Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

17 -3 - 2013 Ο Αντώνης Σαμαράς στην Εβραϊκή Συναγωγή των σύγχρονων "Πεφωτισμένων" Ναζί, εμπνευστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και φονιάδων των λαών!

Να τη θυμάστε αυτή την ημερομηνία εσείς ζωάδια που ψηφίσατε αυτόν τον υπάλληλο της Μπίλντερμπεργκ και της Νέας Σκοτεινής Σιωνιστικής και Διεθνιστικής Εποχής που θέλει τους λαούς του Πλανήτη υπόδουλους στο εβραϊκό κεφάλαιο και τη σιωνιστική προπαγάνδα και μίσος..







Μόνο τον Χίτλερ ξέρει ο Σαμαράς ως φονιά των Εβραίων. Για τον μπολσεβικισμό του Στάλιν που άρχισε να τους εξοντώνει πιο νωρίς και συνέχισε και μετά τον Χίτλερ, εξαφανίζοντας τους ολοκληρωτικά από την Σοβιετία ταΐζοντας με αυτούς τις τίγρεις της Σιβηρίας, ούτε κουβέντα.... Βλέπετε από την Χρυσή Αυγή χάνει ψήφους ο Σαμαράς όχι από την αριστερά... Και αποκαλεί και αδερφούς μας ποιους; Τους Εβραίους! Αυτούς που πάντα προσπαθούσαν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από τον πλανήτη Γη, αυτούς που στα ιερά τους βιβλία τα Ταλμούδ, μας αποκαλούν και μας παρουσιάζουν εμάς τους Έλληνες ως σιχάματα, ακάθαρτους βρωμιάρηδες και ζώα που πρέπει να εξοντωθούν, αυτούς που σήμερα εξουσιάζουν με το αίμα και το χρήμα ολόκληρο τον Πλανήτη και προκάλεσαν την γενοκτονία της Ελλάδας που ήδη βιώνουμε μέσα από τις επιταγές της Σιωνιστικής Τρόικας της οποίας ο Σαμαράς αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο πιστούς της Υπαλλήλους...!!! Αδερφοί μας λοιπόν οι Εβραίοι, αυτοί που όντως υπήρξαν θύματα ενός Ολοκαυτώματος που όντως υπήρξε αλλά που ποτέ δεν έβαλε μυαλό στα σιωνιστικά τους μυαλά, αντιθέτως τους μετέτρεψε σε ακόμα χειρότερους Ναζίδες σήμερα.... 

Δεν πειράζει κύριε Σαμαρά, θα τη θυμόμαστε αυτή την ημερομηνία και θα την θυμηθούν ακόμα καλύτερα στο κοντινό μέλλον αυτά τα όρνια που σε ψήφιζαν μέχρι χθες... 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/17-3-2013.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters