολή με τις "παρθένες"... Λαμβανομένου υπ' όψιν ότι τα λόγια αυτά τα έβαλε στο στόμα του Ιησού, ο Ευσέβιος και οι συν αυτώ, που ήτανε τέλειοι γνώστες της Ελληνικής Γραμματείας....
Θα μπορούσατε να αναρωτηθείτε και να πείτε... "τι μας λέει ο θείος τόση ώρα??? Που θέλει να καταλήξει???"
ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ... αγαπητά μου ανεψούδια... στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
Δεν ξέρω πόσοι από σας γνωρίζετε την πραγματική ιστορία των άθλων του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ και σε τι λεπτομέρεια.
Είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε αυτήν... διότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.... ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ... ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ... ως έπρεπε... και ο λόγος??? τον γνωρίζετε πολύ καλά... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ... 
Μας κρύψανε πάρα πολλά στοιχεία από τον πολιτισμό μας 'Η ακόμη αλλάξανε την μορφή τους και προσπαθήσανε να τα γελοιοποιήσουνε... 
Εεε.... λοιπόν μάθετε ότι η ιστορία των ΑΘΛΩΝ του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ είναι το μονοπάτι της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... και μάλιστα είναι ΓΡΑΜΜΕΝΗ με ανεξίτηλα γράμματα που κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να τα σβύσει... Όλα τα συστήματα που πολεμούνε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ... κάνουνε ΠΑΝ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... να δυσφημίσουνε και να αποτρέψουνε τους ΕΛΛΗΝΕΣ απο την ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ...
Εύλογο το ερώτημα... "που είναι αυτές οι γραφές Μπάρμπα Γιώργο"???
Απάντηση.... ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.... 
"Απορία ψάλτου βηξ".... τι?? πώς??? Που στον ουρανό???
Είναι ο κύκλος του ΖΩΔΙΑΚΟΥ... ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ... τα οποία φυσικά όλοι σας τα γνωρίζετε... αλλά τα γνωρίζετε από λανθασμένη γωνία όψεως τελείως αποπροσανατολισμένη και αλλοιωμένη μέχρι του σημείου που να μην είναι δυνατόν να αναγνωρισθή... ότι θα ήτανε δυνατόν να είναι η καταγραφή ενός πνευματικού μονοπατιού που θα μπορούσε να ακολουθήση για να φτάσει στην ΘΕΩΣΗ.
Δεν θα συνεχίσω παρακάτω με το θέμα των ζωδίων ή όπως είναι γνωστό αυτό το θέμα και σαν αστρολογία... διότι θα πρέπει να γράψω βιβλίο ολόκληρο.Θα σταματήσω μόνον σε έναν άθλο τον ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΕΣ ΦΟΡΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ. 
Αντιπροσωπεύεται από το Ζώδιο του Αστερισμού του Κριού και είναι πρώτο στην σειρά στον ζωδιακό.
Τι μας λέει η "ιστορία" αυτού του άθλου???
206757__black-and-white-beauties_p.jpg
Ήτανε λέει ο Διομήδης, γιος του Άρη και βασίλευε κάπου στην περιοχή που είναι η σημερινή Θράκη.Ο Διομήδης λοιπόν ήτανε ξακουστός για τους περίφημους σταύλους όπου έκανε εκτροφή αλόγων... και πολεμικών φορβάδων.Άγρια ήτανε αυτά τα άλογα και θηριώδεις οι Φορβάδες,,, και όλοι τρέμανε στο ακουσμά τους, διότι όταν ξεφεύγανε, αφανίζανε πέρα ως πέρα τον τόπο. Ο Διομήδης, έκανε ό,τι μπορούσε.... και κατάφερνε και μάζευε όλα τα άλογα και τα μάντριζε, εκτός απο δύο φορβάδες, μια άσπρη και μια μαύρη, που τρώγανε όποιον πήγαινε κοντά τους.... 
Τότε λοιπόν ο Διομήδης, αναγκάστηκε να ζητήσει την βοήθεια του Ηρακλέους...
Ο Ηρακλής πήρε και τον φίλο του που τον ακολουθούσε παντού, τον Άβδηρο, να πάνε να πιάσουνε τις φορβάδες. Για να κάνουμε το μακρύ κοντό... τις έπιασε σχετικά με ευκολία (Ηρακλής ήτανε αυτός ντε...) και επειδή τις έπιασε εύκολα, θεώρησε ότι θα μπορούσε και ο Άβδηρος βαστώντας τα χαλινάρια των φορβάδων να τον ακολουθήσει. Μπροστά λοιπόν ο Ηρακλής, γεμάτος αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές του και πίσω ο Άβδηρος σέρνοντας απο τα χαλινάρια τις φορβάδες...
Ναι αλλά ο Άβδηρος δεν ήτανε σαν τον Ηρακλή στιβαρός, δυνατός και γυμνασμένος ... και οι φορβάδες αφήνιασαν, ποδοπάτησαν τον Άβδηρο, τον καταξέσκισαν και αφού τον σκοτώσανε φύγανε και πάλι τρέχοντας για τους κάμπους.Ο Ηρακλής έτρεξε ξωπίσω τους και τις ξαναέπιασε και με τα δυνατά του και επιδέξια χέρια τις οδήγησε με ασφάλεια στους σταύλους.ΝΑΙ... αλλά ο Άβδηρος ήταν πλέον νεκρός.labor08a.jpg
Που κολλάνε τώρα, τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που ανέφερα παραπάνω???Μα, τα συναισθήματα συμβολίζονται από τις δύο φορβάδες... 
Αν δεν έχεις εκπαιδευμένα, δυνατά και έμπειρα χέρια δεν είναι σίγουρο ότι θα "κάνεις καλά" τις φορβάδες...Θα σε φάνε... όπως φάγανε τον Άβδηρο... Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον ΗΡΑΚΛΗ.... αυτός ήτανε Δυνατός, εκπειδευμένος και έμπειρος... και προσέξτε... δεν έκανε καμμιά κίνηση να σκοτώση τις φορβάδες.Απλά τις έβαλε κάτω από έλεγχο και τις οδήγησε στον σταύλο. Το μόνο του σφάλμα ήτανε ότι ήτανε λίγο υπερόπτης και πήρε τις φορβάδες στην αρχή αψήφιστα, αλλά έπρεπε να σκοτωθεί ο Άβδηρος για να πάρει το μάθημά του.
και συνεχίζω... 
Έχουμε έρθει εδώ σε αυτόν τον δυαδικό τεταρτοδιαστασιακό κόσμο, για να πάρουμε εμπειρίες... διότι από εκεί που ήρθαμε, δεν έχουνε εμπειρίες, ούτε την γνώση πάνω στο συναισθηματικό πεδίο.Απλά θα αναφέρω ότι στην νεκρώσιμη χριστιανική ακολουθία, υπάρχει το "ενθα ούκ εστι πόνος, ου στεναγμός"... σας λέει τίποτε αυτό? Η έξοδος από αυτήν την διάσταση δεν αγγίζει τον συναισθηματικό χώρο.
Αλλά.... σταματάνε εκεί... και δεν μας λένε τίποτε άλλο... δεν ξέρουνε η δεν θέλουνε να μας το πούνε????
Πάμ παρακάτ....
Παίρνοντας λοιπόν τις εμπειρίες... και δεν μιλάμε για μια εμβίωση.... μέσα στις χιλιάδες χρόνια (από τότε που κατεβήκαμε έχουμε ενσαρκωθεί κάποιες χιλιάδες φορές από όλα τα σημεία του ζωδιακού) πήραμε αμέτρητες εμπειρίες, οι οποίες εμπειρίες καταγραφήκανε στο DNA μας.... το οποίο DNA με την έκθεση σε νετρίνο αποκτά και περισσότερες απολήξεις... γιατί??? Απλά οι μνήμες που ήτανε καταχωρημένες στην απλή έλικα ήτανε σε ΖΙΡ form... και σιγά σιγά άρχισε το UNZIP... για να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το ταξίδι μας... διότι...
ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.... να πάμε να τους πούμε το τι μάθαμε, το τι εμπειρίες είχαμε και να τους διδάξουμε τι σημαίνει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ... ΑΛΛΑ...
Αυτό το ΑΛΛΑ.... πάντα με τρομοκρατούσε και μου έκανε τα μέσα μου να χορεύουν.... 
Αλλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο που να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τις φορβάδες στον σταύλο θα πρέπει να γυμναστούμε, να γίνουμε δυνατοί και να μάθουμε το ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ... διαφορετικά θα μας φάνε όπως φάγανε τον αδύναμο Άβδηρο.
Μπορεί και η δύναμη, και η επιδεξιότητα να υπάρχει στις μνήμες μας.... δεν τις έχουμε όμως βγάλει στην επιφάνεια. Όταν λοιπόν μάθουμε να κυριαρχούμε πάνω στο Συναίσθημα... ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ.
Οι απογοητεύσεις και η δυσαρέσκεια ή τα διάφορα άλλα αρνητικά συναισθήματα που μας κυριεύουν μερικές στιγμές... καλό θα ήτανε να μάθουμε να κυριαρχούμε πάνω τους και να μην επιτρέπουμε να τρώνε ή τις σάρκες μας ή το λογικό μας...
Οι Αγγλόφωνοι έχουνε μια έκφραση και την χρησιμοποιούνε συχνά.... "HOLD YOUR HORSES" (βάστα τα άλογά σου) και σημαίνει 
"ΗΡΕΜΗΣΕ"... δεν ξέρω αν την δανειστήκανε από τον μύθο του Ηρακλή... Αν ΝΑΙ.... καλά κάνανε...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
ΕΡΡΩΣΘΕ
Υ.Γ. Τελικά ίσως να έχει σε πολλά σημεία δίκιο ο Νικήτας)

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/o-damasmos-twn-agriwn-forbadwn.html

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ > Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
image321


  1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία 
  2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
  3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
  4.  Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
  5.  Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .
  6.  Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
  7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
  8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
  9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
  10.  Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
  11.  Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/ayth-th-hwra-pane-na-xepoylhsoyn-gia-340-dis.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters