Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Καταστρέψτε τη ΧΜ (Χαζαρική Μαφία) ή Αντιμετωπίστε Πυρηνικό Πόλεμο Λένε οι Ρωσία και Κίνα στο Πεντάγωνο


Benjamin Fulford 16/5/2022
Την περασμένη εβδομάδα η Κίνα και η Ρωσία εξέδωσαν τελεσίγραφο στον αμερικανικό στρατό: είτε να καταστρέψουν τη Χαζαρική Μαφία είτε να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτικό πόλεμο πυρηνικών/βαθμωτών όπλων, συμφωνούν πολλές πηγές. Οι ΗΠΑ ως απάντηση έστειλαν μια μεγάλη αντιπροσωπεία στη Ρωσία και επιτεύχθηκε συμφωνία για τη δολοφονία όλων των γνωστών μελών της ΧΜ επί τόπου, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου και της MI6. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και θα επιταχυνθεί αυτή την εβδομάδα, αναφέρουν οι πηγές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters