Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. ΕΑΝ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.


Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ( Ήταν…  3/9/2013 )

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΤΕ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν’ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.

ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END Μ’ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΡΑΤΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΜΕ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΤΑ’ ΧΕΙ ΟΛΑ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ. ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ Ν’ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. ΕΑΝ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΕΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ Η ΣΦΑΙΡΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΣΦΑΙΡΕΣ).

ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: «ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ». 

ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, «ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ».
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ «ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ».
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

…………………………………………………………………
Αλφειός: Συνέλληνα Αρτέμη… μαζί σου μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου και μέχρι τελευταίας ανάσας…

Η γιαγιά μου έλεγε στα παιδιά της και είχε πολλά… «παιδιά, μιά κληματόβεργα όταν την λιγάς σπάει, ένα δεμάτι κλήματα όμως ούτε λιγάει, ούτε σπάει»…
Άκου Αρτέμη, διαβάστε συνέλληνες κι έναν γέρο, εδώ στην απέναντι όχθη του Αλφειού… Ακούστε έναν αγράμματο αγρότη που με πόνο ψυχής κι αυτός λέει τα ίδια λόγια… Κλαίω συνέλληνες, κλαίω γιατί διαβάζω αυτόν τον γέρο, τον αγράμματο, που έχει οργώσει κι έχει σκάψει τη γη με νύχια και με δόντια, να καλεί σε ξεσηκωμό, λέγοντας… «Πριν πεθάνω θέλω να δω το σύστημα να γκρεμίζεται»…

86χρονος αγρότης: Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω
ΗΛΕΙΑ, 13.02.13

altΓροθιά στο στομάχι του πολιτικού κόσμου της χώρας η κραυγή αγωνίας ενός 86χρονου αγρότη, που μίλησε το πρωί από τα μπλόκα των αγροτών. Είπε πως βλέπει την Ελλάδα, την οικογένεια και τα εγγόνια του, αιχμάλωτους στα ξένα συμφέροντα. Ο Γιώργος Γκρουμούτης, συνταξιούχος αγρότης από την Αλφειούσα, εξαπέλυσε μέσω του IONION FM, δριμεία επίθεση στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που πούλησε την ιστορία της πατρίδας, αφήνοντας άναυδους δημοσιογράφους και ακροατές. Δήλωσε ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο καθώς όταν φοιτούσε στην 4η δημοτικού ξέσπασε ο β παγκόσμιος πόλεμος, παρόλα αυτά περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», με λόγια σταράτα, καθαρά και από καρδιάς την δραματική κατάσταση που αντιλαμβάνεται ότι βιώνει η χώρα. Αναλογιζόμενος τις καταστροφές που επέφεραν στην Ελλάδα το 1940 οι Γερμανοί φασίστες, δήλωσε ότι ξανάρχονται μετά από δεκάδες χρόνια, οδηγώντας τον ελληνικό λαό σε δουλεία και θάνατο. Για την τρικομματική κυβέρνηση δήλωσε ότι οι άσπονδοι εχθροί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν φίλοι για να μην πάνε φυλακή και σχεδιάζουν να το τραβήξουν για να καλύψουν τα σκάνδαλα τους. «Διαλύσανε την αγροτική οικονομία, την Ηλεία, την Ολυμπία που έβγαζε χρυσό, την πούλησαν. Αν ήταν αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να φυγαδεύουμε τη νεολαία, να την πουλάμε στα σκλαβοπάζαρα», ανέφερε ο κ. Γκρουμούτης και συνέχισε « Θέλω να δω πριν πεθάνω, να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς την χώρα δεν κυβερνούν οι Έλληνες» και προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια θα ακολουθήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος για το νερό. Κάλεσε τους Έλληνες να αντιληφθούν την προδοσία, να αναλογιστούν τον όρκο που έδωσαν στην πατρίδα και την οικογένεια τους και να βγουν στις πλατείες. «Είμαι γέρος, αλλά ξαναγίνομαι νέος όταν ακούω για αγώνες», δήλωσε ο 86χρονος αγρότης.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΝΟΜΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ 1933 ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ

viewer (3).png
 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ –
ΝΟΜΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ 1933 – ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 
εκδοθείσα την 5η Απριλίου 1933
όλοι καλούνται να παραδώσουν 
ΣΤΙΣ Η ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ 1933 
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ(GOLD COIN), ΡΑΒΔΟΥΣ  ΧΡΥΣΟΥ(GOLD BULLION) Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥ  (GOLD CERTIFICATES) που επί του παρόντος τους ανήκουν, στην Τράπεζα Federal Reserve, σε υποκατάστημα ή πρακτορείο ή σε οποιοδήποτε μέλος του τραπεζικού συστήματος της Federal Reserve.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ  ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ(GOLD COIN), ΡΑΒΔΩΝ ΧΡΥΣΟΥ (GOLD BULLION) ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΧΡΥΣΟΥ(GOLD CERTIFICATES)
Με την δικαιοδοσία που μου δίνεται από τον Τομέα 5 (β) της Πράξης από 26 Οκτ. 1917, όπως τροποποιήθηκε από το Τμήμα 2 της Πράξης από 9 Μαρ. 1933 με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ», στην οποία πράξη τροπολογίας του Κογκρέσου διακηρύχθηκε σοβαρή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εγώ ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ (Franklin D. Roosevelt), Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δηλώνω ότι η εθνική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης συνεχίζει να υφίσταται και επιδιώκω με αυτή την πράξη την απαγόρευση αποταμίευσης χρυσών νομισμάτων (gold coin), ράβδων χρυσού (gold bullion) και πιστοποιητικών χρυσού (gold certificates) σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών από νομικά πρόσωπα, συνεργάτες, συλλόγους, εταιρίες και με τούτο περιγράφω τους ακόλουθους κανονισμούς για την διεκπεραίωση του σκοπού της εντολής αυτής.
Τμήμα 1: Για τον σκοπό του κανονισμού αυτού ο όρος «αποταμίευση» σημαίνει την απόσυρση και την απόκρυψη χρυσών νομισμάτων (gold coin), ράβδων χρυσού (gold bullion) και πιστοποιητικών χρυσού (gold certificates) από τις αναγνωρισμένες διόδους του εμπορίου. Ο όρος «άτομο» σημαίνει στο εξής οποιοδήποτε πρόσωπο (φυσικό), συνεργασία, σύλλογο ή εταιρία.

Τμήμα 2: Κάθε «άτομο» καλείται με το παρόν να παραδώσει στις ή πριν την 1η Μαϊου 1933 στην Τράπεζα Federal Reserve ή σε υποκατάστημα αυτής ή σε υπηρεσία αυτής ή σε οποιαδήποτε τράπεζα μέλος της Federal Reserve System, όλα τα χρυσά νομίσματα (gold coin), ράβδους χρυσού (gold bullion) και πιστοποιητικά χρυσού (gold certificates) που έχουν τώρα στην κατοχή τους (ιδιοκτησία) ή πρόκειται να έρθουν στην κατοχή τους έως ή πριν την 28η Απριλίου 1933, εκτός των κάτωθι:
α)   Όση ποσότητα χρυσού ίσως απαιτείται για νόμιμη και συνήθη χρήση στη βιομηχανία, επάγγελμα ή τέχνη εντός λογικού χρονικού ορίου, συμπεριλαμβανομένου χρυσού πρίν την επεξεργασία και μετοχών σε χρυσό σε λογικές ποσότητες για τις απαιτούμενες προϋποθέσεις της συνήθους τέχνης των ιδιοκτητών εξόρυξης και επεξεργασίας τέτοιου χρυσού.
β)  Χρυσά νομίσματα (gold coin), ράβδους χρυσού (gold bullion) και πιστοποιητικά χρυσού (gold certificates) σε ποσό που δεν θα υπερβαίνει σε σύνολο τα 100 δολάρια για κάθε «άτομο», καθώς και χρυσά νομίσματα που έχουν αναγνωρισμένη ειδική αξία σε συλλέκτες σπάνιων και ασυνήθιστων νομισμάτων.( Μετοχές που εξαιρούνται όπως της Τραπέζης της Ανατολής)
γ)  Χρυσά νομίσματα (gold coin) και ράβδοι χρυσού (gold bullion) σημαδεμένα ή καταπιστευμένα για αναγνωρισμένη αλλοδαπή κυβέρνηση ή αλλοδαπή κεντρική τράπεζα ή τράπεζα διεθνών συναλλαγών. ( Εδώ πλέον επεμβαίνει ο Αρτέμης Σώρρας έχοντας τα κλειδιά και τους κωδικούς του συστήματος των Διεθνών συναλλαγών και λογαριασμών καταπιστευμάτων ως θεσμός ιδιωτικός μέν αλλά παγκόσμιος ο οποίος από την Τράπεζα Διεθνών Συναλλαγών και τα καταπιστεύματα, δηλαδή της Ελληνικής Δημοκρατίας τα καταπιστεύματα για αναγνωρισμένη αλλοδαπή κυβέρνηση κατά τον νόμο των ΗΠΑ δηλαδή την Ελληνική και τους Δήμους του Καλλικράτη οι οποίοι είναι θεσμός νομικά, δίνοντας δικές του εγγυήσεις στην Τράπεζα διεθνών συναλλαγών που ελέγχει τα καταπιστευμένα χρυσό ή και χρήματα για λογαριασμό των Ελλήνων-Ελληνικής Κυβέρνησης και δύναται να κατεβάσει-πιστώσει από τα εν λόγο χρήματα βάση της Διεθνούς Συνθήκης του 1944 που επιμελώς μας έχουν κρυμένη, χρηματοδότηση προγραμμάτων για ανθρωπιστική βοήθεια και επενδυτική κάλυψη των αναγκών του λαού μας.)
δ) Χρυσά νομίσματα (gold coin) και ράβδοι χρυσού (gold bullion) αδειοδοτούμενα για άλλες κατάλληλες συναλλαγές (που δεν προϋποθέτουν  φύλαξη) συμπεριλαμβανομένων εισαγόμενων χρυσών νομισμάτων και ράβδων για επαναεξαγωγή ή παρακρατούμενων για εκκρεμείς πράξεις υπό αιτούμενων για άδειες εξαγωγών.

Τμήμα 3: Μέχρι νεοτέρας εντολής οιουδήποτε «ατόμου» που γίνεται κάτοχος χρυσού νομίσματος, ράβδου χρυσού ή πιστοποιητικού χρυσού μετά την 28η Απριλίου 1933 θα πρέπει εντός 3 ημερών και κατόπιν αποδείξεως αυτών, να παραδώσει τα ίδια με τον τρόπο που περιγράφεται στον Τμήμα 2. Εκτός εάν αυτά τα χρυσά νομίσματα (gold coin) ή ράβδοι χρυσού (gold bullion) ή πιστοποιητικά χρυσού (gold certificates) αφορούν σε οιουσδήποτε σκοπούς όπως διευκρινίζονται στις παραγράφους (α), (β) ή (γ) του Τμήματος 2. Ή εκτός εάν τέτοιου είδους χρυσά νομίσματα (gold coin) ή ράβδοι χρυσού (gold bullion) έχουν κρατηθεί για σκοπούς που αναφέρονται στην παράγραφο (δ) ή Τμήμα 2 και το «άτομο» που τα κατέχει είναι, σε ότι αφορά σε τέτοιου είδους χρυσό, νόμισμα (gold coin) ή ράβδο (gold bullion), ο αδειούχος ή ο αιτών για άδεια που εκκρεμεί δια ταύτα.

Τμήμα 4: Επί αποδείξει χρυσών νομισμάτων (gold coin), ράβδων χρυσού (gold bullion) και πιστοποιητικών χρυσού (gold certificates) τα οποία παραδίδονται στην Τράπεζα Federal Reserve ή σε μέλος του συστήματος αυτής σύμφωνα με το Τμήμα 2 ή 3, η Federal Reserve οφείλει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό σε οποιαδήποτε μορφή νομίσματος ή χρήματος εκδοθείσης υπό του γράμματος του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τμήμα 5: Οι τράπεζες μέλη θα παραδώσουν όλα τα χρυσά νομίσματα (gold coin), ράβδους χρυσού (gold bullion) ή πιστοποιητικά χρυσού (gold certificates) τα οποία ανήκουν ή παραλαμβάνονται από αυτές (εκτός από αυτές τις περιπτώσεις που εξαιρούνται υπό την διάταξη του Τμήματος 2) στίς Τράπεζες της Federal Reserve των αντιστοίχων περιφερειών και θα λάβουν πίστωση ή πληρωμή ως εκ τούτου.

Τμήμα 6: Ο Γραμματέας του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών από το ποσό που έγινε διαθέσιμο για την Προεδρεία από το Τμήμα 501 της Πράξης από 9 Μαρτίου 1933 σε όλες τις νόμιμες περιπτώσεις θα πληρώσει το εν λόγω κόστος της μεταφοράς των χρυσών νομισμάτων (gold coin), ράβδων χρυσού (gold bullion) ή πιστοποιητικών χρυσού (gold certificates)που θα παραδοθεί σε μέλος της Τράπεζας Federal Reserve σύμφωνα με τα Τμήματα 2, 3 ή 5, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της ασφάλειας και προστασίας καθώς και άλλης περιστασιακής δαπάνης που ίσως κριθεί απαραίτητο επί τη εμφανίσει πιστοποιητικών τέτοιων δαπανών. Φόρμες παραστατικών για τον εν λόγο σκοπό θα διατεθούν από τις Τράπεζες της Federal Reserve.

Τμήμα 7: Στις περιπτώσεις όπου η επίδοση των χρυσών νομισμάτων (gold coin), ράβδων χρυσού (gold bullion) ή πιστοποιητικών χρυσού (gold certificates) από τους ιδιοκτήτες τους εντός του χρονικού πλαισίου που έχει τεθεί παραπάνω παρουσιάζει εξαιρετικό μόχθο ή δυσκολία,  ο Γραμματέας του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών θα έχει τη διακριτική ευχέρεια να παρατείνει τον χρόνο κατά τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή η παράδοση. Αιτήσεις για παράταση χρόνου παράδοσης θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, υπό όρκο, να αποστέλλονται στον Γραμματέα του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών και να αρχειοθετούνται από τις Τράπεζες της Federal Reserve. Κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφει την ημερομηνία της επιθυμητής παράδοσης, το ποσό και την τοποθεσία των χρυσών νομισμάτων, ράβδων χρυσού ή πιστοποιητικών χρυσού σχετικά με την εν λόγο αίτηση και να αναφέρει τα γεγονότα που θα καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της παράτασης για να αποφευχθεί ο εξαιρετικός μόχθος και η δυσκολία της παράδοσης αυτής.

Τμήμα 8: Ο Γραμματέας του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών είναι διά του παρόντος πλήρως εξουσιοδοτημένος να εκδώσει τέτοιους επιπλέον κανονισμούς εάν κρίνει απαραίτητο να εκτελέσει τους σκοπούς αυτής της εντολής και να εκδώσει άδειες υπό αυτού, μέσω γραφείων ή οργανισμών όπως επιθυμεί, συμπεριλαμβανομένου των Τραπεζών της Federal Reserve και των μελών του συστήματος αυτής σε ανταπόδοση για ένα αντίστοιχο ποσό άλλου νομίσματος, χρήματος ή πίστωσης, να παραδώσει χαρακτηριστικό σημάδι ή να κρατήσει επί πιστώσει χρυσά νομίσματα (gold coin) ή ράβδους χρυσού (gold bullion) σε ή γιά «άτομα» καταδεικνύοντας την ανάγκη γιά τα ίδια για οποιοδήποτε σκοπό που καθορίζετε στις παραγράφους (α), (γ) και (δ) του Τμήματος 2 αυτών των κανονισμών.

Τμήμα 9: Οποιοσδήποτε ηθελημένα παραβιάσει οποιαδήποτε διάταξη της παρούσης Εκτελεστικής Εντολής ή των κανονισμών αυτής ή οποιασδήποτε εντολής ή άδειας εκδιδομένης σύμφωνα με αυτήν θα μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο όχι λιγότερο των 10.000 δολαρίων ή εάν είναι φυσικό πρόσωπο να του επιβληθεί ποινή φυλακίσεως όχι μικρότερη των 10 ετών ή και τα δύο και οποιοσδήποτε αξιωματούχος, διευθυντής ή οργανισμός οποιασδήποτε εταιρείας που εις γνώση του συμμετέχει σε τέτοια παραβίαση θα τιμωρείται από αντίστοιχο πρόστιμο, ποινή φυλάκισης ή και ταδύο. 

Η παρούσα εντολή καί οι κανονισμοί αυτής μπορεί να τροποποιηθούν ή να ανακληθούν οποτεδήποτε.

ΦΡΑΝΚΛΙΝΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ 
5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1933

Δια Περαιτέρω Πληροφορίες Συμβουλευτείτε την Τοπική σας Τράπεζα

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥ δύναται να αναγνωρισθούν από τις λέξεις «ΧΡΥΣΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ»  που εμφανίζεται σε αυτά. Ο σειριακός αριθμός και η σφραγίδα του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών στην όψη ενός «ΧΡΥΣΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ » είναι τυπωμένα με ΚΙΤΡΙΝΟ χρώμα. Προσοχή μην μπερδέψετε τα «ΧΡΥΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ  » με άλλες εκδόσεις οι οποίες είναι εξαγοράσιμες σε χρυσό αλλά δεν είναι ΧΡΥΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.(Όπως πχ οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ήταν εξαγοράσιμες μόνο με χρυσό διότι αποτελούσαν τα πάγια της Τραπέζης τα οποία ήταν καταθέσεις των καταθετών σε χρυσό – μέταλλο, εγγυημένα σε χρυσά γαλλικά φράγκα από την Τράπεζα της Γαλλίας. Μεγάλη υπόθεση δικαστική σήμερα είναι η απόδειξη της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα η οποία αρνείται να παρουσιάσει τα έγγραφα της εκκαθάρισης και η δίκηυφίσταται με αναβολές ). Οι υποσχετικές της Federal Reserve (notes) και οι υποσχετικές (notes) των Ηνωμένων Πολιτειών (United States) είναι εξαγοράσιμες σε χρυσό αλλά δεν είναι ΧΡΥΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ και δεν χρειάζεται να παραδοθούν.
Ιδιαίτερη Προσοχή να δοθεί στις εξαιρέσεις που επιτρέπονται υπό το Τμήμα 2 της Εκτελεστικής Εντολής. 
                                        _____________________________ 

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ 
10.000 δολάρια πρόστιμο ή 10 χρόνια φυλάκισης, ή και τα δύο, όπως αναφαίρονται στόν Τομέα 9 της εντολής
                                   Υπογραφή του Γραμματέα του θησαυροφυλακείου του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ

 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Διαβάζοντας το παραπάνω σε συνδιασμό με τις σελίδες 21, 22 & 23 του πληρεξουσίου για τους Δήμους γίνεται απόλυτα κατανοητή η χρηματοδότηση των Δήμων. 
 
 
viewer (4).png
viewer (3).png
viewer (1).png
viewer (2).png

http://www.eldoradogold.net/conf-order.pdf

viewer.png

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ  Ei-End Μνημοσύνη
https://www.facebook.com/pages/Ei-End-%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7/1409055929328600
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/artemhs-swrras-metohes-ths-anatolhs-nomos-roysbelt-1933-kai-hrhm.html
…………………..
Γεωργία Βαγενά ( Εδώ πλέον επεμβαίνει ο Αρτέμης Σώρρας έχοντας τα κλειδιά και τους κωδικούς του συστήματος των Διεθνών συναλλαγών και λογαριασμών καταπιστευμάτων ως θεσμός ιδιωτικός μέν αλλά παγκόσμιος ο οποίος από την Τράπεζα Διεθνών Συναλλαγών και τα καταπιστεύματα, δηλαδή της Ελληνικής Δημοκρατίας τα καταπιστεύματα για αναγνωρισμένη αλλοδαπή κυβέρνηση κατά τον νόμο των ΗΠΑ δηλαδή την Ελληνική και τους Δήμους του Καλλικράτη οι οποίοι είναι θεσμός νομικά, δίνοντας δικές του εγγυήσεις στην Τράπεζα διεθνών συναλλαγών που ελέγχει τα καταπιστευμένα χρυσό ή και χρήματα για λογαριασμό των Ελλήνων-Ελληνικής Κυβέρνησης και δύναται να κατεβάσει-πιστώσει από τα εν λόγο χρήματα βάση της Διεθνούς Συνθήκης του 1944 που επιμελώς μας έχουν κρυμένη, χρηματοδότηση προγραμμάτων για ανθρωπιστική βοήθεια και επενδυτική κάλυψη των αναγκών του λαού μας.)
……………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=22330


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters