Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ποιος έλλην Πρόεδρος Δημοκρατίας πήρε το βραβείο Coudenhove-Kalergi των συνωμοτών για την γενοκτονία των Ευρωπαίων;;;;

Ανίδεος η συνωμότης;
Ελπίζουμε το πρώτο, αλλά στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ χώρα η ελπίδα πάντα πεθαίνει…έστω και τελευταία…
Εχουμε ήδη μιλήσει για την συνωμοσία εξόντωσης μέσω του συνταγματικού πατριωτισμού, των ευρωπαικών εθνών.
Το γνωστό σχέδιο Coudenhove-Kalergi, ήδη εφαρμόζεται και έχουμε γράψει όσο και αναδημοσιεύσει για αυτό…κλικ ΕΔΩ 
Αρκεί μια ματιά γύρω σας και θα δείτε ήδη την προσπάθεια του βίαου εποικισμού όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης όλης…

Coudenhove-Kalergi-Richard-Nikolaus-Graf-v

Τι μας λέει το Τασία;;;

download (1)

Μα φυσικά ότι θα προωθήσει το σχέδιο του Coudenhove-Kalergi..να ναι καλά το κορίτσι
Τι λέει το σχέδιο;;;
Αν δε το έχετε διαβάσει, που θα έπρεπε, γιατί χάρη στον ΘΕΟΔΟΤΟ είναι το πλέον διακινούμενο άρθρο του διαδικτύου, διαβάστε την πεμπτουσία του.
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία.
Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
tsolias_mauros
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.

Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα αρχεία της συμμορίας της εν λόγω αντιευρωπαικής κίνησης, διαπιστώνουμε ότι η Τασία ο Πανούσης και οι λοιποί συνεργάτες τους αριστεροί και δεξιοί,  δεν είναι οι πρώτοι που έδωσαν γην και ύδωρ, αλλά ήδη σε ανύποπτο χρόνο υπάρχει ένας έλληνας, πρώτος ανήρ της χώρας,  που έχει λάβει μια φορά μόνος του το βραβείο της εν λόγω αντιευρωπαικής συμμορίας, και μια το έχει μοιραστεί με έναν ακόμα πολιτικό εχθρό των ευρωπαίων…. και αυτός είναι ο….
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ
download
κορυφαίο υφάκι ο έγκριτος
Ακολουθεί η εικόνα με το στοιχείο της βράβευσης και η πηγή, που είναι η σελίδα της εν λόγω εταιρείας αντιευρωπαίων συνωμοτών…
Capture
Φυσικά ο κύριος ήταν….ΝΟΜΙΚΟΣ απο τους νομικούς που είναι υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει στην χώρα μας.
Διαβάστε το βιογραφικό του ΕΔΩ
Σύμφωνα με την ελληνική βικιπίντια, επηρεάστηκε απο τον φιλόσοφο Heinrich John Rickert,  ο οποίος και ήτο ιουδαίος, κλικ ΕΔΩαλλά και απο τον Karl Jaspers ο οποίος επίσης βρισκόταν κάτω απο την επιρροή της ιουδαικής σκέψης παντρεμένος ων με ιουδαία, χωρίς να αποσαφηνίζεται και η δική του καταγωγή κλικ ΕΔΩ
Το 1939 το καθεστώς Μεταξά τον συνέλαβε και τον εκτόπισε στη Σκύρο ως κομμουνιστή…και παρ όλα αυτά, ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ  δεξιός Καραμανλής τον ενέταξε στο υποτιθέμενο δεξιό κόμμα και τον έκανε και Πρόεδρο…
Μήπως αρχίζετε να καταλαβαίνετε κάτι ;;;;
Και για να ψάξετε και μόνοι σας…πάρτε έναν ακόμη σύνδεσμο  ΕΔΩ και θυμηθείτε και τον Γιάνη με τον Ζαν Μοννέτ κλικ ΕΔΩ
Διαβάστε-μελετήστε και
Α.7 απο τα 8 ιδρυτικά μέλη της μαρξιστικής σχολής της Φρανκφούρτης ήταν….
Β.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…and First We Take Manhattan
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/12/coudenhove-kalergi.html

ΧΡΕΗ - ΔΑΝΕΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ - ΦΟΡΟΙ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ = ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ !!!

AttendeeViewerImage000
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ
Βίκυ Χαραλάμπους:
Η ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
Τα τελευταία 5 χρόνια, ΕΣΥ και ΕΣΥ και ΕΣΥ και όλοι ΕΜΕΙΣ, χρηματοδοτήσαμε τις ιδιωτικές τράπεζες ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ (και είναι μόνο μερικά... χωρίς να λαμβάνουμε υπ' όψιν την αθέατη πλευρά που ενεργεί παράλληλα, κλέβοντας καθημερινώς από τα κληρονομικά κεφάλαια, την περιουσία γενεών και γενεών).
Οι Ελληνικές Τράπεζες ευρισκόμενες προ των θυρών της πτωχεύσεως, άνευ λόγου και χωρίς προηγουμένως να ερευνηθούν τα αίτια της κατάρρευσης και μεσούσης της τεραστίων διαστάσεων οικονομικής κρίσης που έπληττε ήδη την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο (τίτλους που θα χρησιμοποιούσαν για να εισπράξουν χρήματα από την Ε.Κ.Τ, αλλά και με μετρητά) συνολικής αξίας 524.000.000,000 Ε μόνο κατά την περίοδο 2009 - 2014, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων που δόθηκαν υπέρ του ELA, EFSF, κτλ , χωρίς να παρέχουν καμία εμπράγματη εξασφάλιση για τη χρηματοδότηση αυτή φέροντας τεράστια βάρη και υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και όλους ημάς. Και αυτό συνέβαινε την ώρα που η συνολική χρηματιστηριακή τους αξία (όλων των τραπεζών) δεν υπερέβαινε τα 4 δις ευρώ και που όπως αποδείχθηκε τα χρήματα αυτά ουδέποτε επενδύθηκαν στην Ελλάδα, ούτε σε δάνεια ούτε και ποτέ επεστράφησαν προς το Δημόσιο, παρότι στις υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν για την ανά τράπεζα χρηματοδότηση όσο ο τρόπος χρήσης της εν λόγω χρηματοδότησης, όσο και οι υποχρεώσεις των τραπεζών περιγράφονταν επακριβώς.
Μερικά ποσά:
1. BAILOUT, Ανακεφαλαιοποίηση 2008 - 2014 : 300 Δις (Συμπρ. Τ.Χ.Σ.)
2. Εγγυήσεις προς ELA: 178 Δις
3. Αναβαλλόμενος Φόρος (εισφορά) : 5 Δις
4. Ομόλογα Φάντασμα (2013): 41 Δις Σύνολο 524 Δις
σκλαβοι
Μερικές από τις Παρανομίες σε περίληψη:
1. Ανακεφαλαιοποιήσεις χωρίς παράλληλες εμπράγματες ασφάλειες έναντι των χρηματοδοτήσεων, εγγυήσεων, επενδύσεων του Δημοσίου, που ποτέ δεν επιστρέφονται.
2. CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου & Βook Βuilding & Funding Gap.
3. Παράνομη λειτουργία Τ.Χ.Σ. Ζημιές και Χρέος
4. Εκκαθαρισμένες Οφειλές (Ποσοτικά και Ποιοτικά) = χωρίς πιθανότητα Αίρεσης και Ακύρωσης για οιονδήποτε λόγο,
5. Kάτοχοι "Warrant" των τραπεζών για απόκτηση μετοχών από το Τ.Χ.Σ. ασχέτως τιμής αγοράς (Ζημιές στο Δημόσιο και μη ορθή προσέγγιση για ισότιμη συμπεριφορά προς τους νέους αγοραστές).
6. Placement και γρίζες συναλλαγές πώλησης μετοχών
7. Ομόλογα Φάντασμα, Έκδοση ιδιών ομολόγων για ίδια χρηαμτοδότηση με παράλληλη εγγύηση ομόλογα του Δημοσίου που ήδη χρηματοδοτήθηκαν με αυτά,
8. Μέθοδος υπολογισμών Τόκων 360/ 365 ημέρες από την 01.01.1990
9. Μετακύληση, Κεφαλαιοποίηση, Τοκογονία και Ανατοκισμός - Εισφορά από την 30.1.1969, 10.
Ευρωπαϊκή Οδηγία "BRRD" (Banking Recovery Resolution Directive):-
α) «BAIL-OUT» : Κεφαλαιοποίηση από εξωτερικούς πόρους,
β) «ΒAIL-IN» : εκ των έσω, δηλαδή εκ των μετόχων και ομολογιούχων και καταθετών
γ) δια της κατάσχεσης των καταθέσεων.
Ούτε τους τύπους δεν τήρησαν αφού εμείς τους αφήσαμε να το πράξουν: Συνήθως η πρακτική είναι, αφού επικυρωθεί η ανάγκη και η αδυναμία, αφού λάβεις όλα τα άλλα μέτρα και δεν λειτουργήσουν (εδώ δεν λήφθηκε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο) πρώτα μπαίνει σε λειτουργία το «ΒAIL-IN» και μετά το «ΒAIL-ΟUT»
Τραπεζιτες
Στην Ελλάδα, προχώρησαν ανάποδα για να είμαστε πάντα η πρωτοτυπία..
1. Εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις του Διοικητού της ΤτΕ και του Υπ. Οικονομικών και του Ειδικού Συμβουλίου Εποπτείας ( άρθρο 7 του Ν.3723/2008 )
2. Παράνομη Επιβολή Ελέγχου Κεφαλαίων (Capital Controls) και παράνομες παράλληλες "αθέατες" πράξεις πλουτισμού των μεγαλο-μετόχων των Τραπεζών
3. Οι Οφειλέτες θα έπρεπε να φαίνονται στον ετήσιο ισολογισμό δεν φαίνονται
4. Συμψηφισμός αμοιβαίων απαιτήσεων
5. Δήλωση Συνδεδεμένων Δανειοληπτών (νέα νομολογία!!!!!!!!!!!!!)
6. Αξιολογήσεις από τους 3 διεθνής οίκους καθώς και τους επιμελητές
7. Πώληση των "κόκκινων δανείων" στα "distressed funds"
Παρότι οι νόμοι που ψηφίστηκαν δια την «Παροχή εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου (μέσω του Ο.Δ.ΔΗ.Χ «Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους») προς τα πιστωτικά ιδρύματα (υποχρεωτικά) ήτο για
α) δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στεγαστικών δανείων και
β) για κάλυψη ομολογιακών δανείων και χορηγήσεις σε επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας», αυθαιρέτως και καταχρηστικώς οι Τραπεζικές ιδιωτικές εταιρείες, χρησιμοποίησαν τα κεφάλαια αυτά για δικές τους ξένες προς εμάς και την Ελλάδα επενδύσεις.
Με αυτή τους την πράξη, οι μεγάλοι ιδιοκτήτες των τραπεζών (όχι οι μικρομεσαίοι) κατέστηκαν πλουσιότεροι ενώ ο Λαός και η Ελλάδα Πτώχευσε!
Ενώ έχουν λάβει το διάστημα 2008 - 2014 πέραν των 500 Δις, εάν υπολογίσουμε σήμερα το δάνειο της χώρας είναι κατά τις δικές τους δηλώσεις (που είναι και αυτό ψεύτικο) 330 Δις, αυτό σημαίνει, ότι η Ελλάδα, το 100 % του εξωτερικού της δανεισμού που με αυτό πτώχευσε έχει παραχωρηθεί στις τράπεζες καθώς επίσης χρησιμοποίησε και από το ΑΕΠ της Χώρας ακόμα 224 Δις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πέραν του παράνομου PSI και του κουρέματος όπου παραδώθηκε όλη η χώρα ολοσχερώς, δια μέσου του παράνομου ΤΑΙΠΕΔ και των άλλων αλχημειών που δημιούργησαν, στους δανειστές, η χώρα κατασχέθηκε και μετατράπηκε σε εταιρεία (καταχωρημένη στο Washington DC) και οι πολίτες της χώρας τιτλοποιήθηκαν (ΑΦΜ από την γέννηση καταχωρημένα στο UCC 1) προς απόσβεση των οφειλών ες αεί!...........................
ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΑ "DEAL ROOMS" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΕΣ), Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΒΟΥΛΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, Η ΤτΕ, Η ΤΡΟΙΚΑ (ΕΕ, ΕΚΤ & ΔΝΤ), SSM, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ , O OHE, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ROTHSCHILD,& ROCKEFELLER, ΑΔΕΛΦΟΙ RICARDO, OI LAZARD FRERES & CO LLC, OI GOLDMAN SACS, FIDELITY, VANGUARD, BLACKROCK, G. SOROS, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Ο Ά. ΡΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, Η MIG, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, Η ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ, Κ.Ο.Κ. (Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ, ΣΥΝΕΤΑΞΕ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΣΣΥΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ,
ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:-
α. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ ΜΕ ΠΡΌΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
β. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
γ) ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΝ ΟΛΩ Η ΕΝ ΜΕΡΕΙ,
δ) ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΈΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ:
α) ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
β) ΕΞΟΝΤΩΣΗ
γ) ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
δ) ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
ε) ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
ζ) ΒΙΑΣΜΟΣ, ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΕ ΣΤΗΡΩΣΗ Ή ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΒΙΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ
η) ΒΙΑΙΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΚΛΟΠΗ, ΑΣΥΔΩΣΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΤΛ...
30/12/2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ  ... ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Click here buttondivider

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ, "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΤ.Χ.Σ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΜΥΝΑΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ
Ο ΟΙΚΟΣ "ROTHSCHILD"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ,
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ FED ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ BIS, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,
ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝ Ή ΜΑΧΩΝ.. (ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΒΡΥΞΕΛΕΣ, CITY OF LONDΟΝ,ΙΣΡΑΗΛ, ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΑΝΑΜΑΣ, ΜΑΡΟΚΟ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΚΤΛ)
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣΤΤΕ,
Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤ.Χ.Σ.,
ΤΟ ΟΠΟΙΟΤΧΣΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙROTHSCHILDΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙΜΕΤΟΧΟΙΚΑΙ ΠΑΛΙ,
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΤΧΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΕ 4 ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΜΙΣΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΕΥΡΩ!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΗΔΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΔΙΣΕΥΡΩΖΗΜΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΤΧΣΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΛΗΞΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ 2017 Η' ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ), ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝΤΡΑΠΕΖΑΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ,ΝΕΡΟ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΕΚΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ "ΣΟΡΑΧ-ΧΑΡΟΣ"
ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝΑΛΗΘΕΙΑΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙΣ ΜΕΑΝΔΡΕΙΑ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΑΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΕΙΣΑΙΕΛΛΗΝΑΣΗ' ΑΠΛΑ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΩΣΕΛΛΗΝΑΣ?
ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
ΕΧΟΥΜΕΕΥΘΥΝΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΑΙΑ"
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -Ε.ΣΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
Read More http://ellanionforum.com/archives/5602


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.


Read More http://ellanionforum.com/archives/5632

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΟΚ ! ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΕΘΙΜΟ- ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ !!


Το ''Ολοκαύτωμα'' σύμφωνα με τις εβραικές θυσίες!! 
Mια αρχαία αναφορά έχουμε από τον Φλάβιο Ιώσηπο στο έργο του Κατά Απίωνος. Σύμφωνα με τον Απίωνα, όταν ο βασιλιάς Αντίοχος ο Επιφανής μπήκε στο ναό της Ιερουσαλήμ βρήκε έναν Έλληνα δεμένο σε ένα κρεβάτι ενώ γύρω του υπήρχαν κάθε είδους λαχταριστά εδέσματα

 και πλούσια πιάτα. Ο άνδρας απεκάλυψε πως οι Εβραίοι τον αιχμαλώτισαν, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο στο ναό και καθημερινά τον τάιζαν με τη βία κάθε είδους φαγητό. Αρχικά η κατάσταση αυτή δεν τον δυσαρέστησε παρά μόνο τον παραξένεψε, μέχρι που οι υπηρέτες του ναού του αποκάλυψαν τη μοίρα που τον περίμενε: ήταν προορισμένος να πεθάνει σε θυσία την οποία 

οι Εβραίοι τελούν κάθε χρόνο σε προκαθορισμένη μέρα. "Οι Εβραίοι αιχμαλωτίζουν έναν Έλληνα έμπορο" είπαν οι υπηρέτες, "και τον ταΐζουν για έναν ολόκληρο χρόνο. Μετά τον πάνε στο δάσος, όπου τον θυσιάζουν σύμφωνα με το τελετουργικό της θρησκείας τους. Τότε τρώνε τα εντόσθια, ενώ τη στιγμή της θυσίας του Έλληνα ορκίζονται μίσος για όλους τους Έλληνες. Το τεμαχισμένο πτώμα το εγκαταλείπουν σε ένα χαντάκι" στο βίντεο που ακολουθεί οι ερευνητές αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές. 

Κατά τον Ιώσηπο, πηγή αυτής της ιστορίας δεν είναι ο Απίωνας, ο οποίος την αντέγραψε από παλαιότερες πηγές, κάτι που δείχνει πως παρόμοιες ιστορίες πρέπει να είχαν καταγραφεί και σε παλαιότερες εποχές. 

Eνώ ιστορικός Δίων Κάσσιος περιγράφοντας την Ιουδαϊκή επανάσταση της Κυρήνης το 115, αναφέρει με αηδία πως οι Εβραίοι έτρωγαν τα πτώματα των Ελλήνων και Ρωμαίων που είχαν πεθάνει στη μάχη, άλειφαν το πρόσωπο και το σώμα τους με το αίμα των νεκρών και χρησιμοποιούσαν τα εντόσθια για ζώνες.
 

Ασφαλώς αυτή η πρακτική από κάπου πρέπει να ξεκινάει και δεν αποτελεί έκπληξη για όσους έχουν διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη πως η ρίζα του κακού βρίσκεται ακριβώς εκεί. Στο βιβλίο "Κριταί" της Παλαιάς Διαθήκης, κεφάλαιο11, έκπληκτοι παρακολουθούμε τον Ιεφθάε να προσφέρει ανθρωποθυσία στο θεό της Βίβλου την ίδια του την κόρη. Ο βιβλικός θεός όχι μόνο δεν τιμωρεί τον σφαγέα πατέρα, αλλά δεν γίνεται καν αναφορά ή προτροπή προς τους πιστούς να μην ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα! Αντιθέτως, ο Ιεφθάε θεωρείται ήρωας και άξιος να αναφέρεται η ιστορία του στο "ιερό" βιβλίο. 
 


το επόμενο βίντεο που είναι συγκλονιστικό θα δείτε τι εστί Ιουδαιοχριστιανική  θρησκεία και εβραϊκές συνήθειες. Ίσως κάποτε ο δυτικός κόσμος των επιστημών και της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης κατανοήσει έστω για μερικά λεπτά, γιατί αυτός ο λαός χιλιάδες χρόνια έχει τις δικές του συνήθειες. Συνήθειες που εμείς, οι πιο πολλοί από εμάς, δεν κατανοούμε.Αυτές τις αθλιότητες οι συντηρητές του εβραιοχριστιανισμού τις κάνουν γαργάρα!!

Στο βίντεο ο ερευνητής Χάρελ Ρομ αναφέρεται σε μια περίπτωση αιχμαλωσίας ενός Έλληνα από τους Εβραίους γύρω στο 168 πριν και στον τρόπο θυσίας του σύμφωνα με την αρχαία εβραϊκή συνήθεια. Ετησίως και σε καθορισμένο χρόνο, με το Πάσχα τους, αφού τον είχαν απαγάγει, τον σκότωσαν, τον έκοψαν σε κομμάτια, και έφαγαν από την σάρκα του. Στη συνέχεια ορκίστηκαν την αιώνια εχθρότητα εναντίον των Ελλήνων.Αργότερα αυτός ο κανιβαλισμός καθιερώθηκε ως Εβραϊκό έθιμο!! Και ενώ οι εβραίοι έκαναν τα ίδια και στα Χριστιανόπαιδα ,οι συντηρητές των εβραικών συνηθίων, λατρειών,ηθη και εθίμων,συνεχίζουν να δοξολογούν τους αλλοδαπους Ισραηλίτες ως περιούσιους, και να τιμούν τον Ενα και μοναδικό Θεό των παράφρονων μουαμεθανών και Ιουδαίων στην πατρίδα!
Επι προσθέτως αξίζει να θυμηθούμε την τελετουργική ανθρωποθυσία ενώς Ελληνόπουλου  το 1840 στο νησί μας την Ρόδο ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που κάναμε πριν 2 χρόνια

Τα Ελληνόπουλα  που αργότερα ο περιούσιος λαός, με, η χωρίς τελετουργικό τρόπο θυσίασε στο όνομα του Ιησού πρέπει να είναι χιλιάδες.

Πρέπει να κατανοήσουμε ένα πράγμα, η θυσία των λαών στο όνομα του εκλεκτού λαού του «θεού τους» είναι τελετουργική συνήθεια χιλιάδων χρόνων, το DNA τους κουβαλάει την ανθρωποθυσία. Είναι το αίτημα για κάποιο αντάλλαγμα, « σου δίνω, για να μου δώσεις» ή «δώσε, για να σου δώσω».

Μήπως η ανοικτή φάρμα στη Γαζα είναι γι αυτό το λόγο; Γιατί στόχοι τους ειναι τα παιδάκια; Γιατί σκοτώνουν συνέχεια  εκατοντάδες παιδιά και δεν μιλάει κανείς; Σχολεία, και παιδάκια που παίζουν μπάλα στην παραλία, τα θύματα. Ο αντι-Παλαιστινιασμός γιατί δεν είναι αντι-Σιμιτισμός; Δεν υσχύει η ίδια λογική για όλους τους λαούς; Ααα, όχι για τον εκλεκτό...

Οι εβραίοι προτιμούν τα παιδιά κάτω των επτά χρονών. Βέβαια δεν γνωρίζουν όλοι οι Εβραίοι την τελετουργική προέλευση των ανθρωποθυσιών για χάριν του Γιαχβέ (Μολώχ). Και αυτοί κοπάδι είναι που το οδηγούν οι λύκοι.

Η αιμοσταγή φύση τους, η ελεεινή παραφροσύνη που τους χαρακτηρίζει, η ολική έλλειψη συνείδησης, η ευκολία παραποίησης και κατασκευής της πραγματικότητας μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, και μέσα στην Ελλάδα που εμείς οι ίδιοι αφήνουμε ειναι η παράδοση άνευ όρων στους ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες της φάρμας.

Οι ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια τους 1000 χρόνια τουλάχιστον . Είδατε κάποιον πολιτικό να βγάλει λέξη μετά απο τόσες δολοφονίες παιδιών και άλλων αμάχων στην Γάζα;;; Ειδατε κανένα κόμμα να κάνει κριτική στην Ορθοδοξία που συντηρεί τον Εβραϊσμό??


Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τον αιμοσταγή πολιτισμό της χέστρας (όπως τον ονομάζει ο Στρέιντζερ) άλλα ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το μέλλον μας!!!!


Πληροφορίες μας δώθηκαν εκ των πηγών του Απολλώνιου





http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2015/02/blog-post_37.html

ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ «Nτόμινο» πτωχεύσεων Δήμων και… έπονται οι περιφέρειες

1
 
Ξεκίνησε το «ντόμινο» πτωχεύσεων που ενεργοποιεί την μεγαλύτερη «ωρολογιακή» βόμβα, αυτή των Δήμων, που μπροστά της ακόμα και το Δημόσιο Χρεός φαντάζει… ελαφρύ, με τους Δήμους Σαλαμίνας και Γόρτυνας να έχουν τεθεί σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση καθώς δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν της υποχρεώσεις τους.
Υπάρχουν άλλοι πενήντα δήμοι αλλά και δύο περιφέρειες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση ενώ για τα δάνειά τους σε περίπτωση μη εξυπηρέτησής τους εγγυητής είναι το Δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι οτι δήμοι των νομών Ροδόπης και Ξάνθης έχουν δάνεια σε τουρκικές και καταριανές τράπεζες κάτι που έυκολα γίνεται κατανοητό ότι αποτελεί εθνικό ζήτημα ασφάλειας.
Πριν ένα μήνα σε καθεστώς πτώχευσης βρέθηκε ο Δήμος Σαλαμίνας, που τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση για να εξυγιανθεί. Πλέον, στο ίδιο καθεστώς βρίσκεται και ο Δήμος Γόρτυνας στο νομό Ηρακλείου, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Με ΦΕΚ που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο εν λόγω δήμος εντάσσεται σε πρόγραμμα εξυγίανσης, βάσει του N. 4270/2015.
Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες ο Δήμος παρουσίαζε αδυναμία σύνταξης ισοσκελισμένου ισολογισμού.
Ο καλλικρατικός δήμος Γόρτυνας βρίσκεται στα νότια του νομού Ηρακλείου, αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Κόφινα, Αγίας Βαρβάρας, Γόρτυνας και Ρούβα και με βάση την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 19.148 κατοίκους.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η υπαγωγή σε πρόγραμμα εξυγίανσης προβλέπει την υποχρέωση εφαρμογής σειράς παρεμβάσεων, όπως μέτρα είσπραξης των οφειλών προς τους ΟΤΑ, αναστολή προσλήψεων, επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού, αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους, τέλη, δικαιώματα και εισφορές, αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας σε ποσοστό μέχρι και 3‰ (τρία τοις χιλίοις), αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2% και περιορισμός των δαπανών μόνο σε υποχρεώσεις μισθοδοσίας και λοιπές απολύτως ανελαστικές δαπάνες.
Είναι σαφές ότι οι Δημότες θα την πληρώσουν και μάλιστα πολύ άσχημα. Ο ΤΑΠ είναι ένας φόρος που μπορεί να «ξεπατώσει» οποιονδήποτε και να κάνει κόσμο σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ να χάσει το σπίτι του. Δυστυχώς οι πολίτες δεν θα πληρώνουν πλεόν μόνο τα πεπραγμένα των κυβερνήσεών τους αλλά και τα πεπραγμένα των Δημάρχων τους και τώρα και των Περιφερειαρχών τους. Εν τέλει όλες οι εκλογές πλέον αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, μόνο που το κακό έχει γίνει πια.
Όμως στο ζήτημα της Θράκης τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς η Τουρκία θα εκμεταλευτεί την ανέχεια του ελληνικού κράτους και θα επιδιώξει να κατευθύνει όπως θέλει τους δήμους με μουσουλμανική πλειοψηφία.
Ήδη είχαμε ένα απαράδεκτο περιστατικό εν μέσω Χριστουγέννων όπου Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με Αη Βασίληδες
Ο δήμαρχος ονομάζεται Τζεμήλ Κάπζα και έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας επειδή στα νηπιαγωγεία του δήμου του διοργανώθηκαν γιορτές εν όψει Χριστουγέννων με “εμφάνιση Αϊ Βασίλη”.
«ο Δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές μας γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια”.
Μας διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών αλλά «η θρησκεία μας απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή μας με τον “Αϊ Βασίλη»
«εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία».
Η θρησκευτική ελευθερία είναι αποδεκτή και σεβαστή, όμως η χώρα ήταν και θα είναι Ορθόδοξη, παντού, σε όλη της επικράτεια, που σημαίνει ότι οι εορτές της Ορθοδοξίας θα εμφανίζονται σε κάθε σημείο της, με απόλυτο σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων.
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
pronews
 Γιάννης Καλογερόπουλος
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ω Ν ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ....
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ........
ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ... ΒΡΟΧΗ . !!!!!!

Υπάρχουν άλλοι πενήντα δήμοι ( 5 0 ) ... αλλά και δύο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση ενώ για τα δάνειά τους σε περίπτωση μη εξυπηρέτησής τους εγγυητής είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ , δηλαδή οι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ πολίτες,
αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι οτι δήμοι των νομών ΡΟΔΟΠΗΣ και ΞΑΝΘΗΣ
έχουν δάνεια σε ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ και καταριανές . ( . ΚΑΤΑΡ ) . τράπεζες κάτι που έυκολα γίνεται κατανοητό ότι αποτελεί εθνικό ζήτημα ασφάλειας.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕ ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ?????
Πριν ένα μήνα σε καθεστώς πτώχευσης βρέθηκε ο Δήμος Σαλαμίνας, που τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση για να εξυγιανθεί. Πλέον, στο ίδιο καθεστώς βρίσκεται και ο Δήμος Γόρτυνας στο νομό Ηρακλείου, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Με ΦΕΚ που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο εν λόγω δήμος εντάσσεται σε πρόγραμμα εξυγίανσης, βάσει του N. 4270/2015

http://maiandros-lykaon.gr/4346-2/.

Το Ρώσικο Καταδρομικό «Smetlivy» περνά τα Στενά …Απο αλάργα οι Τούρκοι! (φώτο)

cdy_3770 
To Καταδρομικό  Smetlivy επέστρεψε από τα καθήκοντά του στην Ανατολική Μεσόγειο στη Μαύρη Θάλασσα. Ήταν στα ανοικτά των ακτών της Συρίας με την Ναυαρχίδα του Ρώσικου  Ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας το καταδρομικό Moskva.killmarks2-kopya
Να θυμίσουμε οτι το Ρώσικο Καταδρομικό ήταν αυτό που πριν μερικές ημέρες έβαλε εναντίον Τούρκικου «αλιευτικού » ανοιχτά της Λήμνου όταν το Τούρκικο προσπάθησε να πλησιάσει το Ρώσικο πολεμικό !
1443042003-antisubmarine-ship-smetlivy-shown-in-greece-during-russian-week_8631968
Το Ρώσικο Καταδρομικό με υψωμένη  την Ελληνική Σημαία κατά την επίσκεψη του στον Πειραιά !
Αν υπήρχαν φόβοι και πληροφορίες  ότι κάποιοι ψαράδες θα έκαναν επεισόδια στα Στενά …Οι Τούρκοι το κοίταζαν από Αλάργα


http://veteranos.gr/rosiko-katadromiko-smetlivy-perna-ta-stena-apo-alarga-tourki-foto/

Πως το κράτος εξόντωσε τον επιστήμονα-επιχειρηματία που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου [Βίντεο]

untitled

Τα μυρίστικαν πρώτοι οι Άγγλοι το 1927,τα δοκίμασε το Πολεμικό Ναυτικό το 1928,η ιδιωτική τους εκμετάλευση άρχισε το 1965 και η ζωή τους έκλεισε το 1979.Μια απίστευτη περιπέτεια του πρώην ιδιοκτήτη της ΧΡΩΠΕΙ.


Πριν από 40 χρόνια αποδείχθηκε περίτρανα ότι στη Δυτική Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Έλληνα επιστήμονα, του χημικού Σωτήρη Σοφιανόπουλου και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Αξίζει να το διαβάσετε!

Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα. Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας. Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία.
Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΧΡΩΠΕΙ. Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία και μεταξύ άλλων κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974.

Είχε ξεκινήσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους (!) η παραγωγή σταμάτησε... Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ ο Σοφιανόπουλος συνέθεσε και το προωθητικό υγρό πυραύλων Υδραζίνη. Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους (!) δεν συνεχίστηκε...

Προσκλήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει "οικονομικό υπόμνημα". Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης έφερε σε πέρας υλικό εφαρμοσμένης έρευνας υψηλοτάτης τεχνολογίας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε εθνικό θέμα υψίστης ασφάλειας, αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές... (!)
Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση... Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα.
Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών και η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος, αλλά το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή και διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου. (!)
Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι' αυτό τον σκοπό... (!)

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Τα μυρίστηκαν πρώτοι οι Αγγλοι το 1927, τα δοκίμασε το πολεμικό μας ναυτικό το 1928, η ιδιωτική τους εκμετάλλευση άρχισε το 1965 και η ζωή τους έκλεισε το 1979. Μία απίστευτη περιπέτεια του πρώην ιδιοκτήτη της ΧΡΩΠΕΙ.

Πρώτοι οι Άγγλοι μυρίστηκαν το πετρέλαιο της Ζακύνθου και πολύ αργότερα οι αναθυμιάσεις οδήγησαν εκεί και τη μύτη ενός επιχειρηματία: του ιδιοκτήτη της διαλυμένης σήμερα βιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ, Σωτήρη Σοφιανόπουλου.

• Το 1927 η αγγλική εταιρεία «NEAR EAST PETROLEUM COMPANY» έρχεται στη Ζάκυνθο, για να μελετήσει τις δυνατότητες αντλήσεως πετρελαίου. Δεν γίνεται όμως εντατική άντληση, των φρεατίων, γιατί λείπουν τά επαρκή μηχανήματα και οι δεξαμενές.

• Το 1928, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει το τορπιλοβόλο «Πέργαμος» για να κάνει δοκιμές καύσεως. Η έκθεση που συντάσσεται καταλήγει σε ένα αισιόδοξο συμπέρασμα: «Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι τ' αποτελέσματα των δοκιμών ήσαν ικανοποιητικά».

• Το 1965, ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ζάκυνθο και μαθαίνει ότι στο Κερί, σ' ένα βάλτο 1.000 στρεμμάτων, υπάρχει πετρέλαιο! Τα χρόνια της δικτατορίας αποφασίζει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με την υπόθεση της Ζακύνθου. Η χούντα είχε τότε παραχωρήσει άδεια για γεωτρήσεις στην αμερικανική εταιρεία ANCAR OIL.
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος συναντιέται στα γραφεία της ΧΡΩΠΕΙ με τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της ΑΝΚΑΡΟΪΛ Στερτζ (Στέργιου), καταλήγουν σε συμφωνία και αποφασίζεται να γίνει το συντομότερο γεώτρηση βάθους 2.500 μέτρων:

«Η ΑΝΚΑΡΟΪΛ και η ΧΡΩΠΕΙ θα είχαν ποσοστά επί της παραγωγής και της εκμετάλλευσης του πετρελαίου. Παρασκευή, θα ερχόταν ξανά ο Στερτζ για να υπογράψουμε τη σύμβαση και την Τρίτη γίνεται το πραξικόπημα στην Κύ­προ. Ο Στερτζ δεν έρχεται και βέβαια η σύμβαση ναυαγεί.
Γίνονται τα γνωστά, έρχεται η μεταπολίτευση και εγώ εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για τα πετρέλαια. Επισκέπτομαι τον καθηγητή Ζάχο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠ (Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου). Πραγματικά, στέλνει στη ΧΡΩΠΕΙ την άδεια να προχωρήσω τις εργασίες στο Κερί».

• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος πηγαίνει στη Ζάκυνθο και στήνει εκεί ένα κανονικό εργοτάξιο επανδρωμένο με μηχανικούς και τεχνικούς της ΧΡΩΠΕΙ.

«Η μεγαλύτερη γεώτρηση που είχα κάνει ήταν βάθους 120 μέτρων το περισσότερο, όμως, πετρέλαιο έβγαινε από μια των 18 μέτρων. Πετρέλαιο χωρίς υδρόθειο, με βάση τη νάφθα. Έφτασα να βγάζω, ανάλογα με τις υδροστατικές πιέσεις, μέχρι και 70 βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα.
Για μήνες ολόκληρους τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά της ΧΡΩΠΕΙ κινούνταν με αυτό το καύσιμο, ενώ επί χρόνια μου ζητούσαν να τους πω το μυστικό - πώς δηλαδή, κατάφερα να βγάλω ντίζελ σε πρώτη φάση χωρίς διυλιστήριο!».

Ο δραστήριος επιχειρηματίας ζητά από το υπουργείο Βιομηχανίας άδεια εκμεταλλεύσεως:

«Έτρεχα από το υπουργείο Βιομηχανίας στη ΔΕΠ και τούμπαλιν. Σ' αυτά τα δρομολόγια με κορόιδευαν όλοι μαζί. Τράβηξα μια εταιρεία στη Ζάκυνθο και πουλούσα το πετρέλαιο που έβγαζα με κανονικό τιμολόγιο στη ΧΡΩΠΕΙ».

• Η δουλειά στο Κερί κρατάει δύο χρόνια και σταματάει με τη σύλληψη του Σωτήρη Σοφιανόπουλου. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

«ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε ζητήσει από τον υπουργό Βιομηχανίας να μου δοθεί άδεια εκμεταλλεύ­σεως, αντ' αυτού μια ωραία πρωία έρχονται στο Κερί και με συλλαμβάνουν ως παραβάτη του νόμου επειδή παράγω αργό πετρέλαιο».

• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος δικάζεται τον Μάιο του 1979 και αθωώνεται. Με δικαστική απόφαση, όμως, αναστέλλονται οι δύο άδειες που είχε για παραγωγή πετρελαίου.

Από τότε, κανείς δεν ασχολήθηκε πια με τα πετρέλαια της Ζακύνθου. Η περιοχή αναδίδει ακόμα τη μυρωδιά του πετρελαίου και ο βάλτος βουλιάζει στα περασμένα υγρά γυαλιστερά μεγαλεία.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος υποστηρίζει από τότε ότι εσκεμμένα σκέπασαν την υπόθεση και κατηγορεί όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ότι παραδίδουν τον εθνικό πλούτο της χώρας στις πολυεθνικές...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

 

eleysis-ellinwn.gr

Puma Punku - η αρχαία πόλη που κατασκευάστηκε από εξωγήινα όντα [Ντοκιμαντέρ]

Puma Punku

Τα μυστηριώδη ερείπια του Puma Punku βρίσκονται στη Βολιβία, στη Νότια Αμερική στα βουνά των Άνδεων 45 χλμ δυτικά της Λα Παζ , σε υψόμετρο πάνω από 3500 μέτρα.

Οι αρχαιολόγοι δεν έχουν καμία απάντηση στο πώς χτίστηκαν, από ποιον και για ποιο σκοπό. Επιστήμονες πιστεύουν ότι το Puma Punku χτίστηκε πριν 2000 χρόνια  .
Ωστόσο , το 1945 μια άλλη θεωρία του αρχαιολόγου Arthouur Posnansky, ο οποίος πέρασε πολλές δεκαετίες στο Πούμα Πούνκου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Puma Punku χτίστηκε το 15.000 π.Χ.
Επίσης ο Arthur Posnansky είναι σίγουρος πως οι κατασκευαστές του Puma Punku θα πρέπει σίγουρα να είχαν κάποια εξελιγμένη τεχνολογία. 
 

Αρχαίοι Εξωγήινοι (4x6) ~ Το μυστήριο του Πούμα... από KRASODAD


http://www.pyli-apokalypseis.com/ntokimanter/item/1961-puma-punku-i-arxaia-poli-pou-kataskevastike-apo-eksogiina-onta-ntokimanter

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Άνθρωπος της NASA Παραδέχεται: «Είπαμε Ψέματα για τα Πάντα…» (σχολιάζει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ)

Το Διεθνές Διαστημικό Πρόγραμμα Αποκαλύπτεται…
hellasforce.com

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ????? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΒΡΑ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΝΤΙ [ΑΞΙΕΣ] ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΖΩΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ [ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ] ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΤΑ ΖΩΑΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΙΣΤΑΡΤ ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑΑΑ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ [ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ] ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ??? ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ] ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΥΛΗΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ [ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΡΑ ΙΣΟΙ ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ] ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ???? ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΙΟ ΕΙΔΟΣ??? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ??? ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΟΜΟΜΗΤΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΕΙΔΟΣ ΟΜΟΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ [ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΑ ΖΩΑΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ DNA ΘΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ????? ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑΑΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ ????] ΤΑ ΖΩΑΑΑ??? ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ??? ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ?? ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ?? ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ??? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΝΙΣΤΕΙ??? ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ???? ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΕ????? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ???? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΨΕΥΔΗ [ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΗΙΝΟ ΧΑΖΑ ΖΩΑΑΑΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ] ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ???
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1055052144545492&id=100001221499060
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters