Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ - Ντόναλντ Τραμπ, Q και η Μεγάλη Αφύπνιση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Ξεκίνησε η εκτέλεση τουλάχιστον 10 από τα 16 μέτρα ακύρωσης οφειλών του Ιωβηλαίου.
Ο πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τις τράπεζες να αρχίσουν να ακυρώνουν υποθήκες, πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές χρέωσης από Αμερικανούς οφειλέτες την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου

Τέλος Αυγούστου όλα τα ατομικά και εθνικά χρέη θα πρέπει να αρχίσουν να εξοφλούνται πλήρως.

Πρέπει να το δείτε απολύτως


Όπως ο Donald J. Τραμπ, NSA και JFK Jr. έριξαν το Cabal / Illuminati / Deep State σε κάθε αναμονή


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Επικοινωνία Στρατιωτικών Πληροφοριών Fleming:
Το Σάββατο 8 Αυγούστου ο Τραμπ υπέγραψε αποφάσεις κεραυνών COVID-19 για εφαρμογή μέτρων ΓΚΕΣΑΡΑ / ΝΕΣΑΡΑ για τη διατήρηση απαλλαγής από τις κοινωνικές επιβαρύνσεις, τη διακοπή εξόδων και κατασχέσεων, την αναστολή πληρωμής φοιτητικού δανείου και 400 $ την Εβδομάδα επίδομα ανεργίας.

Αυτά τα μέτρα σχετίζονται με τα μέτρα της ΓΚΕΣΑΡΑ που ξεκίνησε να εφαρμόζει ο Τραμπ στα παρασκήνια την περασμένη Τετάρτη 5 Αυγούστου και απαιτεί ταυτόχρονη απελευθέρωση ρευστότητας ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

'' Η κυβερνητική μου επαφή είπε ότι η απελευθέρωση Covid είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση της αναπροσαρμογής νομισμάτων (RV)
Όλα υπογεγραμμένα (από τον Τραμπ) το Σάββατο 8 Αυγούστου ".

Πηγές που αναφέρουν πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές που σχετίζονται με τον Τραμπ QAnon ενημερώθηκαν από πρώην πολιτικούς του Εσωτερικού Κύκλου του Τραμπ, Τζέισον Τσάφετς, Τρέι Γκάουντι και Νιουτ Γκίνγκριτς, ότι το βράδυ της Δευτέρας 10 Αυγούστου, ο Τραμπ μεταφέρθηκε σε ένα μη γνωστοποιημένο μέρος.
Θα είχε κρυφτεί στο Air Force One και θα έφευγε από τη χώρα με αεροπλάνο επειδή η ταυτόχρονη απελευθέρωση της αναπροσαρμογής νομισμάτων (RV) ξεκινά σύντομα

Ναι, ο Τραμπ έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα για την αναπροσαρμογή νομισμάτων (τροχόσπιτο) δεκάδες φορές τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτή τη φορά ο Τραμπ ζητά από τις ομάδες αναπροσαρμογής νομισμάτων (τροχόσπιτο) να μην την μπλοκάρουν και να αρχίσουν να ξεκλειδώνουν ρευστότητα και πληρωμές '' ", λόγω των μέτρων που έλαβε η ΓΚΕΣΑΡΑ.

Ο Τραμπ ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει να εφαρμόζει τουλάχιστον 10 από τα 16 μέτρα διαγραφής χρέους της ΓΚΕΣΑΡΑ / NESARA Jubilee.
Ο Τραμπ παρακαλούσε να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου για να ακυρώσει τις οφειλές στεγαστικών δανείων, χρέη πιστωτικών καρτών και άλλες μορφές οφειλών προς Αμερικανούς οφειλέτες.

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα αρχίσουν να εξοφλούνται πλήρως όλα τα χρέη ατομικά και εθνικά.

Ο Τραμπ έχει ένα σφιχτό ημερολόγιο για να εφαρμόσει τα 16 μέτρα ΓΚΕΣΑΡΑ / ΝΕΣΑΡΑ μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε το ΔΝΤ να ξεκινήσει το επίπεδο 5 του μεγάλου κοινού από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε θετικοί και μείνετε πιστοί!

CharlesW: Μίλησα για την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τη διαδικτυακή μάζα του νέου κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος [SFQ].
Το δοκίμασαν... έστειλε ping σε κάθε τράπεζα σε όλο τον κόσμο στις 2 Αυγούστου... ανταποκρίθηκαν όλες οι τράπεζες του κόσμου.

Προσπάθησαν να εκτοξεύσουν τα πάντα την περασμένη εβδομάδα και είχαν θέμα γιατί η Pelosi και η ομάδα της είχαν προσλάβει χάκερ για να το κάνουν.
Αλλά τώρα είναι δημόσια, στην ιστοσελίδα της Federal Reserve: www.Federalreserve.gov ανακοίνωσε ότι το σύστημα λειτουργεί.
Μέχρι στιγμής όλα ήταν πολύ ήσυχα.
Αυτό το νέο σύστημα SFQ αντικαθιστά το παλιό σύστημα ταχύτητας.
Είναι ένα σύστημα Blockchain με άμεσους κανόνες.
Αυτό σημαίνει ότι η εξουσία έχει απομακρυνθεί εντελώς από το παλιό σύστημα εμπιστοσύνης, Rockefellers και Rothschilds.
Αυτό το σχέδιο συντάσσεται εδώ και πολλά χρόνια από τα Λευκά Καπέλα και τη Συμμαχία.

CharlieF: Υπενθύμιση ότι τα Λευκά Καπέλα και η Συμμαχία δούλεψαν με τον Πρόεδρο και ότι τη σύνδεση μεταξύ των δύο κόσμων εξασφάλισε ο John F. Κένεντι Τζούνιορ
Νομίζω ότι το 90 % των ανθρώπων αναγνωρίζει σίγουρα ότι ο JFK Jr. είναι ζωντανός.

Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Facebook, YouTube, Twitter μπλοκαρισμένη η ελευθερία έκφρασης, Anon:

Η ζωή του Ρόμπερτ Κιγιοσάκη απειλήθηκε επειδή μίλησε:


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Δρ Rashid Buttar - πιο ειλικρινής και πιο παθιασμένος από ποτέ - δημοσίευσε αυτή την εκπληκτική αποκάλυψη για το τι συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία:


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μπορώ να αναφέρω ότι όλες οι αναρτήσεις μου στο Facebook, στο YouTube και στο Twitter μπλοκάρονται.
Ανέβασα συνδέσμους βίντεο σε γάτες και '' αυτές '' ξεκάθαρα δεν θέλουν να μεταδοθεί αυτό το περιεχόμενο.
Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να συνεχίσετε να δημιουργείτε νέους λογαριασμούς, στη συνέχεια θα λαμβάνετε περίπου 6 ή 7 μηνύματα πριν η AI λάβει υπόψη της αυτά που δημοσιεύετε και κλείνετε.
Όλοι οι μπάσταρδοι!
Αλλά ακόμα δεν έχω νέα από την Αυστραλία - γιατί έχει κανείς καμία πληροφορία εδώ για το τι συμβαίνει;

Πρόεδρος Τραμπ:
'' Πιάστηκαν στο κατάφωρο.
Μάλλον πρόκειται για προδοσία...
Ο Πρόεδρος Ομπάμα το ήξερε αυτό, ο Τζο Μπάιντεν όλοι το ήξεραν.
Το καταγράψαμε.
Τους έπιασαν.
Για να δούμε τι θα γίνει σε όλους..."
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ - Ντόναλντ Τραμπ, Q και η Μεγάλη Αφύπνιση:

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters