Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Καιρική βόμβα στη Γερμανία παρέα με τις «πράσινες» ανακοινώσεις της Ε.Ε.

«Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε κύμα κακοκαιρίας στη δυτική Γερμανία – δεκάδες νεκροί αγνοούμενοι. Αιτία… η κλιματική αλλαγή!Οι εικόνες είναι πραγματικά τρομακτικές και κάνουν το γύρο του κόσμου μαζί με την “διάγνωση”: Φταίει η Κλιματική Αλλαγή.

Έτσι θέλουν οι ειδήσεις να παρουσιάζονται, με στοχευμένη ατζέντα και προπαγάνδα, γνωστή εξάλλου πως έχει λειτουργήσει στα απολυταρχικά καθεστώτα, το ίδιο και τώρα στην σύγχρονη υποτιθέμενη Δημοκρατία που έχει κοπιάρει ακριβώς τις πρακτικές του παρελθόντος. Ο Χίτλερ θα πρέπει να είναι περήφανος για τη σχολή που κληροδότησε!

Τα Γερμανόπουλα δεν γκρινιάζουν που έχουν κατακλέψει με χειραγώγηση καιρού τον Μεσογειακό καιρό μας, και δουλεύουν οι ΑΠΕ τους μια χαρά κι έχουν ωραιότατο καλοκαιράκι, αλλά τώρα που είχαν φονικές πλημμύρες ξαναθυμήθηκαν την Κλιματική Αλλαγή.

Ο αριθμός των θυμάτων κυρίως στη Γερμανία συνεχώς ανεβαίνει, θύματα υπάρχουν και στο Βέλγιο, μόνο που αυτά τα «θύματα» δεν είναι της Μητέρας Φύσης, αλλά της σκόπιμης Οπλοποίησης του Περιβάλλοντος.

Τώρα μάλιστα βγήκε και έκτακτο δελτίο καιρού που θέλει την κακοκαιρία μετά να έρχεται και προς την χώρα μας. Αλίμονο! Εμείς θα μείνουμε στην απέξω; Πως θα δικαιολογήσει μετά ο Μητσοτάκης τις επενδύσεις στις ΑΠΕ και την απολιγνιτοποίηση;

Η ημερομηνία «σύμπτωση»

Η φέρουσα «θεομηνία» που βγάζει τίτλους όπως Αρμαγεδδών, εικόνες Αποκάλυψης κ.λπ, είχε και ημερομηνία. Την ημέρα που η: Η Επιτροπή για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία προτείνει τον μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας της ΕΕ για την εκπλήρωση των κλιματικών φιλοδοξιών.

Απίστευτη «σύμπτωση», ναι;

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε μια δέσμη προτάσεων μέσω των οποίων οι ενωσιακές πολιτικές για το κλίμα, την ενέργεια, τη χρήση γης, τις μεταφορές και τη φορολογία θα προσαρμοστούν κατάλληλα ώστε να επιτευχθεί μείωση των καθαρών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 55 % έως το 2030, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990. Η επίτευξη μιας τέτοιας μείωσης των εκπομπών κατά την επόμενη δεκαετία είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου, αφενός, η Ευρώπη να καταστεί η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος στον κόσμο έως το 2050 και, αφετέρου, να γίνει πραγματικότητα η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία. Με τις σημερινές προτάσεις, η Επιτροπή παρουσιάζει τα νομοθετικά εργαλεία για την επίτευξη των στόχων που συμφωνήθηκαν στον ευρωπαϊκό νόμο για το κλίμα και για τον ριζικό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας μας για ένα δίκαιο, πράσινο και ευημερούν μέλλον.

Οι χειραγωγοί καιρού και ανθρώπων, εκτός του ότι θέλει ΑΠΕ – αυτές που ΔΕΝ μπορούν να λειτουργήσουν σωστά κάτω από ακραίες συνθήκες – βάζουν στο στόχαστρο τους πάντες. Από τα απλά νοικοκυριά μέχρι τις κρατικές δομές, τους αγρότες και κτηνοτρόφους, τις μικρές βιομηχανίες, ακόμα και τους εφοπλιστές από τους οποίους ζητούν καθαρότερα καύσιμα. Τι έχουν να χάσουν αυτοί; Απολύτως τίποτα, θα μετακυλήσουν τα κόστη μεταφοράς στα προϊόντα, όπως απλά υποσχέθηκαν οι ίδιοι!

Αυστηροποίηση των προτύπων εκπομπών CO2 για τα αυτοκίνητα και τα ημιφορτηγά.

Αλλαγές στον κανονισμό. για τη χρήση γης, την αλλαγή χρήσης γης και τη δασοκομία.

Τα… «καύσιμα της αεροπορίας» (εκτός της ναυτιλίας) προκαλούν σημαντική ρύπανση και απαιτούνται και γι’ αυτά ειδικές δράσεις, συμπληρωματικές στην εμπορία εκπομπών. Ποια «καύσιμα της αεροπορίας», οέο; Αυτές οι επίμονες ουρές που βλέπουμε και λέμε είναι οι ψεκασμοί της Γεωμηχανικής;

Πράσινους φόρους εδώ και πράσινα άλογα εκεί και στο βάθος κήπου…:

Προτείνεται ένα νέο Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα, που θα παρέχει ειδική χρηματοδότηση στα κράτη μέλη για να βοηθήσει τους πολίτες να χρηματοδοτήσουν επενδύσεις σε ενεργειακή απόδοση, νέα συστήματα θέρμανσης και ψύξης και καθαρότερες μετακινήσεις. Το Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα θα χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ, χρησιμοποιώντας ποσό ισοδύναμο με το 25 % των αναμενόμενων εσόδων από την εμπορία εκπομπών από τα κτίρια και τα καύσιμα οδικών μεταφορών. Θα παράσχει χρηματοδότηση ύψους 72,2 δισ. ευρώ στα κράτη μέλη για την περίοδο 2025-2032, βάσει στοχευμένης τροποποίησης του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου. Με πρόταση άντλησης πόρων από την αντίστοιχη χρηματοδότηση των κρατών μελών, το Ταμείο θα κινητοποιήσει 144,4 δισ. ευρώ για μια κοινωνικά δίκαιη μετάβαση.

Έλα ντε, είπα κι εγώ, άλλο χρέος στην κασίδα μας δεν θα βάλουμε; Έχουμε το μνημονιακό, μόλις πήραμε και το εγκληματικό του Ταμείου Ανάκαμψης που είναι -όπως λέει ένας χρήστης στο facebook- “του Μητσοτάκη”, αλλά θα αποπληρώσουμε εμείς. Να μην βάλουμε κι ένα ακόμα “κλιματικό” χρέος; Δεν ξέρω. Τι λέει η Μεγάλη Επανεκκίνηση του οικοφασίστα Φύρερ ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab; Αυτά ακριβώς λέει, αυτά διαβάζει και ο Μητσοτάκης, αυτά κάνουν πράξη και στην ΕΕ.

Αλλά για να μην υπάρχουν αντιδράσεις επειδή έρχεται περισσότερη πείνα και φτώχια, πρέπει να μας περάσουν το “πρέπει”.

Πως γίνεται αυτό; Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται πάντα στις συναντήσεις για το κλίμα, είτε είναι στο παγκόσμιο είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο: Κάπου έχουμε ακραία – μα πολύ ακραία – φαινόμενα με πολλούς – μα πάρα πολλούς – νεκρούς!

Η παλιά καλή συνταγή της μαφίας: Πλήρωσε μας να σε προστατεύσουμε από μας τους ίδιους!


Η Ελλάδα στο ευρωδικαστήριο, λόγω της κακής ποιότητας του αέρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της κακής ποιότητας του αέρα, που οφείλεται στα υψηλά επίπεδα διοξειδίου του αζώτου (NO2).

Σε ανακοίνωση της ΕΕ επισημαίνοντας την παράβαση για την οποία κάθεται στο σκαμνί του ευρωδικαστηρίου, η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφέρεται ότι: ” Όταν σημειώνεται υπέρβαση των οριακών τιμών που καθορίζονται από την ενωσιακή νομοθεσία για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα (οδηγία 2008/50/ΕΚ), τα κράτη μέλη υποχρεούνται να εγκρίνουν σχέδια για την ποιότητα του αέρα και να διασφαλίσουν τη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ώστε η περίοδος υπέρβασης να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη”.

Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και το σχέδιο δράσης για μηδενική ρύπανση δίνουν έμφαση στη σημασία που έχει η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η οποία συγκαταλέγεται στους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία. Η πλήρης εφαρμογή των προτύπων ποιότητας του αέρα που κατοχυρώνονται στη νομοθεσία της ΕΕ έχει καίρια σημασία για την αποτελεσματική προστασία της ανθρώπινης υγείας και τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Το διοξείδιο του αζώτου (NO2) εκπέμπεται κυρίως από ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως η οδική κυκλοφορία —ιδίως των πετρελαιοκίνητων οχημάτων— και η βιομηχανία. Η συγκεκριμένη μορφή ρύπανσης προκαλεί σοβαρές ασθένειες, όπως άσθμα και μειωμένη πνευμονική λειτουργία.

Η Ελλάδα καταγράφει συνεχώς και σταθερά υπέρβαση της ετήσιας οριακής τιμής NO2 στην Αθήνα. Επίσης, δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ώστε η περίοδος υπέρβασης να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή θεωρεί ότι οι προσπάθειες που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα οι ελληνικές αρχές δεν ήταν ικανοποιητικές και επαρκείς και, επομένως, παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΑΓΕΤ όμως στο Βόλο δεν θεωρείται ότι ρυπαίνει το περιβάλλον και προκαλεί ασθένειες καίγοντας σκουπίδια! Όχι! Αυτό… ονομάζεται “βιώσιμο καύσιμο”!

Ούτε η αυξημένη ακτινοβολία της ασύρματης τεχνολογίας βλάπτει το περιβάλλον και τους ανθρώπους – ΌΧΙ! Μας κάνει και καλό, γιατί… χωρίς αυτήν, πως νομίζετε θα πετύχαιναν τους καιρικούς πολέμους; Το έχετε χάψει ότι όλοι οι δορυφόροι εκεί πάνω είναι για να “καταγράφουν τον καιρό και να παρακολουθούν την κλιματική αλλαγή”;

Εδώ και μισό αιώνα τώρα, ξέρουν τι μπορούν να κάνουν με τους δορυφόρους: “Ελέγξτε  το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης. Γιατί όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο όλο!”

Στο ενοχικό σου συναίσθημα για το κλίμα ποντάρουν για να περάσουν την ατζέντα τους.

Ένα μόνο μπορεί να πει κανείς: Είναι απλά εγκληματίες! Κυριολεκτικά μιλώντας!



https://igata.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters