Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ

O Webster Tarpley δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν, είναι συγγραφέας, ερευνητής και πτυχιούχος Ιστορικός και Οικονομολόγος, Αναλύει με εξαιρετικό, εκτενή και κατανοητό τρόπο, τα εγκλήματα της νεοταξίτικης ολιγαρχίας, αφ’ενός μέσα από το δόγμα του υπερπληθυσμού και το ψευτο-οικολογικό εφεύρημα, που θέλει την καταστροφή των βιομηχανιών αλλά και την πληθυσμιακή μείωση (εξόντωση) για την «προστασία» του δήθεν υπερθερμαινόμενου πλανήτη, αφ’ετέρου με τη δαμόκλειο σπάθη που λέγεται ΔΝΤ η οποία αιωρείται απειλητικά πάνω από τα κράτη στον πλανήτη, και την εθνική τους κυριαρχία:

« Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με απόλυτη καταστροφή, δεν είναι το χρέος. Αυτό, το οποίο τους απειλεί, είναι η άγνοια. Οι Έλληνες αγνοούν τα πλέον βασικά πράγματα της οικονομίας και σ' αυτήν την άγνοια στηρίζονται τόσο οι ξένοι, που τους λεηλατούν, όσο και οι δικοί τους "Εφιάλτες", που τους προδίδουν.



Το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν θα "υποθηκεύσει" ολόκληρη τη χώρα, μετατρέποντας τα άχρηστα ομόλογα των τοκογλύφων σε υπερπολύτιμα ενυπόθηκα δάνεια. Αυτός θα απειλήσει την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Γιατί; Γιατί το ΔΝΤ είναι ένας "μετατροπέας" χρημάτων και υποχρεώσεων. Το ΔΝΤ μετατρέπει τα χρέη του κράτους απέναντι σε ιδιώτες —και μάλιστα απατεώνες— σε χρέη του κράτους απέναντι σε άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς.

Το ΔΝΤ μετατρέπει τα ακίνδυνα χρέη του ελληνικού κράτους απέναντι σε ιδιώτες σε επικίνδυνα χρέη απέναντι σε κράτη και λαούς.Βάζουν την Ελλάδα να "δανείζεται" από τους λαούς, για να ξεπληρώνει τους τοκογλύφους. Όταν θα τους ξεπληρώσει πλήρως, θα έχει μπροστά της ακόμα μεγαλύτερο χρέος, το οποίο όμως —δυστυχώς γι' αυτήν— θα είναι πραγματικό χρέος απέναντι σε λαούς. Θα είναι πραγματικό χρέος με υποθήκες και όχι "αέρας" των "τζογαδόρων". Το "μοιραίο" της χρεοκοπίας δεν θα το αποφύγει, εφόσον εξακολουθεί να δανείζεται, χωρίς να παράγει, αλλά οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες, εφόσον απέναντί της θα στέκονται κράτη και λαοί και όχι τα λαμόγια της τοκογλυφίας. Οι τοκογλύφοι θα έχουν πάρει ήδη τα χρήματά τους και θα τα ξεκοκαλίζουν στα διάφορα σημεία του Πλανήτη.

Μια "κανονιά" της Ελλάδας θα παρασύρει στην ολοκληρωτική πτώση ολόκληρη την εβραϊκή συμμορία, που νόμισε ότι με χρωματιστές "δολαριοπορδές" μπορούσε να κατακτήσει τον κόσμο. Μια "τόγκα" —σύμφωνα με την αργκό της οικονομικής πιάτσας— της Ελλάδας θα τους κάνει να δακρύσουν μέχρι θανάτου.

Η Ελλάδα, με μια στάση πληρωμών, αυτήν τη ζημιά αυτή μπορεί να την κάνει τεράστια. Τόσο τεράστια, που να τις πάρει όλες με τη σειρά σαν ντόμινο.

Γιατί μπορεί να υπάρξει αυτό το ντόμινο; Γιατί η Ελλάδα με τη στάση της μπορεί να δώσει απτές αποδείξεις στους πελάτες τους ότι τους εξαπάτησαν. Υπάρχει απάτη, όταν η ίδια εταιρεία, που έβαζε τους πελάτες της να αγοράζουν ελληνικά ομόλογα, ήταν η ίδια που επένδυε σε CDS σε πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας. Υπάρχει απάτη, όταν βάζεις τους πελάτες σου να αγοράσουν με "χρυσάφι" αυτό, το οποίο στη συνέχεια εσύ ο ίδιος αποκαλείς "σκουπίδι" και "τζογάρεις" εις βάρος του. Για όσο διάστημα οι κερδοσκόποι έπειθαν τους πελάτες τους ότι έχουν τον τρόπο —μέσω ΔΝΤ— να πάρουν τα χρήματά τους από την Ελλάδα, δεν κινδύνευαν με αγωγές και μηνύσεις. Ήταν συνένοχοι μεταξύ τους και όλοι μαζί προσέβλεπαν στην ίδια "λεία". Αν η Ελλάδα αρνηθεί να τους δώσει αυτά τα κέρδη, θα διχάσει αυτήν τη συμμορία. Όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι πελάτες τους θα στραφούν εναντίον των τοκογλυφικών εταιρειών για αποζημιώσεις» .

 
http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/blog-post_9007.html

Κυρία Διαμαντοπούλου?...Σας ενημερώνω.



Κυρία Διαμαντοπούλου
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ’Η ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ 9-11-2010 ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΔΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΞΕΡΩ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ).
ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ) ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ 299 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΑΔΑ  ΚΑΘΕ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ  ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΤΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΦΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩ ΠΟ; (ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ) ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΔΕ ΞΕΡΩ:

-1-ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!!!!!ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙ ΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ή ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ ;

-2-ΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ Μ.Μ. Ε .
ΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Π.Χ. ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗ ΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΕΙΛΗ (ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΤΟΜΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

-3-ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩ ΡΓΑΝΩΝΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.

-4-ΕΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ 3,56 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.(ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;)

-5-ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;)

-6- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ;ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ) ΡΟΥΧΙΣΜΟ,ΟΧΗ ΜΑΤΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
(ΕΥΤΥΧΩΣ !!!ΤΟ ΚΟΡΟΙ ΔΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ)  ΠΩΣ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ (ΑΝ ΕΧΕ ΤΕ) ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 299 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AMERIKANIKOY KANAΛΙΟΥ C. N.N: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ! ( ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑ….ΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

-7-Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ:
-Α- ΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΑΡΑΓΕ: ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;
(ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΓΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΙ ΚΡΥΦΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ  ΕΠΟΠΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ή Ο ΑΓΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;
-Β-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.: ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟ (ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ  ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ.
(ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΑΞΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΙ ΑΞΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ;;;;;;) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ .ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Μ.Κ.Ο ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΕΙΞΙΑΣ;
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΚΙ ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΕΙΞΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;
ΦΥΣΙΚΑ 100% ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΟΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΟΤΑΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΚΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ.
Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΟΤ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ  ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΠΕ [ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ‘Η ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ] ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;  ΕΣΕΙΣ , Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΣ, ’Η Ο Μ-----Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΤΥΠΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
ΤΑΚΗΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_5189.html

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !


Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ksipnistere

Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....
Εδείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου. Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα… έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.

Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: “Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr”. Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα…ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.

Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko (προφανώς και υπάρχει) με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ’ ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου σε πήρα τηλέφωνο και σου ζήτησα να βρεθούμε. Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα είναι κανένας όπως και έγινε. Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια. Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες …λογικές!

[…] Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία.. Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο.

[…] Όμως μου κάνει εντύπωση ότι στις αρχές του 2009 θυμήθηκες για το troktiko και δεν το θυμάσαι όταν με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα. Τότε Μάκη ήξερες και μετά το ξέχασες; Θυμάσαι πάλι τι σου απάντησα; «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλη μια φορά το έκανες και αφορούσε στον κ.Κοντομηνά. Να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη και ενώ τα μεταφερόμενα χρέη από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA αφορούσαν σε μεταγενέστερη περίοδο. Άρα δεν έπρεπε να πληρώσει ο Κοντομηνάς τα σπασμένα άλλου και αυτό στο είχα εξηγήσει πολλές φορές. Πάλι δεν έστειλα e-mail στα παιδιά του troktikou (σε αυτούς δηλαδή που γνώριζα). Ο μισθός μου είναι συγκεκριμένος και χωρίς …αέρα.

Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ. Αυτό έγινε σε συνεννόηση δική μου με τον Τάσο Καραμήτσο που πράγματι έβγαλε ένα ποσό το οποίο κάθε μήνα μοίραζα σε διαφορετικά παιδιά και κρυφά από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι στους δημοσιογράφους έλεγα ότι το ήξερες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Παίζαμε κρυφτό δηλαδή για να τους δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Σε αυτό μπορείς να με κατηγορήσεις ότι σε εξαπάτησα. Βέβαια αργότερα επειδή είχα τύψεις και όταν τελείωσε η συνεργασία σου με την εφημερίδα, στο είπα και απλά με κοίταξες. Μην πεις δηλαδή ότι έστω και εκ των υστέρων δεν το γνώριζες. Όπως λες ψευδώς τώρα.

Τα χρήματα αυτά τα έδινε η εφημερίδα με εντολή Θέμου και Καραμήτσου και τα μοίραζα ΌΛΑ στο γραφείο. Συμβολικό ποσό αλλά ουσιαστικό για να επιβραβεύονται οι δημοσιογράφοι που έγραφαν στην εφημερίδα.

Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσεις. Αλλά την εφημερίδα θα την κλείσεις. Και πάλι σου είπα πολλά πράγματα στα οποία επιβεβαιώθηκα πολλούς μήνες αργότερα. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τον φίλο μου. Πούλα το ποσοστό και μην μιλάς με ηρωισμούς. «Όχι δεν με ξέρετε εγώ θα τα χαρίσω και αν πάρω χρήματα θα πετάξω από το παράθυρο». Πράγματι πήρες 15εκ ευρώ και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν κέρασες το γραφείο ούτε ένα κουτί με …πάστες. Εκεί δεν έκανες τις κινήσεις που έπρεπε. Ρόμπεν των …φτωχών με 15 εκ ευρώ δεν γίνεται χωρίς ένα τυπικό κέρασμα.

Δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι και αλλιώς είχες «αλλοιωθεί» κατά την άποψη μου πολύ νωρίτερα. Και στο είχα επισημάνει. Όπως πολλές φορές σου είπα ότι τα παιδιά στο γραφείο ΔΕΝ πρέπει να είναι ανασφάλιστα. Αλλά μάταια….

Από τον Απρίλιο και μετά από συνεχή και διαρκή αιτήματα έγινε κατορθωτό τον Σεπτέμβριο να δοθεί στους δημοσιογράφους μια αύξηση δυσανάλογη της δουλειάς που έκαναν και του ποσού που πήρες από την εφημερίδα. Δούλεψαν και τα παλικάρια εκεί και το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας. Ευτυχώς μου είπες κάνε ότι αύξηση νομίζεις στα λογικά πλαίσια. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και αυτό το ξέρουν τα παιδιά στο γραφείο. Ζήτησα να πληρώνονται με επιμίσθιο όλοι όσοι εργάζονται από το τηλεοπτικό γραφείο στην zougla.gr και οι οποίοι(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! Σε αυτό διαφωνούσα και μάλιστα το είχα αναφέρει δεκάδες φορές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι ίδια. Οι δημοσιογράφοι να κάνουν τα πάντα και να μην πληρώνονται από το portal. Μακάρι να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος έρχεται να εργαστεί σε ένα γραφείο πρέπει να δουλεύει με τα ίδια χρήματα για όλο τον όμιλο.

Υπήρξε ποτέ κάποια μικρή έστω καταγγελία για την συμπεριφορά μου στο γραφείο επί 17 χρόνια; Ποτέ. Και γι’ αυτό δεν θεωρούσες σκόπιμο να περνάς έστω και για βόλτα. Επί όσων άλλων λες να σου απαντήσω και σε αυτά: Γιατί να κρυφτώ πίσω από τον κ.Δ.Κοντομηνά; Δεν είναι κρυφή η θέση που έχω και στην ελεύθερη αγορά οι μεταγραφές γίνονται.

Από τις όποιες προτάσεις που είχα επέλεξα αυτή που θεώρησα καλύτερη. Όσο για το troktiko. Γιατί να κρυφτώ πίσω του; Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Θεωρείς τους bloggers παράνομους και ενώ γνωρίζεις ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο. Εδώ γράφεις ΕΣΥ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στο zougla.gr και δεν θέλεις να το δείχνεις και κατηγορείς τους bloggers; Δες τι γράφεις: «Θυμήσου επίσης ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έγινε έξω φρενών, όταν το κατάλαβε, γιατί είχε απαγορεύσει στα μέλη της δημοσιογραφικής του ομάδας να συμμετέχουν σε blogs».

Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.
Ε, λοιπόν Μάκη επειδή κάνεις το κορόιδο θα σου πω με την ειλικρίνεια που έχω(περίεργο πως άλλαξες άποψη για τον συνεργάτη σου τόσο γρήγορα για ένα παλιοportal;) ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG. Ικανοποιήθηκες τώρα Μάκη; Εύκολο είναι να το μάθεις. Ξέρεις εσύ.

Λίγο με νοιάζει αν λες…κατασκεύασμα το troktiko αλλά περισσότερο με ενοχλεί που απαξιώνεις τους bloggers. Εντάξει το επόμενο κείμενο σου θα λέει ότι δεν διαφωνείς μαζί τους (για να μην σε κράξουν) αλλά διαφωνείς με δημοσιογράφους που έχουν κτλ κτλ.

Ε, όχι και σε εξαπάτησα Μάκη. Αν δηλαδή είναι αδίκημα το ότι λανθασμένα θεώρησες ότι δημιούργησα το troktiko τότε έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που εσύ δεν μπορείς να τον δεις. Υπάρχει αξιοπρέπεια Μάκη και γιαυτό έφυγα. Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσεις Μάκη ότι η ειλικρίνεια μου φάνηκε από όσα κατέθεσα για την υπόθεση του Θέμου και όχι για όσα ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ να καταθέσω. Τα ίδια που είπα τα ίδια και θα πω. Πρέπει να θυμηθείς ότι στον Κουκοδήμο δεν είπες ποτέ: «Τα νόμιμα». Εγώ του το είπα. Εκείνη την ώρα έπαιζες με τους ασυρμάτους σου. Έκανα νόημα σε σένα επειδή δεν άκουγες τι έλεγε να ακολουθήσεις αυτό που είπα και επανέλαβες το …ιστορικό: «τα νόμιμα». Το θέμα είναι και τι σου είπε. Αυτό δεν το θυμάσαι γιατί έπαιζες με τα καλώδια. Γιαυτή την υπόθεση πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά ψέματα δεν λέω όπως και δεν το έκανα τότε δεν θα το κάνω και τώρα. Η αδικία δεν μου αρέσει. Και δεν την ανταλλάσσω ούτε με 50 εκ ευρώ.
Λες παρακάτω στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ:

«Εμείς, τουλάχιστον, που είμαστε κοντά του (στον Μάκη δηλαδή) όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε την πάγια θέση του ο δημοσιογράφος να μην κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία και όταν έχει κάτι να γράψει, να το γράφει καθαρά και ξάστερα με την υπογραφή του και όχι με την… τρωκτική προβιά του…»

Μα, βρε Μάκη αφού εσύ την γράφεις την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ίδιου σου του portal! Το θέμα δεν είναι ότι γράφεις ως ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. Είναι μια στήλη ανώνυμη. Η ουσία είναι ότι γράφεις δήθεν ως τρίτος. Ούτε οι bloggers δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Ποινικοποιείς και την πνευματικότητα και λες πως από τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Τριανταφυλλόπουλο πήγα στον Κοντομηνά.

Δες με τι αλαζονεία ανεβάζεις εσένα και ρίχνεις ίδιος ίδιος. Οι υποθέσεις για ίδιος οποίες διώκεται ο Κοντομηνάς θα κριθούν από τα δικαστήρια αλλά προφανώς έβγαλες απόφαση. Το θέμα ίδιος δεν με αφορά. Δεν είμαι νομικός σύμβουλος. Το να χτυπάς ίδιος κάποιον επειδή πήρε έναν πρώην συνεργάτη σου, είναι ολίγον τι φτηνό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παραιτηθούμε όλοι από την ομάδα σου επειδή ίδιος καταδικαστικές αποφάσεις. Με την ίδια λογική εσύ γιατί δεν παραιτείσαι από τον ΑΝΤ1 που ο Μ.Κυριακού έχει ήδη πρωτόδικη καταδίκη για κακουργήματα; Γιατί δεν παραιτείσαι από το κανάλι που εργάζεσαι και υπάρχει η ιστορία με τα πλαστά τιμολόγια κάτι που δεν έγραψες ποτέ στο portal σου αλλά αντίθετα μου ζήτησες να προσπαθήσω να πείσω το blog troktiko να μην γράψει τίποτα. Ποινικοποιείς και ίδιος κοινωνικές σχέσεις;

Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση ρωτάω πάντα κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο έπραξα και για την πρόσληψη μου στον κ.Κοντομηνά του οποίου αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν έχω πάρει οικόπεδο από μοναστήρι και δεν έχω λόγο να κρύβω οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν και ο κ.Κοντομηνάς –ίδιος τιμήν του- μου είπε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αν έχω σχέσεις με το Άγιο Όρος, το Βατοπαίδι ή τον ηγούμενο ή με οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι. Και μόνο αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι εμπαθής. Γι’ αυτό και το δέχθηκα. Το χειρότερο ίδιος Μάκη είναι ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στην θέση που είμαι τώρα ίδιος και ότι δεν μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή σου. Δυστυχώς δεν έγινε σεβαστή η πρώτη μου δήλωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους αλλά μετά την άθλια επίθεση σου έπρεπε να απαντήσω με λεπτομέρειες. Σεβάστηκα την συγγενική σχέση ίδιος κουμπαριάς και γι’ αυτό έγραψα στην ανακοίνωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς πάλι Μάκη εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει φιλία και συγγενική σχέση. Αργά το κατάλαβα. Οι περισσότεροι στον χώρο με γνωρίζουν και ξέρουν αν όσα γράφω είναι αληθή. Αυτοί θα κρίνουν. Αν κάνεις τέτοια επίθεση σε μένα που ήμουν 17 και πλέον έτη δίπλα σου και δεν έδωσα ΠΟΤΕ κανένα δικαίωμα τότε σημαίνει ότι στον στρατό δεν σε αδίκησαν με το I5. Τo πήρες με το σπαθί σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που μου προσάπτεις. Και μάλλον ούτε εσύ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη αθλιότητα γράψεις. Δεν είναι τα πράγματα ίδιος νομίζεις. Ξεκίνησες έναν πόλεμο που δεν ήξερες που θα σε βγάλει. Η ζωή μου είναι τόσο διάφανη και το μόνο που ίδιος να μου προσάψεις είναι ότι είμαι ο κατασκευαστής ίδιος blog. Και αυτό είναι ανακριβές. Χάσαμε τα λογικά ίδιος, δηλαδή…

Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […]

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

πηγη http://www.ramnousia.com/2010/07/blog-post_2951.html

Οι προδότες έχουν ένα τέλος που τους αξίζει.. Την κρεμάλα


Οι προδότες έχουν ένα τέλος που τους αξίζει.. Την κρεμάλα
Άλλη μια αλήθεια που δεν λένε τα καταχρεωμένα ΜΜΕ που πήραν δάνεια από τον Γιωργάκη ,για να επιβιώσουν
Πριν λίγες μέρες η Γερμανική κυβέρνηση, κάλεσε τον κύριο Σημίτη ,να καταθέσει ,στην εξεταστική τους επιτροπή. γιατί έδωσε ψευδή στοιχεία ,και μας έβαλε πριν δέκα χρονιά στο ευρώ
Από τότε έχουμε πτωχεύσει, αλλά το κάλυπταν εντέχνως
Έτσι, ενώ με το ευρώ υποτιμήθηκε άμεσα το ελληνικό νόμισμα, και η αγοραστική αξία του Έλληνα πολίτη(,με 10 000 δραχμές έπαιρνες δέκα κιλά κρέας, και με 360 ευρώ τέσσερα)αφού κανένας βέβαια δεν ρωτήθηκε ,όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με δημοψήφισμα
Αναρωτιέστε πως καλύφτηκε η πτώχευση της Ελλάδας ,που έχει συντελεστεί εδώ και δέκα χρονιά.
Μα βέβαια με πλαστά στοιχεία
Μετά από την είσοδο στο ευρώ, οι τράπεζες ,έδιναν αφειδώς δάνεια και πιστωτικές κάρτες
Έτσι για την δεκαετία του 2000- 2010 φαίνονταν ότι το χρήμα κινείται στην αγορά ,άρα η οικονομία πάει καλά
Όμως το χρήμα αυτό κύριε Σημίτη, ήταν εικονικό
Από δάνεια και πιστωτικές κάρτες για ψώνια αγορές αυτοκινήτου ,σπιτιού κτλπ
Και αφού δημιούργησαν ένα τεχνητό παράδεισο, με τα δανεικά ,τώρα δημιουργούν εντέχνως μια τεχνική κόλαση, λες και δεν το ήξεραν…
Η Ελλάδα χρωστάει παντού
Κύριε Σημίτη, μετά το ευρώ πήρατε και ολυμπιακούς αγώνες ,πάλι δίνοντας πλαστά στοιχεία, περί υγειους οικονομίας
Οι μίζες δε σε αυτή την περίοδο ήταν απίστευτες
Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος εξωφρενική
Και εν τέλει τα ολυμπιακά ακίνητα ,ανεκμετάλλευτα από τον φόρο του ελληνικού λαού.
Πόσο στοίχησαν μόνο τότε, οι κρουαζιέρες της κυρίας Αγγελοπούλου με τους εκατό συμβούλους της ανά την Μεσόγειο?
Πόσο στοίχησε η μαϊμού ενδοεπικοινωνία της αστυνομίας ,τα περιβόητα cb σε μίζες??
Και πολλά αλλά...
Αλήθεια ενώ δεν έχουν λεφτά, και απειλούν με στάση πληρωμών ,πως υπάρχει το στανταρ κονδύλι των 10 εκατομμυρίων ευρώ για δαπάνες του ΝΑΤΟ?
Η άνθιση της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία ήταν τεχνητή, όπως τεχνητή είναι και η κρίση, για να συμπαρασύρει, βάση οργανωμένου σχεδίου ,όλη την Ευρώπη

Τελικά πρέπει να πάνε πολλοί φυλακή σε αυτή την χώρα

Και όπως είπε ο Μίκης οι προδότες έχουν ένα τέλος που τους αξίζει..
Την κρεμάλα

Ένα άρθρο από Αnemos
http://www.ramnousia.com/2010/11/blog-post_7424.html

Ενώ οι επαναστάτες σήκωσαν το γάντι που τους πέταξε ο Παπανδρέου, οι κυνοβουλευτικοί έρριξαν λευκή σημαία


Από την ημέρα που ο κατοχικός πρωθυπουργός έθεσε το δίλημμα στην διακαναλική συνέντευξη, «ή με ψηφίζετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ή πάμε σε εθνικές εκλογές», ήρθε στην επιφάνεια η αληθινή άποψη των κομμάτων που προδίδουν και εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό. Απάντησαν, «ο εκλογικός εκβιασμός του Παπανδρέου είναι αισχρός».
Αν πραγματικώς πίστευαν στον εαυτό τους και στην πολιτική τους, έπρεπε να σηκώσουν το γάντι, και να πουν, «Ναι, πάμε σε εθνικές εκλογές. Ας αναμετρηθούμε κ. Παπανδρέου».
Όλα τα κόμματα του κυνοβουλίου αρνήθηκαν να ζητήσουν ευθέως εθνικές εκλογές διότι δεν έχουν λύσεις για το τί θα γίνει με το μνημόνιο και το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδος. Το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν την κατοχική κυβέρνηση και τον Παπανδρέου εκ του ασφαλούς, αλλά συγχρόνως δεν θέλουν να αναλάβουν την κυβερνητική ευθύνη. Δεν έχουν το σθένος να αναλάβουν την εξουσία.
Αν η ΝΔ πάρει κατά τύχη την εξουσία, θα συνεχίσει την ίδια γραμμή Παπανδρέου. Το απέδειξε με την στάση του ο αρχηγός της παρατάξεως. Δεν τολμά να ζητήσει εθνικές εκλογές.
Αντιθέτως οι ηγέτες του Επαναστατικού Κινήματος φωνάζουν από καιρό ότι η πραγματική γνώμη ενός ανθρώπου εμφανίζεται κάτω από πίεση. Ό,τι και να λέει κάποιος που δεν αισθάνεται πίεση δεν έχει αξία. Όσο τα κόμματα του κυνοβουλίου δεν είχαν ευθύνη για την εξουσία, έκαναν ανέξοδη αντιπολίτευση. Τώρα που τίθεται το ερώτημα ποιός θα πάρει την εξουσία, κάνουν πίσω.
Οι επαναστάτες δεν κάνουν πίσω. Δηλώνουμε αποχή από τις εκλογές της κατοχικής κυβερνήσεως. Εκπαιδεύουμε τον Λαό στην πολιτική ανυπακοή.  Ζητάμε τον σχηματισμό Επαναστατικής Κυβερνήσεως για την οργάνωση παραλλήλων και ανεξαρτήτων εκλογών. Ζητάμε άμεση σύγκλιση Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως για την ψήφιση νέου Συντάγματος. Για το ολοκληρωτικό γκρέμισμα του ρωμέικου ψευδοκράτους και την ανοικοδόμηση ενός νέου Κράτους με βάση την Ελληνική ταυτότητα.
Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να εγκλωβιστούν στο ψευτοδίλημμα, «εκλογές ή αποχή». Η αποχή μας δεν σημαίνει απομόνωση και παθητικότητα. Αντιθέτως σημαίνει οργάνωση ανεξάρτητων εκλογών, με δικούς μας νόμους, ανεξάρτητες εκκλησίες του Δήμου, ανόθευτους εκλογικούς καταλόγους, και Ελληνικές πολιτοφυλακές που θα υπερασπίσουν τον Λαό και την Επανάσταση. Η αποχή από τις κατοχικές εκλογές είναι ενεργητική στάση πολιτικής ανυπακοής.
Τα κόμματα του κυνοβουλίου δεν είναι Ελληνικά, ούτε εκφράζουν τους Έλληνες. Το πραγματικό δίλημμα είναι: Επανάσταση ή κατοχή.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Έλλην που να τρέφει κοινοβουλευτικές ψευδαισθήσεις και εκλογικές αυταπάτες. Αν αλλάξουν ωρισμένοι πολιτικοί στα κυβερνητικά κλιμάκια δεν σημαίνει αλλαγή πορείας του Έθνους. Απαιτείται ξερρίζωμα όλου του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.
Ενώ το μεταπολιτευτικό καθεστώς δηλώνει ότι καταρρέει, είναι πολιτική αυτοκτονία να θέλει κάποιος Έλλην να δώσει εκλογική μάχη στο πεδίο του εχθρού. Η ανατροπή θα γίνει στους δρόμους με μάχες σε οδοφράγματα. Ουδείς πρέπει να τρέφει αυταπάτες, διότι θα κοστίσουν την ζωή φίλων και συγγενών του.
Όταν κάποιος πολίτης εθίζεται στο να προσαρμόζει την συμπεριφορά του στα νομικά πλαίσια του εχθρού, τότε δημιουργείται μία υποσυνείδητη συμφωνία μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής συμπεριφοράς. Ενώ εσωτερικώς όλοι οι Έλληνες θέλουν να αποτινάξουν το κατοχικό καθεστώς, η εξωτερική τους συμπεριφορά(συμμετοχή στις εκλογές του κατακτητού), τους ωθεί να πιστεύουν ότι με τον κατοχικό πρωθυπουργό δεν μας χωρίζει μία άβυσσος, αλλά μία διαφορά πολιτικής. Έτσι απαλείφεται ο όρος «κατακτητής» στο υποσυνείδητο του Λαού και ο Παπανδρέου μετατρέπεται σε έναν τυπικό πολιτικάντη που απλώς «εξαπάτησε τον Λαό με υποσχέσεις ότι υπάρχουν χρήματα».
Όποιος διάβασε το προεκλογικό πρόγραμμα του Παπανδρέου, και μελέτησε την πολιτική του πορεία, γνωρίζει ότι ο Παπανδρέου δεν εξαπάτησε τον Λαό. Είχε δηλώσει πολύ πριν τις εκλογές ότι θα νομιμοποιήσει όλους τους εποίκους. Ότι θα διαλύσει την Εθνική παιδεία. Είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι διεθνιστής και κοσμοπολίτης. Ουδέποτε απέκρυψε το ποιόν του.
Το ζήτημα είναι γιατί οι Έλληνες τον ψήφισαν. Τον ψήφισαν επειδή έχουν εθιστεί στις κυνοβουλευτικές ψευδαισθήσεις, με αποτέλεσμα να έχει μουδιάσει το βουλητικό τους.
Όταν κάποιος εθίζεται σε μία δουλική συμπεριφορά, δεν μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να την αποτινάξει και να υιοθετήσει την επαναστατική συμπεριφορά.
Αυτό είναι το άμεσο καθήκον της επαναστατικής ηγεσίας. Να διδάξει στον Λαό την τεχνική της Επαναστάσεως, να θεραπεύσει τον Λαό από τις αυταπάτες του. Να σηκώσει τον Λαό από τον βάλτο που περιέπεσε.
Ο Ελληνικός Λαός δεν θα σωθεί από Μεσσίες. Θα σωθεί εκπαιδευόμενος στην αδιάλλακτη και συνεχή πάλη κατά της κατοχικής κυβερνήσεως.
Τα επαναστατικά συνθήματα που θα κυριαρχήσουν: Κάτω η κατοχική κυβέρνηση. Αποχή από τις εκλογές της κατοχικής κυβερνήσεως. Σχηματισμός Επαναστατικής Κυβερνήσεως και Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως.
 
Ιφικράτης Χολαργεύς
6η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

http://www.hellenicreligion.gr/doc/anakoinosi39.htm

Η αρχαία Ελληνική καταγωγή της φυλής των Αραουκανών της Χιλής


Η πρώτη απόπειρα ενασχόλησης με την μελέτη της γλώσσας των Θεών του Ηλίου, των Ίνκα, που πίστευαν και περίμεναν τους λευκούς θεούς τους, που παρασύρθηκαν να δεχθούν τους καταστροφικούς και απολίτιστους "εκπολιτιστές" τους, τους Ισπανούς του Πιζάρο, ως επιστρέφοντες προγόνους και προπάτορες και θεούς , μας απεκάλυψε ελληνικές ρίζες και δομές στην Αμερικανική Ήπειρο από την πανάρχαια εποχή με διαλεκτικά δωρικά και αιολικά στοιχεία της γλώσσας τους. (Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο σχετικά με τους λευκούς Θεούς των Ινδιάνων.)

Αλλά και η προσέγγιση της γλώσσας των Αραουκανών ενός άλλου λαού της Ν. Αμερικής, αποκαλύπτει μια άλλη , πολλαπλά δημιουργική ελληνική εστία στην Νότια Αμερική, σε χώρα αντίπαλο πόλο της αυτοκρατορίας των Ίνκα , που πολέμησε τους Ισπανούς εισβολείς και θαυμάστηκε απ' αυτούς, αποδεικνύοντας την Σπαρτιατική καταγωγή της.

Ποιοί είναι οι Αραουκανοί;

Οι Αραουκανοί είναι μία μυστηριώδης φυλή της Νοτίου Αμερικής. Έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό για τις αρετές της και ιδίως για την ακατάβλητη μαχητικότητά της μέσα στην πρόσφατη ιστορία, αφού αντιστάθηκε με επιτυχία επί τρεισήμισυ αιώνες και ποτέ δεν κατακτήθηκε από τους Ισπανούς, ούτε με τα όπλα ούτε μέσω της θρησκείας...
Το εκπληκτικό γι' αυτούς, είναι ότι προέβαλαν σθεναρή και οργανωμένη αντίσταση απέναντι στην υπερδύναμη της εποχής, τους Ισπανούς που με την υπεροπλία που διέθεταν εκείνη την εποχή έδειχναν “σαν να θέλουν να κατακτήσουν ακόμη και το άστρα”, όπως σχεδόν προφητικά επεσήμανε σε λόγο του ο αρχηγός των Αραουκανών Αντουπιγιάν (Antupillan) εν έτει 1593 μ.χ. μπροστά στον Κυβερνήτη Μαρτίν Ονιέθ ντε Λογιόλα, λόγος ο οποίος και διασώζεται από ισπανούς χρονογράφους.

Ολόκληρο το κείμενο του εκπληκτικού λόγου που εκφώνησε ο Αντουπιγιάν, εκπροσωπώντας το έθνος του, κατά την υπογραφή μιας από τις πολλές συνθήκες που έγιναν με του Ισπανούς, βρίσκεται στο βιβλίο “Η Ελληνική Καταγωγή των Αραουκανών της Χιλής” σελ. 33-36, Εκδόσεις Ηλιοδρόμιον, Αθήνα 1997, 2η έκδοση (βλ. ήδη 3η έκδοση, βελτιωμένη και επηυξημένη, Αθήνα 2003).

Η κοιτίδα των Αραουκανών, η περιοχή της Αραουκανίας, βρίσκεται στη σημερινή κεντρονότιο Χιλή, μεταξύ των ποταμών Βίο-Βίο και Τολτέν, που σύμφωνα με τις αραουκανικές παραδόσεις αποτελεί “την καρδιά της Χιλής”.

Από πού αντλούσαν τη δύναμή τους, ποιά ήταν η καταγωγή και η κοσμοαντίληψη των αξιοθαύμαστων αυτών ανθρώπων; Μέχρι πρόσφατα είχαν διατυπωθεί μόνο θεωρίες, πολλές από τις οποίες πλησίασαν και ορισμένες μάλιστα άγγιξαν την αλήθεια. Oι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στη λευκή φυλή, έχουν ευρωπαϊκή καταγωγή, έφτασαν στη Χιλή από τα δυτικά, κλπ.

Η προέλευσή τους

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Λόνκο Κιλαπάν, που είναι ο Επεουτούβε τής φυλής (Επεοτύπης, Επεοταγός = επίσημος ιστορικός των Αραουκανών, αφηγητής των επών -έπεου) γύρω στο 600 με 800 π.χ. ξεκίνησε μια αποστολή αποίκισης από την Ελλάδα, συγκεκριμένα από την Σπάρτη, και περνώντας από την Μικρά Ασία ακολούθησε τον παραδοσιακό δρόμο προς την Άπω Ανατολή, περνώντας βορειο-ανατολικά της Ινδίας, έφτασε στην περιοχή του Λάος -που προέρχεται από το ελληνικό “λαός”. Στη συνέχεια κατέβηκαν προς την Χερσόνησο της Μαλαισίας -που στον χάρτη του Πτολεμαίου ονομάζεται απλώς Χερσόνησος- και από κει πέρασαν στον Ειρηνικό Ωκεανό, που οι Έλληνες ονόμαζαν απλώς Ωκεανό, ως τον κατ' εξοχήν Ωκεανό της Γης.

Χρησιμοποιώντας ως γέφυρα τα νησιωτικά συμπλέγματα της Ινδονησίας, Μικρονησίας, Μελανησίας και Πολυνησίας, έφθασαν τελικά ώς τα νησιά Γαλάπαγος (Galapagos, σύνθετη λέξη εκ των γάλα καί πάγος, που θα πει λευκοί βράχοι), και από εκεί πέρασαν στη αμερικανική ΄Ηπειρο (Περού). Όλα τα παραπάνω νησιωτικά συμπλέγματα φέρουν σύνθετα ελληνικά ονόματα: “Ινδο-νησία”, “Μικρο-νησία”, “Μελα-νησία”, “Πολυ-νησία”... Όλα έχουν ως δεύτερο συνθετικό την λέξη -νησία, δηλαδή, “σύνολο νησιών”, “νησιωτικό σύμπλεγμα”, ενώ το πρώτο συνθετικό είναι δηλωτικό κυρίας ιδιότητος των νήσων αυτών ή των κατοίκων τους. Τα ονόματα αυτά δεν τους τα έδωσαν οι δυτικοί θαλασσοπόροι αλλά τα είχαν από πριν.

Οι Σπαρτιάτες, αναζητώντας κατάλληλο μέρος για εγκατάσταση της νέας αποικίας, οδηγήθηκαν τελικά σε ανάλογο γεωγραφικό πλάτος με αυτό της Ελλάδος, μεταξύ του 36ου και 40ου παραλλήλου, νοτίως του Ισημερινού. Εκεί θεμελίωσαν την καινούργια πολιτεία - κράτος και έδωσαν στην περιοχή το όνομα Φυλή, από παραφθορά του οποίου προέκυψε η σημερινή ονομασία της χώρας Χιλή (Chile). Πράγματι, η ονομασία Φυλή υπήρχε ως τοπωνύμιο και στον ελλαδικό χώρο και είχε (εκτός της πρώτης σημασίας, από το ρήμα “φύω”) και μια δεύτερη σημασία αυτήν της φύλαξης, του φυλακίου (από το ρήμα “φυλάσσω”).

Ο ρόλος του Μαντείου των Δελφών

Όμως, τί πήγαν να “φυλάξουν” οι Σπαρτιάτες άποικοι -και πράγματι διαφύλαξαν με ακατάβλητο σθένος- στην άλλη άκρη της Γης; Γιατί το Μαντείο των Δελφών απέστειλε εκεί μία ελληνική αποικία και μάλιστα δωρική, δηλ. μια αποικία πολεμιστών; Ο Λόνκο Κιλαπάν κάνει λόγο για αντίποδες... του νοτίου ημισφαιρίου, ενώ αξιόλογοι ερευνητές στην Ελλάδα (Ταξιάρχης Τσιόγκας, Ευάγγελος Δρούγκας, κ.ά. ) έχουν επισημάνει ότι: Οι Έλληνες εκτός τής Ελλάδος είχαν επιλέξει ως δεύτερο σημείο ελέγχου της χθονίου σφαίρας (Γης) την Κολχίδα, δηλ. το Περού ή άλλως Χώρα των Υπερβορείων... (ή Υπερ-νοτίων, αν προτιμάτε).

Είναι γνωστό ότι, κατά τους χρόνους εκείνους, καμμία αποικιστική αποστολή δεν ξεκινούσε αν δεν είχε πρώτα την έγκριση και την υπόδειξη του Μαντείου για τον τόπο προορισμού, αλλά και για την διαδρομή που θα ακολουθούσε. Έτσι, το Μαντείο των Δελφών είχε μετατραπεί σε ένα είδος “Γραφείου Αποικιακής Έρευνας” όλης της Υδρογείου, γι' αυτό και όφειλε να έχει αρχειοθετημένες γεωγραφικές γνώσεις όλου του τότε γνωστού κόσμου. Ο τότε “γνωστός κόσμος” για τους πανεπιστήμονες ιερείς του Μαντείου φαίνεται ότι ήταν κατά πολύ ευρύτερος απ' όσο σήμερα νομίζουμε... Το Μαντείο όφειλε να έχει στα αρχεία του στοιχεία για τις ακτές της Νότιας Αμερικής, από τη στιγμή που εξουσιοδότησε μια σπαρτιατική αποικία να εγκατασταθεί εκεί.

“Εν τη πολυσχιδεί πολιτική δράσει του Μαντείου των Δελφών εν των μεγαλειωδεστάτων αυτού μεγαλουργημάτων ήτο και το του απέραντου ελληνικού αποικισμού, όστις διήρκεσε τρεις κυρίως αιώνας, από του 8ο - 6ο αι. π.Χ.”, γράφει ο Δημήτριος Γουδής στο θαυμάσιο σύγγραμμά του "Το Μαντείον των Δελφών" (Αθήνα 1937, επανέκδοση από τις Εκδόσεις Δημιουργία, Αθήνα 1997) και συνεχίζει: “Διότι το Δελφικόν ιερατείον είχε τας ευρυτέρας και ακριβέστερας γεωγραφικάς γνώσεις και περί αυτών των μεμακρυσμένων χωρών και τηρούν αρραγή τον σύνδεσμον προς πάσαν εκάστοτε ιδρυόμενη αποικίαν κατέγραφε πάσας τας γεωγραφικάς πληροφορίας, ας ελάμβανεν εκείθεν και είχε καθολικήν και περιληπτικήν γνώσιν πλείστων χωρών. Όθεν ουδείς άλλος ηδύνατο να παρέχη εις τους ερωτώντας περί αυτών ασφαλεστέρας πληροφορίας ή το πολυθάμιστον εκείνο κέντρον, ο τόπος διαρκούς συγκεντρώσεως ανθρώπων από πάσης της γης γωνίας.. Οι πολυπράγμονες του μαντείου ιερείς συνέλεγον επιμελώς και κατέγραφον πάσας ταύτας τας πληροφορίας, ήσαν παγκόσμιον γεωγραφικών γνώσεων ταμείον...”

Ο αρχηγός στην Χιλή διατηρούσε, από παλιά το όνομα Άπο, αφού η εξουσία του προερχόταν ακριβώς από τον Απόλλωνα, αποκαλύπτει ο Λ. Κιλαπάν. Οι Αραουκάνοι, ως λακωνίζοντες, είχαν τη συνήθεια να συντέμνουν τα ονόματα· έτσι το Από-λλων γίνεται Άπο, το Προμηθεύς γίνεται Προμ, το Λυκούργος γίνεται Κούργο. κτλ. Μάλιστα το όνομα Άπο ταυτίστηκε ευρύτερα με την έννοια του “κύριος, αρχηγός, επικεφαλής” στην αραουκανική γλώσσα, πράγμα το οποίο συμφωνεί απόλυτα με την προσωνυμία “Αρχαγέτας ή Αρχηγέτης” που έφερε ο Θεός στις Ελληνικές αποικίες... Έξαλλου, ο Απόλλων εθεωρείτο κατ΄ εξοχήν ιδρυτής πόλεων και λέγεται ότι αυτός ήταν που θεμελίωσε και την πολιτεία τής Σπάρτης. Τα συνηθέστερα δε ονόματα των αποικιών ήταν επωνυμίες του θεού, όπως: Απολλωνία, Πυθόπολις, Φοίβη, Φοιβία... Στην αρχαιότητα αναφέρονται και είναι γνωστές τουλάχιστον είκοσι τέσσερις αποικίες με το όνομα Απολλωνία. Το Μαντείο των Δελφών επιτέλεσε πράγματι έναν άγνωστο “μεγαλουργόν άθλον”, κατά τα λεγόμενα του Δ. Γουδή, που όμοιό του δεν συναντάμε στην παγκόσμιο ιστορία... Βάσει ποίου μεγαλοφυούς σχεδίου διέσπειρε τις ελληνικές αποικίες ανά την Υφήλιο, σε προεπιλεγμένα νευραλγικά σημεία, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε... Εκείνο όμως που γνωρίζουμε είναι ότι οι Αραουκάνοι “φύλαξαν” καλά τα μυστικά τους για πάνω οπό 2.000 χρόνια... Είναι σαν μια χρονοκάψουλα που άνοιξε εν καιρώ...

Το Αραουκανικό Ημερολόγιο

Σύμφωνα με το αραουκανικό ημερολόγιο βρισκόμαστε ήδη στο έτος 2801... Η χρονολόγηση αυτή συμπίπτει σχεδόν με το ολυμπιακό ημερολόγιο· ολυμπιακό, εφόσον λαμβάνεται ως συμβατική αρχή μέτρησης η θεωρούμενη ως πρώτη ολυμπιάδα, που έγινε το 776 π.χ., που προσεγγίζει το έτος 800 π.χ. του αραουκανικού ημερολογίου..

Το Κράτος τους

Το κράτος που ίδρυσαν ανταποκρινόταν στα Ελληνικά πρότυπα, τόσο γεωγραφικά όσο και πολιτικά. Με τη Χιλή στο κέντρο, βόρεια είχαν τους Πικούντσες (pikun = βορράς), νότια τους Ουιλλίτσες (willi = Νότος), ενώ από την πλευρά των Άνδεων τους Πεουέλτσες (puel = Ανατολή). Αυτοί οι σύμμαχοι λαοί είχαν τους ίδιους θεούς, την ίδια γλώσσα, τους ίδιους νόμους, χρησιμοποιούσαν τα ίδια όπλα, ντύνονταν το ίδιο, αλλά είχαν δική τους ανεξάρτητη διοίκηση και μόνο σε περίπτωση πολέμου ενώνονταν κάτω από έναν κοινό αρχηγό.

Οι Σπαρτιάτες άποικοι έφεραν μαζί τους τη νομοθεσία του Λυκούργου, την οποία εφάρμοσαν στις πόλεις τους. Με τον καιρό, πήρε το όνομα “Αντμαπού” (Admapu) που θα μπορούσε να αποδοθεί ως: ο “νόμος των προγόνων”, το “πάτριον ήθος”. Έφεραν τους ίδιους θεούς και διατήρησαν τις ίδιες παραδόσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε: τα μαντεία, όπου ιερουργούσε η Μάτσι (Machi =Μάντις), με καθήκοντα ιέρειας ανάλογα με αυτά της Πυθίας, το ίδιο ιερό δέντρο, τα ίδια όπλα και την ίδια εκπαίδευση όπως στην Ελλάδα, τον μύθο της Σειρήνας, και την ίδια γαμήλια τελετή που ήταν τελετή αρπαγής της νύφης, κατά το πρότυπο της Μυθολογίας... Με τον καιρό, ο πληθυσμός τους σταθεροποιήθηκε στις 36.000 ψυχές και ήταν κατανεμημένος σε εννέα κύριες πόλεις των 40.000 κατοίκων η καθεμιά. Ο τέλειος αυτός αριθμός αποσκοπούσε σε μια τέλεια οργάνωση στηριζόμενη στον ελληνικό πολιτειακό “κανόνα” -τον οποίο αναφέρει αργότερα και ο Αριστοτέλης- ότι δηλαδή, μια πόλη δεν θα πρέπει να υπερβαίνει ούτε να υπολείπεται των 40.000 κατοίκων διότι στην πρώτη περίπτωση θα είναι εκτός ελέγχου (υπερβολή), ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν θα είναι καν πόλη (έλλειψη). Σε μια πιο απλή γλώσσα, περισσότεροι θα προκαλούσαν έλλειψη τροφής και στέγης για τους υπόλοιπους· λιγότεροι θα ήταν ευάλωτοι σε ενδεχόμενη εξωτερική επίθεση.

Οι Αραουκανοί είχαν λύσει αυτό το πρόβλημα, με τον ίδιο τρόπο που το είχαν λύσει οι Σπαρτιάτες: ασκούσαν έλεγχο γεννήσεων, εξάλειφαν τους εκ γενετής ελαττωματικούς, προκαλούσαν στείρωση με ειδικά βότανα σε ορισμένες γυναίκες που δεν έπρεπε να τεκνοποιήσουν, και είχαν θεσμοθετήσει την πολυγαμία, έτσι, η φυλή άγγιξε και υλοποίησε συστηματικά ανώτερα πρότυπα ομορφιάς, ψυχοσωματικής υγείας και ακεραιότητας, δηλαδή, ανέπτυξε στο έπακρο όλες εκείνες τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο-πολεμιστή.

Το Αριθμητικό τους Σύστημα

Το αριθμητικό σύστημα των Αραουκανών είναι αντιγραφή - μεταφορά του δεκαδικού συστήματος των Ελλήνων, αν και δεν έχουν διατηρηθεί οι ονομασίες των αριθμών, εκτός από αυτή που αποτελεί και την βάση του συστήματος: το δέκα. Τα χέρια υπαγόρευαν τον αριθμό δέκα, αφού δέκα είναι τα δάχτυλα· από εδώ προέρχεται και το όνομα του συστήματος δεκα-δικό. Στην Αραουκανική Γλώσσα το δέκα λέγεται μάρε (mare) και “μάρη” στα αρχαία ελληνικά σημαίνει χέρι. Στα ελληνικά χρησιμοποιούμε και σήμερα τη σύνθετη λέξη ευ-μάρεια (ευ+μάρη) που σημαίνει ευ-χέρεια, κυρίως οικονομική.

Η τέχνη της μέτρησης έχει τρία στάδια: στο πρώτο μετράει κανείς με αντικείμενα και οριοθετήσεις· στο δεύτερο στάδιο οι αριθμοί έχουν δικά τους ονόματα και πολύπλοκα συστήματα αρίθμησης· στο τρίτο στάδιο εμφανίζεται ένα λογικό σύστημα αρίθμησης με γραπτά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιούν οι πολιτισμένοι λαοί. Μέσα από τα αραουκανικά αριθμητικά είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε την λογική που τα διέπει, για ν΄ αντιληφθούμε και τις πολιτισμικές τους βάσεις, αφού ο αριθμός ως “σοφώτατον των όντων”, κατά τον Πυθαγόρα, είναι απόδειξη πολιτισμού.

Τα αρχαία Ελληνικά ονόματα των Αραουκανών

Αλλά ως τα πλέον σημαντικά όμως αντικείμενα της έρευνας αποδεικνύονται τα ονόματα των Αραουκανών . Και αυτά είναι αμιγώς ελληνικά . Ο κατάλογος ονομάτων που ακολουθεί, αντιστοιχίζει τα αραουκανικά ονόματα με τα αρχαιοελληνικά τους αρχέτυπα και αποτελείται από ονόματα προσωπικοτήτων .

Alkaman = Αλκαμένης
Allavilu = Αλλόφιλος
Alkapan = Αλκιφάνης
Andakolo = Αντίχορος
Antihuenu = Αντίγονος
Antivilu = Αντίφιλος (παρατηρούμε την τροπή
του φ σε β,όπως στην Μακεδονική διάλεκτο )
Antipulli = Αντίπυλος
Antimanki = Αντίμαχος
Antigaki = Αντίοχος
Antriti = Ανδρίτη ( αμαζόνα, ανδρογυναίκα)
Antilaf = Αντίλοχος
Antipan = Αντιφάνης
Glauka = Γλαύκη ( από το γλαυκός )
Ile = Ύλας, όνομα γνωστού Αργοναύτη
Kare = Χάρις
Kirio = Κύριος
Tome = Τομεύς
Krea = Κρέουσα
Krinno = Κρίνος ή Κρίνων
Napo = Νάπος ( από το νάπη =δάση, κοιλάδα, Αγ. Νάπα )
Pono = Πόνος ( από το πόνος = κόπος, έργον, μάχη )
Tropa = Τρόφος ( από το τροφός )
Karelao = Χαρίλαος
Epinapi = Επίνεφος ή Επίναπος ( νάπη = κοιλάδα, δάσος )
Kallopillan = Καλλιφίλων
Kallopan = Καλλιφάνης
Kallotane = Καλλιθάνης
Kallomalin = Καλλίμελος
Kallolanke = Καλλιλάμπης (π κ )
Kallolalangue = Καλλίλογος
Karenaipai = Χαρίνιππος
Karellanga = Χαρίλαμπος
Kedoman = Κηδομένης ( κήδος = μέριμνα, φροντίς )
Kalemante = Καλλιμάντης
Kelentara = Καλλιδωρος
Kaupolikan = Γεωπολυγένης
Kanio = Γεννίων ( = γενάρχης )
Huenchulao = (Α)huenchulao = Αγησίλαος
Lientur = Λεόντωρ, Λέανδρος
Lemo- Lemo = Πτόλεμος ή Πτολεμαίος
Lautaro = Λαόδωρος
Lonko = Λόγγος
Nekuleo = Νικόλαος ( όνομα Σπαρτιατικό)
Maniqueo = Μενοικεύς
Mauropande = Μαυροπένθης
Melitaun = Μελιταίος
Melivilu = Μελίφιλος
Antupillan = Ανθοφίλων
Poepan = Ποοφάνης
Aliman = Αλιμένης
Elikura = Ελίκωρος
Leokano = Λεωγένης
Leokato = Λεωκράτης
Leochengo = Λεωσθένης
Nakto = Νυκτώ
Gualema = Γαιο(πτό)λεμος
Leokan = Λεωγένης

πηγή 1 - 2


Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellinikoarxeio.com/2010/11/hellenic-origin-of-araucanians.html#ixzz15CbfFnbH
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters