Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Καταστρέψτε τη ΧΜ (Χαζαρική Μαφία) ή Αντιμετωπίστε Πυρηνικό Πόλεμο Λένε οι Ρωσία και Κίνα στο Πεντάγωνο


Benjamin Fulford 16/5/2022
Την περασμένη εβδομάδα η Κίνα και η Ρωσία εξέδωσαν τελεσίγραφο στον αμερικανικό στρατό: είτε να καταστρέψουν τη Χαζαρική Μαφία είτε να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτικό πόλεμο πυρηνικών/βαθμωτών όπλων, συμφωνούν πολλές πηγές. Οι ΗΠΑ ως απάντηση έστειλαν μια μεγάλη αντιπροσωπεία στη Ρωσία και επιτεύχθηκε συμφωνία για τη δολοφονία όλων των γνωστών μελών της ΧΜ επί τόπου, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου και της MI6. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και θα επιταχυνθεί αυτή την εβδομάδα, αναφέρουν οι πηγές.

Εδώ είναι μια περίληψη του τι το προκάλεσε αυτό όπως μας της έστειλε ένα μέλος της οικογένειας των Δράκων:

Υπήρξε μια θορυβώδης συνεδρίαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας σχετικά με την ανάπτυξη αμερικανικών βιολογικών όπλων στα σύνορά της εντός της Ουκρανίας:

1- Ο Ρώσος αντιπρόσωπος παρέδωσε έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία στο αρχείο της συνόδου επιβεβαιώνοντας τα εξής:

= Την επίσημη χρηματοδότηση του Πενταγώνου για ένα προφανές πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

= Ονόματα Αμερικανών πολιτών και αμερικανικών εταιρειών που ειδικεύονται στα αποδεικτικά στοιχεία και τα έγγραφα που εμπλέκονται σε αυτό το πρόγραμμα.

= Τις τοποθεσίες των εργαστηρίων στην Ουκρανία και τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων.

2- Τις τοποθεσίες των αμερικανικών εργαστηρίων που κατασκευάζουν και δοκιμάζουν βιολογικά όπλα σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο (12 χώρες περισσότερες από την προηγούμενη συνεδρία).

3- Τις ασθένειες και τις επιδημίες, τα μέσα απελευθέρωσής τους, τις χώρες στις οποίες δοκιμάζονται και πότε και πού πραγματοποιήθηκαν τα πειράματα με ή χωρίς τη γνώση των κυβερνήσεων αυτών των χωρών.

4- Μεταξύ των πειραμάτων είναι ο ιός που ευθύνεται για την τρέχουσα πανδημία και ο τεράστιος αριθμός νυχτερίδων που χρησιμοποιήθηκαν για τη μετάδοση αυτού του ιού.

5- Οι λαοί της Αμερικής, της Γαλλίας και της Βρετανίας, κάτω από την ψυχολογική πίεση, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν μια φανταστική εκδοχή του τι συμβαίνει.

6- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αρνείται τη γνώση των βιολογικών πειραμάτων στην Ουκρανία παρά τις αποδείξεις που παρείχε η Ρωσία ότι οι εκπρόσωποί της επισκέπτονταν τακτικά και βρίσκονταν σε επαφή με ύποπτα αμερικανικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

7- Η Κίνα ρωτάει γιατί οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ αρνούνται απεγνωσμένα να διεξάγουν έρευνα από ειδικούς για να ανακαλύψουν την αλήθεια, ειδικά με δεδομένα τα έγγραφα και τις αδιάσειστες αποδείξεις;

Οι Ρώσοι αιχμαλώτισαν μεγάλο αριθμό αποδημητικών πτηνών που είχαν αριθμηθεί και είχαν ελεγχόμενες με μικροτσίπ κάψουλες που περιείχαν διάφορες πανούκλες στο σώμα τους, προσθέτουν ρωσικές και κινεζικές πηγές. Όταν αυτά τα πουλιά πετούν στην Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική κ.λπ. τα φιαλίδια μπορούν να ανοιχτούν μέσω δορυφορικής εντολής εκεί όπου θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ζημιά.

Οι Ρώσοι κατηγόρησαν επίσης τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος για συμμετοχή στη συνωμοσία. Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι επιμένουν ότι «όποιος διαπράττει τέτοιες ανήθικες και απάνθρωπες πράξεις πρέπει να τιμωρείται».

Οι Ρώσοι σημειώνουν ότι από τότε που οι Αμερικανοί παραβίασαν μια συνθήκη του 1976 να μην χρησιμοποιούν βιολογικά όπλα, όπλα ελεγχου του καιρού, όπλα που προκαλούν σεισμούς και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής, έχουν πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το δικό τους οπλοστάσιο τέτοιων όπλων.

Ο επικεφαλής της MI6, μόλις έλαβε αυτά τα στοιχεία υποσχέθηκε «Θα τιμωρήσουμε τα Ηνωμένα Έθνη με μια εκτελεστική βολή». Με άλλα λόγια, οι κατονομασθέντες αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται στον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ, θα πυροβοληθούν επί τόπου.

Ο αμερικανικός στρατός, εν τω μεταξύ, απάντησε στέλνοντας –αψηφώντας το καθεστώς Μπάιντεν– στρατιωτικό αεροπλάνο με περισσότερους από 100 στρατηγούς που εκπροσωπούν όλες τις στρατιωτικές μονάδες για να αποφύγουν έναν ολοκληρωμένο πυρηνικό πόλεμο τον οποίο προσπαθούσε να προκαλέσει η ΧΜ, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης «οι ημέρες του Μπάιντεν είναι μετρημένες, τα καθεστώτα θα καταρρεύσουν και οι αρχηγοί των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο θα ανατραπούν», υπόσχονται οι πηγές.

Σε απάντηση, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πραγματοποιούν έκτακτη συνεδρίαση στην Ελβετία από τις 22 Μαΐου, όπου θα προσπαθήσουν απεγνωσμένα να παραμείνουν στην εξουσία επιβάλλοντας μια παγκόσμια δικτατορία στον τομέα της υγείας υπό τον ΠΟΥ, αναφέρουν πηγές των Ιταλών Ιλλουμινάτι.

Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτικών στη Δύση αρχίζουν και το συνειδητοποιούν αυτό.

Για παράδειγμα, «Η πανδημία covid-19 μας απέδειξε ότι ένας μεγάλος αριθμός χωρών στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο καθοδηγούνται από ψυχοπαθείς και κοινωνιοπαθείς. Τώρα, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι στην Ευρώπη θέλουν να καταστήσουν τα ιατρικά μας δεδομένα διαθέσιμα στη φαρμακευτική βιομηχανία και έτσι να βλάψουν ακόμη περισσότερο την υγεία, την ασφάλεια και την ελευθερία μας», λέει ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Mislav Kolakuió.

Αυτό το παρακάτω βίντεο ενός Καναδού βουλευτή που μιλάει για βλάβη εξ αιτίας του εμβολίου είναι ένα άλλο από τα πολλά παραδείγματα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:59

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η προσπάθεια της ΧΜ να επιβάλει καθεστώς ολοκληρωτισμού βασισμένο σε μια ψεύτικη ιατρική έκτακτη ανάγκη είναι καταδικασμένη επειδή δεν έχουν τη στρατιωτική δύναμη για να την στηρίξουν.

Τα ψέματά τους για τους ιούς και οι απειλές τους να προκαλέσουν λιμό μέχρι θανάτου στους ανθρώπους δεν θα τους σώσουν αυτή τη φορά, υπόσχονται πολλές πηγές της υπηρεσίας.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/wef-food-blackmail.mp4?_=3

«Ακόμα και ο ψεύτικος Πάπας πήγε ενάντια στο ΝΑΤΟ», σημειώνει πηγή της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας η οποία υπόσχεται: «Αυτή την εβδομάδα θα δείτε πολλές αλλαγές… η παλιά Νέα Παγκόσμια Τάξη τελείωσε.»

Αυτή η πηγή επιβεβαίωσε επίσης αυτό που μας λένε οι κινεζικές πηγές πληροφοριών για το τι πραγματικά συμβαίνει στη Σαγκάη και σε άλλα μέρη της Κίνας.

Αυτά τα βίντεο με απαγχονισμούς και ανθρώπους που πηδούν από κτίρια:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/chinese-purge.mp4?_=5

«δείχνουν μέρος της εκκαθάρισης που συμβαίνει εκεί. Τελείωσαν με το Χονγκ Κονγκ, εξακολουθούν να εργάζονται στη Σαγκάη και μετακομίζουν στο Πεκίνο τώρα», αναφέρει η πηγή. Η κινεζική πηγή πληροφοριών -η οποία αναφέρεται στον αντίπαλο του προέδρου Xi Jinping, Τζιάνγκ Ζεμίν- λέει ότι οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν εμπλέκονται στην επίθεση βιολογικού πολέμου κατά της Κίνας. Η Κίνα εμποδίζει προσωρινά τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα, ώστε κανένας από τους ενόχους να μην μπορεί να διαφύγει, αναφέρουν οι πηγές.

Η εκκαθάριση στη Δύση συνεχίζεται επίσης με όλο και περισσότερους ηγέτες να «κολλούν Covid-19 και να αυτοαπομονώνονται», δηλαδή να συλλαμβάνονται.

Για παράδειγμα, «ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ έχει διαγνωστεί με Covid-19… και θα δουλέψει από το σπίτι τις επόμενες μέρες.»

https://www.straitstimes.com/world/europe/nato-chief-stoltenberg-diagnosed-with-covid-19

Επίσης, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα (Τζακ) Άρντερν το έχει «κολλήσει» και θα απομονωθεί.

https://www.newshub.co.nz/home/politics/2022/05/prime-minister-jacinda-ardern-tests-positive-for-covid-19.html

Σημειώνουμε επίσης ότι ο πρωθυπουργός Τζάστιν Κάστρο και η ναζί χειρίστριά του Κρίστια Φρίλαντ εξαφανίστηκαν από τη δημόσια θέα μετά από πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ουκρανία. Να τι είχε να πει γι’ αυτό μια πηγή στην Καναδική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών:

«Ο πραγματικός Τζάστιν Τρουντό Κάστρο συνελήφθη πριν από πολλούς μήνες. Το πιο πιθανό είναι να εξουδετερώθηκε. Αν όχι, είναι σίγουρα αποκλεισμένος. Όσο για τον Τζάστιν Τρουντό Κάστρο που εθεάθη στην Ουκρανία μέσω των ΜΜΕ και της τηλεόρασης περίπου την περασμένη εβδομάδα, ςήταν ένα από τους «άλλους». Κανείς δεν ξέρει πόσοι κλώνοι/σωσίες του υπάρχουν εκεί έξω. Η Τζιλ Μπάιντεν έχει επίσης αρκετούς σωσίες/κλώνους. Αυτός που εφμανίστηκε στην Ουκρανία ήταν ένας τέτοιος. Μπορούσατε να δείτε ότι ήταν μια νεότερη εκδοχή της Μπάιντεν».

Μιλώντας για εξαφανισμένους κλώνους: ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε επίσης ότι «αντιμετωπίζω ήπια συμπτώματα και ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών μπαίνοντας σε απομόνωση μέχρι να είμαι και πάλι υγιής».

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-positive-covid-coronavirus-b2076153.html

Ορίστε τι είχε να πει σχετικά με αυτό  μια πηγή της Μοσάντ:

Το όνομα «Μπιλ Γκέιτς» είναι μία κάλυψη για τη σατανική καμπάλ της ΧΜ. Κυκλοφορούν τώρα αρκετά άβαταρ. Ο πραγματικός Γκέιτς είναι φευγάτος προ πολλού. Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει σε εμβόλια – ξαφνικά υπάρχει πανδημία. Ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει όλες τις γεωργικές εκτάσεις – ξαφνικά υπάρχει επισιτιστική κρίση. Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει στο τεχνητό γάλα – ξαφνικά υπάρχει έλλειψη παρασκευασμάτων γάλακτος.

Αρχίζουμε να βλέπουμε μια σύνδεση εδώ; Ή μήπως «δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ παιδιά, απλά πολλές συμπτώσεις.»

Φυσικά με την υπάρχουσα τεχνολογία γραφικών υπολογιστών, είναι πολύ πιθανό τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας να προσπαθήσουν τώρα να κάνουν να φανεί ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ζωντανοί και καλά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παρακάτω για να δείτε πόσο προηγμένη είναι η τεχνολογία.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/green-screen.mp4?_=6

Οι ιαπωνικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες λένε ότι πολλά από τις ψηφιακές εικόνες των ηγετών της ΧΜ παράγονται από τη Σίλικον Βάλεϊ. Αναγνώρισαν τον David Rothschild -ο οποίος κρύβεται στο Σαν Φρανσίσκο- ως ένα από τα βασικά άτομα που πρέπει να συλληφθούν για να δοθεί ένα τέλος σε αυτό. Επικοινωνήσαμε μαζί του και ζητήσαμε μια συνέντευξη για να πάρουμε τη δική του εκδοχή των γεγονότων. 

Ντέιβιντ Ρότσιλντ (@DavMicRot) / Twitter

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις συλλήψεις κορυφαίων ηγετικών στελεχών της ΧΜ, μαίνεται και οικονομική επίθεση. Η συνεχιζόμενη κατάρρευση των αγορών μετοχών, ομολόγων και κρυπτονομισμάτων είναι άμεσο αποτέλεσμα της κατάσχεσης από τη Ρωσία όλων των οικονομικών υπολογιστών στην Ουκρανία, αναφέρουν πηγές της CIA.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Peter Schiff, ο οικονομολόγος που προέβλεψε τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 λέει: «Ολόκληρη η οικονομία των ΗΠΑ πρόκειται να βάλει λουκέτο ξανά, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι πρόβα όπως με τον Covid-19. Αυτή τη φορά θα είναι πραγματικότητα. Δεν θα ζητήσουμε από τις επιχειρήσεις να κλείσουν, απλά δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να κλείσουν. Δεκάδες εκατομμύρια θα απολυθούν από θέσεις εργασίας που δεν θα επιστρέψουν ποτέ!»

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο ο Werner Hoyer, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), προβλέπει ότι ο τεράστιος λογαριασμός από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία «θα μπορούσε να ανέλθει σε τρισεκατομμύρια».

https://www.reuters.com/world/exclusive-top-eu-official-backs-multi-trillion-plan-rebuild-ukraine-2022-05-11/?utm_source=reddit.com

Δεδομένου ότι ολόκληρο το ΑΕΠ της Ουκρανίας είναι 156 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί χρειάζονται τρισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, εκτός εάν προορίζονται πραγματικά να διασώσουν τη ΧΜ.

Ο πραγματικός λόγος, σύμφωνα με μια πηγή της CIA, είναι ότι

τα $ΔΙΣ δολάρια που κλέβει (η σατανική καμπάλ της ΧΜ μέσω της κυβέρνησης Μπάιντεν)  από τον αμερικανικό λαό και διοχετεύει στην ΟΥΚΡΑΝΊΑ, στην πραγματικότητα πηγαίνουν στην BlackRock. Περιμένετε μέχρι να αποκαλυφθεί αυτό. Ο Ραντ Πολ ίσως να το εξέθεσε χωρίς να το πει. Έχει μπλοκάρει τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον για μια περίπου εβδομάδα. Κοιτάξτε πόσο γρήγορα σκούζει το Πεντάγωνο. Πολλά μπορούν να συμβούν σε 2 εβδομάδες σε αυτό το παιχνίδι σκακιού.

Ορίστε η αντίδραση του Πενταγώνου στην περικοπή χρημάτων στην Ουκρανία:

«Η ροή αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία ενδέχεται να διακοπεί, τουλάχιστον προσωρινά, εάν το Κογκρέσο δεν εγκρίνει γρήγορα σχεδόν 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέες δαπάνες για να βοηθήσει το Κίεβο να αποκρούσει την επίθεση της Ρωσίας στην πρώην Σοβιετική δημοκρατία, προειδοποίησε το Πεντάγωνο… Η 19η Μαΐου είναι η ημέρα που πραγματικά, χωρίς πρόσθετες Αρχές, αρχίζουμε να μην έχουμε τη δυνατότητα να αποστείλουμε νέο υλικό…

https://www.rt.com/news/555462-us-ukraine-aid-may-be-delayed/

Τα χρήματα κόβονται επειδή ο κόσμος αντιλαμβάνεται όλες τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τη σατανική καμπάλ της ΧΜ στο όνομα της «ελευθερίας και της δημοκρατίας» φυσικά. Οι ΗΠΑ έχουν σκοτώσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ανθρώπους σε 37 «Έθνη θυμάτων» μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

https://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

Αυτός είναι ο λόγος που το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει λάβει συλλογικά την απόφαση να διακόψει τη χρηματοδότησή του.

Εκτός από τη διακοπή των κονδυλίων, διακόπτεται επίσης η παροχή φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων πόρων σε χώρες που ελέγχονται από τη ΧΜ. Όπως έχει διεξοδικά αναφερθεί αλλού, η Ρωσία αρχίζει να κόβει το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη.

Ωστόσο, γνωρίζατε ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής επίσης αποκόπτουν την Ευρώπη; Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, η Αλγερία μείωσε τον εφοδιασμό της Ισπανίας με φυσικό αέριο κατά 25%.

https://tass.com/russia/1448953

Η συνεχιζόμενη κατάρρευση του ελέγχου της ΧΜ καθιστά πιο πιθανό από ποτέ η ΧΜ να προσπαθήσει τώρα να χρησιμοποιήσει την κάρτα «εισβολή από το διάστημα».

Ορίστε τι είχε να πει μια πηγή της CIA που βρίσκεται κοντά στην Ανταρκτική:

«Μην εκπλαγείτε αν το Σχέδιο Μπλε Ακτίνα ενεργοποιηθεί στην Κίνα. Θα κατατρομάξει τον κινεζικό λαό. Όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί πού θα χτυπήσει μετά η «εξωγήινη εισβολή». Η καμπάλ της ΧΜ θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει για να κλείσει όλο τον κόσμο σε καραντίνες. Να σταματήσει όλα τα ταξίδια σε παγκόσμιο επίπεδο. Και να διακόψει όλες τις μεταφορές των πάντων. Σχεδιάζουν να κάνουν τα πρόβατα να ικετεύουν για παρέμβαση παγκόσμιας κυβέρνησης. Φέρνοντας έτσι τη μεγάλη επαναφορά και την παγκόσμια κυβέρνηση».

Αυτό ίσως εξηγεί την ακόλουθη είδηση:

«Επιτροπή της Βουλής θα διενεργήσει ανοικτή ακρόαση στο Κογκρέσο την επόμενη Τρίτη σχετική με τα ΑΤΙΑ για πρώτη φορά εδώ και πάνω από 50 χρόνια».

https://www.msn.com/en-us/news/politics/house-panel-will-hold-first-public-hearing-on-ufos-in-decades/ar-AAX6TS0

«Αυτή ενδέχεται να είναι μια σοβαρή αποκάλυψη», αναφέρει πηγή της CIA.

Αυτός είναι ο λόγος που για άλλη μια φορά θα ολοκληρώσουμε το άρθρο μας με τα πιο πρόσφατα βίντεο σχετικά με το Project Blue Beam και τα UFO που μας αποστέλλονται από τις πηγές μας στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα.

Το πρώτο βίντεο ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου γυρίστηκε από τους πιλότους πάνω από το έδαφος του Καζακστάν.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/silver-ufo-converted.mp4?_=7

Στη συνέχεια, έχουμε αυτό το βίντεο με τους «Εξωγήινους που επισκέπτονται το Κρεμλίνο» για το οποίο οι αναλυτές μας λένε ότι δεν είναι γραφικά υπολογιστή. Οι ρωσικές πηγές μας δεν το σχολίασαν.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/aliens-at-kremlin.mp4?_=8

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Google Earth που οι πηγές μας λένε ότι είναι ένα γιγαντιαίο αντικείμενο για πτήσεις το οποίο συνετρίβη. Η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή για να είμαστε σίγουροι, αλλά το Google Earth δείχνει ότι ο πάγος έχει εξαφανιστεί από ένα μεγάλο τμήμα της Ανταρκτικής. Αυτή είναι μια μερική επιβεβαίωση ότι χρησιμοποιούνται κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα για τη θέρμανση της περιοχής.

Εδώ είναι μερικά ακόμα βίντεο που σχετίζονται με μπλε ακτίνες:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/cloakedd-craft.mp4?_=9

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/ufo-near-moon.mp4?_=10

Ας ελπίσουμε ότι οι ακροάσεις για τα UFO αυτή την εβδομάδα στο Κογκρέσο δεν θα απογοητεύουν και ότι πρόκειται να ξεκινήσει πραγματική αποκάλυψη. Επίσης, ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ειδικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο του ΠΟΦ και του ΠΟΥ κ.λπ. που συγκεντρώνεται στην Ελβετία, και να δούμε τις συλλήψεις αυτές σε κοινή θέα σε όλα τα ΜΜΕ. Ίσως τότε η αλήθεια επιτέλους μας ελευθερώσει.

πηγή


https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters