Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου ,για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι.

Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την ....
υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλωνTOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.

Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη

Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου

Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο

Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου

Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου. Ολοι τους ξέρουν πολλά απο αυτά που δεν είπαν στις εξεταστικές επιτροπές και κουκούλωσαν την υπόθεση που βρωμοκόπαγε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι βασει της απόφασης του ανακριτή προφυλακίστηκε ο Ακης αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται να διακινούν εκατομμύρια ευρώ, μέσω υπεράκτιων εταιρειών και με αφετηρία τρία σκάνδαλα (Βατοπαιδίου, υποβρυχίων, και πυραύλων ΤΟΡ Μ – 1). Σε λάθος και σύμπτωση απέδωσε και την εμφάνιση του ονόματος θείας της συζύγου του Αικατερίνης Σταμάτη, η οποία εμφανίζεται να δέχεται στον λογαριασμό της το ποσό τω 3.000.000 δραχμών από την εταιρεία Torcaso. Προφανώς έγινε λάθος στο τραπεζικό σύστημα και πιστώθηκε ο λογαριασμός της εκ λάθους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Οδηγούμαστε σε εξελίξεις. Αφού είναι πανεύκολο απλός μάρτυρας να γίνει βασικός ύποπτος, οπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία. Τώρα θα δούμε εαν οι δικαστές έχουν τα κότσια να τους στείλουν όλους στα κάτεργα.
www.makeleio.gr
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7119.html

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Η ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ
ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας
Η Γυναίκα Αράχνη

Του Καθηγητή Ανδρέα Αθηναίου


Στην πολιτική παράδοση της Χώρας και ιδίως μέχρι το 1967, ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένο και Πολιτικά αποδεκτό ότι «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ….ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ» και τούτο γιατί Ο Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και οι Υπηρεσιακοί Υπουργοί χωρίς την παράμετρο του «Πολιτικού Κόστους» μπορούσαν να πάρουν αποφάσεις χρήσιμες για την Χώρα και την Ελληνική Κοινωνία.



Αυτό ίσχυε ακόμα και για τις «μεροληπτικές» κυβερνήσεις οι όποίες ως σώμα και αίμα του καθεστώτος, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να επανεκλεγεί το κατεστημένο. Ακόμα και για τις Υπηρεσιακές Κυβερνήσεις της «Βίας και της Νοθείας», ίσχυε το «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ είναι οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ» . Και τούτο όχι μόνο λόγω απουσίας του Πολιτικού Κόστους του εκλογικού σώματος, αλλά και διότι οι Υπηρεσιακές Κυβερνήσεις λόγω του βραχύχρονου βίου τους δεν εμπλεκοντο στην υλοποίηση των διαταγών των «ξένων κέντρων αποφάσεων». Τα «ξένα κέντρα» πάντα περίμεναν να εκλεγεί η νέα Κυβέρνηση για να «δουλέψουν» μαζί της, και δεν ασχολούντο με την Υπηρεσιακή, ενώ ταυτόχρονα η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση μη έχοντας τον ενεργοβορο μπελά της καθημερινής χειραγώγησης από τους ξένους, μη έχοντας την απόλυτη και αποκλειστική ενασχόληση με το πελατειακό σύστημα και έχοντας και στελέχη-Προσωπικότητες απείρως ανώτερα σε παιδεία και ικανότητα του τρέχοντος πολιτικού προσωπικού, ασχολούντο με την Ελλάδα σε ΜΑΚΡΟ επίπεδο. Πολλά σχεδία και οράματα που οι Υπηρεσιακοί είχαν προτείνει ως ακαδημαϊκοί, και δεν είχαν πελατειακό ενδιαφέρον αλλά είχαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ έγιναν πραγματικότητα. Ακόμα και απλά πράγματα όπως να αγορασθούν ψυκτες νερού στην ΑΣΣΟΕΕ, χρειάσθηκαν Υπουργό Οικονομικών τον άλλοτε Πρύτανη Πέτρο Στεργιωτη για να αγορασθούν, γιατί οι «κανονικοί» Υπουργοί Οικονομικών απλά δεν είχαν κανένα (πελατειακό) ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τους ψυκτες νερού της ΑΣΟΕΕ.
Χωρίς ξένη Χειραγώγηση, Χωρίς το ενεργοβορο και τις εμπλοκές του Πελατειακού συστήματος, και με ένα επιτελείο ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΩΝ Ανθρώπων, που έβρισκαν –πολλές φορές- την ευκαιρία να υλοποιήσουν οι ίδιοι ως Υπουργοί την «επ αγαθω του Έθνους» πρόταση τους, που είχε αφήσει αδιάφορο τον Πελατειακά η/και με ξένες εντολές απασχολημένο «κανονικό» προκάτοχό τους.

Σας κάνουμε Μια πρόταση: Να ευχηθούμε αλλά και να δράσουμε έτσι που να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Να ψηφίσουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, που να μπλοκαρει το σύστημα και να μην βγει «κανονική Κυβέρνηση». Οι παραινέσεις ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί , αλλιώς θα πεθάνουμε της πείνας, χωρίς φάρμακα (και σήμερα δεν έχουμε) , ότι δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις κλπ, μπορεί να αναπαράγονται από μη γνώστες του οικονομικού παιχνιδιού, και να διατυπώνονται από ειδήμονες που έχουν μια συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση και στόχο, ειναι και αβασιμες και προιον προπαγανδας. Αλλα και περαν αυτου:

Αν είσαστε βαρυποινίτης Μελλοθάνατος, και το καράβι «χάλαγε» και σταματούσε μεσοπέλαγα, θα βιαζόσαστε να βάλουν μπρος την μηχανή του? Αν είσαστε προς εκτέλεση κλεισμένος στις Φυλακές του ΤΕΞΑΣ, και στο Τέξας υπήρχε μια εκλογική εμπλοκή και δεν υπήρχε Κυβερνήτης, θα βιαζόσαστε να …Κυβερνηθεί το Τέξας?

Ο Ελληνικός Λαός τα κατάφερε και σταμάτησε το Πλοίο των μελλοθανάτων στο οποίο μετετραπει από κάποιους εκείνο το Χαρούμενο καραβάκι των Ολυμπιακών Αγώνων…. με πλήρωμα και ταξιδιώτες που τραγουδούσαν «έτσι είμαστε αδερφέ μου κι έτσι μένουμε, ταξιδιώτες στην Λιακάδα και ένα πλοίο η Ελλάδα_και_πηγαίνουμε» (καντε κλικ στο link)


Κάποιοι βάφτισαν την Ελλάδα Τιτανικό, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν στα χέρια τους αυτό το χαρούμενο καράβι της Ελλάδας που θύμιζε το Α/Π ΒΕΛΟΣ στο έργο «Η Άλικη στο Ναυτικό» και άλλαξαν βίαια το σενάριο, προβάλλοντας στην οθόνη ένα σαπιοκάραβο με πλήρωμα απατεώνες και φυγόδικους.
Λες και το χαρούμενο καράβι της Ελλάδας έπεσε στο Τρίγωνο των Βερμούδων και άλλαξε διάσταση. Για τις Ευρωπαϊκές Χώρες όμως ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΕΥΡΩΖΩΝΗ=ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ για τις χώρες της Ε.Ε.
Έχουμε επί 25 χρόνια τεκμηριώσει ότι το Ευρώ κατασκευάσθηκε για να αρπάξει τις Χώρες της Ε.Ε. και να τις πάει σε άλλη διάσταση. Στη Διάσταση του (δήθεν) ελλείμματος και (δήθεν) χρέους και στην (δήθεν) εξ αυτού υποχρέωση άλλωσης του πλούτου , της Οικονομικής Υπόστασης και της Κυριαρχίας των Ευρωπαϊκών Εθνών. Όποια χώρα «πέσει» στην «Ευρωζώνη», χάνεται από τα ραντάρ και τις συντεταγμένες της Ανθρώπινης Υπόστασης και πάει «τεχνητά» στην ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (δήθεν Έλλειμμα , δήθεν Χρέος) και στην υλοποιούμενη βάση αυτής (πραγματική) Πραγματικότητα, την σημερινή ΚΟΛΑΣΗ. Το Τονίζουμε ΤΕΧΝΗΤΑ. Ακριβώς όπως με το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας»


το Α/Τ ΛΕΩΝ Β.Ν. χάθηκε από κάποιες συντεταγμένες και μεταφέρθηκε σε άλλες , έτσι και οι χώρες που «πέφτουν» στην Ευρωζώνη, χάνουν τον ευατό τους και αντι της εξαγγελθείσης «σύγκλησης» προς το καλύτερο, συγκλίνουν «στο χείλος της Καταστροφής»


Η Βρετανία και οι Άλλες χώρες της ΕΕ απέφευγαν επιμελώς το Τρίγωνο των Βερμούδων της Ευρωζώνης, στο ταξίδι τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι δε καθόλου απορίας άξιο το ότι η προπαγάνδα έχει λυσσάξει να στηρίζει την Ευρωζώνη, καθώς με το Τρίγωνο των Βερμούδων «διακτινιζονται» οι περιουσίες εθνών και λαών στους ολίγους, και αποδομούνται Πολιτισμοί και Έθνη, χάρη της Διεθνούς Εξουσίας.

Τι θα πετύχουμε με εκλογές που με το αποτέλεσμα τους, δεν θα σχηματισθεί κυβέρνηση? ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. Θα κερδίσουμε χρόνο να «μπατάρουν» τα άλλα καράβια της Ευρώπης, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία ΠΡΩΤΑ! Και όταν τα μπατάρουν από μόνες τους, ο ψυχολογικός πόλεμος και η χυδαιότητα εναντίον της χάνουν την βάση τους. Εάν ένας φοιτητής δεν περάσει το μάθημα, φταίει μάλλον ο φοιτητής. Εάν όλοι οι φοιτητές κοπούν, ο συνάδελφος ή είναι ανίκανος , η διεστραμμένος. Όταν όλες οι χώρες μπατάρουν, θα καταδειχθεί εν τοις πραγμασι το «σάπιο» της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. Το ότι «το πώς είναι στημένη η Ευρωζώνη δημιουργεί το χάος» και όχι η ανικανότητα των Λαών να είναι …Σκλάβοι.
Είναι δύσκολο να πεισθεί ΟΛΟΣ ο Λαός ότι αποδεχόμενος την προπαγάνδα «μέσα στο ευρώ» ψηφίζει υπέρ της επανενεργοποίησης των βασανιστηρίων του και υπέρ του δημίου του.
Πολλές φορές πρέπει βιωματικά μόνο να πεισθούμε για κάτι. Αυτοί που μόλις παντρευτούν χωρίζουν, αποδεικνύουν στους εαυτούς τους βιωματικά ότι η σχέση τους δεν ήταν παρά ένας μύθος. Η «πλύση εγκεφάλου» του ευρώ ως εργαλείου Προόδου, είναι ακριβώς η λειτουργία του εργαλείου της .. «Γυναικάς Αράχνης». Εμφανίζεται γεμάτη σαγήνη και ηδονή, για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και μόνον.

Η Ελλάδα αυτή την στιγμή πρέπει να κερδίσει χρόνο . να παραμείνει χωρίς εκλεγμένη κυβέρνηση με Υπηρεσιακή κυβέρνηση, μερικους μήνες μέχρι να μπατάρουν και οι άλλοι. Για να διαλυθεί στο σύστημα και να φανεί το εκ κατασκευής του, κακό.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕ όπως ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να κερδίσουμε χρονο.

Με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση δεν έχουμε ακυβερνησία. Προχωρούν όλα τα θεματα διαχείρισης. Νομοθετικό Έργο δεν παράγεται. Αλλά αν είναι να παραχθεί για υλοποίηση του Μνημονιου, καλυτέρα να μην υπάρχει για μερικους Μήνες Νομοθετικό Έργο..

Οι γερμανοι εφυγαν από την Ελλαδα, όταν εχασαν τον Πολεμο Παγκοσμια. Στο μεταξυ εμεις καναμε αντισταση, καθυστερωντας η αψηφωντας τον εχθρο.
Ειμαστε ακριβως στην ιδια θεση.

Καθ. Ανδρεας Αθηναιος
B.Α., M.A., MCP, Ph.d.
Case Western Reserve University
University of Pennsylvania



http://oimos-athina.blogspot.gr
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2333.html

Η ασυδοσία στη διαχείριση του δημόσιου χρέους

Ο Οργανισμός Διαχείρησης ΔΗμόσιου Χρέους - Ο.Δ.ΔΗ.Χ - , ο οργανισμός δηλαδή που διαχειρίζεται το ΔΙΚΟ ΜΑΣ χρέος, το χρέος για το οποίο ΕΜΕΙΣ καλούμαστε να υποβαθμίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, να εγκαταλείψουμε την κοινωνία και να πουλήσουμε την Ελλάδα,  διοικείται .....

(σύμφωνα με το οργανόγραμμα στη σελίδα του ΟΔΔΗΧ - http://www.pdma.gr/index.php/el/organismos/board-of-directors-gr) από τους κ.κ  Πεντάζο Ηλία, Παναγιώτη Καρακούση, Ιωάννη Παπαδάκη και Πέτρο Χριστοδούλου.



Στο "διαφανή" κόμβο της "ανοιχτής διακυβέρνησης" http://www.opengov.gr/sec_cvs/ , αναφέρεται μόνο το όνομα του κ. Πεντάζου, (λόγω της δεύτερης ιδιότητας του, αυτής του διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής) χωρίς να υπάρχει βιογραφικό.  Ενα βιογραφικό του βρήκα στο blog.gr http://www.blog.gr/article.php?id=60861..  συνοδεύει άρθρο με τον κακεντρεχή τίτλο: "Ηλίας Πεντάζος: Παραιτήθηκε ο "αρχιτέκτονας" του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου" (από τη θέση του στη γραμματεία δημοσιονομικής πολιτικής).

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Παναγιώτης Καρακούσης είναι Γενικός Διευθυντής Θησαυροφυλακείου και Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, δεν κατάφερα να βρω το βιογραφικό του πουθενά. Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι ίχνη από τα έργα του (http://et.diavgeia.gov.gr/f/minfin/find/ypogid:2637) που μάλλον ήταν ήταν να καθορίζει επιτόκια ομολόγων.

Ο κ. Ιωάννης Παπαδάκης (http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/Organization/governingbodies/papadakis.aspx) που είναι πλέον υποδιοικητής τραπεζας της Ελλάδος, διετέλεσε αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), Washington, DC από το 1992 μέχρι το 1994 και προφανώς είναι εξέχον μέλος του τραπεζικού καρτέλ.

Η θέση μπαλαντέρ, (Πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) καλύφθηκε κατα καιρούς από ανθρώπους όπως:

ο κ. Πλούταρχος Σακελλάρης (http://www.aueb.gr/pages/cv/gr/1213.pdf) διετέλεσε Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Εϊναι καθηγητής (σε αναστολή (;)) στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Εκτός από μέλος Δ.Σ. της Εθνικής τράπεζας, είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναπληρωτής του Υπουργού στα Συμβούλια Eurogroup και Ecofin και Αναπληρωτής Διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και του Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).  (http://www3.mnec.gr/cv13.aspx)

Την 1η Αυγούστου 2008 ο κ.  Σακελλάρης  ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων οπότε Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας ανέλαβε ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης  (http://www.capital.gr/articles.asp?id=536090&pg=2) ο οποίος εκτός από διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών είχε συμμετοχή στην κατάρτιση του Κρατικού Προϋπολογισμού, του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης και του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων, καθώς και στην εκπροσώπηση της Ελλάδας σε επιτροπές στο εξωτερικό. Είναι επικεφαλής της ελληνικής Ομάδας Εκπροσώπησης στην Ομάδα Εργασίας 1 της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής του Ο.Ο.Σ.Α. για την ανάλυση των Μακροοικονομικών και Διαρθρωτικών Πολιτικών και είναι μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Οικονομικές Προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Διετέλεσε μέλος της Ομάδας Σχεδιασμού και Κατάρτισης (Ο.Σ.Κ.) του ΕΣΠΑ.  Μετά από όλα αυτά δε φαίνεται πρόθυμος να καταθέσει στην εξεταστική για το έλλειμμα (http://www.briefingnews.gr/politiki/item/18678-eksetatiki-gia-to-elleimma)

Τον κ. Πέτρο Χριστοδούλου, τον άφησα για το τέλος, αν και δε χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι ο άνθρωπος της Goldman Sachs στην Ελλάδα. για τον οποίο το Αμερικανικό Κονγκρέσο διεξήγαγε έρευνες (http://thalamofilakas.blogspot.gr/2010/05/blog-post_7220.html) . Σήμερα, κατά πως φαίνεται έχει τελειώσει την αποστολή του και σύμφωνα με το βήμα προτίθεται να παραιτηθεί (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=455045) . Θα διακινδυνεύσω να προβλέψω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει επίσης βιογραφικό που θα περιλαμβάνει θητεία στην Goldman Sachs, ή την Deutze Bank, ή κάποιο από τα υπόλοιπα σπουδαστήρια του τραπεζικού καρτέλ.

Ο κ. Χριστοδούλου, είναι Γενικός Διευθυντής του Ο.Δ.ΔΗ.Χ και σύμφωνα με το 3965/18.5.2011 (ΦΕΚ 113 Α’) οι αρμοδιότητες του, μεταξύ άλλων είναι να συνάπτει για λογαριασμό και στο όνομα του Ελληνικού Δημοσίου τις συμβάσεις ή πράξεις δανεισμού και διαχείρισης του δημοσίου χρέους που αποφασίσθηκαν από το Δ.Σ., τις πράξεις ή συμβάσεις διαχείρισης των διαθεσίμων του Δημοσίου και προβαίνει στις ενέργειες που απαιτούνται για την παρέμβαση στη δευτερογενή αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και για τη σύναψη πράξεων πώλησης ομολόγων με συμφωνία επαναγοράς (repos) και το αντίστροφο (reverse repos).

Στην ιστοσελίδα του ΟΔΔΗΧ, αναγράφονται κάποιες επιμέρους ασήμαντες λεπτομέρειες για το χρέος, παρατίθενται αναλυτικά οι ημερομηνίες κατα τις οποίες θα πρέπει να πληρώσουμε τα ομόλογα, αλλά πουθενά δεν υπάρχει ανάλυση για το ιστορικό έκδοσης των ομολόγων αυτών, δηλαδή με ποιον συνήφθησαν και ποιες ανάγκες του δημοσίου προορίζονταν να καλύψουν.  Αυτές είναι πληροφορίες που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν επιτρέπεται να γνωρίζουμε.

Κανείς πολιτικός δεν τα αναφέρει όλα αυτά. Οτι διορίσαμε υψηλόβαθμους τραπεζικούς υπαλλήλους να διαχειριστούν τα χρέη μας προς τις μεγάλες διεθνείς τράπεζες στις οποίες αυτοί οι ίδιοι μαθήτευσαν επι χρόνια, και με τις οποίες έχουν συνδέσει την καριέρα τους. Οτι δηλαδή βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα  

Και όλοι οι υποψήφιοι κυβερνήτες μας, υπόσχονται να πολεμήσουν σκληρά για να μας ανακουφίσουν έστω και προσωρινά δίνοντάς μας ένα ξεροκόμματο και διαφωνούν για το μέγεθος του ξεροκόμματου και για τον τρόπο που θα το αποκτήσουμε και κανείς τους δεν μιλάει για την αποικιοποίηση της Ελλάδας. Και φυσικά, όταν δε μιλάς για αποικία, δεν μπορείς να μιλάς για απελευθέρωση της αποικίας, άρα αγαπητοί μου άποικοι, διαλέξτε ποιον θέλετε να διαχειρίζεται την αποικία σας και αφήστε σε εμάς τους σπουδαγμένους οικονομολόγους τα υπόλοιπα.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

ostasxan.blogspot.gr/2012/06/blog-post_04.html

Αρμένης VS Εβραίος


asteio-humor-jokes-fun
Ένας Αρμένης πηγαίνει σε έναν Εβραίο που πουλά σουτιέν και ρωτά αν έχει σε
μαύρο χρώμα το XL.
Ο Εβραίος αρχίζει να του εξηγεί πόσο σπάνιο είναι αυτό που του ζητά και πως "ναι, υπάρχει, αλλά είναι ακριβούτσικο". Θα του κοστίσει 50 ΕΥΡΩ.
Ο Αρμένης αγοράζει 25 κομμάτια και φεύγει ενώ ο πονηρός Εβραίος τρίβει τα χέρια του.
Σε λίγες μέρες νάτος πάλι ο Αρμένης στο μαγαζί και ζητά το ίδιο πράγμα.
Α, του λέει ο Εβραίος, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ με τους προμηθευτές μου κι έτσι αυτή τη φορά θα τα πληρώσεις προς 60 ΕΥΡΩ. Ο Αρμένης παίρνει 30 τεμάχια και φεύγει τραγουδώντας, ενώ του Εβραίου... γελάνε και τα μουστάκια του.
Σε μία εβδομάδα εμφανίζεται πάλι ο…Αγκόπ, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Ο Εβραίος ζητά 70 ΕΥΡΩ για κάθε σουτιέν. Ο Αρμένης αγοράζει όλο το στόκ, πληρώνει και πάει να φύγει, οπότε ο…Σάϋλοκ
τον ρωτά:
 
-Πες μου να χαρείς, τόσα σουτιέν τι τα κάνεις;
 
Και η απάντηση του Αρμένη:
 
-Τα κόβω στη μέση και τα πουλώ προς 100 ΕΥΡΩ το κομμάτι για σκουφάκια
στους Εβραίους!!
:http://www.efthimia.gr/wordpress/
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/vs.html

ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Όλοι  μας   κάποια  στιγμή  σκεφθήκαμε   "Αφού  ο  λαός  δεν  βάζει  μυαλό  ,  τί  νόημα  έχει  να  αγωνιζόμαστε ;"

Αυτό  είναι  μια   απατηλή  σκέψη  που  μας  βολεύει  διότι  μας  απαλλάσει   απο  ευθύνες .

Η  αλήθεια  όμως  είναι  διαφορετική  .  Ο  λαός  είναι  λαός  και  πάντα  έτσι  θα  είναι .





Δείτε  την  παρακάτω  εικόνα 


pyramid



  Οι  περιούσιοι    δημιούργησαν  μια   δική  τους  πυραμίδα    και  συνέταξαν  τον  χύμα  λαό  απο  κάτω  της  .  Τον  έβαλαν  σε  δουλειά  ( ή  ανεργία ! ) .
Εμείς   θέλουμε  να  εκτοπίσουμε  τους  περιούσιους   απο  την  κορυφή  και  να  πάρουμε  την  θέση  τους  .  

Να  πάρουμε  τον  λαό .
Γιατί  αποτυγχάνουμε ;
Το  σχήμα   ήδη  μας  λέει  κάτι  :..

pyramid

Δεν  έχουμε  σχηματίσει   ακόμη  την  δική  μας  πυραμιδούλα  !   Αυτή που  θα  εκτοπίσει   την  πυραμιδούλα   των  περιουσίων  και   θα  καθίσει  πάνω  στην   πυραμίδα  του  λαού  .
Μήν  ζητάμε   λοιπόν  απο  τον  λαό  υπερβολικά  πράγματα  .  'Οταν   ΕΜΕΙΣ  δεν  κατορθώσαμε   κάτι  εύκολο  ,  ζητάμε  απο  τον  λαό  να  κάνει  κάτι  πολύ   πιό  δύσκολο  ;
 Όπως  υποστηρίζουν  και  αυτοί  που  ασχολούνται  με  τα  μορφογενετικά  πεδία ,  όταν  εμείς   ανεβούμε  σε  ποιότητα  και  σχηματίσουμε  την  πυραμίδα  μας  ,  αυτομάτως   ένα   "πεδίο  ποιότητας"    θα   πετάξει  απο  εμάς   και  θα  πάει  στον  λαό  και  θα  τον  κάνει  ικανό   για  ανώτερα  έργα ! 


Προσωπικά  ,  θα  χρησιμοποιούσα   πιο   απλές  θεωρίες   και  θα  έλεγα   οτι  ο  λαός  θέλει   ένα  υψηλό  παράδειγμα  ,  μια  πνευματική  "ώθηση"  για  να   ανέβει  ποιοτικά .
Εμείς  (  ο  Αντί-nea-epochi  χώρος  )    πρέπει  να  δώσουμε  το  παράδειγμα . Ως  τώρα  τί  βλέπει  ο  λαός  σε  εμάς  ;   Ηγετίσκους   που   προσπαθούν  μόνοι  τους  να   σώσουν τον  κόσμο .  Κανείς  δεν  παραδέχεται   οτι  κατέχει   ΜΕΡΟΣ  μόνον  των  ικανοτήτων  που  χρειάζονται .
Είμαστε  σαν  το  πλαγκτόν στην  θάλασσα :  μεμονωμένα  κύτταρα  .  Περνά  η  σαρδέλλα  και  τα  καταπίνει  χωρίς  δυσκολία .

Οι  περιούσιοι  είναι  οργανωμένοι  σαν  πολυκύτταρος  οργανισμός ( σαν  σαρδέλλα )  .  Γι'  αυτό  μας   "τρώνε"  τόσο  εύκολα .
Πρέπει  και  εμείς  να  γίνουμε   σαρδέλλα (  ή  κάτι  παραπάνω ) !
Όλες   αυτές   οι  μεμονωμένες  ομάδες  και  τα  κόμματα  που  αγωνίζονται   κατά  της  νεοταξικής  λαίλαπας   πρέπει  να  καθίσουμε  γύρω  απο  το  ίδιο  τραπέζι  και  να  μοιραστούμε  τους  ρόλους  που  ταιριάζουν  στον  καθένα  μας  .  Άλλος  τον  ιδεολογικό  αγώνα  ,  άλλος  τον   αγώνα  του  πεζοδρομίου  ,  άλλος  τον  συντονισμό .


Ίσως  έχετε  παρατηρήσει  οτι   το  αγωνιστικό  πνεύμα   έπεσε  τους  τελευταίους  12  μήνες .    Τα  διόδια  πληρώνονται  κανονικά  .  Η  ΔΕΗ  κόβει  το  ρεύμα   σε  όσους  δεν  πληρώνουν   .  Οι  αυτοκτονίες  αυξάνονται  .
Ο  αγώνας  μας  χρειάζεται    μια ΝΕΑ  ΠΝΟΗ .  Κάτι  που  θα  δώσει  στον  κόσμο   ενθουσιασμό  και  ελπίδα . 


Όταν  ο  Αλέξανδρος    περνούσε  τις  τελευταίες  του  στιγμές   στο κρεββάτι  του  ασφαλώς   μια  φωνή  θα  τον  ρώτησε   "Αλέξανδρε ,  έχεις   κάνει  στην  ζωή  σου  κάτι    για  το  οποίο   να  είσαι  υπερήφανος ;"  . Ασφαλώς  ο  Αλέξανδρος   είχε  κάνει   πράγματα  σπουδαία  :  Κατέκτησε  περιοχές  που  ούτε  ο  Διόνυσος  και  ο  Ηρακλής  δεν  είχαν  καταφέρει !  Δεν  φρόντισε  να θεμελιώσει    γερά  τον Ελληνισμό  στην  Ασία  .  Αυτό  θα  έπαιρνε  χρόνο .  Ήθελε   μια "τρέλλα"  .  Μια   αστραπιαία  εκτυφλωτική   επέλαση   που  θα  του  δώριζε  μια  άφθαρτη   θέση  στην  Ιστορία .

Και  για  εμάς  θα  έρθει  κάποια  στιγμή  που  ,  σε  κάποιο  κρεββάτι ,   μια  φωνή   θα  μας  ρωτήσει  "Τώρα  που  φεύγεις  ,  έχεις  να  περηφανευτείς  για  κάποια  τρέλλα   που  έκανες ;  Ή  μήπως  πέρασες   την  ζωή  σου σαν  λογικό , δειλό ,  άσημο  ανθρωπάκι ;"
Τί  θα  απαντήσουμε  τότε  ;  "Ναί  ,  ήθελα  να  κάνω  μια  τρέλλα  αλλά  η  γυναίκα  μου  δεν  με  άφησε !"
Αυτή  την  απάντηση  θέλετε  να  δώσετε ;  


Προσωπικά ,  κρίνω  ότι   ήρθε  η  ώρα  της  τρέλλας .  Ήρθε  η  ώρα   απο  "ανθρωπάκια"  να   γίνουμε  "Αλέξανδροι"  .

Προτείνω  τον  Ιούλιο  να  φορέσουμε   τις  αρχαίες   ελληνικές   ενδυμασίες  (  όχι  πανοπλίες )   και  να   επιβιβαστούμε  στο  πλοίο  που  πηγαίνει  απο  Αθήνα  στην  Κρήτη  .  Να  μας  δούν  οι   (λιγοστοί)   τουρίστες  .  Να  μιλήσουμε  μαζί  τους  . Να  περπατήσουμε  απο  τα  Χανιά   μέχρι  την  Σητεία  . Να  μάθουν  όλοι  οτι  οι  Έλληνες  ΥΠΑΡΧΟΥΝ .  Δεν  εξαφανίσθηκαν .
Αν  αρκεσθούμε   μόνο  στις   χλαμύδες   ίσως  είμαστε  γραφικοί . Η  αλήθεια  είναι  οτι  η  χλαμύδα  σε  γελοιοποιεί  ΟΤΑΝ  ΔΕΝ  ΕΙΣΑΙ  ΑΞΙΟΣ  ΤΗΣ  !  Είναι  γελοίο  να  ντύνεις  το  κορμί  σου  ελληνικά  όταν το  πνεύμα  σου  δεν  είναι  ελληνικό . Η  χλαμύδα  είναι  γελοία  όταν  δεν  συνοδεύεται  απο  ΣΟΦΑ  ΛΟΓΙΑ   που  σαν  ψιλή  βροχή  διαποτίζουν  τις  ψυχές  των  ακροατών .  Αισθάνεστε  σίγουροι  οτι  είστε  αντάξιοι  συνεχιστές  σπουδαίων  προγόνων; Έχετε  να  πείτε  κάτι  σπουδαίο   που  θα  εντυπωσιάσει  τους  πάντες ;  Αν  "ΝΑΙ"   τότε  μην  φοβάστε !
Ποιός  άλλωστε  θα  τολμήσει  να  μας  χλευάσει ;  Αυτός  που  έσκυψε  το  κεφάλι  και  πληρώνει  το  χαράτσι  ;
Αυτός  που  ψήφιζε  μια  ζωή  ΝΔ  ή  ΠΑΣΟΚ  ;  Αυτός  που  λέει  "ΤΗΝ   ΗΤΤΑ  ΣΤΗΝ  Μ. ΑΣΙΑ  ΟΧΙ  ΑΠΛΩΣ  ΤΗΝ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ  ΑΛΛΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ !" ;
 Οι  χλαμύδες  είναι  το  ελκυστικό  περιτύλιγμα .  Είναι   ο  μαγνήτης  που  θα  τραβήξει  τα  μάτια  όλων  πάνω  μας  .  Το  μέγα  θέμα όμως   είναι   ΤΙ  ΜΗΝΥΜΑ  ΘΑ  ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ  όταν  όλοι  μας  κυττάζουν !
Για  λίγες  μέρες  η  πορεία  μας   θα  επισκιάσει  όλα  τα  δελτία  ειδήσεων  .  Θα   είμαστε  πιο  ισχυροί   απο  τα  ΜΜΕ  των  περιουσίων !
Πώς  θα  το  εκμεταλλευτούμε ;  Τί  θα  πούμε ;
Προτείνω  το  μήνυμά  μας  να  είναι   "Ο  ΜΟΝΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ   ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΞΟΔΟΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΟΛΕΙΣ   ΚΑΙ  Η  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΑ  ΧΩΡΙΑ" 
.
Αυτό  θα  είναι   το  μαχαίρι  στην καρδιά  των  περιουσίων .  Οι  πόλεις   είναι   αυτό  που  τους  δίνει  δύναμη . Οι  πόλεις  είναι  το  σφαγείο  όπου  μας  μαντρώνουν  και  μας  ρουφούν  το  αίμα .  Χωρίς αυτές  δεν  υπάρχουν  .
Θα μιλήσουμε   (  στην  διάρκεια  της  πορείας )  με  απλό  κόσμο  και  με  Δημάρχους   για  το  πώς  φανταζόμαστε   το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ   χωριό ( βλέπε  http://lofos.info/pythas/tie-trofi.html  ) .  

Για  την  αναδιανομή  της  γής  .  
Για  την  διαγραφή  όλων   των  χρεών .  
Για μια  Ελλάδα  που θα  την  κυβερνούν  ΜΟΝΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ !
Να   κάνουμε   επανεκκίνηση  .  
Να  ξαναπιάσουμε  το  νήμα  εκεί  που  το  αφήσαμε   το  140  πχ   όταν   πάψαμε να  είμαστε   ελεύθερο  έθνος .

Είναι  δυνατόν  τέτοια  θεαματική  ενέργεια  να  πάει  χαμένη ;  Σίγουρα  θα  είναι   ένα  οδυνηρό  πλήγμα   στους  περιούσιους  .  Και  αν  δεν  είναι  το   μοιραίο   χτύπημα  ,  θα  είναι   το  πρώτο  απο  τα  χτυπήματα   που  θα  ακολουθήσουν .  Θα  κερδίσουμε  την  εκτίμηση  όλων  των   υπόδουλων  (  στην  nea taxi )  λαών  .  Έως  τώρα  μας  χλεύαζαν  οτι   κοιμόμαστε  και  δεν  αντιδρούμε .  Ξαφνικά  θα  γίνουμε   πνευματικοί  ηγήτορες   των  σκλαβωμένων ! 

Κάποια  ημέρα  που  η  ιστορικοί  του  μέλλοντος  θα  κάνουν  διαλέξεις  γι'  αυτή  την  πορεία   θα  μπορούμε   να λέμε  "Ήμουν  και  εγώ  εκεί !"   και  όλοι  θα  μας  μακαρίζουν  διότι  η  Τύχη  μας   επέτρεψε   να  γεννηθούμε  σε  δύσκολους  καιρούς   για  να   διακριθούμε   σε  σπουδαία  έργα ! 

http://lofos.info/pythas/nea-pnoi.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters