Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Η προειδοποίηση του Τραμπ που αντηχεί μέχρι τη Ρώμη

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Στο μέτωπο του Huwaei και στη σχέση με την Κίνα, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ζητά συνεχώς από τους διεθνείς εταίρους να μην παραιτηθούν έναντι των σειρήνων του Πεκίνου. Και σε συνέντευξή του στο Fox News , ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου εξέδωσε μια πολύ έντονη προειδοποίηση:

Νίκος Αντωνιάδης : Η απάντηση σε έναν τραπεζίτη...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Δημήτρης Κλητοράκης Κύριε Αντωνιάδη, Αφού ΔΕΝ σας πείθουν ότι υπάρχει o ιός, οι μέχρι σήμερα, 800.000.- νεκροί παγκοσμίως, μπορείτε να το αποδείξετε με τον ακόλουθο  τρόπο: Να φροντίσετε να τον κολλήσετε, παρουσία και όσων εκ των 14.000 φίλων σας το επιθυμούν!!!"
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ,

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ :

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ...

Νομίζω ότι σε αυτό το δημόσιο σχόλιο στην τελευταία ανάρτησή μου, πρέπει να δώσω μία δημόσια απάντηση.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ THΣ ΚΛΙΚΑΣ (GABAL) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ( Η ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
1. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
Χαλαρώστε.
Ο Tραμπ έχει ήδη κερδίσει! Ανάγκασε τον κόσμο να υποταχθεί στο #MAGA με το φόβο των ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. 
Όλα όσα βλέπετε τώρα είναι το χοροπήδημα της "νεκρής γάτας" των Σατανιστων της Cabal. Και θα αφυπνήσει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ.
Εδώ είναι η απόδειξη για να φτιάξει τη μέρα σας.
2. Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ υποτάχθηκε.
Στα μέσα του 2017, ο Τραμπ έκανε ένα ταξίδι στη Σαουδική Αραβία. Ο Βασιλιάς ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ δημοσίως κρατώντας ένα σπαθί προς τιμήν του Τραμπ.
Αυτό συμβολίζει τη μετάβαση στον πόλεμο μαζί.
Q140
Τον Οκτώβριο του 2017, η ΜΙΑ πλευρά της πυραμίδας [τους] έπεσε, με το πραξικόπημα στη Σαουδική Αραβία.
3. Το ΙΣΡΑΗΛ υποτάχθηκε.
Αμέσως μετά την αναχώρηση από την Σ.Α., ο Τραμπ πήγε στο Ισραήλ. Ακόμα και σήμερα η Σ.Α. & το Ισραήλ συνεργάζονται.
Ο Τραμπ επισκέφθηκε το τείχος του θρήνου. Το Ισραήλ υποτάχθηκε δημόσια επιτρέποντας στις ΗΠΑ να μετακινήσουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, κάτω από τη δική τους στρατιωτική προστασία.
4. Το ΒΑΤΙΚΑΝΟ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ έφυγε από το Ισραήλ και πέταξε κατευθείαν στη Ρώμη. Στον Πάπα Φραγκίσκο θα παρουσιάζονταν ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ αποδεικτικά στοιχεία για την εμπορία ανθρώπων, που είχε συγκεντρώσει ο νέος συνασπισμός των ΗΠΑ, S.A & IS.
Σχεδιάστηκαν κόκκινες γραμμές στην άμμο. Ο Πάπας υποτάχθηκε δημόσια σε αυτήν την εικόνα.
5. Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ υποτάχθηκαν.
Ο Τραμπ έφυγε από τη Ρώμη και πέταξε στις Βρυξέλλες. Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ συνειδητοποίησαν ότι τώρα «τα έχουμε όλα», και [τους] είπε να συμφωνήσουν στο #BREXIT και να πληρώσουν περισσότερα για το #NATO.
Οι ηγέτες της ΕΕ υποτάχθηκαν δημόσια σε αυτήν τη φωτογραφία, όπου ο Τραμπ έρχεται αργά και περπατά σαν αφεντικό.
6. Μάχη στο LAS VEGAS
Τον Οκτώβριο του 2017, ο "Q" υπονοούσε ότι [προσπάθησαν] να συλλάβουν τον νέο Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Been Salman (καλός άνθρωπος). Ο πρώην κακός πρίγκιπας της Σ.Α. Alwaleed εξουδετερώνεται.
Έτυχε να ελέγχει το Twitter. Τώρα ελέγχουμε το Twitter.
Αυτή ήταν ένα ΒΑΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Διαβάστε το Q117.
7. Οι Big Tech CEO υποτάχθηκαν.
Με την κατάργηση της μαριονέτας-πρίγκηπα Alwaleed, ο Πρίγκιπας Bin Salman πηγαίνει ένα ταξίδι υποταγής εγκεκριμένο από τον Τραμπ, σε όλους τους Διευθύνοντες Συμβούλους (CEO) των εταιρειών, που επίσημα ανήκουν και ελέγχονται από την πλευρά της Σ.Α., όσον αφορά στη πυραμίδα.
Google. Apple. Twitter. Facebook. Microsoft Και τα λοιπά.
8. Η ΙΑΠΩΝΙΑ υποτάχθηκε.
Με την υποταγή της Μέσης Ανατολής και της Υψηλής Τεχνολογίας, ο Τραμπ στρέφει το Νοέμβριο του 2017, την προσοχή του στην Ασία.
Η Ιαπωνία υποτάχθηκε όταν άφησαν τον Τραμπ να σηκώσει το τρόπαιο του πρωτάθλημα σούμο. Ο Ιάπωνας αυτοκράτορας πέθανε αφαιρώντας έναν άλλο [Old House Family] από τον έλεγχο.
9. Η ΝΟΤΙΑ & Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ υποτάχθηκαν.
Ο Τραμπ έφυγε από την Ιαπωνία και πέταξε στη Ν.Κ.. Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Τραμπ πήγε στα σύνορα της ΝΚ για να συναντηθεί με τον Κim. Μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το βουνό πυρηνικής έρευνας στη NK «κατέρρευσε» σκοτώνοντας [τους] πυρηνικούς επιστήμονες.
Κατάργηση απειλής nuke;
10. Η ΚΙΝΑ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ πετά στη συνέχεια στην Κίνα για να συναντηθεί με τον Xi στην Απαγορευμένη Πόλη. Αυτή είναι μια ΜΕΓΑΛΗ πράξη υποταγής. Θυμηθείτε ότι ο Xi είχε ήδη επισκεφθεί τον Trump στο Mar A Lago για λίγες μέρες την άνοιξη του 2017.
Η Κίνα θέλει και αυτή επίσης να απαλλαγεί από τη κατάσταση του δικού της Βαθέως Κράτους.
11. Το ΒΙΕΤΝΑΜ υποτάχθηκε.
Στη συνέχεια, ο Τραμπ κατευθύνεται προς το Βιετνάμ για να υποτάξει τους ηγέτες της Νοτιοανατολικής Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης και των Φιλιππινών.
Ο Τραμπ βρίσκεται στην τιμητική θέση στα δεξιά του ηγέτη του Βιετνάμ ως απόδειξη υποταγής του.
Όλα έχουν σχέση με τη διακοπή της εμπορίας ανθρώπων.
12. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του DAVOS υποτάχθηκε.
Καθώς μπαίνουμε στο 2018, οι παγκόσμιοι ηγέτες καταλαβαίνουν το σχέδιο και οι μέσοι πολίτες των ΗΠΑ ξυπνούν λόγω του "Q".
Ο Τραμπ ταξιδεύει στη "Φωλιά των Λύκων" στο Davos της Ελβετίας, με τον Soros να είναι παρόν. Όλοι οι μεγαλύτεροι παγκόσμιοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Τραπεζίτες (CEO & Bankers) υποτάσσονται στον Trump στο Davos.
13. Η ΙΝΔΙΑ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ στρέφεται τώρα στην Ινδία. Ο ηγέτης τους Modi υποτάσσεται δημοσίως στον Trump με αυτές τις αγκαλιές (φωτο Στο αγγλικό κείμενο). Έσφιξε επίσης τα χέρια του σε αυτή τη φωτογραφία για να δείξει ότι τα χέρια του ήταν δεμένα και υποτάχθηκε. Αυτά οι αντιδράσεις είναι σημαντικές για αυτούς και πολύ συμβολικές.
14. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ κάνει τον νέο Πρόεδρο του Μεξικό να υποταχθεί. Μαζί με τους ηγέτες της Κεντρικής Αμερικής. Όλα τα καρτέλ πρέπει να αφαιρεθούν με στρατιωτικές ενέργειες με την πάροδο του χρόνου.
Ο Τραμπ κοιτάζει πάνω από τους ηγέτες τους, καθώς αυτοί υποτάσσονται όσον αφορά στο να τερματίσουν τα παράνομα καραβάνια μεταναστών.
15. Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ καλωσορίζει έναν νέο φίλο στο τραπέζι, όταν η Βραζιλία εκλέγει την "έκδοση" του Τραμπ, με τον Μπολσονάρο ως Πρόεδρο. Υποτάσσεται (χέρια ενωμένα στη φωτογραφία) και συλλαμβάνει γρήγορα τον καλύτερο φίλο, πνευματικό σύμβουλο της Oprah κατηγορούμενο διακινητή, τον John of God.
(Ο Ιωάννης του Θεού, ο γνωστός θαυματουργός-ενεργειακός θεραπευτής, για όσους έτυχε να τον επισκεφτούν για λόγους θεραπείας στην Abadiania- Brazil).
16. Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ υποτάχθηκε.
Στο συνάντηση των G7 στην Αργεντινή, ο Trump συζητά μαζί με όλους τους παγκόσμιους τραπεζίτες και τους αναγκάζει σε υποταγή. Τότε ο Τραμπ βγαίνει από τη σκηνή, αφήνοντας τον Πρόεδρο της Αργεντινής μόνο, δείχνοντας έτσι την υποταγή της Αργεντινής στον Τραμπ.
Η Αργεντινή είναι κρησφύγετο παράνομης διακίνησης.
17. Ο TRUDEAU & Η MERKEL υποτάχθηκαν.
Οι Trudeau & Merkel υποτάχθηκαν στον Trump στη Σύνοδο Κορυφής της G7 στον Καναδά. Αυτές οι εικόνες του Τραμπ με τα χέρια σταυρωμένα, είναι ακόμη ένα σημάδι ότι [έχουν] υποταχθεί στον Τραμπ.
Παρατηρήστε τον Trudeau με τα χέρια του ενωμένα. Όμορφος τρόπος υποταγής.
18. Ο MACRON υποτάχθηκε.
Ο Macron είναι παντρεμένος με έναν από [αυτούς] και εργάστηκε για τους Rothschilds. Ωστόσο, υποτάχθηκε εντελώς στον Τραμπ σε αυτές τις φωτογραφίες. Ο Τραμπ τα έχει όλα, και αυτοί οι ηγέτες έχουν επιφορτιστεί με τον καθαρισμό των Βαθέων Κρατών τους ή ο Τραμπ θα αφήσει να ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ τα πάντα.
19. Η THERESA ΜΑΥ υποτάχθηκε.
Θυμάστε όταν η Theresa May έκλαιγε σαν μωρό και παραιτήθηκε για να επιτρέψει στον BoJo (υποστηρικτή του Trump) να αναλάβει την πρωθυπουργία της Αγγλίας; Η May χρωστάει στον Τραμπ τη ζωή της. Ο Q υπαινίχθηκε ότι ο Τραμπ ειδοποίησε την Μay, για ένα χτύπημα από τους [αυτούς].
Επιτυχία.
#BREXIT
#QAnon
20. Η QUEEN ELIZABETH υποτάχθηκε.
Η βασίλισσα υποτάχθηκε στον Τραμπ όταν του επέτρεψε να περπατήσει μπροστά της κατά τη διάρκεια της επιθεώρηση της τιμητικής της φρουράς. Στη συνέχεια, έδωσε στον Τραμπ την δική της κεντρική θέση. Ακολούθως τον κάλεσε να καθίσει στην καρέκλα του Γουίνστον Τσόρτσιλ. Σύνολο φωτογραφιών υποταγής.
21. Ο PRINCE CHARLES υποτάχθηκε.
Όπως και η βασίλισσα, ο Τραμπ μπαίνει μπροστά στον Πρίγκιπα Τσαρλς για να επιθεωρήσει τη δική του φρουρά τιμής. Αυτή είναι μια κραυγαλέα πράξη υποταγής. Τόσο μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι έχουμε όλον το χρυσό του βασιλείου, αποθηκευμένο με ασφάλεια στην Αμερική. Για να τους διατηρήσει ειλικρινείς.
22. Η ΡΩΣΙΑ υποτάχθηκε.
Ο Τραμπ συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του υποταγής επισκέπτεται τη Νορβηγία για να συναντήσει τον Πούτιν. Σε αυτή τη διάσημη σύνοδο κορυφής, ο Πούτιν ρίχνει στον Τραμπ μια μπάλα ποδοσφαίρου και λέει «η μπάλα είναι στο γήπεδο σας». Απόλυτη υποταγή. Όλος ο κόσμος τώρα παίζει μπάλα.
23. Ο KEVIN SPACEY υποτάχθηκε.
Ο Spacey έδωσε «πίτσα» στους δημοσιογράφους, φορώντας ένα καπέλο που έλεγε «συνταξιούχος από το 2017» και στη συνέχεια έκανε αυτά τα ανατριχιαστικά βίντεο «House of Cards». Ο Spacey βρισκόταν στο νησί Epstein. Τα ξέρει όλα. Υποτάχθηκε και γύρισε/άλλαξε. Η δικαιοσύνη θα εξακολουθεί να εξυπηρετείται.
24. Ο GEORGE BUSH υποτάχθηκε.
Ο Μπους έδωσε επίσης «πίτσα» στα άτομα της μυστικής του υπηρεσίας, σε μια άλλη πράξη υποταγής. Και στην κηδεία του Poppy (πατέρα Bush), όλοι είδαμε τη «μη αντίδραση» του στα γράμματα καθώς ο Jeb και η Laura (Laurel) πανικοβλήθηκαν. Υποταγή.
25. Οι SCHUMER / PELOSI υποτάχθηκαν
Και οι δύο αυτοί έξυπνοι πολιτικοί πράκτορες αποφάσισαν να παίρνουν «σκόπιμα» φρικτές αποφάσεις για το Δημοκρατικό Κόμμα. Καταστρέφουν τους Δημοκρατικούς από μέσα. Υποβλήθηκαν σε αυτήν την ψεύτικη σκηνή ομιλίας στο βίντεο. Τα χέρια ειναι δεμένα στη φωτογραφία.
26. Οι Κυβερνήτες NEWSOM / BROWN υποτάχθηκαν.
Μετά το Paradise Fires, ο Trump συνέχισε τη δολοφονική περιοδεία με τον Κυβερνήτη Newsom & τον Κυβερήτη Brown. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο YT. Για 3 συνεχόμενα λεπτά και οι δύο κρατούν τα χέρια τους «δεμένα πίσω από την πλάτη τους» καθώς ο Τραμπ μιλά στον Τύπο. Απόλυτη υποταγή.
27. Ο Κυβερνήτης CUOMO υποτάχθηκε.
Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Κυβερνήτης Cuomo, υποτάχθηκε στον Τραμπ φορώντας ορατά τα διπλά του «τρυπήματα» κάτω από το πουκάμισο. Μπορείτε να τα δείτε καθαρά στη φωτογραφία. Είτε το πιστεύεις είτε όχι. Ο Cuomo έχει καταστρέψει την αξιοπιστία του με την κακή διαχείριση του COVID.
28. Η FED ΒΑΝΚ υποτάχθηκε.
Κατά τη διάρκεια του COVID, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μπήκε κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών που ελέγχεται από το Trump, για πρώτη φορά σε 100 χρόνια. Η Fed υπέβαλε και πλήρωσε όλη τη ρευστότητα, ενώ το Υπουργείο Οικονομικών μας εξασφάλισε τα περιουσιακά στοιχεία. Κάποτε ήταν το αντίστροφο.
#QAnon
Federal Reserve Bank στο DC
29. Οι Γερουσιαστές GOP υποτάχθηκαν.
Κάθε γερουσιαστής του GOP που ψήφισε για να επιβεβαιώσει τον Brennan κατά τη διάρκεια της προδοσίας του Ομπάμα είτε παραιτήθηκε, είτε αποσύρθηκε είτε υποτάχθηκε στον Τραμπ.
Ο Τραμπ έχει ήδη καθαρίσει το GOP. Οι Δημοκρατικοί δεν έχουν καθαρίσει καθόλου το δικό τους σπίτι ακόμα.
Κατολισθήσεις 2020.
(Δείτε τον πίνακα)
Ωχ. Εννοούσα Φινλανδία και όχι Νορβηγία.
#QAnon
30. Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ υποτάχθηκε.
Η NZ είχε διαφθαρεί από την δική μας αδίστακτη C_A, και προοριζόταν να είναι το καταφύγιο [τους] κατά τη διάρκεια της τρομοκρατίας της Hillary Clinton [HRC] στη Γη. Μετά το Christchurch FF & 5 Eyes Spying, ο Trump έθεσε την NZ σε υποταγή στα τέλη του 2019. Τα χέρια ενωμένα. Μπράβο!
#QAnon
31. Ο LINDSEY GRAHAM υποτάχθηκε.
Ο LG συμβιβάστηκε με τον "NoName". Βοήθησε να γκρεμιστεί αυτό το σκυλί. Αυτή η φωτογραφία από την κηδεία του "NoName" δείχνει την υποταγή όταν ο Στρατηγός Kelly, δίνει σήμα στον LG: οι Στρατιωτικοί παρακολουν με ποιόν μιλάτε. Kissinger;
Παρεμπιπτόντως, ο Gen Kelly είναι πατριώτης.
#QAnon
32. Ο "NO ΝAΜE" δεν υποτάχθηκε.
Ο "No Name" (John McCain) αποφάσισε να μην υποταχθεί. Έτσι εκτελέστηκε για προδοσία. Σίγουρα το [Βαθύ Κράτος] δεν το περίμενε αυτό. Το Q1649 προέβλεψε τον «θάνατό του» ώστε να συμπέσει με την Εθνική Ημέρα ΣΚΥΛΟΥ. Παρατηρήσατε τη ζαρωμένη σημαία των ΗΠΑ τυλιγμένη πάνω από το φέρετρο; Υποταγή.
#QAnon


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters