Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 16/07/21

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΜΑΡΙΚΟΠΑ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ.
 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, 70.000 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ. 
10.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ --ΜΕΤΑ--- ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. 

Αντεπίθεση Μαξίμου για να προλάβει νέες διαδηλώσεις

 

Παρά τις επίσημες και απαξιωτικές αντιδράσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τις πρόσφατες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά

της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προφανής ανησυχία.

Για την ακρίβεια, ουδείς περίμενε να υπάρχει τέτοια συμμετοχή και στις δύο συγκεντρώσεις, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στο κυβερνητικό επιτελείο μιλούσαν για συγκέντρωση μερικών εκατοντάδων «γραφικών».

Καιρική βόμβα στη Γερμανία παρέα με τις «πράσινες» ανακοινώσεις της Ε.Ε.

«Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε κύμα κακοκαιρίας στη δυτική Γερμανία – δεκάδες νεκροί αγνοούμενοι. Αιτία… η κλιματική αλλαγή!Οι εικόνες είναι πραγματικά τρομακτικές και κάνουν το γύρο του κόσμου μαζί με την “διάγνωση”: Φταίει η Κλιματική Αλλαγή.

Έτσι θέλουν οι ειδήσεις να παρουσιάζονται, με στοχευμένη ατζέντα και προπαγάνδα, γνωστή εξάλλου πως έχει

Νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ: Τους τσακώσαμε στην Αριζόνα. Έκλεψαν τις εκλογές και οι αποδείξεις είναι εδώ πλέον!

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στα προκαταρκτικά ευρήματα της ανεξάρτητης ομάδας εκλογικού ελέγχου που κατέθεσε σε ενημέρωση της Γερουσίας της Αριζόνα την Πέμπτη.

“Η ακρόαση της Γερουσίας της Αριζόνα για τον εκλογικό έλεγχο της κομητείας Maricopa είναι μια καταστροφική είδηση για τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την κυβέρνηση Μπάιντεν”, δήλωσε ο Τραμπ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters