Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Οξυζενέ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία


Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…
Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.
Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!
Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.
Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.
Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.
Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.
Ο δρ. Otto Warburg  κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.
Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).
Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.
Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις – προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία
Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.
Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987).
Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»
(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)
Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).
Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternatives ότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).
Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Η λύση για τον αλκοολισμό
Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.
Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης
Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.
Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.
Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.
Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy for our polluted world, Energy puplications, 2003).
Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις
Ο δρ. Paul Cummings  δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).
Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών – μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.
Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής
Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.
Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.
Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.
Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.
Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:
» Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;
» Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;
» Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;
Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.
Πηγές:
» Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives (www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method, 2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)
» Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular & Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF_%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85
http://www.cancer.org/Treatment/TreatmentsandSideEffects/ComplementaryandAlternativeMedicine/PharmacologicalandBiologicalTreatment/oxygen-therapy
http://www.cancertutor.com/Cancer/HydrogenPeroxide.html
http://www.healingcancernaturally.com/ozone-cancer-treatment.html
http://educate-yourself.org/cancer/benefitsofhydrogenperozide17jul03.shtml
Το παρόν άρθρο δημοσιεύεται με σκοπό να προβληματίσει και να ενημερώσει τον αναγνώστη σχετικά με αυτό το σοβαρό και ευαίσθητο θέμα. Τα όσα αναφέρονται και σχετίζονται με παθήσεις ή με θέματα υγείας ή με κινδύνους για την υγεία, κατ’ ουδένα τρόπο δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός γιατρός του κάθε αναγνώστη.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: Περιοδικό HELLENIC NEXUS Τεύχος 38

Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/43439#ixzz1wDLMviQ9


http://www.otyposnews.gr/archives/43439#axzz1wDJuATCj

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΟΥΣ -- ΒΙΝΤΕΟ‏

Κάπου φαίνεται ότι υπάρχει μια υπόσχεση επιστροφής των Θεών μας.

Ναι, υπάρχει. Βεβαίως υπάρχει.


Υπάρχει τέτοια υπόσχεση (στον τελευταίο και αληθινό, όχι στον χαλκευμένο) χρησμό του Μαντείου των Δελφών κατά το 362 μ. Χ.: «ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

Ναι, τώρα έφυγε ο Απόλλων, «απέσβετο και λάλον ύδωρ», εντάξει. Όμως «θα έρθει μέρα, που ο Φοίβος (Απόλλων) θα έρθει πάλι και τότε θα μείνει για πάντα». Αυτή η... προφητεία της Πυθίας Νικάνδρας δίνει (κατά τους αριθμοσοφιστές) τον αριθμό 3008, ο οποίος ισούται με την φράση «Δευτέρα Παρουσία Απόλλωνος»!

Δεν είναι αυτό μία υπόσχεση; Είναι!

Και δεν είναι μόνο αυτός ο χρησμός. Ο Ησίοδος, δύο χιλιάδες οχτακόσια τόσα χρόνια πριν, στο ποίημά του «Έργα και Ημέραι» προφήτευσε την επιστροφή του Δία και όρισε τα σημάδια. Κατά τον ποιητή, μετά το χρυσό, το αργυρό, το χάλκινο και το ηρωικό γένος κατά σειράν ήρθε το σιδερένιο γένος, το τελευταίο, αυτό στο οποίο ανήκουμε και εμείς.

Για το γένος αυτό, πριν την έλευση του επόμενου γένους, του χρυσού που θα επιστρέψει, ο Ησίοδος καταγράφει την παρακμασμένη εποχή του (και την εποχή μας) και αναφωνεί:

Και συνεχίζει:
Ο Δίας λοιπόν - κατά τον Ησίοδο - θα κάνει επέμβαση για να τελειώσει η εποχή του σιδερένιου γένους, δηλαδή η εποχή του δικού μας γένους. Πότε; Όταν ...;

Όμως, πέραν αυτών, η πιο ενδιαφέρουσα (και κωδικοποιημένη) προφητεία βρίσκεται μέσα στο ίδιο το Ελληνικό αλφάβητο. Δεν είναι μόνο μια προφητεία. Είναι μια θεϊκή υπόσχεση. Και ταυτόχρονα μια προσευχή.

Κάλλιστα στην θέση του «πάτερ ημών» μπορεί να βάλει ο Έλληνας την «αλφαβήτα» του για να προκαλεί κραδασμικές εκπομπές στο Σύμπαν. Εδώ που τα λέμε, αυτό το κάνει ο Έλληνας έτσι κι αλλιώς, διότι μιλά την Ελληνική γλώσσα, προφέρει τους θεϊκούς φθόγγους, έστω κι αν αυτή η γλώσσα που μιλά σήμερα είναι κουτσουρεμένη, βομβαρδισμένη, όπως ο λεηλατημένος Παρθενών, ο οποίος, παρά τα βαθιά τραύματά του, είναι μυστηριακά πανέμορφος!

Σε μια πολύ προχωρημένη εκδοχή, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι, όσο υπάρχει ζωντανή η Ελληνική γλώσσα και μιλιέται, ο πλανήτης αποκλείεται να χαθεί, επειδή έχει την προστασία των «θεών».

Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός για τους λεξαρίθμους του εκπληκτικός μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος, ο οποίος ακολουθεί την Πυθαγόρεια λογική, «η ίδια η Ελληνική γλώσσα είναι ο Θείος Λόγος» και αυτό αποδεικνύεται από την εξής ισοψηφία: Ο αριθμός 1242 ισούται με την φράση «η γλώσσα», ταυτόχρονα όμως και με την φράση «ο Θεός Λόγος εστί»! Αλλά ποια άλλη γλώσσα, πλην της Ελληνικής, διαθέτει μαθηματικές αποδείξεις, ότι «είναι ο Θείος Λόγος»; Καμία!

Τάχα να γίνεται αντιληπτό πλέον τι σημαίνει να μιλάς Ελληνικά και όχι Αγγλικά; Να σημαίνει άραγε και ότι το «εν αρχή ην ο Λόγος», σημαίνει λογικά και ότι «εν αρχή ην ο Έλλην»;

Τους δε φέροντες τον τίτλο «Έλλην» ή τους αρνούμενους να τον αποκηρύξουν, είναι γνωστό πλέον, ότι σφαγίασαν κατά εκατομμύρια οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες, με κορυφαίο εξ αυτών τον Θεοδόσιο, όταν γκρέμιζε «τα είδωλα» και επέβαλλε δια ροπάλου τον Παυλιανισμό στον Ελληνικό χώρο.

Πόσοι σύγχρονοι Έλληνες γνωρίζουν και αξιολογούν ως ολετήρα του Ελληνισμού τον περίφημο Ιουστινιάνειο Κώδικα, (να σημειωθεί, ότι αποτέλεσε και την βάση της σύγχρονης νομικής επιστήμης) ο οποίος στερεί τα πολιτικά δικαιώματα από όποιον Έλληνα αρνείται να δεχτεί το «σωτήριον βάπτισμα» του Χριστιανού; Και δεν είναι μόνο αυτό! Απαγορεύει στον «αμαρτωλό» και τον «ειδωλολάτρη» Έλληνα να είναι ιδιοκτήτης κινητής ή ακίνητης περιουσίας, του αφαιρείται δια νόμου ό,τι έχει και δεν έχει, ο Νόμος τον εγκαταλείπει «εις την ένδειαν» και επιπλέον του επιβάλλονται οι «έσχατες τιμωρίες». Απαγορεύεται επίσης να διδάσκουν στις Σχολές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας «όσοι πάσχουν από την νόσο και την μανίαν των ανόσιων Ελλήνων, ώστε να μη μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες» ...;

Λοιπόν, τα γράμματα του Ελληνικού αλφάβητου είναι 24, αλλά κάποτε ήταν 28. Στοιχεία των λέξεων και ταυτόχρονα στοιχεία της αρίθμησης. Υπήρχαν ακόμη τα γράμματα Στίγμα, δίγαμμα, Κόππα και Σαμπί. Η Ελληνική είναι μαθηματική γλώσσα. Γνωρίζοντας δε τα παραπάνω, γεννιέται το ερώτημα:

Τάχα να γίνεται αντιληπτό στους «Έλληνες» ποια υπερεπιστημονική γνώση, ποια υπέρτατη σοφία αναδύεται από την ανά - γνωση ή την ομιλία της (πρωτογενούς και όχι της «εξελιγμένης») Ελληνικής γλώσσας;

Δεν έχουμε την φιλολογική δικαιοδοσία να κάνουμε την γραμματολογική ανάλυση, θ΄ ασκήσουμε όμως το δικαίωμα να υιοθετήσουμε την ανάλυση που έκαμαν άλλοι, την οποία μπορεί ο καθένας να βρει για να κρίνει την αξιοπιστία της. Ας βρει ο καθένας την δική του απάντηση στο ερώτημα γιατί η «αλφαβήτα» μας είναι μια προσευχή των Ελλήνων για να επιστρέψουν οι «θεοί» ή γιατί ταυτόχρονα η «αλφαβήτα» μας αποτελεί την υπόσχεση των «θεών», ότι, αν και έφυγαν, θα επιστρέψουν.

Και, αν δεν επιστρέψουν αυτοπροσώπως, θα επιστρέψει το πνεύμα τους, επειδή όλα όσα δοκίμασε στο μεταξύ η ανθρωπότητα είναι πλέον αυταπόδεικτο, ότι απέτυχαν ή παρήκμασαν, έφθασαν στον πάτο. Αφήνοντας στην ευθύνη και στο κέφι του καθενός την έρευνα για το πώς και το γιατί, εμείς θα μεταφέρουμε μόνο την αποκαλυπτική ερμηνεία του Ελληνικού αλφάβητου, την οποία οι εραστές της Ελληνικής γλώσσας ανακάλυψαν και με βάση την Ερμητική φιλοσοφία ερμήνευσαν.

Να σημειωθεί και σε παρένθεση, ότι κακώς γίνεται λόγος για θεούς, είναι μια παρεξήγηση αυτό, θεός για τους πρωτόγονους μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε σύγχρονος, ακόμα κι ένας από μας! Φανταστείτε τι θα ήταν για τους πρωτανθρώπους της λίθινης εποχής ένας σύγχρονος ιδιοκτήτης ελικοπτέρου!

Λοιπόν, όταν μιλάμε (καλά και όχι ανάπηρα) Ελληνικά ή απλώς εκφωνούμε την «αλφαβήτα» μας, στην ουσία κάνουμε την εξής κωδικοποιημένη προσευχή, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, δονούμε και τον κόσμο όλο:

"Ήλιε Νοητέ, Εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γη. Κι Εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στη λάσπη που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα, για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στη δονούμενη γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα που είναι το μικρόν και κινδυνέψει να σβήσει το απόσταγμα του πυρός μέσα στη λάσπη που κοχλάζει. Και ας αναπτυχθεί η Ψυχή που είναι το μέγιστο και το σημαντικότερο όλων».

Η «προσευχή» αυτή περιέχει την συνθήκη της απόλυτης συμμετοχής του ανθρώπου σε κάθε έλευση του Φωτός, σε κάθε παρουσία του (Ενός) Θεού. Αποκλείει την εξ αποκαλύψεως αλήθεια ή τον «από μηχανής θεό», αποκλείει τους Μεσσίες, τους μεσίτες και τους Σωτήρες. Εστιάζει στην ατομική αλλά και την συλλογική ευθύνη, εστιάζει στην απευθείας επαφή της Ψυχής με τον Θεό.

Πρόκειται για την συμμετοχή του ανθρώπου, η οποία είναι αναγκαία προϋπόθεση της θείας φροντίδας. Περιέχει επίσης την ελπίδα του ανθρώπινου γένους, περιέχει την λύτρωση του σιδερένιου γένους, αλλά και την (κρυμμένη) γνώση του (ίσον την προφητεία) της επανόδου των θεών, της εβδόμης αποστολής του Διός. Θυμηθείτε πάλι τι λέει ο Ησίοδος: «Δεν έχει επικρατήσει το κακό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Όμως τα καλά είναι ανακατεμένα με τα κακά». Περιέχει, ναι, και την υπόσχεση, ότι θα επιστρέψουν τα ανώτερα εκείνα όντα, οι Έλληνες, οι δάσκαλοι της ανθρωπότητας, θα επιστρέψει το αρχαίο (προκατακλυσμιαίο) Ελληνικό πνεύμα και είναι κοσμική ανάγκη να γίνει αυτό, απόδειξη ότι το Ελληνικό αλφάβητο, πηγή και μήτρα όλων των γήινων γλωσσών, δεν είναι ανθρώπινη αλλά «θεϊκή» κατασκευή, άρα για τους ανθρώπους δοτή, άρα συμβόλαιο και υπόσχεση των «θεών», η οποία αποκλείεται ν΄ αθετηθεί.

Τα σημάδια τα περιέγραψε ο Ησίοδος, ήξερε αυτός και από τα προηγούμενα γένη, άρα υπήρξαν οι «θεοί» και, αφού υπήρξαν, υπάρχουν, αφού δεν πέθαναν ποτέ, αφού δεν μάθαμε ποτέ για τον θάνατό τους, αφού υπάρχουν, θα επιστρέψουν, όπως ακριβώς το υποσχέθηκαν. Καθότι προφητεία, ο λόγος δηλαδή για το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είναι άλλο από την γνώση για το τι έγινε στο παρελθόν.

Κρατήσαμε για το σημείο αυτό μια ωραία σύμπτωση της Ελληνικής αυτής Διαθήκης μ΄ εκείνης των Μάγιας.

Στον «κώδικα της Δρέσδης», στο ένα από τα τέσσερα γραπτά των Μάγιας που διασώθηκαν από τη μανία των Ισπανών Ιησουιτών (οι οποίοι τα θεωρούσαν δαιμονικά πράγματα κι έριξαν στην πυρά μια πολύτιμη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, ώστε σήμερα να έχουν οι κάποιοι την ευχέρεια να μιλούν για μυθολογία και όχι για ιστορία) απεικονίζεται ο θεός του κατακλυσμού, ν΄ ανοίγει τις πύλες του ουρανού και να πλημμυρίζει τον κόσμο σε ημερομηνία που (με το δικό μας ημερολόγιο) αντιστοιχεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012, λίγες μέρες δηλαδή πριν την ανατολή του 2013. Αυτή η παράσταση είναι η βασική αιτία που προκαλεί στους εσχατολόγους ανατριχίλα και τους κάνει να μιλούν για κατακλυσμό που θα προκαλέσει την συντέλεια του κόσμου.

Θα μπορούσε όμως να είναι απλά το πανάρχαιο σύμβολο του Υδροχόου, στην εποχή του οποίου η ανθρωπότητα έχει ήδη εισέλθει αυτόν τον καιρό και στην διάρκεια της οποίας λέγεται ότι θα επανέλθει το ευγενές (χρυσό) πνεύμα (του Υδροχόου), ενώ θα υποχωρήσει η ύλη και ο υλισμός. Πάντα κατά την προφητεία των Μάγιας, η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα είναι η μέρα που θα επιστρέψει ο Κουκουκλάν ή (για τους Αζτέκους) ο Κουετζαλκοάτλ (που σημαίνει «φίδι με φτερά») ο οποίος θα εξαλείψει τους μιαρούς, ώστε ν΄ αρχίσει μια νέα «Χρυσή Εποχή» ειρήνης και ευημερίας. Ο Κουκουκλάν είναι ο «θεός» που δίδαξε τους αρχαίους Μάγιας, διαθέτει δε όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στον Ολύμπιο Ερμή.

Και έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί ότι ένας κατ΄ εξοχήν αγροτικός λαός (δεν ήξεραν καν τον τροχό, χώρια που στην πνευματική παρακμή τους έκαναν μέχρι και ανθρωποθυσίες) διέθετε εντούτοις τέλειες αστρονομικές γνώσεις και ακριβέστατο ημερολόγιο, πολύ πιο ακριβές από το σύγχρονο, έτσι μπορεί να εξηγηθεί επίσης, ότι το συνηθέστερο σύμβολο στις πυραμίδες των Μάγιας - ω του θαύματος - είναι ο Ελληνικός μαίανδρος!

Για το τέλος (και πέραν της θεϊκής «αλβαβήτας») κρατήσαμε τους υπολογισμούς των αριθμοσοφιστών, οι οποίοι λένε ότι η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο των Ολυμπίων, δηλαδή των ΕΨΙΛΟΝ. Όντως, αν προσέξει κανείς καλά την Ελληνική σημαία, θα διαπιστώσει ότι αναδύονται δύο αντεστραμμένα Ε, είναι το Δελφικό σύμβολο και (ταυτόχρονα) μια κωδικοποιημένη υπόσχεση επιστροφής των «θεών». Μην ξεχνάμε δε, ότι ο σταυρός είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο και το φορούσαν οι ιερείς του Διός, ασχέτως αν υιοθετήθηκε από τους Χριστιανούς, δεν είναι άλλωστε το μόνο. Επίσης: Η Ελληνική σημαία έχει εννιά «φέτες», όσα και τα γράμματα της λέξης «Ελευθερία». Η φράση «Ελευθερία ή θάνατος» έχει εννιά συλλαβές. Η δε λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ήταν γραμμένη στην «ούγια» ενός μεταλλικού θραύσματος «εξωγήινου» διαστημοπλοίου, που έπεσε στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ το 1947 ...;

Λοιπόν: Τρεις διαφορετικές (και κατά λογική σειρά) φράσεις ισούνται (η κάθε μία) με τον ίδιο αριθμό: 2990. Σύμπτωση; Κρίνετέ το εσείς:

Φράση πρώτη: «Η αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Σημαίας», (η οποία είναι), φράση δεύτερη: «Το σύμβολον της Ομάδος Ε», (η οποία «Ομάδα Ε» θα επιστρέψει), φράση Τρίτη: Το «έτος δύο χιλιάδες δέκα τρία μ. Χ.».

Πεισθήκατε ή όχι; Θα επιστρέψουν οι «θεοί» (δηλαδή οι Ολύμπιοι) ή όχι; Και δη, θα επιστρέψουν κατά το τέλος του 2012, αρχές 2013 ή όχι; Η αποκωδικοποίηση των συμβόλων οδηγεί όντως σε μια υπόσχεση επιστροφής των «θεών» που κάποτε έφυγαν; Αλλά μήπως, επίσης, οι «θεοί» επέστρεψαν ήδη, όμως εμείς θα το καταλάβουμε στο τέλος του 2012, αρχές του 2013; Το λέμε αυτό, επειδή: ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΨΙΛΟΝ = ΚΩΔΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ = 1715.

Ένα είναι σίγουρο: Θα είμαστε εδώ (χωρίς φόβο και πάθος) για να εξακριβώσουμε, αν τα «κινούμενα αστέρια» που ο καθένας μπορεί να δει στον έναστρο ουρανό κάποιες νύχτες (και είναι πολλοί που λένε ότι τα είδαν τελευταία) δεν είναι σμήνη πυραύλων ή αεροπλάνων ή δορυφόρων, αλλά οι αστροπολιτείες των «θεών» ή - κατά τον σοβιετικό ηγέτη Νικήτα Χρουτσόφ - «τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» που «περιπολούν» γύρω από την γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της «αποκάλυψης».

Έτσι κι αλλιώς θα έρθει μια μέρα (ας ελπίσουμε να είναι σύντομα) που ο άνθρωπος θα ελευθερωθεί οπωσδήποτε από τα δεσμά του, θα ξεφύγει από την αιχμαλωσία της βαρύτητας και θα πετάξει πάλι στον ουρανό, ανάλαφρα, σα «θεός».

Στην ίδια την λέξη «άνθρωπος» βρίσκεται κωδικοποιημένη αυτή η θεϊκή «υπόσχεση επιστροφής», διότι, όπως αποκαλύπτει πάλι ο μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος, η φράση «ο άνθρωπος» έχει τον ίδιο λεξάριθμο (1380) με την φράση «η αντιβαρύτης», άρα ο άνθρωπος (και ποιος είναι άνθρωπος;) σύμφωνα πάντα με τις κρυμμένες πληροφορίες της Ελληνικής γλώσσας, είναι προσωποποίηση της αντιβαρύτητας, είναι δηλαδή ένας «θεός», ελεύθερος από τα γήινα δεσμά, επομένως ικανός «να πετάει ανάλαφρα στον αέρα», ασχέτως αν διανύουμε περίοδο παρακμής, η οποία αποδεικνύεται από μια άλλη αλήθεια:

Ότι εις την Νεοελληνικήν γλώσσαν καταργήσαμε στο τέλος των λέξεων το Ν (που δηλώνει τον Νου) και το Σ (που δηλώνει την ολοκλήρωση ή την τελείωση, ή την τελειότητα ή το καταστάλαγμα ή το απόσταγμα) και με τον τρόπο αυτό διαφθείραμε την γλώσσα μας. Το άθροισμα όμως αυτών των δύο γραμματικών συμβόλων της αλφαβήτας μας, του Ν και του Σ, είναι ο αριθμός 250, ο οποίος - όλως τυχαίως, ε - είναι ίδιος με τον λεξάριθμο της λέξης ΠΑΡΑΚΜΗ ...; «Έχει αποδειχθεί εις το εργαστήριον» γράφει ο Αργυρόπουλος, «ότι οι δονήσεις του ν και του ς, όταν αυτά ευρίσκονται εις το πέρας των λέξεων, παράγουν αρμονικούς ήχους, δια των οποίων μειώνεται η ψυχοσωματική έντασις (stress) του ανθρώπου»!

Μοιάζει να έχει απλωθεί μία σκόνη που από την πολυκαιρία έγινε κρούστα πάνω από το σώμα της Ελληνικής γλώσσας και αυτή η κρούστα δεν επιτρέπει την θέαση του πανεπιστημονικού μεγαλείου της. Στην ουσία οι νεοέλληνες, μιλώντας Ελληνικά, παπαγαλίζουν. Διατυπώνουν σκέψεις σε λόγια, χωρίς να γνωρίζουν την αρχετυπική τους έννοια. Η πρωτογένεια των λέξεων έχει αξία και δεν την γνωρίζουμε. Προφέρουμε φωνήεντα και σύμφωνα, λέξεις, προτάσεις, στίχους, στήνουμε όρθιο το σώμα της γλώσσας, αλλά δεν κατανοούμε την ψυχή της. Είναι μια υποψία αυτό, αλλά είναι πλέον μία βάσιμη υποψία.

Ο λόγος που δεν έγραφαν οι σοφοί, αλλά μόνο δίδασκαν, όπως ο Σωκράτης (αλλά και αμέτρητοι άγνωστοι σοφοί) ήταν ακριβώς αυτός:

Ο Λόγος που εκφέρεται, ο προφορικός Λόγος, δονεί, άρα δημιουργεί, επειδή το φωτόνιο κινείται κυματοειδώς. Ο γραπτός λόγος δεν δονεί ...; Είναι ένας ταπεινός μεταφορέας της σκέψης, είναι μόνο ένα εξωτερικό ερέθισμα για την αφύπνιση του εσώτερου και αρχαίου και κοιμώμενου εαυτού που διαθέτει ο χαμένος (μέσα στο πλήθος και το χάος) αναγνώστης. Γι΄ αυτό και η επαφή με το γραπτό κείμενο λέγεται ανά - γνωση, δεν λέγεται γνώση, η ανάγνωση (όπως και η συν - γραφή = συγγραφή) είναι ένα μικρό μέρος της γνώσης. Αλλά το αξίωμα ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι Πανεπιστήμη και Σοφία, αποδεικνύεται από ένα μαθηματικό γεγονός: Ο λεξάριθμος (781) της φράσης «Η Ελληνική Γραφή» είναι ίδιος μ΄ εκείνον της λέξης «Σοφία»!

Απόδειξη ότι η Ελληνική γλώσσα είναι Πανεπιστήμων και σοφή, βρήκαμε και στην αποκαλυπτική μαθηματική εξίσωση: ΦΩΤΟΝΙΟΝ = ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΩΣ = 1850. Πώς ήξερε η Ελληνική γλώσσα τις ανακαλύψεις της σύγχρονης Επιστήμης, πώς ήξερε ανέκαθεν, ότι το φωτόνιον κινείται κυματοειδώς και για τον λόγο αυτό δονεί, άρα δημιουργεί (κόσμους);

Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Αποδείξεις για την μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας» (που τυπώθηκε με την χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας) ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος στον πρόλογό του σημειώνει: «Η Ελληνική γλώσσα, σαν μαθηματική κατασκευή, γνωρίζει όλους τους νόμους της συμπαντικής δημιουργίας, γεγονός που γίνεται αντιληπτό μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας».

Κι αυτό που λέει, το αποδεικνύει, αλλά, θα πει ο μικρόψυχος, «είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό». Εμείς ωστόσο θα προσθέταμε, ότι η αποκωδικοποίηση της Ελληνικής γλώσσας μπορεί να μας αποκαλύψει όχι μόνο την Πανεπιστήμη, αλλά κάτι που θα γοήτευε και την κουτσή Μαρία: Την γνώση, τόσο του απωτάτου παρελθόντος, όσο και του κοντινού ή του μακρινού μέλλοντος! Και, αν είναι έτσι, τότε η γλώσσα μας η ίδια όντως αποτελεί θεϊκή «υπόσχεση επιστροφής». Των «θεών» ή του πνεύματος των «θεών», αδιάφορο!

Αλλά και σ΄ εκείνο το γνωστό ρήμα που επίμονα προφέρει ο λαός στις δύσκολες στιγμές του, ότι «μας ξέχασε ο Θεός», υπάρχει μια κωδικοποιημένη υπόσχεση επιστροφής με την μορφή μιας αδημονίας ή ενός παραπόνου.

Για να το διακρίνει κανείς, αρκεί να διαβάσει την παροιμία εννοιολογικά και όχι λεκτικά: Για να μας ξεχάσει κάποιος δικός μας άνθρωπος ή ο Θεός ο ίδιος, σημαίνει, ότι κάποτε μας θυμόταν, δηλαδή ήταν εδώ, μας αγαπούσε και μας προστάτευε. Κι αφού ήταν εδώ, αφού μας προστάτευε, σημαίνει ότι, αφού δεν μας προστατεύει πια, δεν είναι εδώ, δηλαδή (κάποια στιγμή) έφυγε.

Όμως ποτέ δεν φεύγει ένας Θεός οριστικά. Είναι σαν τον δικό μας άνθρωπο, σαν τον ομοαίματο αδερφό. Ακόμα και να λείψει μια ολόκληρη ζωή, περιμένεις ότι κάποτε θα γυρίσει οπωσδήποτε. Και, όταν λες «μας ξέχασε ο Θεός», εννοείς στην πραγματικότητα, ότι «καθυστερεί πολύ να γυρίσει», έτσι δεν είναι;

Η κουβέντα λοιπόν ότι «μας ξέχασε ο Θεός», είναι μια αυτονόητη υπόσχεση επιστροφής, μία δέσμευση, η οποία συνάγεται από την αθανασία του Θεού, διότι Θεός είναι ο τα πάντα πληρών, άρα δεν απουσιάζει ποτέ και από πουθενά, μόνο που δεν τον βλέπουμε αυτές τις μέρες και (πρέπει να καταλάβουμε ότι) φταίμε γι΄ αυτό εμείς, συνάγεται όμως και από εκείνο το «μας», που δηλώνει τον συλλογικό εαυτό, φως φανάρι, ότι αναγνωρίζεται απολύτως η καθολική ιδιότητα του Θεού, αλλά και το «συναμφότερον» του ανθρώπου.

Μέσα σ΄ όλα αυτά όμως ενυπάρχει μια ανθρωπομορφική εννοιολογία, που σημαίνει ότι ο Θεός σ΄ αυτή την παροιμία δεν εννοείται με την καθολική, ούτε με την μοναδική του έννοια, εννοείται στον πληθυντικό του αριθμό, η παροιμία μιλάει για τους θεούς, τους άμεσους προστάτες του ανθρωπίνου γένους, αυτούς δηλαδή που μεσολαβούν ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους ή, μάλλον, αυτούς που καταχρηστικά οι άνθρωποι ονόμασαν θεούς παρασυρμένοι από τις ανώτερες ιδιότητές τους, ασύγκριτες μ΄ εκείνες των γήινων. Είναι ζήτημα λογικής ερμηνείας και πνευματικής εμβάθυνσης για ν΄ αποκαλυφθούν οι βαθύτερες έννοιες μιας παροιμίας.

Ύστερα από αυτή την ιχνηλάτηση, αναρωτηθείτε, σύντροφοι: Όλα τούτα είναι συμπτώσεις; Κι αν δεν σας φτάνουν οι τόσες μαθηματικές ή φιλοσοφικές αποδείξεις, πάρτε ακόμα μία:

ΕΨΙΛΟΝ = 5 + 700 + 10 + 30 + 70 + 50 = 865 = ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ = 5 + 30 + 5 + 400 + 200 + 10 + 200 + 4 + 10 + 1 = 865. Το Δελφικό Ε. Το σήμα των Ολυμπίων. Χαραγμένο ακόμα και στην μπάλα της καλαθόσφαιρας. Του μπάσκετ, αν έχετε ακουστά ...;

Κι αν δεν σας φτάνουν ούτε αυτά, ε, ψάξτε στο Internet με οδηγό την φράση «αποκωδικοποίηση της Ελληνικής σημαίας» και θα βρείτε ότι: ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ = 945 = ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Και, επίσης: Η ΟΜΑΣ Ε = 324 = ΑΓΝΟΣ = ΕΛΛΗΝΑΣ.


Ε, τώρα, τόσα πολλά παραδείγματα θα έπρεπε να σας πείσουν, ότι μπορεί να είναι όντως μια παλιά κωδικοποιημένη υπόσχεση για επιστροφή των «θεών»!



http://www.ramnousia.com/


http://wwwaristofanis.blogspot.com

Η συνέντευξη που "κόπηκε" από το Mystery...

Στις 28 Μαΐου ήταν να δημοσιευτεί η συνέντευξη του Γεωργίου Μεταξά για λογαριασμό της Ιεράς εν Δελφοίς Αδελφότητος. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, λάβαμε ενημέρωση από τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Mystery κ. Γεώργιο Ιωαννίδη που έλεγε: ότι τελικώς η συνέντευξη δεν θα δημοπσιεύονταν. Θα πραγματοποιούνταν ένα αφιέρωμα στους Δελφούς και μία απλή αναφορά στην Ιερά εν Δελφοίς Αδελφότητος...
Διαβάστε την συνέντευξη και κρίνετε μόνες/οι σας...
Ερώτηση: Στο άκουσμα της λέξης Δελφική Αδελφότητα το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει σε μυστικές εταιρίες και σε παράξενες οργανώσεις. Τι πραγματικά είναι όμως η Δελφική Αδελφότητα; Ποια η ιστορία, τα πιστεύω και ο σκοπός της; 
 Απάντηση: Έρρωσο και ευδαιμόνει εν παντί αγαπητέ Γεώργιε! Εν αρχή, σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο περιοδικό σας και αναπέμπομεν σέβας στο αναγνωστικό σας κοινό. Θα ήταν χρήσιμο εδώ να πούμε ότι το ορθό όνομα της Αδελφότητος είναι «Ιερά εν Δελφοίς Αδελφότης». Πράγματι, η λέξη «Αδελφότης» παραπέμπει σε κάτι «μυστικό» και «φοβερό». Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς έτσι στην περίπτωση αυτή. Η Ιερά ημών Αδελφότης, προέρχεται από τα Ιερά και Σεπτά σπλάχνα των Δελφών και αποτελεί την συνέχεια του πρώτου ιερατείου του Απόλλωνος. Επί σειρά ετών, παρέμεινε στην «αφάνεια», ενεργώντας υπέρ της παγκοσμίου ισορροπίας. Αποστολή της είναι να διαφυλάξει τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να μπορέσει ο κόσμος μας να έλθει σε εκείνο το σημείο όπου έχει οριστεί ως «Συντέλεια», δηλαδή «τελειοποίησις». Πολλές φορές έχει συσχετισθεί -εσφαλμένα- το όνομά μας με την διαβόητη πλέον «Ομάδα Έψιλον» (η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εμάς και ιδρύθηκε ως γνωστόν, το 1967 στην Θεσσαλονίκη).
Η «καταγωγή» της Ιεράς εν Δελφοίς Αδελφότητος, ανάγεται στην αρχή της ύπαρξης του Ιερού του Απόλλωνος (το οποίο και ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Άμφισσα, το 4.000 – 4.500 π.Χ. περίπου). Αποτελεί τον θεματοφύλακα των Ιερών Παραδόσεων και των Ιερών «χαμένων» κειμένων. Επί σειρά ετών, διαφύλαττε την Ελληνική επικράτεια από τους εχθρούς της, οπλίζοντας τον Ελληνικό Στρατό με «υπερόπλα» (π.χ. Ναυμαχία Σαλαμίνος, εκστρατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μάχη Μαραθώνος, «Υγρόν Πυρ» κ.α.). Από το 30 μ.Χ. περίπου, ο ρόλος της άλλαξε. Ορίστηκε πλέον να τηρεί –όπως προείπαμε- τις παγκόσμιες ισορροπίες. Πολλοί φαντάζονται ότι θα έλθει η Αδελφότης με «ιπτάμενους δίσκους» και «υπερόπλα» για να υπερασπιστεί το δίκαιο των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί μία πολύ καλή πανάκεια για όσους δεν επιθυμούν να αναλάβουν δράση και να καθεύδουν. Ομοιάζουν, θα λέγαμε, των Ιουδαίων, οι οποίοι ανέμεναν τον επίγειο βασιλέα (κι ακόμη τον αναμένουν) που θα τους σώσει δια της επιγείου δύναμης και ισχύος. Για τούτο και δεν μπόρεσαν να δουν την Αλήθεια που τους μετέφερε ο Ιησούς. Ο ρόλος μας λοιπόν, είναι η προσπάθεια αφύπνισης του Έθνους των Ελλήνων. Για να το εκφράσουμε πιο λαϊκά, όσα υπερόπλα και διαστημόπλοια κι αν έλθουν, αν ο Έλληνας δεν αφυπνιστεί από τον λήθαργό του, δεν πρόκειται να τον σώσουν. Όπως προανέφερα, το έργο μας είναι πνευματικής υφής. Δεν έχει να κάνει με τεχνολογία και «φοβερά» επιστημονικά επιτεύγματα που θα τεθούν στις υπηρεσίες του Ελληνικού Έθνους. Άλλωστε, το ισχυρότερο των όπλων που υπήρξε ποτέ, είναι η Ελληνική Ψυχή κι αυτή δεν δύναται να πολεμηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Αναφερθήκατε σε «μυστικές εταιρείες» και «παράξενες οργανώσεις». Κατά ένα ποσοστό, η Ιερά εν Δελφοίς Αδελφότης, παραμένει εν κρυπτώ, δεδομένου ότι το έργο της είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει την διαπραγμάτευση του κινδύνου διάλυσής της. Ωστόσο το 2008, απεφασίσθη η πραγματοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαδώσουν τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνικού Έθνους και τις Δελφικές Διδαχές, ώστε να επέλθει η «αφύπνισις» (η οποία ουδεμία σχέση έχει με την διαφημιζόμενη αφύπνιση από οπαδούς «Ελλάνιων» θεωριών). Με τον όρο «αφύπνιση», νοείται η συνειδητοποίηση του ανθρώπου ότι υπάρχει «κάτι βαθύτερο και πνευματικότερο» από όσα βιώνει σήμερα. Τότε, θα στραφεί και πάλι στην αναζήτηση της Θείας Πρόνοιας, από την οποία έχει αποκοπεί. Τα δεκαέξι (16) άτομα που επελέγησαν, ανέλαβαν τον ρόλο αυτό. Διδάχθηκαν από την Ιερά εν Δελφοίς Αδελφότητα και τώρα είναι διασπαρμένοι σε όλη την Γη, προωθώντας τις Δελφικές Διδαχές. Ένας εξ αυτών είναι και ο υποφαινόμενος.
Τα «πιστεύω» μας έχουν να κάνουν με την «Δελφική Διδασκαλία», όπως αυτή διατηρήθηκε ανά τους αιώνες. Τα «Δελφικά Μυστήρια», αποτέλεσαν -και αποτελούν- το κέντρο της Πατρώας των Ελλήνων Πίστης και το «μήνυμά» τους είναι διαχρονικό. Έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και διδάσκουν την ανύψωση του πνεύματος προς το θείο. Διδάσκουν επίσης την θεογονία, την κοσμογονία και την εξέλιξη της ιστορίας της ανθρωπότητος. Ως στόχο (η διδασκαλία) έχει το να μπορέσει ο άνθρωπος να αντιληφθεί την Υπέρτατη Αλήθεια και δια μέσω αυτής να οδηγηθεί στην επίγνωση του ιερού του καθήκοντος στην γήινη διάσταση, που θα τον οδηγήσει στην αναβίβαση της ψυχής του. Ο άνθρωπος, έχει δύο καθήκοντα: το πρώτο είναι να προστατεύει και να ανυψώνει το θείο δώρο που λέγεται «ψυχή» και το δεύτερο είναι να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη της ανθρωπότητος. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το περιεχόμενο των «Δελφικών Διδαχών», οι οποίες αποτέλεσαν την αρχή για την δημιουργία των Καβείρων, των Ελευσινίων Μυστηρίων και άλλων Μυστηρίων της αρχαιότητος.  Στα «πιστεύω» μας είναι η ενότητα του Ελληνικού Έθνους, με βάση το «όμαιμον», το «ομόεθνον» και το «ομόψυχον». Οι διαμάχες και οι έριδες, δεν συμβαδίζουν με το περιεχόμενο των Δελφικών Διδαχών. Όσο οι Έλληνες είναι διασπασμένοι (θρησκευτικά και πολιτικά), τόσο δεν θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της ανθρωπότητος. Πόσο μάλλον να αφιερωθούν στην αναβίβαση της ψυχής τους. 
 
                Ερώτηση: Στην Ελλάδα του 2012 υπάρχουν πολλές οργανώσεις που σχετίζονται με την αναβίωση της Αρχαίας Θρησκείας. Βρίσκεστε σε συνεργασία με κάποια από αυτές; Και αν όχι, για ποιο λόγο απέχετε από τις προσπάθειες τους;
            Απάντηση: Πράγματι, υπάρχουν ομάδες και οργανώσεις που ξεπηδούν από παντού και ξαφνικά. Το πρόβλημα είναι πως κάποιες από αυτές, έχουν καταφέρει να υποβιβάσουν την «λατρεία» της Πατρώας των Ελλήνων Πίστεως στο επίπεδο του «νεοπαγανισμού». Τελούν διάφορες τελετές εις το όνομα των θεών, χωρίς όμως να μεταδίδουν το περιεχόμενο της Ελληνικής Διδασκαλίας. Αν επί παραδείγματι μελετήσουμε την δράση ορισμένων εξ αυτών, θα διαπιστώσουμε ότι τα «Δελφικά Παραγγέλματα» αποτελούν περισσότερο μία περιττή πολυτέλεια, παρά τρόπος βιωματικής ανέλιξης. Υπάρχουν δε και περιπτώσεις όπου έχει καταγγελθεί η ύπαρξη ελευθεροτεκτόνων στα «ιδρυτικά μέλη» λατρευτικών ομάδων, πράγμα που δεν συνάδει με την διδασκαλία και τον βίο του Ελληνισμού. Δεν γίνεται να λέγει κάποιος ότι είναι της Πατρώας ημών Πίστεως και συντοχρόνως να λατρεύει τον Μ.Α.Τ.Σ. Ταυτόχρονα δε, δεν δύναται κάποιος πιστός της Πατρώας πίστης να απορρίπτει την ελληνικότητα ενός Ορθοδόξου χριστιανού, με το όποιο ευφυολόγημα ή την όποια δικαιολογία. Μήπως και πολλοί εξ αυτών δεν υπήρξαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί; Πριν δεν ήταν Έλληνες και αποδεχόμενοι την Πατρώα Πίστη έγιναν; Οι δε γονείς πολλών εξ αυτών (αν όχι όλων) δεν είναι Ορθόδοξοι; Αν οι Ορθόδοξοι δεν είναι Έλληνες, πως λοιπόν το παιδί τους που ασπάζεται την Πατρώα των Ελλήνων Πίστη είναι Έλλην; Τέτοιες σκέψεις εκ μέρους ορισμένων κύκλων, είναι απογοητευτικές και εμείς δεν τις ασπαζόμαστε.
            Κατά το παρελθόν, ήρθαμε σε επαφή με άλλους αδελφούς τείνοντας χείρα συνεργασίας. Ωστόσο, όλοι την απέρριψαν επιδεικτικά. Προφανώς, είτε θέλουν να έχουν το «μονοπώλιο» σε αυτά που πράττουν, είτε απορρίπτουν την κοσμοθέαση του Δελφικού Ιερατείου. Δεν θα θέλαμε να εισέλθουμε στην διαδικασία να σκεφθούμε ότι κάποιοι εξ αυτών είναι κατευθυνόμενοι ώστε να ενσπείρουν την διχόνοια στους Έλληνες, διότι τότε θα αναγκαστούμε να πιστέψουμε ότι η όλη προσπάθεια αναβίωσης του Ελληνισμού, είναι υπό κατάρρευση εν τη γενέσει της. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να συνεργαστούμε με άλλες λατρευτικές κοινότητες. Εξακολουθούμε να παραμένουμε ανοιχτοί σε ανάλογες προτάσεις και συζητήσεις.
       
           Ερώτηση: Σχετικά τώρα με τους Δελφούς, ένας από τους λόγους που οι πρόγονοι μας έχτισαν το γνωστό μαντείο στην περιοχή, ήταν η ανακάλυψη ενός στομίου από όπου έβγαιναν αναθυμιάσεις ικανές να φέρουν το άτομο σε προφητική κατάσταση. Από την σχέση και την έρευνα σας στους Δελφούς, πιστεύετε πως η θεωρία αυτή ευσταθεί; Και αν ναι, σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκετε το στόμιο αυτό;
            Απάντηση: Υποθέτω ότι αναφέρεστε στο σχετικό «ντοκιμαντέρ» του «History Channel» το οποίο και έφερε στην επιφάνεια το θέμα. Κατ’ αρχήν να πούμε ότι το Ιερό των Δελφών είχε δύο ακόμη «κατοικίες» προ της οριστικής του θέσεως. Η επιλογή αυτής, πράγματι είχε να κάνει με το εν λόγω «στόμιο», αλλά για διαφορετικούς λόγους. Το «στόμιο» αυτό, είναι στην πραγματικότητα ένα ρήγμα το οποίο διατρέχει  την βουνοπλαγιά όπου και βρίσκεται ο Ναός του Πυθίου Απόλλωνος και παρήγαγε (τώρα είναι σχεδόν ανενεργό) κάποια ημιτοξικά αέρια τα οποία επηρέαζαν περισσότερο το νάμα της Ιεράς Κασταλίας, παρά οτιδήποτε άλλο. Τα χημικά του συστατικά, προσέδιδαν στο νερό της Κασταλίας πηγής κάποιες ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό και την εγκεφαλική λειτουργία. Δια τούτο και οι ιερείς έπιναν νερό μόνο από την Κασταλία και από πουθενά αλλού. Ακόμη κι αν χρειάζονταν να πραγματοποιήσουν ταξίδι, γέμιζαν σάκους με νερό από την Κασταλία. Το αυτό νερό, έπινε και η Πυθία.
            Το ρήγμα αυτό, έρχεται από τον λόφο δεξιά του Ιερού χώρου απ’ όπου και εκπηγάζει η Κασταλία. Διέρχεται του ιερού του Απόλλωνος και καταλήγει λίγα μέτρα πιο κάτω από τον χώρο που κάποτε βρίσκονταν ο Ομφαλός της Γης. Ο δε Ναός του Απόλλωνος, χτίστηκε έτσι ώστε μέρος του ρήγματος να διέρχεται του άβατου. Ο λόγος ήταν ότι οι ατμοί που παρήγαγε το ρήγμα, βοηθούσαν στην αύξηση της «θετικότητος» του ενεργειακού πεδίου του συγκεκριμένου χώρου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το χάρισμα της Πυθίας. Ο λόγος; Απλός: θα αντιτάξουμε τις Σύβιλλες. Αν η Πυθία ελάμβανε προφητικό χάρισμα από το ρήγμα, τότε πως δικαιολογείται η ικανότητα των Συβιλλών οι οποίες ήταν και ιέρειες του Απόλλωνος; Πώς θα μπορούσαμε να αιτιολογήσουμε την ικανότητα του Αμφιαράου, του Τειρεσία και των λοιπών μάντεων και προφητών; Πρόκειται μάλλον για μία προσπάθεια «απομυθοποίησης» της πραγματικότητος εκ μέρους του History Channel με κάποια δόση αληθείας. Άλλωστε αυτό δεν πράττουν όσοι θέλουν να πλανήσουν την ανθρωπότητα; Δίδουν κάποια ψήγματα αλήθειας, για να αιτιολογήσουν ένα μεγάλο ψεύδος.
 
          Ερώτηση: Μια διαφορετική θεωρία τώρα, λέει πως η Πυθία χρησμοδοτούσε επειδή κατανάλωνε ειδικές ουσίες με τις οποίες ερχόταν σε κατάσταση εναλλακτικής συνειδητότητας. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σ' αυτό;
            Απάντηση: Επανέρχομαι στην ερώτηση: πώς δικαιολογείται τότε η προφητική ικανότητα των Συβιλλών; Δυστυχώς για ορισμένους, η ικανότητα του προφητεύειν  και της διόρασης, είναι θεία δώρα. Μπορεί κάποιοι πολιτισμοί να δημιουργούσαν και να δημιουργούν εκστατικά φαινόμενα μέσω διαφόρων ουσιών (π.χ. Βουντού), αλλά ως εκεί. Καμία ουσία δεν έχει την δύναμη να δώσει προφητική ικανότητα στον άνθρωπο, είτε φυσική, είτε χημική. Έχουμε να κάνουμε με θεία επιλογή και παρέμβαση. Άλλωστε, να τονίσουμε εδώ, το όνομα «Πυθία», ήταν τιμητικό και όχι αποτέλεσμα βάπτισης. Η Πυθία δεν ήταν μία. Ήταν πολλές. Ήταν γυναίκες αφιερωμένες στον Απόλλωνα και επιλέγονταν με βάση την ικανότητά τους να προφητεύουν. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βίου τους ήταν η παρθενία και η νηστεία. Η προσπάθεια «απομυθοποίησης» της αληθείας που μπορεί να ανατρέψει την «επίσημη – συμβατική ιστορία», θα πρέπει να μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Στις περιπτώσεις της Πυθίας, των Σιβυλλών, των μάντεων και των προφητών, δεν χωράει λογική εξήγηση. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις όπου η ικανότητα της προφητείας επήλθε μετά από σκληρή άσκηση και εξάσκηση σε αυτό (υπάρχει άλλωστε και Δελφική Διδασκαλία περί της εξασκήσεως των μαντικών δυνάμεων), αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με «ουσίες», «ατμούς» ή όποια άλλα ευφυολογήματα.
 
          Ερώτηση: Αν σήμερα γνωρίζουμε τις απαντήσεις για το μυστήριο της Πυθίας, τότε μήπως μπορούμε να αναβιώσουμε την λειτουργία του Μαντείου; Πιστεύετε πως κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο και εφικτό; Και αν όχι, ποιοι και γιατί θα στρέφονταν ενάντια σε ένα τέτοιο εγχείρημα;
            Απάντηση: Ειλικρινά, αυτό το ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί με απόλυτη βεβαιότητα. Το βασικό ερώτημα που πρέπει πρωτίστως να τεθεί για να απαντήσουμε είναι: «πρέπει ο σημερινός άνθρωπος να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι με βάση το τι βιώνει σήμερα;» Ζούμε καταστάσεις δύσκολες έως τραγικές. Καταστάσεις που καλούν τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, να αναλάβουμε δράση. Αν λοιπόν γνωρίζαμε ότι σε πέντε (για παράδειγμα) χρόνια από σήμερα τα πράγματα θα άλλαζαν, τότε τι θα κάναμε; Θα κινητοποιούμασταν ή θα καθεύδαμε; Μάλλον το δεύτερο. Αν όμως θέσουμε την λειτουργία του Μαντείου στα πλαίσια της συμβουλευτικής του δραστηριότητος, τότε θα λέγαμε ότι η αναγκαιότητά του είναι επιτακτική. Όσο για το εφικτό, αυτό είναι ελεγχόμενο. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα επιθυμούσαν να μην έχουμε στην διάθεσή μας ένα τέτοιο «όπλο». Κάθε προσπάθεια αναβίωσης του Μαντείου των Δελφών, θα «σκόνταφτε» στην προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ώστε να μην πραγματοποιηθεί. Επίσης, ο «ιερός πόλεμος» μεταξύ των πιστών της Πατρώας των Ελλήνων Πίστης και των Ορθοδόξων Χριστιανών, έχει δημιουργήσει μία αρνητικότητα και στην σκέψη ακόμη της δημιουργίας του, χωρίς βέβαια κάποιοι να υπολογίζουν το πόσο σημαντικό θα ήταν για τους Έλληνες η ύπαρξη ενός κέντρου παροχής συμβουλών στα αρχαία Ελληνικά πρότυπα του Μαντείου των Δελφών, της Δωδώνης κ.ο.κ. Για να μπορέσει να σταθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να υπάρχει ομόνοια και ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων. Δεν έχουμε λοιπόν να «πολεμήσουμε» μόνο τον ανθελληνισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και τον «μουτζαχεντινισμό» των ακραίων θρησκευτικών μας στοιχείων. Σε προσωπικό επίπεδο, οι ιερείς της Ιεράς εν Δελφοίς Αδελφότητος, δίδουν ανάλογες συμβουλές, αλλά δεν είναι «Πυθίες»…
 
 
http://delfikiadelfotis.blogspot.com/

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ)

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ
ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΕΥΣΑΝΤΩΝ.
ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΩΔΕΚΑΤΗΣ ΕΔΡΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ

Α) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΡΟΦΗΜΑ ¨ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ¨. ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΔΥΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΦΡΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ.  ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ.
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.





Β) ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 24 ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ 25 ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΑΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ Η/Υ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.





Γ) ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ¨ΦΩΤΕΙΝΑ¨ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΤΕ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ¨ΚΑΚΟ¨ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΟΥ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ
ΣΑΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΒΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΑΡΕΜΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ».  





Δ) ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ, ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ¨ΑΛΛΑΓΗ¨, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ (ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ) ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ¨ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ¨ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ¨ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ¨ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΘΕΙΚΟ ΝΟΜΟ¨. ΔΩΣΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ.







Ε) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΕΣΑΣ (ΥΛΗ). ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ.



http://xemandrios1.blogspot.com/2012/05/blog-post_5028.html

http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_4451.html

Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αναβάσεις : Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται!  Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...
Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.
Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.

Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ) έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομία έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα. 
Η Δ/ντρια της υπηρεσίας Μπέκυ Σπυροπούλου ερωτηθείς χθες για το θέμα που έχει ανακύψει επεσήμανε ότι τα εξής: «Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται.
Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με ίδια δαπάνη.

Στην περίπτωση επισημαίνει που δεν προβούν στην εκρίζωση αμέσως, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου μετά την παρέλευση του οποίου διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται.»

Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν δύνανται να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής.
Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας.

Γιώργος Κ. Ροζής – ΠΑΤΡΙΣ



Σχ. ΚΟ: Το HR 875” που αναγράφεται στην φωτογραφία αναφέρεται στο νόμο των ΗΠΑ “H.R. 875: Food Safety Modernization Act of 2009” / «Εκσυγχρονισμός της Πράξης του 2009 για την Ασφάλεια των Τροφίμων», ο οποίος θεωρείται από πολλούς, ότι ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική, καθώς όλοι οι μικροί αγρότες και οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, πρέπει να λαμβάνουν άδεια για να παράγουν και να πωλούν τρόφιμα από ένα νέο ομοσπονδιακό καθεστώς γραφειοκρατίας: τη Διοίκηση Ασφάλειας των Τροφίμων (FSA).
Όλος ο νόμος είναι  εδώ.
Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις πολλά άρθρα για το νόμο που - “αλλά Στάλιν” -ποινικοποιεί τη βιολογική γεωργία, (ευλογώντας την Mosanto), αλλά και άρθρα ότι ο όλος θόρυβος αποδείχθηκε hoax/απάτη (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ).






πηγη




http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_4753.html

Πέντε ανθρώπινα φαινόμενα που... ταλαιπωρούν την επιστήμη

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι περίεργο συμβαίνει και κανείς, ούτε και η επιστήμη δεν μπορεί να το εξηγήσει. Ανεξήγητα φαινόμενα που έχουν σχέση με τον άνθρωπο είναι αδύνατον να εξηγηθούν. Παρακάτω θα σας αναλύσουμε 5 ανεξήγητα φαινόμενα που ακόμα και σήμερα... ταλαιπωρούν την επιστήμη.
 
1. Διαίσθηση 
Όλοι μας έχουμε νιώσει κάποια στιγμή αυτό που λέμε διαίσθηση. Πολλοί παρομοιάζουν την διαίσθηση με το ένστικτο, μόνο που το ένστικτο μας πολλές φορές μπορεί να είναι λανθασμένο, σε αντίθεση με την διαίσθηση που τις περισσότερες φορές βγαίνει σωστή. Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως ο άνθρωπος λαμβάνει υποσυνείδητα πληροφορίες από τον κόσμο γύρω του, με αποτέλεσμα να διαισθάνεται ή να γνωρίζει πληροφορίες, χωρίς ακριβώς να γνωρίζει πως ή γιατί τις ξέρει. Τα φαινόμενα διαίσθησης είναι εξαιρετικά δύσκολα να τα αποδείξεις ή να τα μελετήσεις και έτσι η ψυχολογία δεν μπορεί να λύσει όλες μας τις απορίες.


2. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις όλο και αυξάνονται. Κάποιοι πιθανό να το σκάνε, άλλοι να παθαίνουν κάποιο ατύχημα, άλλοι πέφτουν θύματα απαγωγής. Υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που οι εξαφανίσεις είναι πραγματικά μυστηριώδεις. Από το πλήρωμα του πλοίου Marie Celeste μέχρι τον Jimmy Hoffa, την Amelia Earhart και τη Natalee Holloway, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης, χωρίς να αφήσουν κανένα απολύτως ίχνος πίσω τους. Ποτέ δεν υπάρχουν στοιχεία για να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους, απλά εξαφανίζονται…


3. Deja vu

Στα ελληνικά το deja vu σημαίνει “έχω ήδη δει”. Περιγράφει ένα μυστηριώδες συναίσθημα που νιώθουμε όταν νομίζουμε πως έχουμε ήδη ξαναζήσει κάποια συγκεκριμένα γεγονότα στο παρελθόν. Κάποιοι αποδίδουν το deja vu σε υπερφυσικές εμπειρίες ή αυθόρμητες φευγαλέες ματιές σε προηγούμενες ζωές. Όπως και με την διάισθηση, η έρευνα της ψυχολογίας μπορεί να προσφέρει περισσότερο φυσιοκρατικές εξηγήσεις, αλλά ουσιαστικά η αιτία και η φύση του φαινομένου παραμένουν ένα μυστήριο.


4. Σύνδεση σώματος-νου
Η Ιατρική επιστήμη μόλις έχει αρχίσει να κατανοεί τους τρόπους με τους οποίους ο νους επηρεάζει το σώμα. Υπάρχει ένα φαινόμενο, το οποίο ονομάζεται placebo και δείχνει πως οι άνθρωποι μπορούν κάποια στιγμή να προκαλέσουν ανακούφιση σε ορισμένα ιατρικά συμπτώματα ή στον πόνο, απλά και μόνο πιστεύοντας πως η θεραπεία που θα τους δώσει ο γιατρός τους θα είναι αποτελεσματική. Με άλλα λόγια το σώμα έχει την ικανότητα να θεραπευτεί από μόνο του. Αυτό είναι τρομερά εντυπωσιακό, αλλά δεν έχει εξηγηθεί από την επιστήμη πως ακριβώς συμβαίνει.


5. Φαντάσματα
Η επιστήμη δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς είναι τα φαντάσματα και πως υπάρχουν. Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν πως είναι κάποιο πνεύμα ενός νεκρού συγγενικού προσώπου. Αλλά παρόλα αυτά τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη των φαντασμάτων παραμένουν απροσδιόριστα. Υπάρχουν μαρτυρίες για θεάσεις, φωτογραφίες ακόμα και συνομιλίες με φαντάσματα. Ελπίζουμε να καταφέρουν κάποτε οι ερευνητές να προσδιορίσουν τι ακριβώς είναι τα φαντάσματα.
 


πηγη

http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_907.html

Περίεργες και ύποπτες δηλώσεις...

Περίεργες δηλώσεις από περίεργα στόματα βγαίνουν τις τελευταίες μέρες σε κοινή θέα. Μια δήλωση/παρότρυνση μόλις "ψαρεψα" από το twitter του γνωστού οικονομολόγου ακτιβιστή Max Keiser. Επειδή σέβομαι ιδιαίτερα τον γνωστό οικονομολόγο, θα προτιμήσω να μην σχολιάσω την δήλωση του και αφήνω τον κάθε έναν να βγάλει τα συμπεράσματα του...Μια φράση μόνο να θυμόμαστε:"even if this means we have to started....
Μετάφραση:" 
θα γυρίσουμε στην Αθηνά σε καμιά δυο βδομάδες να καλύψουμε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.  (ακόμα και αν αυτό σημαίνει να την αρχίσουμε εμείς)


eleytheriahthanatos

πηγη

http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_2120.html

Ελληνοτουρκικό πόλεμο με την εμπλοκή της Ρωσίας “βλέπει” η Pravda

Τίτλος ανάλυσης2012 The Year We Entered the Tunnel 
(ημ/νια: 13.01.2012)

Ανάλυση για το τι έρχεται μέσα στο 2012 κάνει η Ρωσική PRAVDA και αναφέρεται σε πάρα πολλές χώρες. Μέσα σε όλες είναι και η Ελλάδα που σύμφωνα με το δημοσίευμα –που δεν σημαίνει ότι το υιοθετώ κιόλας- το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα πέσει η σημερινή κυβέρνηση μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα. Η χώρα θα οδηγηθεί και τυπικά σε πτώχευση και στη δραχμή.

"Αμέσως θα ξεκινήσουν συνομιλίες με τη Ρωσία για ευρύτερη συμμαχία και την ανάπτυξη ρωσικών βάσεων στην Ελλάδα. Πριν αυτές ολοκληρωθούν, η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας – Κύπρου και Τουρκίας – Ισραήλ. Παρότι η Τουρκία θα έχει τρία ανοιχτά μέτωπα, κάποια «μεγάλη δύναμη» θα την οδηγήσει στην απόφαση να ασχοληθούν κυρίως με την Ελλάδα".
"Οι Έλληνες θα πολεμήσουν ηρωικά και όσο μπορούν. Ωστόσο οι Τούρκοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη που θα σταματήσει η προέλαση τους. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε θα μείνουν αποστασιοποιημένοι. Η Τουρκία βλέποντάς το θα συνεχίσει την προέλαση προς την Κεντρική Ελλάδα, αλλά με πολύ αργότερους ρυθμούς από ότι σχεδίαζαν λόγω ότι οι Κούρδοι θα τους επιτεθούν στο εσωτερικό τους και θα αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Ισραήλ".

"Η Ρωσία θα παραμείνει αμέτοχη μέχρι που οι αγριότητες των Τούρκων ενάντια στους Ορθόδοξους Έλληνες θα φέρουν μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει προς την Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας την ώρα που η βουλγαρική κυβέρνηση θα πέφτει επίσης από στρατιωτικό πραξικόπημα". 

"Η Ρωσία θα ξεκινήσει να απειλεί ανοιχτά την Τουρκία ενώ το ΝΑΤΟ θα απειλεί τη Ρωσία να παραμείνει ουδέτερη. Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί στη Γεωργία. Η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλάι της Ρωσίας ενώ το Αζερμπαϊτζάν στο πλάι της Τουρκίας. Σε τέσσερις μέρες η Τιφλίδα θα πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας θα έχει ήδη ξεκινήσει..."

"Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα ηττηθεί. Η εξέλιξη αυτή θα βάλει στον πόλεμο την Ουκρανία στο πλάι της Ρωσίας. Τέλη του 2012 η Τουρκία θα έχει χάσει τον έλεγχο στο βόρειο Ισραήλ, ενώ θα έχουν χάσει και το μισό ανατολικό μέρος της χώρας τους από Αρμένιους και Κούρδους. Θα αποσυρθούν από την Κεντρική Ελλάδα αλλά θα συνεχίσουν να κρατούν τη Θεσσαλονίκη ενώ θα δέχονται μαζικές επιθέσεις (στη Θεσσαλονίκη) από Βούλγαρους και Σέρβους. Την ίδια περίοδο θα χάσουν ολόκληρη την Κύπρο. Η καταστροφή της Τουρκίας θα έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2013 με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους". 

"Η Τουρκία θα διαλυθεί ως κράτος και θα χωριστεί σε τρία μέρη: Το ένα μέρος θα το πάρουν οι Έλληνες (Βυζάντιο), το άλλο οι Αρμένιοι και το τρίτο οι Κούρδοι". 

http://iokh.blogspot.com/2012/03/pravda.html?spref=fb


 
 
http://www.katohika.gr/2012/05/pravda_26.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters