Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ: Τους τσακώσαμε στην Αριζόνα. Έκλεψαν τις εκλογές και οι αποδείξεις είναι εδώ πλέον!

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στα προκαταρκτικά ευρήματα της ανεξάρτητης ομάδας εκλογικού ελέγχου που κατέθεσε σε ενημέρωση της Γερουσίας της Αριζόνα την Πέμπτη.

“Η ακρόαση της Γερουσίας της Αριζόνα για τον εκλογικό έλεγχο της κομητείας Maricopa είναι μια καταστροφική είδηση για τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την κυβέρνηση Μπάιντεν”, δήλωσε ο Τραμπ.


“Αν και αυτό, σύμφωνα με τη Γερουσία είναι προκαταρκτικό, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, φαίνεται ότι 74.234 ψηφοδέλτια επιστολικής ψήφου καταμετρήθηκαν χωρίς να υπάρχει “σαφές αρχείο” αποστολής τους”, πρόσθεσε. “Υπήρχαν 18.000 ψηφοφόροι που διαγράφηκαν από τους εκλογικούς καταλόγους ΜΕΤΑ τις εκλογές”.

“Αποκάλυψαν επίσης ότι το σύστημα ψηφοφορίας παραβιάστηκε ή χακαρίστηκε (από ποιον;)”, πρόσθεσε. “Πολύ μεγάλα προβλήματα εκτυπωτών και ψηφοδελτίων με διαφορετικό χαρτί που χρησιμοποιήθηκε κ.λπ. και ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ”.

“Οι παρατυπίες που αποκαλύφθηκαν σήμερα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους ή, πολλές φορές, σε αυτές που είναι απαραίτητες για να έχουμε κερδίσει”, συνέχισε ο Τραμπ. “Παρά αυτούς τους τεράστιους αριθμούς, πρόκειται για την Πολιτεία που το Fox News είχε προβλέψει από νωρίς νίκη του Μπάιντεν. Δεν υπήρξε καμία νίκη εδώ, ούτε και σε καμία άλλη από τις Swing States”.

“Η Κομητεία Μαρικόπα αρνείται να συνεργαστεί με τη Γερουσία και άλλους που απλώς αναζητούν την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια”, πρόσθεσε. “Γιατί οι Επίτροποι δεν θέλουν να εξετάσουν αυτές τις διεφθαρμένες εκλογές;”

“Αυτή η εξαιρετικά σεβαστή πολιτειακή γερουσιαστής Γουέντι Ρότζερς είπε σε ένα tweet ότι αυτή η ακρόαση σήμερα σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. είπε ο Τραμπ. “Σε κάθε περίπτωση, οι πατριώτες της Γερουσίας προχωρούν με τα τελικά αποτελέσματα να ανακοινώνονται στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, αλλά με βάση τη σημερινή ακρόαση, γιατί να περιμένουμε καν;”

Νωρίτερα, αρκετά ανησυχητικά προκαταρκτικά ευρήματα προέκυψαν κατά τις ακροάσεις στη Γερουσία της Αριζόνα: 4.000 ψηφοδέλτια αποχής δεν είχαν τεκμηρίωση, χιλιάδες ψηφοδέλτια διπλασιάστηκαν χωρίς την κατάλληλη τεκμηρίωση, και το πιο σοκαριστικό είναι ότι πάνω από 11.000 ψηφοφόροι δεν ήταν στους εκλογικούς καταλόγους των εκλογών του Νοεμβρίου, αλλά εμφανίστηκαν αργότερα στους εκλογικούς καταλόγους του Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε την Αριζόνα από τον Τζο Μπάιντεν με 10.457 ψήφους, ή μόλις το 0,3% της πιστοποιημένης καταμέτρησης της πολιτείας.



https://theflagreport.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters